Ναπολι – Φιορεντινα προγνωστικα κυπελλου

Ναπολι vs Φιορεντινα προγνωστικα κυπελλου Coppa Italia

Η Νάπολι και η Φιορεντίνα θα παίξουν στο στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την αναμέτρηση των τελευταίων 16 στο Coppa Italia το απόγευμα της Πέμπτης. Οι Παρτενοπέι – που αποκλείστηκαν από την Αταλάντα στον ημιτελικό την περασμένη σεζόν – προετοιμάζονται για το πρώτο τους παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση, ενώ η Φιορεντίνα έχει ήδη κερδίσει τις ομάδες της Serie B Κοσέντζα και Μπενεβέντο  στους γύρους 1 και 2 για να φτάσει σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Πάμε άμεσα να δούμε τα σημερινά Ναπολι – Φιορεντινα προγνωστικα κυπελλου Coppa Italia.

Ευκαιρία για την Νάπολι ο τίτλος

Η Νάπολι τελείωσε ένα σερί τριών διαδοχικών εντός έδρας ηττών με μια οριακή νίκη με 1-0 στη Serie A κόντρα στη Σαμπντόρια την Κυριακή.

Ο Αντρέα Πετάνια, ξεκινώντας μόλις το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος της σεζόν, σκόραρε με μια ακροβατική προσπάθεια στο ημίχρονο για να σφραγίσει και τους τρεις βαθμούς για τους Παρτενοπεϊ, οι οποίοι βρίσκονται τώρα έξι πόντους πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ίντερ έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο. Μετά από ένα λαμπρό ξεκίνημα στην σεζόν, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν υπομείνει έκτοτε μια ασυνεπής πορεία τους τελευταίους δυόμισι μήνες, χάνοντας πέντε αγώνες, καθώς και τρεις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Με μια κρίσιμη αναμέτρηση στη Serie A με την Ίντερ και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπαρτσελόνα τον επόμενο μήνα, η Νάπολι θα θέλει να οικοδομήσει θετική δυναμική σε μια καθοριστική περίοδο στην πορεία της. Οι Ναπολιτάνοι έχουν γνωρίσει πολλές επιτυχίες στο Coppa Italia τα τελευταία 10 χρόνια, κερδίζοντας την διοργάνωση τρεις φορές – το 2011-12, 2013-14 και 2019-20 – καθώς και φτάνοντας στον ημιτελικό σε πέντε περιπτώσεις.

Η Νάπολι θα έχει επίγνωση της απειλής που θα θέσουν οι αντίπαλοι της, Φιορεντίνα την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να είναι σίγουρη για την πρόκριση στα προημιτελικά καθώς κέρδισε την Βίολα σε κάθε μία από τις τελευταίες τρεις συναντήσεις της με συνολικό σκορ 10-1.

Πολλές απουσίες για διαφορετικούς λόγους

Το τρίο της Νάπολι, Καλίδου Κουλιμπαλί, Αντρέ-Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά και Αντάμ Ουνάς είναι όλοι εκτός με τις αντίστοιχες χώρες τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από μισή ώρα απέναντι στη Σαμπντόρια με τραυματισμό στον μηρό και πρόκειται να πάει μαζί με τον Βίκτορ Όσιμεν στην λίστα απουσιών, Οι γηπεδούχοι θα είναι επίσης χωρίς τους Ίρβινγκ Λοσάνο, Μάριο Ρουί, Κεβέν Μαλκουί, Άλεξ Μερέτ και Πιοτρ Ζιελίνσκι που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19.

Ο δανεικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άξελ Τουανζέμπε, θα μπορούσε να πάρει το πρώτο του ξεκίνημα μετά την ένταξή του στον σύλλογο αυτόν τον μήνα, ενώ παίκτες όπως ο Ματέο Πολιτάνο και ο Φάμπιαν Ρουίζ θα πιέσουν επίσης για μια θέση στην πρώτη ενδεκάδα.

Να χτίσει στην φόρμα της η Φιορεντίνα

Έπειτα από ένα ελαφρώς άσχημο τέλος του 2021, με ισοπαλίες με τη Σασουόλο και την Ελλάς Βερόνα, η Φιορεντίνα ξεκίνησε το 2022 με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από την Τορίνο την Κυριακή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τριών τερμάτων λίγο μετά το ημίωρο χάρη στα χτυπήματα των Γιόσιπ Μπρέκαλο (2) και Ουίλφριντ Σίνγκο, πριν ο Αντόνιο Σανάμπρια βρει δίχτυα στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου για να καταδικάσει την Βίολα στη βαρύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα από τότε, χάνοντας 6-0 από την σημερινή αντίπαλη της Νάπολι τον περασμένο Ιανουάριο. Οι παίκτες του Βιντζέτζο Ιταλιάνο θα θέλουν να ανακάμψουν με μια νίκη στη Serie A, καθώς στοχεύουν να κλείσουν μία Ευρωπαϊκή θέση, αλλά πρέπει πρώτα να στρέψουν την προσοχή τους στο Coppa Italia, ένα τρόπαιο που τους διέφυγε τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ο θρίαμβος της  Βιόλα το 2000-01 παραμένει η τελευταία φορά που έσφιξαν τα χέρια τους γύρω από το τρόπαιο του Coppa Italia και από τότε έχουν φτάσει στον τελικό μόνο μία φορά το 2013-14, χάνοντας από τη Νάπολι.

Αν θέλουν να φτάσουν στα τελευταία στάδια του φετινού διαγωνισμού, πρέπει να ξεπεράσουν μια ομάδα την οποία έχουν κερδίσει μόνο δύο φορές στις τελευταίες 17 συναντήσεις τους σε όλα τα τουρνουά. Ο Ιταλιάνο θα ελπίζει ότι η ομάδα του έχει μάθει από την ήττα του Οκτωβρίου με 2-1 εντός έδρας από τη Νάπολι – ένα παιχνίδι στο οποίο προηγείτο και είχε περισσότερη κατοχή σε όλα τα 90 λεπτά, αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

Λιγότερα προβλήματα για τον Ιταλιάνο

Όσο για τη Φιορεντίνα, οι Ρικάρντο Σοτίλ και Μάρκο Μπενάσι είναι οι μόνες ανησυχίες για τραυματισμούς, ενώ ο Σοφιάν Αμραμπάτ είναι εκτός έδρας με το Μαρόκο στην Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Ιταλιάνο αναμένεται να αλλάξει την αρχική του ενδεκάδα, αν και ο σταρ επιθετικός Ντούσαν Βλάχοβιτς –ο οποίος έχει πετύχει 18 γκολ σε 22 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν– πρόκειται να ηγηθεί της επίθεσης για άλλη μια φορά. Η υπογραφή του Ιανουαρίου, Νανιταμό Ικονέ, ο κεντρικός αμυντικός Ματίγια Νάστασιτς και ο τερματοφύλακας Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι θα μπορούσαν να πάρουν εκκίνηση εις βάρος των Χοσέ Καγιεχόν, Λούκας Μαρτίνες και Πιέτρο Τερρατσιάνο αντίστοιχα.

Ναπολι – Φιορεντινα προγνωστικα κυπελλου  Coppa Italia: Ένας διασκεδαστικός αγώνας με άφθονη δράση για γκολάρες ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικό πνεύμα θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά στο στάδιο Μραντόνα. Μετά από μια τόσο βαριά ήττα το Σαββατοκύριακο, η Φιορεντίνα αναμένεται να απαντήσει την Πέμπτη καθώς στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μπορεί να κάνουν αρκετά για να προκριθούν στα προημιτελικά. Θα πάω με την πρόκριση της Νάπολι, που είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιριες στοιχηματων.

Ναπολι – Φιορεντινα προγνωστικα κυπελλου Coppa Italia @@ Πρόκριση Νάπολι σε απόδοση 1,45 (Pamestoixima.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi