Ατλετικο Mαδριτης – Καντιθ προγνωστικα | 11/03/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ατλετικο Mαδριτης vs Καντιθ προγνωστικα στοιχημα La Liga

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παλέψει να κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη La Liga όταν υποδεχτεί την Κάντιθ στο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης το βράδυ της Παρασκευής. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση με την Μπαρτσελόνα, ενώ η Κάντιθ καταλαμβάνει τη 18η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Γρανάδα που βρίσκεται στη 17η θέση. Βρίσκει πατήματα η γηπεδούχος για τα σημερινά Ατλετικο Mαδριτης – Καντιθ προγνωστικα στοιχημα La Liga.

Πρέπει αν συνεχίσει νικηφόρα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης  δεν βρίσκεται σε κούρσα για τον τίτλο αυτή τη σεζόν, με συνολικά 48 βαθμούς σε 27 αγώνες να την αφήνουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, περίπου 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της κατηγορίας Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επίσης τώρα απειλεί να απομακρυνθεί από τη Σεβίλλη, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Ωστόσο, η ομάδα του Σιμεόνε, που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα αυτή τη σεζόν, είναι πλέον σε ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα και θα έχει τις πιθανότητες να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μπέτις, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Βιγιαρεάλ βρίσκονται κοντά της για τις θέσεις του Champions League. Στην πραγματικότητα, έχει πλέον κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία της στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων επιτυχιών κόντρα στην Οσασούνα, τη Θέλτα και την Ρεάλ Μπέτις, με τους Ερυθρόλευκους να επιστρέφουν εντυπωσιακά στην έδρα τους όπου είχαν ηττηθεί από την ουραγό Λεβάντε στα μέσα του περασμένου μήνα.

Η ομάδα της πρωτεύουσας δεν έχει την πολυτέλεια να πάρει τα μάτια της από την La Liga, αλλά έχουν έναν τεράστιο αγώνα την επόμενη εβδομάδα, ταξιδεύοντας στην Αγγλία για να αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δεύτερο αγώνα της μονομαχίας των 16, με την πρόκριση να είναι ανοιχτή μετά από την ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο της τον περασμένο μήνα.

Η Ατλέτικο είναι και πάλι δυνατή στο πρωτάθλημα εντός έδρας αυτή τη σεζόν, συγκεντρώνοντας 27 πόντους από 13 αγώνες, αλλά η Κάντιθ αυτή τη σεζόν μπορεί αν είναι ανταγωνιστική στα ταξίδια της.

Πάλι γεμάτη  λίστα απουσιών

Η λίστα των απουσιών της Ατλέτικο είναι σημαντική αυτή τη στιγμή, με τους Σίμε Βερσάλικο (14 συμ./1 γκολ), Τομά Λεμάρ (20 συμ./4 γκολ), Άνχελ Κορέα (17 συμ./11 γκολ), Μάριο Ερμόσο (23 συμ./2 γκολ), Στέφαν Σάβιτς (18 συμ.), Ζοφρέ Κοντογκμπιά (19 συμ./1 γκολ), Κόκε (21 συμ.), Ματέους Κούνια (20 συμ./5 γκολ) και Ντάνιελ Βας
να λείπουν από αυτόν τον αγώνα.

Τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικά ενόψει του ταξιδιού στο Θέατρο των Ονείρων την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο Σιμεόνε δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες, οπότε αναμένεται να παρατάξει παρόμοια ενδεκάδα με αυτή που ξεκίνησε με την Ρεάλ Μπέτις.

Η απουσία του Κορέα θα ανοίξει την πόρτα στον Αντουάν Γκριεζμάν να εμφανιστεί στην επίθεση, και ο Γιανίκ Καράσκο είναι επίσης πιθανό να επιστρέψει στην αρχική σύνθεση για τον αγώνα της Παρασκευής.

Μάχη για την παραμονή της η Καντίθ

Η Κάντιθ μάχεται για την παραμονή της προς το κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, με συνολικά 24 βαθμούς από 27 ματς για να βρεθεί στη 18η θέση, αλλά θα φέρει ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων σε αυτή τη διοργάνωση.

Πράγματι, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα από τις αρχές Φεβρουαρίου, παίρνοντας ισοπαλία σε τρεις συνεχόμενους αγώνες με Θέλτα, Χετάφε και Γρανάδα πριν καταγράψει μια νίκη 2-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο την τελευταία φορά. Οι Ρουμπέν Αλκαράζ (6 συμ./2 γκολ) και Ουσάμα Ιντρίσι (3 συμ./1 γκολ) σημείωσαν τα γκολ στην επιτυχία των δύο τερμάτων την Κυριακή, με το αποτέλεσμα να την αφήνει μόλις έναν βαθμό πίσω από τη 17η Γρανάδα σε ισάριθμους αγώνες, ενώ είναι μόνο τρεις πίσω από τη 15η Χετάφε. Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Segunda Division συνεχίζεται.

Η Κάντιθ ήταν εξαιρετική κατά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία την περασμένη σεζόν, τερμάτισε 12η, 10 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά σίγουρα δυσκολεύτηκε  κατά τηn διάρκεια της φετινής σεζόν 2021-22.

Η ομάδα του Σέρχιο Γκονζάλες φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα της σε ένα κρίσιμο στάδιο της σεζόν, αλλά δεν έχει απολαύσει τις πρόσφατες συναντήσεις της με την Ατλέτικο, έχοντας δεχτεί 12 γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες της La Liga μεταξύ των δύο πλευρών, έχοντας ήττες σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης στον πρώτο γύρο με 4-1 τον Νοέμβριο.

4 πρόσφατα προβλήματα για την Κάντιθ

Ο έφηβος Τζάβι Σεράνο (3 συμ.) θα μπορούσε επίσης να είναι στη σειρά για μια θέση στη μέση της γραμμής για τους γηπεδούχους.

Η Κάντιθ, εν τω μεταξύ, θα μπορούσε να μείνει χωρίς τέσσερις παίκτες που ξεκίνησαν τη νίκη επί της Ράγιο την τελευταία φορά, με τους Αλβάρο Νεγκρέδο, Αλκαράζ, Φέντε και Ιβάν Αλέχο να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ιβάν Αλέχο και ο Φέντε έπρεπε να αντικατασταθούν και οι δύο απέναντι στη Βαγεκάνο, ενώ ο Νεγκρέδο και ο Αλκαράζ έχουν αναφέρει προβλήματα από τότε, έτσι οι Λούκας Πέρεθ, Ρουμπέν Σομπρίνο, Άλεξ και Γενς Γιόνσον θα μπορούσαν όλοι να κερδίσουν θέσεις στην αρχική ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο προπονητής αναμένεται να παραμείνει με σχηματισμό 4-4-2 στην Μαδρίτη, με τον Ουσάμα Ιντρίσι να παίζει από τα αριστερά και τον Άντονι Λοσάνο  να ξεκινάει από στη μέση για τους φιλοξενούμενους.

Ατλετικο Mαδριτης – Καντιθ προγνωστικα στοιχημα La Liga: Από την Ατλέτικο Μαδρίτης θα λείπουν και πάλι αρκετοί σημαντικοί παίκτες για αυτό το ματς, αλλά η Κάντιθ αντιμετωπίζει και αυτή προβλήματα τραυματισμών πριν από την έναρξη της Παρασκευής. Οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρα ικανοί να κάνουν ένα άβολο ματς για την ομάδα του Σιμεόνε, αλλά περιμένουμε από τους πρωταθλητές Ισπανίας να εξασφαλίσουν και τους τρεις βαθμούς. Ο άσσος μαζί με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,57 στις νομιμες στοιχηματικες σελιδες.

Ατλετικο Mαδριτης – Καντιθ προγνωστικα στοιχημα La Liga @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,57 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi