Περου – Ισημερινος προγνωστικα στοιχημα | 02/02/2022

Περου vs Ισημερινος προγνωστικα στοιχημα World Cup 2022

Επιδιώκοντας να κάνει τέσσερις νίκες στην σειρά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022, το Περού ετοιμάζεται να κλείσει εισιτήρια για το Κατάρμ αντιμετωπίζοντας τον Ισημερινό, την Τρίτη τα ξημερώματα. Οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκα έφτασαν στην επιτυχία 1-0 επί της Κολομβίας την τελευταία αγωνιστική, ενώ οι επερχόμενοι φιλοξενούμενοί τους κράτησαν τη Βραζιλία σε ένα γεμάτο περιστατικά ισόπαλο 1-1. Δύσκολη μονομαχία με κίνητρο στα σημερινά Περου – Ισημερινος προγνωστικα στοιχημα World Cup 2022.

Έφτασε η ώρα για το Περού

Από το 1982 το Περού δεν κατάφερε να κλείσει τη θέση του σε διαδοχικούς τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά με την ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα να ανεβάζει απόδοση στην πορεία αυτών των προκριματικών τον τελευταίο καιρό, οι γηπεδούχοι αυτής της εβδομάδας θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος της επίλεκτης ομάδας της Νότιας Αμερικής στο Κατάρ.

Μετά από διαδοχικές νίκες επί της Βολιβίας και της Βενεζουέλας τον Νοέμβριο, το Περού αντιμετώπισε ένα τρομακτικό ταξίδι στη Μπαρανκίγια για να αντιμετωπίσει την Κολομβία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά κράτησε την φόρμα της και πήρε τους μέγιστους πόντους, χάρη στην προσπάθεια του Έντισον Φλόρες στο 85ο λεπτό. Έχοντας πλέον κερδίσει τρεις συνεχόμενους αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το Περού έχει ξαφνικά βρεθεί στην τέταρτη και τελευταία θέση των θέσεων πρόκρισης με 20 βαθμούς από 15 αγώνες, αλλά η Ουρουγουάη είναι μόλις ένα βαθμό πίσω στη θέση των πλέι οφ μεταξύ των συνομοσπονδιών.

Η ομάδα του Γκαρέκα μπαίνει τώρα στη δοκιμασία με τον Ισημερινό με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία για να καυχηθεί από τα πέντε τελευταία της ματς σε όλα τα τουρνουά, και η έδρα μπορεί να διαδραματίσει τον ρόλο της. Πράγματι, το Περού έχει κερδίσει κάθε έναν από τους τελευταίους τρεις αγώνες του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην έδρα του χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ και είναι αήττητο σε έξι στο  δικό του γήπεδο σε όλες τις διοργανώσεις και η 22η σε κατάταξη χώρα του κόσμου δεν χρειάζεται ιδίαιτερη πρόσκληση για να αυξήσει το πίεση στους αντιπάλους τους .

Δύο τιμωρημένοι στο Περού

Το Περού θα αναγκαστεί σε διπλή αλλαγή για αυτόν τον αγώνα λόγω τιμωριών, καθώς ο Άλντο Κόρσο και ο Κρίστιαν Κουέβα – που βοήθησαν στα πρόσφατα ματς – πήραν κάρτες στη νίκη επί της Κολομβίας.

Ο σκόρερ Φλόρες είναι μια απλή αλλαγή στην αριστερή πλευρά, ενώ ο Λουίς Αντβίνκουλα που επιστρέφει θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Κόρσο στο δεξί μπακ, καθώς ο Μιγκέλ Τράουκο επιστρέφει επίσης από τον αποκλεισμό του. Ο Πέδρο Ακίνο φέρεται να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στο κάταγμα του ποδιού που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ομάδα για αυτόν τον γύρο των αγώνων και η θέση του Σέρχιο Πένια θα μπορούσε να είναι σε κίνδυνο αφού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στη νίκη επί της Κολομβίας.

Σε τροχιά πρόκρισης ο Ισημερινός

Ο τερματοφύλακας Άλισον Μπέκερ γνωρίζει την επιρροή του VAR στην Premier League κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ, αλλά ο Βραζιλιάνος θα ευχαριστούσε την τεχνολογία που τον έσωσαν κόντρα στον Ισημερινό.

Την ημέρα που ο Έμερσον Ρουαγιάλ και ο τερματοφύλακας του Ισημερινού Αλεξάντερ Ντομίνγκες αναγκάστηκαν να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, η Βραζιλία άνοιξε το σκορ με τον Καζεμίρο, με τον Ισημερινό να ισοφαρίζει από την κεφαλιά του Φέλιξ Τόρες 15 λεπτά μετά. Αφού έκανε τέσσερα αήττητα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ο Ισημερινός παραμένει στην pole position για να τερματίσει ως η καλύτερη των υπολοίπων πίσω από την Αργεντινή και τη Βραζιλία – αυτή τη στιγμή τρίτος στη βαθμολογία με 24 βαθμούς – τέσσερις πόντους μακριά από τους επόμενους αντιπάλους του.

Η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο δεν έχει κλείσει ακόμα αεροπορικά εισιτήρια για το Κατάρ, αλλά η νίκη σήμερα θα καταστήσει αδύνατο για τον Ισημερινό να τερματίσει χαμηλότερα από την πέμπτη θέση ώστε τουλάχιστον να προκριθεί στη φάση των πλέι οφ, καθώς θα βρεθεί για τέταρτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο από τότε που έγινε η αλλαγή της χιλιετίας.

Μόνο δύο από τις επτά νίκες του Ισημερινού σε αυτά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχουν έρθει εκτός έδρας, ο Ισημερινός υπέστη την ήττα με 2-1 από το Περού όταν οι ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα προκριματικά τον Ιούνιο.

Δύο σημαντικοί τιμωρημένοι στον Ισημερινό

Εν τω μεταξύ, οι βετεράνοι του Ισημερινού Ντομίνγκες και Ενερ Βαλένθια – που πήραν την τέταρτη κάρτα των προκριματικών στην ισοπαλία με τη Βραζιλία – δεν θα εμπλακούν  λόγω των δικών τους τιμωριών.

Ο Ερνάν Γκαλίντεθ θα πρέπει να επιστρέψει ανάμεσα στα δοκάρια για τους επισκέπτες με τον Ντομίνγκες εκτός, και ο Άιρτον Πρεσιάντο είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον αρχηγό Βαλένθια στην ενδεκάδα. Ο Άλαν Φράνκο ήταν ο άτυχος που αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο αφού ο Ισημερινός έμεινε με 10 παίκτες εναντίον της Βραζιλίας, αλλά ο μέσος της Σαρλότ θα περιμένει να του δοθεί άλλη μια ευκαιρία εδώ.

Περου – Ισημερινος προγνωστικα στοιχημα World Cup 2022: Η νίκη για το Περού σίγουρα θα έδινε εξαιρετικό ενδιαφέρον όσον αφορά τη μάχη για την τρίτη θέση, αλλά ο Ισημερινός δεν μπορεί να εφησυχαστεί ό,τι κι αν συμβεί αυτήν την εβδομάδα και θα θέλει απλώς να αποφύγει άλλη μια ήττα εκτός έδρας. Τέτοιες συνθήκες μπορεί να οδηγήσουν σε μια συντηρητική προσέγγιση και από τις δύο ομάδες και έτσι μπορούμε να φανταστούμε ότι και οι δύο πλευρές θα ακυρώσουν η μία την άλλη σε αυτή τη μάχη της πρώτης τετράδας. Τα λίγα γκολ θα έχουν μάλλον τον τελευταίο λόγο, το under 2,5 στο 1,62 στις Ελληνικες νομιμες στοιχηματικες.

Περου – Ισημερινος προγνωστικα στοιχημα World Cup 2022 @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,62 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 210923777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi