Γουεστ Χαμ – Μπερνλι προγνωστικα | 17/04/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γουεστ Χαμ vs Μπερνλι προγνωστικα στοιχημα Premier League

Η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσει να συνεχίσει από την επιτυχία της στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ με μια νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν θα φιλοξενήσει την Μπέρνλι που απειλείται με υποβιβασμό την Κυριακή του Πάσχα, για τους Καθολικούς. Οι επισκέπτες, εν τω μεταξύ, θα κάνουν το ταξίδι στο Στάδιο του Λονδίνου χωρίς προπονητή, αφού απέλυσαν απροσδόκητα τον Σον Ντάιτς την Παρασκευή.

Επιπλέον κούραση για τα Σφυριά

Για πρώτη φορά από το 1976, η Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί στα ημιτελικά μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης αφού κέρδισε τη Λυών με 4-1 συνολικά στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα με 1-1 εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα, τα γκολ των Κρεγκ Ντόσον (29 συμ./2 γκολ), Ντέκλαν Ράις (30 συμ./1 γκολ) και Τζάροντ Μπόουεν (30 συμ./9 γκολ) βοήθησαν τους σημερινούς γηπεδούχους να εξασφαλίσουν μια εντυπωσιακή νίκη με 0-3 στον δεύτερο αγώνα στη Νότια Γαλλία και τώρα θα αντιμετωπίσουν την Άιντραχτ Φραγκφούρτης στα τελευταίους τέσσερις αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες επαίνεσε τη ραγδαία άνοδο του συλλόγου από τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού το 2019-20 στα πρόθυρα ενός Eυρωπαϊκού τελικού και την προοπτική της συμμετοχής στο Champions League την επόμενη σεζόν. Ο Σκωτσέζος διέψευσε ότι τα Σφυριά είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, αλλά προέτρεψε τους παίκτες του να πιστέψουν ότι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος.

Η καλύτερη ευκαιρία της Γουέστ Χαμ για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να είναι η επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η ασυνεπής εγχώρια φόρμα της την έκανε να μένει πίσω από την πρώτη τετράδα. Οι γηπεδούχοι εναλλάσσονται μεταξύ νίκης και ήττας στα έξι τελευταία ματς τους, με την πιο πρόσφατη ήττα τους να έρχεται από την Μπρέντφορντ, η οποία κέρδισε 2-0 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι παίκτες του Μόγιες βρίσκονται στην έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έξι βαθμούς πίσω από την Τότεναμ στην τέταρτη, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο. Εν τω μεταξύ, η Άρσεναλ που βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχει παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα και είναι τρεις βαθμούς μπροστά.

Η Γουέστ Χαμ είχε μικτές επιτυχίες εναντίον της Μπέρνλι τις τελευταίες σεζόν και δεν κατάφερε να σκοράρει στα πέντε από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της. Η Γουέστ Χαμ είναι, ωστόσο, μία από τις δύο μόνο ομάδες, μαζί με τη Λίβερπουλ, που έχουν σκοράρει σε κάθε εντός έδρας αγώνα πρώτης κατηγορίας αυτή τη σεζόν.

Με τις δύσκολες αναμετρήσεις εναντίον της Τσέλσι, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι να έρχονται ακόμα μέχρι το τέλος, ο Μόγιες και οι συνεργάτες θα επιθυμούν να επωφεληθούν από την ευνοϊκή αναμέτρηση της Κυριακής με μια μάχη για επιβίωση.

Ελαφρώς ενισχυμένη η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ πρόκειται να μείνει χωρίς τον κεντρικό αμυντικό Κερτ Ζούμα (20 συμ./1 γκο) για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Γάλλο να συνοδεύεται από τον Άντζελο Ογκμπόνα (11 συμ./1 γκολ) στην λίστα απουσιών.

Ο Άαρον Κρέσγουελ (25 συμ./2 γκολ) έχασε τη νίκη μεσοβδόμαδα στη Λυών λόγω ευρωπαϊκής τιμωρίας, αλλά μπορεί να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα την Κυριακή και πρόκειται να αντικαταστήσει τον Μπεν Τζόνσον στο αριστερό μπακ, αν και ο τελευταίος θα μπορούσε να αλλάξει σε δεξιό μπακ και να αντικαταστήσει τον Βλάντιμιρ Κούφαλ (23 συμ.).

Ο πρωταγωνιστής Τζάροντ Μπόουεν (30 συμ./9 γκολ) αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην πρώτη ενδεκάδα. Ο 25χρονος έχει συμμετάσχει σε περισσότερα γκολ στην Premier League από οποιονδήποτε άλλο παίκτη των Σφυριών αυτή τη σεζόν με εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Γούκας Φαμπιάνσκι είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Αλφόνς Αρεολά μεταξύ των δοκαριών, ενώ ο Σαΐντ Μπενραχμά (28 συμ./6 γκολ) θα ελπίζει να ξεκινήσει μπροστά σε ρόλο προχωρημένου μέσου.

Χωρίς τον Σον Ντάιτς πλέον η Μπέρνλι

Μετά από εννιάμισι χρόνια ως προπονητής στο Τερφ Μουρ, η θητεία του Σον Ντάιτς ως προπονητής της Μπέρνλι έφτασε στο τέλος της όταν απολύθηκε από τον σύλλογο το πρωί της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της Μπέρνλι, Άλαν Πέις, αποκάλυψε σε μια δήλωση ότι ήταν μια «απίστευτα δύσκολη απόφαση» να απαλλάξει τον 50χρονο από τα καθήκοντά του, αλλά τελικά πιστεύει ότι χρειαζόταν μια αλλαγή μετά από μια σεζόν με «απογοητευτικά» αποτελέσματα. Ο Ντάιτς, ο οποίος ήταν ο τρίτος μακροβιότερος προπονητής στη Premier League, έχασε πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του με τους φιλοξενούμενους και αφήνει τον σύλλογο στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς μακριά από την ασφάλεια με οκτώ αγώνες πρωταθλήματος να απομένουν ακόμα.

Ο βοηθός μάνατζερ Ίαν Γουόν, καθώς και οι προπονητές Στιβ Στόουν και Μπίλι Μέρσερ έχουν επίσης αποχωρήσει από τον σύλλογο, και ενώ η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, το αφεντικό κάτω των 23 ετών, Μάικλ Τζάκσον και ο αρχηγός Μπεν Μι πρόκειται να αναλάβουν την ομάδα, για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου στο στάδιο του Λονδίνου.

Η απογοητευτική ήττα της Μπέρνλι με 2-0 εκτός έδρας από τηn Νόριτς το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ο 15ος αγώνας πρωταθλήματος στον οποίο η Μπέρνλι απέτυχαν να σκοράρουν αυτή τη σεζόν. Μόνο η Νόριτς (17) και η Γουότφορντ (16) δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε περισσότερες περιπτώσεις αυτή τη σεζόν.

Απέτυχε να κερδίσει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της με την Γουέστ Χαμ, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας χωρίς τέρματα στον αντίστροφο αγώνα τον Δεκέμβριο, αλλά η τελευταία τους νίκη ήταν στο Λονδίνο, όταν κέρδισαν 1-0 χάρη στο γκολ του Τζέι Ροντρίγκεζ, τον Ιούλιο του 2020.

Χωρίς δεδομένα πλέον η Μπέρνλι

Όσο για την Μπέρνλι, ο Μπεν Μι (21 συμ./3 γκολ) παραμένει αμφίβολος με τραυματισμό στο γόνατο, οπότε ο Νέιθαν Κόλινς (11 συμ./1 γκολ) και ο Τζέιμς Ταρκόφσκι (28 συμ./1 γκολ) πρόκειται να συνεχίσουν να είναι σέντερ μπακ.

Ο Έρικ Πίτερς (11 συμ.) συνεχίζει να κάνει πρόοδο στην αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο γόνατο, αλλά θα παραμείνει εκτός δράσης αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (18 συμ.) εξακολουθεί να είναι εκτός με πρόβλημα στη γάμπα.

Η μεταγραφή του Ιανουαρίου, Βάουτ Βέχορστ, δυσκολεύτηκε να μπει στο παιχνίδι με την Νόριτς και αποσύρθηκε στον πάγκο, αλλά ο Ολλανδός πρόκειται να πάρει άλλο ένα ξεκίνημα απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στην επίθεση.

Γουεστ Χαμ – Μπερνλι προγνωστικα στοιχημα Premier League: Η ιεραρχία της Μπέρνλι θα ελπίζει ότι μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα πυροδοτήσει μια τόσο αναγκαία άνοδο στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την πτώση. Ενώ η ασυνεπής φόρμα της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα θα δώσει ώθηση στην αντίπαλο της, η δική της φόρμα στην επίθεση πρέπει να βελτιωθεί εάν θέλουν να έχουν ελπίδες να εξασφαλίσουν τους μέγιστους βαθμούς. Μπορεί να υπάρχουν μερικά κουρασμένα πόδια στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ μετά τις προσπάθειές τους μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη, αλλά παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να δούμε τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν μια νίκη ρουτίνας εντός έδρας. Ο άσσος της Γουέστ Χαμ μας δίνεται σε απόδοση 1,72 στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Γουεστ Χαμ – Μπερνλι προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ 1 σε απόδοση 1,72 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi