Μονακο – Μπραγκα προγνωστικα στοιχημα | 17/03/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μονακο vs Μπραγκα προγνωστικα στοιχημα Europa League

Επιδιώκοντας να ανατρέψει το έλλειμμα 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Μονακό υποδέχεται την Μπράγκα στο στάδιο Λουϊ Ντε για τον δεύτερο αγώνα της σύγκρουσης των 16 του Europa League το βράδυ της Πέμπτης. Και οι δύο ομάδες κατευθύνονται σε αυτό το παιχνίδι αφού υπέστησαν ήττες 1-0 στο πρωτάθλημα, με τη Μονακό να χάνει εκτός έδρας στο Στρασβούργο, ενώ η Μπράγκα ηττήθηκε εντός έδρας από την Ζιλ Βιθέντε. Φαβορί για την νίκη η γηπεδούχος στα σημερινά Μονακο – Μπραγκα προγνωστικα στοιχημα Europa League.

Σε άσχημη περίοδο η Μονακό

Μετά από μια μέτρια πορεία, η Μονακό έχει αρχίσει να καταρρέει σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα έχει αρκετή δουλειά τνα κάνει τόσο στο Γιουρόπα Λιγκ όσο και στη Λιγκ 1 αν θέλει να σώσει κάτι θετικό από αυτή τη σεζόν.

Τον τελευταίο μήνα, οι Μονεγάσκοι κέρδισαν μόνο έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους στη Λιγκ 1, όπου έμειναν επτά βαθμούς πίσω από τις Ευρωπαϊκές θέσεις ως αποτέλεσμα αυτού. Έχουν επίσης αποκλειστεί από το Coupe de France από τη Ναντ, καθώς και ηττηθεί με 2-0 από την Μπράγκα στην πρώτη αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη εβδομάδα. Η Μονακό ξεκίνησε το πρώτο παιχνίδι αήττητη από τους έξι αγώνες των ομίλων της και παρά την κυριαρχία της με 63% κατοχή στην Πορτογαλία, σπάνια απείλησε επιθετικά, κάτι που ο προπονητής Φιλίπ Κλεμέν θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Πέμπτη.

Οι Μονεγάσκοι έχουν χάσει πλέον κάθε μία από τις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους με Πορτογαλική αντίπαλο, δεχόμενοι 11 γκολ και σκοράροντας μόνο δύο φορές σε αυτά. Τουλάχιστον δύο γκολ θα απαιτηθούν εντός έδρας για να προκριθούν για πρώτη φορά στους 8 του Europa League.

Η Μονακό, ωστόσο, έχει ιστορία ανατροπής ελλειμμάτων δύο τερμάτων στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Γαλλική ομάδα έχει προχωρήσει σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες συγκρούσεις νοκ άουτ όταν έχασε τον πρώτο αγώνα με δύο ή περισσότερα γκολ εντός έδρας, αποκλείοντας τη Γιουβέντους στους προημιτελικούς του Champions League 2003-04 όταν έχασε τον πρώτο αγώνα με 4-2, και πριν νικήσει την Μάντσεστερ Σίτι 5-3 συνολικά στους 16 της ίδιας διοργάνωσης το 2016-17.

Ξεκουράστηκαν τρεις στην Μονακό

Το ζευγάρι της Μονακό Γκιγιέρμο Μαριπάν και Σεσκ Φάμπρεγας είναι αμφότεροι αμφίβολοι και θα αξιολογηθούν πριν από την έναρξη, ενώ ο Γκιγιέρμο Μαριπάν αποκλείεται για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Γιουσούφ Φοφανά έχασε τον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας, αλλά ο μέσος διεκδικεί να παίξει την Πέμπτη και μπορεί να ξεκινήσει δίπλα στον Ορελιέν Τσουαμενί, με τον Ελιότ Ματαζό – που ξεκίνησε στο πρώτο παιχνίδι – να επιστρέφει στον πάγκο των αναπληρωματικών.

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο Κάιο Ενρίκε και ο Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ έμειναν στον πάγκο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά η τριάδα αναμένεται να επιστρέψει στην πρώτη ενδεκάδα εις βάρος των Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ισμαίλ Γιάκομπς και Ζαν Λούκας αντίστοιχα.

Πνίγεται εκτός έδρας η Μπράγκα

Αφού έχασε μόνο έναν από τους 17 εντός έδρας αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, στον πρώτο αγώνα της περασμένης εβδομάδας, η Μπράγκα ήταν λογικά σίγουρη ότι θα εξασφάλιζε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μονακό και οι οπαδοί της δεν απογοητεύτηκαν.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τέλειο ξεκίνημα όταν ο Άμπελ Ρουίς άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, πριν μια πιθανώς κομβική κεφαλιά του αναπληρωματικού Βίτορ Ολιβέιρα που τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα στο 89ο λεπτό για να βοηθήσει τους γηπεδούχους να εξασφαλίσουν τη νίκη με 2-0. Η Μπράγκα θα ήλπιζε να ακολουθήσει την εντυπωσιακή της Ευρωπαϊκή νίκη με μια άλλη στην Primeira Liga. Ωστόσο, ηττήθηκε απροσδόκητα με 1-0 εντός έδρας εναντίον του Ζιλ Βιθέντε την Κυριακή, ένα αποτέλεσμα που την οδήγησε να κινείται σε απόσταση ενός πόντου από την τέταρτη θέση.

Εξαιρουμένου του αποτελέσματος του περασμένου Σαββατοκύριακου, οι Αρχιεπίσκοποι απόλαυσαν να παίζουν μπροστά στους δικούς τους υποστηρικτές αυτή τη σεζόν, αλλά εκτός έδρας δυσκολεύτηκαν, ιδιαίτερα στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η Μπράγκα έχει χάσει καθένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων των τριών από τα τέσσερα ματς εκτός έδρας αυτή τη σεζόν – μόνο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (επτά) ήταν ποτέ σε μεγαλύτερη αρνητική πορεία στην ιστορία της διοργάνωσης. Επιπλέον, οι Αρχιεπίσκοποι έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν τρεις φορές ομάδα από την Γαλλία εκτός έδρας, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν ή να σκοράρουν σε κάθε περίπτωση.

Παρόλα αυτά, μια ισοπαλία ή ακόμα και η ήττα με διαφορά ενός γκολ θα ήταν αρκετή για τους φιναλίστ του Europa League 2010-11 για να περάσουν στους τελευταίους οκτώ την Πέμπτη.

Δύο τραυματίες στην Μπράγκα

Όσο για την Μπράγκα, θα είναι χωρίς τους Νούνο Σεκέιρα και Ρότζερ Φερνάντες, που αμφότεροι βρίσκονται εκτός αγωνιστικού χώρου με μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Ρουίζ και ο Βίτορ Ολιβέιρα θα συνεχίσουν να παλεύουν για τη θέση νούμερο εννέα, αν και ο πρώτος πρόκειται να παραταχθεί την Πέμπτη όπως και την περασμένη εβδομάδα, ενώνοντας τους Ρικάρντο Χόρτα και Ιούρι Μεντέιρος στην επίθεση.

Ο Καρβαλάλ μπορεί να αποφασίσει να ανακαλέσει είτε τον Πάουλο Ολιβέιρα είτε τον Ντιόγκο Λέιτε στους τρεις αμυντικούς εις βάρος του Φαμπίνιο, ενώ ο Κάστρο θα ελπίζει να διατηρήσει τη θέση του στο κέντρο της μεσαίας γραμμής μπροστά από τον Αντρέ Χόρτα, ξεκινώντας μαζί με τον πάντα παρόντα Λιβύο διεθνή Αλί Ελμουσρατί.

Μονακο – Μπραγκα προγνωστικα στοιχημα  Europa League: Η Μονακό δυσκολεύτηκε να σκοράρει τον τελευταίο καιρό, σκοράροντας μόνο σε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της και ήταν απογοητευμένη στον πρώτο αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Μια άλλη προκλητική υπόθεση θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά για τους γηπεδούχους την Πέμπτη. Η Μπράγκα αναμένεται να ακολουθήσει μια πιο προσεκτική προσέγγιση στο δεύτερο σκέλος και ακόμα κι αν οι Γάλλοι  της παραβιάσουν την αμυντική γραμμή, θα πρέπει να έχουν αρκετή αντοχή για να κρατήσουν την πρόκριση. Θα πάω με το φαβορί, στο 1,55 ο άσσος στις στοιχηματικες στην Ελλαδα.

Μονακο – Μπραγκα προγνωστικα στοιχημα Europa League @@ 1 σε απόδοση 1,55 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi