Μαντσεστερ Σιτι – Λιβερπουλ προγνωστικα | 16/04/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μαντσεστερ Σιτι vs Λιβερπουλ προγνωστικα στοιχημα FA CUP

Έχοντας κλείσει και οι δύο τις θέσεις τους στους ημιτελικούς του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ ανανεώνουν τις εχθροπραξίες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουέμπλεϊ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν λίγες ημέρες πριν, μένοντας στην ισοπαλία 2-2 στην αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Έτιχαντ και προσπαθούν να συναντήσουν είτε την Τσέλσι είτε την Κρίσταλ Πάλας στον τελικό της διοργάνωσης. Άλλη μία μονομαχία με γκολ μεταξύ των δύο κλαμπ.

Θα διεκδικήσει και αυτό το τρόπαιο

Ίσως δίνοντας στην Ατλέτικο Μαδρίτης μια γεύση από το δικό της παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι κράτησε τη ψυχραιμία της, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι συνεργάτες τους έχασαν την δική τους στο Μετροπολιτάνο, και το στέμμα του Champions League είναι πλέον σε κοντινή απόσταση για τους πρωταθλητές της Premier League.

Το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρούιν στο πρώτο παιχνίδι ήταν ό,τι χρειαζόταν για την ομάδα του Γκουαρδιόλα για να συναντήσει στον ημιτελικό την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια ισοπαλία 0-0 στον δεύτερο αγώνα στην Ισπανική πρωτεύουσα και το όνειρο ενός ιστορικού τρεμπλ είναι καλά και πραγματικά ζωντανό για τον σύλλογο του Μάντσεστερ. Δύο φορές η Σίτι προηγήθηκε εναντίον της Λίβερπουλ στη μάχη της Πρέμιερ Λιγκ του περασμένου Σαββατοκύριακου και δύο φορές ισοφαρίστηκε, αλλά η μοίρα του πρωταθλήματος εξακολουθεί να είναι στα χέρια της και έχει απολαύσει μια σχετικά απλή πορεία προς τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Σουίντον, η Φούλαμ, η Πίτερμπορο και η Σαουθάμπτον δεν ταιριάζουν με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα στη φετινή διοργάνωση, μένοντας εκτός, αλλά έχουν υποκλιθεί στους ημιτελικούς δύο συνεχόμενες σεζόν και ο Καταλανός προπονητής θα είναι επιφυλακτικός ώστε η κατάρα να μην χτυπήσει ξανά.

Η Σίτι έχει καταφέρει να διεκδικήσει μόνο ένα Κύπελλο Αγγλίας στη θητεία του Γκουαρδιόλα μέχρι στιγμής το 2018-19, αλλά φέρνει ένα σερί 10 αήττητων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Αμφίβολοι στην Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι συμμετείχε στην γεμάτη ένταση αναμέτρηση εναντίον της Ατλέτικο το βράδυ της Τετάρτης – το δεμένο κεφάλι του Φιλ Φόντεν ήταν απόδειξη – και ο Γκουαρδιόλα έχασε επίσης τον Κάιλ Γουόκερ και τον Κέβιν Ντε Μπρούιν από τραυματισμούς στον αστράγαλο, με τους δύο παίκτες να χαρακτηρίζονται πλέον ως μεγάλες αμφιβολίες για το ταξίδι στο Γουέμπλεϊ δίπλα στον Κόουλ Πάλμερ.

Ο Γκουαρδιόλα ισχυρίστηκε ότι οι τραυματισμοί άφησαν την ομάδα του σε “μεγάλο πρόβλημα” πριν από τον ημιτελικό, αλλά ο Ρούμπεν Ντίας ήταν αρκετά κατάλληλος για να μπει στον πάγκο στην Μαδρίτη και ο Γκάμπριελ Ζεσούς επέστρεψε από μια ευρωπαϊκή τιμωρία.

Η επιστροφή του Ντίας θα μπορούσε να δει τον Τζον Στόουνς να μετακομίσει σε δεξί μπακ για να καλύψει τον τραυματισμένο Γουόκερ ή τον Ζοάο Κανσέλο να αλλάξει πλάγια καθώς είτε ο Νάθαν Άκε είτε ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο επιστρέφουν στα αριστερά, οπότε ο Γκουαρδιόλα έχει πολλές επιλογές για αλλαγή στους αμυντικούς χώρους. Το θέμα του Βέλγου μέσου θα οδηγήσει επίσης σε ανάκληση του Ραχίμ Στέρλινγκ, στην ενδεκάδα.

Περισσότερες δυνάμεις για τους Κόκκινους

Μια σειρά αλλαγών – επτά για την ακρίβεια – για τη δεύτερη σύγκρουση με την Μπενφίκα άφησε μια μερίδα των οπαδών της Λίβερπουλ να φοβούνται λίγο για την προοπτική επιστροφής της Μπενφίκα, αλλά η κυριαρχία των Κόκκινων στο πρώτο παιχνίδι έσωσε την πρόκριση μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Άνφιλντ.

Τα δύο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο και η εύστοχη κεφαλιά του Ιμπραϊμά Κονατέ ακυρώθηκαν από τα τέρματα των Γκονσάλο Ράμος, Ρομάν Γιάρεμτσουκ και του περιζήτητου Ντάργουιν Νούνιες σε ένα θρίλερ με 3-3, με τον τελευταίο να βλέπει επίσης δύο επιπλέον γκολ να αποκλείονται για οφσάιντ καθώς η Λίβερπουλ έστησε έναν ημιτελικό, με την Βιγιαρεάλ, η οποία έχει κάνει την έκπληξη, αυτή την σεζόν.

Ποτέ στο παρελθόν η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φτάσει στους ημιτελικούς του Κυπέλλου EFL, του Κυπέλλου Αγγλίας και του Champions League σε μία σεζόν, και οι φιλοδοξίες για ένα αξιοσημείωτο τετραπλό τίτλο εξακολουθούν να είναι πιθανές, παρόλο που θα στηρίζεται στο να χάσει βαθμούς η Μάντσεστερ Σίτι, για να έχει μια ευκαιρία για τη δόξα της Premier League.

Οι Κόκκινοι άφησαν εκτός τουρνουά την Σριούσμπερι, την Κάρντιφ, την Νόριτς και την Νότιγχαμ Φόρεστ για να φτάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά από το 2014-15 – πριν φτάσει ο Κλοπ στο πάγκο της – και έχουν φτάσει στον τελικό στις οκτώ τις τελευταίες 10 περιπτώσεις που έχουν φτάσει στους 4 τελευταίους.

Η ισοπαλία με την Μπενφίκα σηματοδότησε ένα έβδομο παιχνίδι χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για τους Κόκκινους – που έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές σε έξι από αυτά τα παιχνίδια – αλλά τώρα έχουν μείνει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Η Σίτι και η Λίβερπουλ δεν ήταν γνωστοί αντίπαλο στο Κύπελλο Αγγλίας όλα αυτά τα χρόνια, με την πιο πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων στη διοργάνωση να έρχεται την σεζόν 2002-03, όπου το πέναλτι του Ντάνι Μέρφι ώθησε τους Κόκκινους στη νίκη.

Με ανάσες η Λίβερπουλ

Αντίθετα, το αφεντικό της Λίβερπουλ, Κλοπ, θα πρέπει για άλλη μια φορά να δουλεύει με πολλές επιλογές αφού οι παίκτες του πέρασαν το δεύτερο παιχνίδι με την Μπενφίκα αλώβητοι, και αρκετοί βασικοί παίκτες είναι έτοιμοι να επιστρέψουν μετά από μεσοβδόμαδα ξεκούραση.

Οι Φίρχιλ φαν Ντάικ, Άντριου Ρόμπερτσον και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι έτοιμοι για επιστροφή στην πίσω γραμμή, ενώ ο Φαμπίνιο και ο Τιάγκο Αλκάνταρα ήρθαν και οι δύο από τον πάγκο κόντρα στην Μπενφίκα και θα πρέπει να εμφανιστούν από εκεί και σήμερα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σάντιο Μανέ είναι επίσης έτοιμοι να επιστρέψουν στην πρώτη ενδεκάδα, με τον Ντιόγκο Ζότα να εντάσσεται δυνητικά στο δίδυμο της Αφρικής μετά την αλλαγή πριν από τη λήξη της ώρας στον δεύτερο αγώνα με την Μπενφίκα.

Μαντσεστερ Σιτι – Λιβερπουλ προγνωστικα FA CUP: Η Μάντσεστερ Σίτι αναμφισβήτητα θα έπρεπε να είχε σκοτώσει το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στις πρώτες στιγμές την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι τραυματισμοί βασικών παικτών κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με την Ατλέτικο, που σίγουρα άφησε το στίγμα της, αναμφίβολα δίνει στη Λίβερπουλ το πλεονέκτημα. Ενώ η πρώτη ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα τα έδωσε όλα στον χλοοτάπητα του Μετροπολιτάνο, ο Κλοπ μπόρεσε να δώσει ανάσες σε πολλούς από τους βασικούς και τα φρέσκα πόδια μιας ομάδας με ελεύθερο σκορ της Λίβερπουλ μπορούν και πάλι να χαράξουν το δρόμο τους, για να περάσει στον τελικό. Αναμένω και πάλι ανοιχτό ματς, όπου θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το γκολ γκολ στο 1,55 να είναι οριακά αποδεκτό σαν τιμή στις στοιχηματικες ιστοσελιδες.

Μαντσεστερ Σιτι – Λιβερπουλ προγνωστικα FA CUP @@ Goal Goal σε απόδοση 1,55 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις