Παρι Σεν Ζερμεν – Μαρσειγ προγνωστικα | 17/04/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρι Σεν Ζερμεν vs Μαρσειγ προγνωστικα στοιχημα Ligue 1

Η 102η μονομαχία του Γαλλικού Ελ Κλάσικο πραγματοποιείται στο Παρκ ντε Πρενς μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων στη Ligue 1 την Κυριακή, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ανανεώνει τις εχθροπραξίες με την Μαρσέιγ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο δίδαξε στην Κλερμόν ένα μάθημα ποδοσφαίρου στη νίκη με 6-1 το τελευταίο παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στο ματς έχοντας μόλις κλείσει τη θέση τους στους ημιτελικούς του Europa Conference League.

Ανώτερη και ξεκούραστη η Παρί Σεν Ζερμέν

Αναγκασμένοι να παρακολουθούν τους αντιπάλους τους στο Champions League να μάχονται για θέσεις στα ημιτελικά από τις ανέσεις των σαλονιών τους στα μέσα της εβδομάδας, η εγχώρια ώθηση της Παρί Σεν Ζερμέν ενισχύεται τουλάχιστον για άλλη μια φορά, με τους παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο σε αδίστακτη φόρμα από τη διεθνή διακοπή.

Αφού πέτυχαν πέντε γκολ στη Λοριάν νωρίτερα αυτό το μήνα, οι Παριζιάνοι πέτυχαν ένα καλύτερο σκορ, κερδίζοντας τον Κλερμόν για έξι τέρματα στο Σταντ Γκαμπριέλ-Μονπιέ και ήταν οι διάσημοι τρεις επιθετικοί που έκλεψαν την παράσταση, καθώς ο Κιλιάν Μπαπέ (28 συμ./20 γκολ) και ο Νεϊμάρ (17 συμ./10 γκολ) σκόαραν από τρεις φορές ενώ ο Λιονέλ Μέσι (20 συμ./3 γκολ) έδωσε τρεις ασίστ.

Η σαφής έλλειψη γκολ του Μέσι στην πρώτη του σεζόν στη Λιγκ 1 ήταν κάπως ανησυχητική, αλλά ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ανήκει σε μια δική του κατηγορία αφού σημείωσε τρεις ασίστ σε ένα παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν, και η θρυλική επιθετική τριάδα του Ποκετίνο αρχίζει επιτέλους να ενώνεται.

Με μόλις επτά παιχνίδια απομένουν για να παίξουν τη σεζόν 2021-22, ένα χάσμα 12 πόντων χωρίζει την πρωτοπόρο από την πιο κοντινή της αντίπαλο, τη Μαρσέιγ, και η ομάδα του Ποκετίνο μπορεί επομένως να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την ανάκτηση αυτού που δικαιωματικά της ανήκει με τη νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής.

Οι εμφανίσεις εκτός έδρας δεν ήταν πάντα εκεί για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι ηγέτες έχουν συγκεντρώσει εντυπωσιακές 16 νίκες από τους τελευταίους 17 εντός έδρας αγώνες τους στο πρωτάθλημα – συμπεριλαμβανομένου καθενός από τους τελευταίους επτά τους – και το jet lag θα μπορούσε να είναι σε πλήρη ισχύ για τους αντιπάλους της, που με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσουν να αναγκάσουν την PSG στην πρώτη της εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος της σεζόν.

Απώλειες στην Παρί Σεν Ζερμέν

Το ιατρικό δελτίο της Παρί Σεν Ζερμέν ξαφνικά είναι και πάλι σε πλήρη δυναμικότητα, με τους Λεάντρο Παρέντες (15 συμ./1 γκολ) και Τζούλιαν Ντράξλερ (18 συμ./2 γκολ) να χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν μετά τις εγχειρήσεις και τους κρατούν συντροφιά στο ιατρικό δελτίο οι Αντέρ Ερέρα (17 συμ./3 γκολ), Ισμαέλ Γκάρμπι, Λαιβίν Κουρζαουά (19 συμ./1 γκολ) και Αμπντού Ντιαλό (12 συμ.).

Σε θετικό σημείο, ο Άνχελ Ντι Μαρία (20 συμ./3 γκολ/3 ασίστ) και ο Κέιλορ Νάβας (17 συμ.) επέστρεψαν και οι δύο στις προπονήσεις για να ενισχύσουν τις επιλογές του Ποκετίνο, ενώ ο Μαρκίνιος (25 συμ./3 γκολ) ήταν ξεκούραστος από τη νίκη επί της Κλερμόν, αλλά θα έπρεπε να κάνει μια αναμενόμενη επιστροφή στην πίσω γραμμή εδώ.

Η απουσία του Μαρκίνιος οδήγησε τον Σέρχιο Ράμος να συνεργαστεί με τον Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (25 συμ./1 γκολ), αφού έγινε ο τελευταίος σταρ της Παρί που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του, και ο Ισπανός πιθανότατα θα επιστρέψει στο περιθώριο για αυτό.

Να επιβεβαιώσει την άνοδο της η Μαρσεϊγ

Η επιλογή για μη ξεκούραση του διαχρονικού Ντιμιτρί Παγιέτ (27 συμ./10 γκολ) για το Europa Conference League έδωσε μέρισμα για τον Χόρχε Σαμπαόλι και την Μαρσεϊγ, οι οποίοι θα μπορούσαν ακόμη να τελειώσουν τη σεζόν με ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο, αφού απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Με πλεονέκτημα 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Βελοντρόμ, η Μαρσεϊγ έκανε αξιόλογο το ταξίδι των 2000 χιλιομέτρων στην Ελλάδα καθώς το 14ο γκολ του Παγιέτ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαίωσε τη θέση της στους τέσσερις καλύτερους, όπου οι Ολλανδοί της Φέγενορντ τους περιμένουν με αγωνία, για μία θέση στον μεγάλο τελικό. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης αντιπροσώπευε μια όγδοη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για αυτή τη συναρπαστική ομάδα της Μασσαλίας, η οποία αρνήθηκε να αφήσει τις Ευρωπαϊκές της δεσμεύσεις να εμποδίσει την άνοδο της και προσδοκά την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης στο Champions League.

Η διαφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για να καλυφθεί, αλλά η δεύτερη θέση της Μαρσέιγ είναι σταθερά στα χέρια της, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς διαφορά από την τρίτη Ρεν και επτά καλύτερα από το Στρασβούργο και συνεχόμενα μηδέν στην άμυνα, θα είναι ευπρόσδεκτοι οι αντίπαλοι τους, αφού απέτυχαν να καταγράψουν μία ανέπαφη εστία, στους τελευταίους αγώνες τους.

Η Μαρσεϊγ είναι μια υπολογίσιμη δύναμη εκτός έδρας από τους φθινοπωρινούς μήνες και έχει πάρει 33 πόντους από πιθανούς 45 σε αντίπαλη έδρα στη Ligue 1 – το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρη την κατηγορία – αλλά μόνο έναν από τα 24 τελευταία ντέρμπι έληξε νικηφόρα στα ντέρμπι με την Παρί.

Επιστροφές στην Μαρσεϊγ

Η Μαρσέιγ αντιμετώπιζε επίσης μια σειρά απουσιών στα μέσα της εβδομάδας, αλλά τέσσερις επρόκειτο να επιστρέψουν, καθώς ο προπονητής Σαμπαόλι, ο Μπάμπα Ντιένγκ, ο Μπουμπακάρ Καμαρά (27 συμ./1 γκολ) και ο Γκέρσον (28 συμ./5 γκολ) επέστρεψαν από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς για το σημερινό ντέρμπι.

Οι Λεονάρντο Μπαλέρντι (17 συμ.) και Κόνραντ ντι λα Φουέντε (16 συμ.) δεν θα παίξουν ξανά αυτή τη σεζόν, ενώ το πρόβλημα του Αρκάντιους Μίλικ (19 συμ./7 γκολ) είναι απίθανο να σταματήσει εγκαίρως πριν το ταξίδι στην πρωτεύουσα.

Η καλά ξεκούραστη τριάδα των Ντιένγκ, Καμάρα και Γκέρσον θα έρθουν όλοι στη διαμάχη για εκκινήσεις στην ενδεκάδα, αλλά τα 35χρονα πόδια του Παγιέτ είναι απίθανο να ξεκουραστούν δεδομένου του μεγέθους αυτής της σύγκρουσης.

Παρι Σεν Ζερμεν – Μαρσειγ προγνωστικα Ligue 1: Η αξιοσημείωτη νικηφόρα πορεία της Μαρσεϊγ είναι κάτι που πρέπει να δει κανείς, και έχουν αρνηθεί να αφήσουν την Ευρωπαϊκή κούραση να τους επηρεάσει μέχρι στιγμής, δίνοντας στους παθιασμένους θαυμαστές τους γνήσια πεποίθηση ότι μια διάσημη νίκη στο Παρίσι θα μπορούσε να είναι πιθανή στα χαρτιά. Ενώ οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να παράγουν καλές εμφανίσεις εκτός έδρας, η Παρί Σεν Ζερμέν παίζοντας στην έδρα της, είναι καλά ξεκούραστη και βλέπει τους τρεις επιθετικούς της να συνδυάζονται όπως το είχαν ονειρευτεί, οπότε μπορούμε μόνο να στηρίξουμε το επιθετικό παιχνίδι και των δύο και θα ποντάρω στο γκολ γκολ, που είναι σε απόδοση 1,65 στις Ελληνικες πλατφορμες στοιχηματων.

Παρι Σεν Ζερμεν – Μαρσειγ προγνωστικα Ligue 1 @@ Goal Goal σε απόδοση 1,65 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi