Ατλετικο Mαδριτης – Βαγιεκανο προγνωστικα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ατλετικο Mαδριτης vs Βαγιεκανο προγνωστικα στοιχημα La Liga 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να αποφύγει την πέμπτη σερί ήττα στη La Liga όταν θα αντιμετωπίσει την Ράγιο Βαγεκάνο στο Μετροπολιτάνο το απόγευμα της Κυριακής. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι αυτή τη στιγμή πέμπτη στην κατάταξη, 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Ράγιο έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς από τους 18 αγώνες της αυτή τη σεζόν και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Μπορούν να πάνε παντού τα σημερινά Ατλετικο Mαδριτης – Βαγιεκανο προγνωστικα στοιχημα La Liga.

Δεν θυμίζει σε τίποτα την πρωταθλήτρια

Ο καταστροφικός Δεκέμβριος της Ατλέτικο τελείωσε τις ελπίδες της για τον τίτλο, με τέσσερις σερί ήττες από Μαγιόρκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και Γρανάδα, που την αφήνουν πολύ εκτός ρυθμού όταν πρόκειται για την κορυφή της κατάταξης.

Πράγματι, συνολικά 29 βαθμούς από 18 αγώνες την αφήνουν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, περίπου 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ απέχουν επίσης εννέα βαθμούς από τη δεύτερη Σεβίλλη, οπότε η τρίτη θέση μπορεί να είναι η καλύτερη, που οι ισχύοντες πρωταθλητές θα μπορούσαν να ελπίζουν για αυτή τη θητεία. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Ατλέτικο τις τελευταίες σεζόν έχει οικοδομηθεί από μια ισχυρή άμυνα, αλλά έχει ήδη δεχθεί 22 γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ούτε έναν βαθμό τον Δεκέμβριο είναι μια πραγματική ανησυχία, ιδιαίτερα πριν από ένα άλλο δύσκολο αγώνα στη Βιγιαρεάλ στις 9 Ιανουαρίου.

Οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν μόνο έναν από τους επτά τελευταίους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, αλλά ήταν και πάλι σε μεγάλο βαθμό δυνατοί μπροστά στους δικούς τους οπαδούς τη φετινή σεζόν.

Η Ατλέτικο έχει επίσης νικήσει σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην κατηγορία εναντίον της Ράγιο, συμπεριλαμβανομένων των νικών 1-0 σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, με την τελευταία επιτυχία της Ράγιο σε αυτό το παιχνίδι να έρχεται τον Φεβρουάριο του 2013.

4 κρούσματα και χωρίς τον Σιμεόνε η Ατλέτικο

Από την Ατλέτικο θα λείπουν πάλι οι Μάρκος Γιορέντε και Στέφαν Σάβιτς λόγω τραυματισμού, αλλά ο Χοσέ Χιμένεθ και ο Σίμε Βερσάλικο επέστρεψαν στην προπόνηση της πρώτης ομάδας την Παρασκευή.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν χτυπηθεί με την είδηση ότι οι Κόκε, Ζοάο Φέλιξ, Αντουάν Γκριεζμάν και Έκτορ Ερέρα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ ο Σιμεόνε επίσης δεν θα είναι στο γήπεδο, αφού έχει προσβληθεί από τον ιό. Ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει συνδεθεί με απομάκρυνση από τον σύλλογο, είναι πιθανό να συνοδεύεται στην επίθεση του γηπέδου από τον Άνχελ Κορέα, ενώ η αλλαγή σε σχηματισμό 4-4-2 θα μπορούσε να δει τον Ρενάν Λόντι να εμφανίζεται στα αριστερά-πίσω.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Βαγεκάνο

Η Ράγιο Βαγεκάνο, εν τω μεταξύ, φέρεται να ήθελε να αναβληθεί αυτός ο αγώνας λόγω σοβαρής επιδημίας κορωνοϊού στην ομάδα, αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται όπως είχε προγραμματιστεί, προς το παρόν.

Η ομάδα από την πρωτεύουσα έχει απολαύσει μια αξιοσημείωτη σεζόν μέχρι σήμερα, με ρεκόρ εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες από 18 αγώνες συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς, που τους άφησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό μπροστά από την πέμπτη Ατλέτικο και μόλις τρεις πίσω από την τρίτη Ρεάλ Μπέτις. Η Ράγιο πρόκειται να μείνει χωρίς πολλούς σημαντικούς παίκτες αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που είναι πλήγμα, δεδομένου ότι κέρδισε τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας 2-0 επί της Αλαβές στον τελευταίο αγώνα της La Liga στις 18 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα κατάφερε επίσης να προχωρήσει στο Copa del Rey, με τον σύλλογο να αντιμετωπίσει την Μιράντες στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης στις 5 Ιανουαρίου, και η ομάδα θα ενισχυθεί σύντομα με την επιστροφή των περισσότερων από αυτούς που θα έχουν βρεθεί θετικοί στον COVID-19.

Η καλύτερη σεζόν της Βαγεκάνο στην Ισπανική κατηγορία μέχρι σήμερα ήταν η ένατη θέση το 1999-2000, επομένως θα μπορούσε να είναι μια διάσημη καμπάνια για τον σύλλογο, ο οποίος εξασφάλισε μια επιστροφή σε αυτό το επίπεδο προχωρώντας από τα πλέι οφ της Segunda Division την περασμένη περίοδο.

Αναμένει τα τεστ η Βαγεκάνο

Η Ράγιο Βαγεκάνο, όπως αναφέρθηκε, είχε ορισμένους παίκτες θετικούς στον κορωνοϊό, ενώ ο Μάρτιν Μερκελάνζ και ο Αλβάρο Γκαρσία θα χάσουν τον αγώνα λόγω προβλημάτων στο γόνατο και τους μηριαίους αντίστοιχα.

Οι επισκέπτες θα ελπίζουν να ανακτήσουν μερικούς παίκτες της πρώτης ομάδας εγκαίρως για τον αγώνα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τον επόμενο γύρο δοκιμών στον σύλλογο, και υπάρχει ακόμη πιθανότητα ο αγώνας να ακυρωθεί. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα χάσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του μετά από θετικό τεστ COVID-19, αλλά ο Σέρτζι Γκουαρδιόλα πιστεύεται ότι είναι ένας από αυτούς που έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην ενδεκάδα.

Ατλετικο Mαδριτης – Βαγιεκανο προγνωστικα στοιχημα La Liga: Υπό κανονικές συνθήκες, θα υποστηρίξαμε τη Ράγιο για να δώσει στην Ατλέτικο έναν απίστευτα δύσκολο αγώνα και ίσως να είχαμε ισοπαλία σε αυτόν τον αγώνα. Ωστόσο, από τους φιλοξενούμενους θα λείψουν αρκετοί σημαντικοί παίκτες, επομένως στηρίζουμε την Ατλέτικο για να πάρει τους τρεις βαθμούς που χρειάζεται. Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 1,39 στις νομιμες στοιχηματικες στην Ελλαδα.

Ατλετικο Mαδριτης – Βαγιεκανο προγνωστικα στοιχημα La Liga @@ 1 σε απόδοση 1,39 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi