Eβερτον – Μπραιτον προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Eβερτον vs Μπραιτον προγνωστικα στοιχημα Premier League 

Οι αγώνες της Έβερτον και της Μπράιτον για το έτος 2022 ξεκινούν με μια απογευματινή αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή στο Γκούντισον Παρκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν παίξει από τότε που κράτησαν την Τσέλσι στο ισόπαλο 1-1 στις 16 Δεκεμβρίου, και κατά ειρωνικό τρόπο, οι Γλάροι έμειναν με το ίδιο αποτέλεσμα με την ομάδα του Τόμας Τούχελ την τελευταία φορά εκτός έδρας. Στις λεπτομέρειες τα σημερινά Eβερτον – Μπραιτον προγνωστικα στοιχημα Premier League.

Να μην μπλέξει στα σενάρια υποβιβασμού η Έβερτον

Το να πούμε ότι το 2021 ήταν μια μικτή χρονιά για την Έβερτον θα ήταν μια πραγματική υποτίμηση, αλλά τελικά έκλεισε τη χρονιά σε σχετικά υψηλό επίπεδο με έναν βαθμό στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Με τις συγκρούσεις εναντίον της Μπέρνλι και της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και οι δύο να αναβάλλονται λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, η Έβερτον οδεύει προς το 2022 με πολλή δουλειά να γίνει για να σώσει την θέση του κόουτς Ραφαέλ Μπενίτεθ. Τώρα βρίσκεται στην 15η στον βαθμολογικό πίνακα με 19 βαθμούς από πιθανούς 51, το λαμπερό ξεκίνημα του Μπενίτεθ στο Γκούντισον Παρκ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα τον χειμώνα, καθώς η Έβερτον βρίσκεται μόλις οκτώ βαθμούς πάνω από την Μπέρνλι έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Τα Ζαχαρωτά κατάφεραν να κερδίσουν μόνο ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ το 2021, και η ιστορία δεν είναι με το μέρος τους, καθώς έχουν υποστεί ήττα σε κάθε έναν από τους τελευταίους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος του ημερολογιακού έτους.

Ο αριθμός των 10 γκολ που δέχθηκαν στις πιο πρόσφατες τέσσερις αναμετρήσεις τους στο Γκούντισον Παρκ δεν προοιωνίζεται καλό για τους γηπεδούχους, και η πίεση βαραίνει τους ώμους του Μπενίτεθ να αλλάξει την τύχη της ομάδας του τη νέα χρονιά.

Ξεκούραστη η Έβερτον για μία νέα αρχή

Η Έβερτον θα περίμενε να υποδεχτεί πίσω τον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν (3 συμ./3 γκολ) για την σημερινή σύγκρουση, αλλά ο Σάλομον Ρόντον (11 συμ./1 γκολ) και ο Ρισάρλισον (11 συμ./3 γκολ) παραμένουν στο ιατρείο δελτίο.

Υπάρχει αισιοδοξία για την καταλληλότητα του Τομ Ντέιβις (5 συμ./1 γκολ0 για την επίσκεψη των Γλάρων, αλλά ο Άντρος Τάουνσεντ (16 συμ./3 γκολ) και ο Γέρι Μίνα (7 συμ.) καταλαμβάνουν επίσης θέσεις στην αίθουσα θεραπείας. Οι παίκτες της ομάδας της Έβερτον που έχουν πληγεί από τον COVID-19 δεν έγιναν γνωστοί, αν και ο Μπενίτεθ θα περιμένει να τους καλωσορίσει πίσω για το νέο έτος, δεδομένου του άφθονου χρόνου τους για ξεκούραση και ανάρρωση.

Αρχικός στόχος να μην ηττηθεί

Οι οπαδοί της Άρσεναλ του 2016 γνωρίζουν ήδη καλά τη συγγένεια του Ντάνι Γουέλμπεκ με τα γκολ της τελευταίας στιγμής και η Τσέλσι αποδείχθηκε ότι ήταν τα επόμενα θύματα του Άγγλου καθώς η Μπράιτον κέρδισε έναν βαθμό στο Στάμφορντ Μπριτζ το βράδυ της Τετάρτης.

Το τρελό τρέξιμο του Ρόμελου Λουκάκου στο δεύτερο δοκάρι και η επακόλουθη κεφαλιά έφεραν τους Μπλε στο 1-0 πριν από την ανάπαυλα, αλλά 10 λεπτά μετά την εισαγωγή του, ο Ντάνι Γουέλμπεκ συνάντησε τη σέντρα του Μαρκ Κουκουρέγια για να αποκαταστήσει την ισοπαλία για τους Γλάρους. Η στήλη των νικών εξακολουθεί να φαίνεται ιδιαίτερα γυμνή για την Μπράιτον, αλλά τέσσερις βαθμοί από τους έξι πιθανούς ήταν ο ιδανικός τρόπος για να τελειώσει ένα ανατρεπτικό 2021, και ως αποτέλεσμα αυτού βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με κατεύθυνση την νέα χρονιά.

Ένα αδιέξοδο στο Στάμφορντ Μπριτζ αντιπροσώπευε μια τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία 1-1 για τους παίκτες του Γκράχαμ Πότερ – των οποίων η πιο πρόσφατη νίκη εκτός έδρας ήρθε τον Σεπτέμβριο – και συμπτωματικά, και οι τέσσερις εναρκτήριες αναμετρήσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ σε ένα ημερολογιακό έτος τελείωσαν με τους βαθμούς να μοιράζονται.

Ο Ντεμαράι Γκρέι και ο Ντόμινικ Κάλβερτ‑Λιούιν ώθησαν την Έβερτον σε μια νίκη 2-0 επί της Μπραϊτον στο Amex τον Αύγουστο, και τα τέσσερα ταξίδια των Γλάρων στην Premier League στο Γκούντισον Παρκ τους είδαν να φεύγουν με άδεια χέρια.

Ελάχιστα θέματα για την Μπράϊτον

Όσο για την Μπράιτον, ο Πότερ δεν έχει νέες ανησυχίες για να αντιμετωπίσει από τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά εξακολουθεί να ιδρώνει για τη φυσική κατάσταση του Λεάντρο Τροσάρντ και το σφιχτό του μηριαίο.

Ο Τζέρεμυ Σαρμιέντο (2 συμ.), ο Λιούις Ντανκ (14 συμ.) και ο θετικός στον COVID-19 Γιούρχεν Λοκάντια (1 συμ.) πρόκειται επίσης να παραμείνουν εκτός δράσης για το πρώτο τους παιχνίδι του 2022 και οι ηρωισμοί του Ντάνι Γουέλμπεκ την τελευταία στιγμή μπορεί να μην είναι αρκετοί για να τον δουν να εκτοπίζει τον Νιλ Μωπαί (16 συμ./7 γκολ) στην επίθεση. Ο Ενόκ Μουέπου (10 συμ./1 γκολ) και ο Άνταμ Γουέμπστερ (9 συμ.) έχουν και οι δύο μεγάλες πιθανότητες να εναλλάσσονται στο πλάι, αν και ο Πότερ μπορεί να σώσει το μεγαλύτερο μέρος των αλλαγών του για την αναμέτρηση του FA Cup με την Γουέστ Μπρομ στις 8 Ιανουαρίου.

Eβερτον – Μπραιτον προγνωστικα στοιχημα Premier League: Το Γκούντισον Παρκ δεν ήταν ευγενικό με την Μπράιτον στην πρόσφατη ανάμνηση, αν και το διάλειμμα δύο εβδομάδων της Έβερτον μπορεί να λειτουργήσει εναντίον της, αν χάσει τον ρυθμό της. Ωστόσο, η αναμενόμενη επιστροφή του Ντόμινικ Κάλβερτ‑Λιούιν θα βοηθήσει τις προοπτικές της Έβερτον να καταρρίψει μια επίμονη αμυντική γραμμή των Γλάρων, και έχουμε εμπιστοσύνη στην ικανότητα στις δύο άμυνες και θα πάω με τα λίγα γκολ, με το under 2,5 να μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στις Ελληνικες ιστοσελιδες στοιχηματων.

Eβερτον – Μπραιτον προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,65 (Pamestoixima.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi