Μαρσειγ – Νις προγνωστικα στοιχημα | 20/03/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μαρσειγ vs Νις προγνωστικα στοιχημα Ligue 1 

Ο δεύτερος συναντά τρίτος στην αναμέτρηση της Ligue 1 της Κυριακής, καθώς οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους διεκδικητές Μαρσεϊγ και Νις προετοιμάζονται για μάχη στο Βελοντρόμ. Η γηπεδούχος ξεκινάει στο παιχνίδι έχοντας μόλις κλείσει τη θέση της στους τελευταίους οκτώ του Europa Conference League, ενώ η Νις έχασε από την Μονπελιέ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με τα γκολ στα σημερινά Μαρσειγ – Νις προγνωστικα στοιχημα Ligue 1.

Απειλείται άμεσα η Μαρσεϊγ

Ακόμη και με τον Ντιμιτρί Παγιέτ (24 συμ./9 γκολ) που ήταν αναγκασμένος να παρακολουθεί αβοήθητος, η Μαρσέιγ εξασφάλισε μια απλή διαδρομή στους προημιτελικούς του Europa Conference League την Πέμπτη – διώχνοντας τους Ελβετούς της Βασιλείας με συνολικό σκορ 4-2 στους 16 της διοργάνωσης.

Αφού κέρδισε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, η Μαρσέιγ κέρδισε με το ίδιο σκορ στο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ χάρη στις  προσπάθειες του Τζενγκίζ Ουντέρ (23 συμ./8 γκολ) και του Βαλεντέν Ρονζιέ (22 συμ.), αλλά τρόμαξε νωρίς όταν ο δανεικός από την σημερινή αντίπαλο της, Ντάν Ντόιε, άνοιξε το σκορ για τη Βασιλεία. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι θα αντιμετωπίσει τον δικό μας ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν, η εδραίωση της δεύτερης θέσης της στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1 είναι το ζητούμενο, με 15 βαθμούς να την χωρίζουν από την πρωτοπόρο Παρί. Σεν Ζερμέν. Όποια ομάδα προκριθεί, στην ημιτελική φάση θα βρει μία εκ Σλάβια Πράγας και Φέγενορντ.

Η νίκη με 4-1 του περασμένου Σαββατοκύριακου επί της Μπρεστ σηματοδότησε τη δεύτερη από τις τρεις διαδοχικές νίκες για τη Μαρσέιγ σε όλες τις διοργανώσεις – τελειώνοντας ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη στη Ligue 1 – αλλά τώρα είναι πέντε παιχνίδια χωρίς να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Επιπλέον, από τον Ιανουάριο η Μαρσεϊγ δεν κατάφερε να καταγράψει μηδέν στην άμυνα στην Γαλλική κατηγορία και έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Ligue 1 στο Βελοντρομ, μια κουρασμένη ομάδα πρέπει να παλέψει σκληρά για να διατηρήσει την δεύτερη θέση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πιθανές αλλαγές από τον Χόρχε Σαμπάολι

Η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί τον Ντιμιτρί Παγιέτ (24 συμ./9 γκολ) πίσω στην αρχική ενδεκάδα με ανοιχτές αγκάλες αυτήν την εβδομάδα, με τον 34χρονο – ο οποίος έχει εννέα γκολ και εννέα ασίστ την τρέχουσα σεζόν – έτοιμος να πάρει τη θέση του Αμίν Αρίτ.

Η γηπεδούχος παραμένει τυχερή στο μέτωπο των τραυματισμών και δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει σε αυτό το παιχνίδι, αλλά οι αλλαγές θα πρέπει να υπάρξουν δεδομένου του αξιοζήλευτου βάθους της ομάδας του Αργεντίνου τεχνικού.

Ο Πάου Λόπεζ είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο τέρμα για τον Στιβ Μαντάντα, ενώ ο Αρκάντιους Μίλικ, ο Γκέρσον και ο Μπουμπακάρ Καμαρά είναι όλοι έτοιμοι να ανανεώσουν την πρώτη ενδεκάδα την Κυριακή.

Με προοπτικές η Νις

Ενώ η Μαρσεϊγ δυσκολεύτηκε κατά καιρούς να αποδώσει στο γήπεδο της αυτή την Σεζόν, ενώ ταυτόχρονα ήταν εξαιρετική στις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της, η Νις του Κριστόφ Γκαλτιέ κατάφερε να διατηρήσει την θέση της στο Champions League που είναι πλέον σταθερά στα χέρια της.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν τα τυχερά τους αστέρια στο Σταντ ντε λα Μοσσόν την περασμένη εβδομάδα, καθώς έμειναν στην ισοπαλία 0-0 εναντίον της Μονπελιέ παρά την κόκκινη κάρτα του Ντάντε (27 συμ.) στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η τρομερή προσπάθεια του Τεζί Σαβανιέ (23 συμ./6 γκολ) σε πέναλτι panenka έπεσε ευγενικά στα χέρια του Βάλτερ Μπενίτεθ. Το να καταφέρετε να καταγράψει ανέπαφη την εστία της ενώ έπαιζε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με 10 παίκτες δεν είναι κακό επίτευγμα, αλλά αυτή η αμυντική ανθεκτικότητα χαρακτηρίζει αυτό το σύνολο υπό τον Γκαλτιέ, και είναι ισόβαθμη με την σημερινή αντίπαλο της τόσο στους βαθμούς όσο και στη διαφορά τερμάτων, πριν από αυτή την κρίσιμη σύγκρουση.

Βρίσκεται πίσω από την Μαρσεϊγ μόνο χάρη στην διαφορά των γκολ που σημειώθηκαν, και ενώ οι εμφανίσεις τους δεν ήταν καθόλου θεαματικές τις τελευταίες εβδομάδες, σημείωσαν ένα εντυπωσιακό τέταρτο μηδέν στην άμυνα στη Ligue 1 στην σειρά στο αδιέξοδο με την Μονπελιέ.

Από την άλλη πλευρά, η αποτυχία να σκοράρει σε κανένα από τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της δεν αποτελεί αιτία αισιοδοξίας για την Νις, η οποία συνέτριψε τους Μασσαλούς με 4-1 στα προημιτελικά του φετινού Coupe de France μετά την ισοπαλία 1-1 στο Allianz Ριβιέρα στο πρωτάθλημα, με τον προγραμματισμένο αγώνα να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά το προηγούμενο περιστατικό ταραχών στον κόσμο.

Αλλαγή στην άμυνα της Νις

Εν τω μεταξύ, ο παλαίμαχος αμυντικός της Νίκαιας, Ντάντε, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα για την κόκκινη κάρτα του κόντρα στη Μονπελιέ, με τον Φλάβιους Ντανίλιουτς (16 συμ.) έτοιμος να τον αναπληρώσει μαζί με τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό (26 συμ./1 γκολ).

Ωστόσο, η αντικατάσταση του 38χρονου θα μπορούσε να αποδειχθεί ενοχλητική έτσι ο Κριστόφ Γκαλτιέ μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να γυρίσει τον Μοργκάν Σνιντερλέν (16 συμ.) πιο πίσω αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Νις έχει μόνο τον Τζάστιν Κλάιφερτ (17 συμ./3 γκολ) να ανησυχεί για τραυματισμό, αφού έχασε την ισοπαλία της Μονπελιέ – σύμφωνα με πληροφορίες μετά από τραυματισμό στην προπόνηση – και ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ (20 συμ./6 γκολ) σίγουρα θα ελπίζει να κερδίσει μια ανάκληση εν μέσω της άγονης πορείας χωρίς σκορ της ομάδας του στην έδρα της.

Μαρσειγ – Νις προγνωστικα στοιχημα Ligue 1: Η ενδεκάδα της Νις έχει τώρα μια ακόμα πιο νεανική εμφάνιση με τον Ντάντε να απουσιάζει, αλλά κάθε μέλος της οπισθοφυλακής του Γκαλτιέ έπαιξε τον ρόλο του στο να δεχτεί 21 γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν – μόνο επτά από τα οποία έχουν έρθει εκτός έδρας. Ωστόσο, ένας καλά ξεκούραστος Παγιέτ θα έχει μια λάμψη στα μάτια του ενάντια στην Νις, αλλά με την ομάδα του Σαμπαόλι να παλεύει με την Ευρωπαϊκή κούραση και ένα μακρύ ταξίδι στην Νίκαια, αναμένω να γίνει μία πολλή κλειστή αναμέτρηση, με λίγα γκολ και φάσεις. Θα ποντάρω στα λίγα γκολ, με το under 2,5 σε απόδοση 1,78 στις σελιδες στοιχηματων στην Ελλαδα.

Μαρσειγ – Νις προγνωστικα στοιχημα Ligue 1 @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,78 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi