Νοριτς – Aρσεναλ προγνωστικα στοιχηματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νοριτς vs Aρσεναλ προγνωστικα στοιχημα Premier League 

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Άρσεναλ στοχεύει να διατηρήσει σε καλό δρόμο την επιδίωξή της για μια θέση στην πρώτη τετράδα όταν επισκέπτεται την Νόριτς Σίτι στην τελευταία ομάδα της Premier League την Boxing Day. Έχοντας φτάσει στη 10η νίκη τους στην Αγγλική κατηγορία την τελευταία φορά στο Λιντς και στη συνέχεια προχώρησαν γαλήνια στους ημιτελικούς του Κυπέλλου EFL, οι Κανονιέρηδες συναντούν τώρα μια γηπεδούχο ομάδα που έχει κερδίσει μόλις δύο φορές όλη τη σεζόν. Φαβορί οι Κανονιέρηδες στα σημερινά Νοριτς – Aρσεναλ προγνωστικα στοιχηματος Premier League.

Δεν μπορεί να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας

Θύματα της αναταραχής που προκλήθηκε από την τελευταία ανατροπή στην πανδημία του COVID-19, η Νόριτς Σίτι έχει μείνει να αγωνιστεί από την ήττα της από την Άστον Βίλα πριν από μια εβδομάδα, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι της με τη Γουέστ Χαμ λόγω επιδημίας ιού στην ομάδα.

Ενώ οι ευκαιρίες για προπόνηση ήταν αναγκαστικά περιορισμένες, ίσως το διάλειμμα ήρθε σε μια καλή στιγμή για τα άρρωστα Καναρίνια, που μόλις είχαν χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρουν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε πέντε παιχνίδια. Όχι μόνο ο νέος τεχνικός προϊστάμενος Ντιν Σμιθ κληρονόμησε μια ομάδα χαμηλής αυτοπεποίθησης και έλλειψη ποιότητας επιπέδου ελίτ σε βασικές θέσεις, ένας αριθμός τραυματισμών και απουσιών που σχετίζονται με ασθένειες εμπόδισαν τις προσπάθειές του να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τη ζώνη πτώσης.

Ενώ παραμένει μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την ασφάλεια, η Νόριτς έχει παίξει τουλάχιστον ένα παιχνίδι περισσότερο από αρκετούς από τους αντιπάλους της για τον υποβιβασμό, οπότε πρέπει να αρχίσει να συγκεντρώνει πόντους με μεγαλύτερους ρυθμούς για να επιβιώσει.

Καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της Premier League με μόλις 10 βαθμούς μέχρι σήμερα, θα γνωρίζουν ότι μόνο τρεις ομάδες που ξεκίνησαν την Boxing Day στην τελευταία θέση κατάφεραν στο παρελθόν να αποφύγουν τον υποβιβασμό από τότε που εγκαινιάστηκε η διοργάνωση πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

Έχοντας επίσης χάσει 10 από τις τελευταίες 14 αναμετρήσεις τους στην κατηγορία με τους επόμενους αντιπάλους τους, τα Καναρίνια θα την αντιμετωπίσουν έχοντας φόρμα και ερχόμενη από συνεχείς νίκες.

Με λύσεις ανάγκες η Νόριτς

Το ξέσπασμα του ιού στο στρατόπεδο της Νόριτς, εν τω μεταξύ, φαίνεται να έχει καταπνιγεί, με παίκτες όπως ο Τζος Σάρτζεντ (15 συμ.) και ο Χρήστος Τζόλης (7 συμ.) να επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει της επίσκεψης της Άρσεναλ.

Ο Μπίλι Γκίλμουρ και ο Δημήτρης Γιαννούλης είχαν αναφέρει συμπτώματα μετά τον αγώνα με τη Βίλα, αλλά πρόκειται επίσης να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Μίλοτ Ρασίκα (13 συμ.) και ο αμυντικός της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Άντριου Ομομπαμιντέλε (5 συμ./1 γκολ) εξακολουθούν να είναι τραυματισμένοι.

Μετά το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στην ήττα από την Τότεναμ, ο μέσος Γιάκομπ Σόρενσεν (3 συμ.) κλήθηκε να συμμετάσχει ως κεντρικός αμυντικός σε μέρος και των δύο επόμενων αγώνων – αντικαθιστώντας τον Γκραντ Χάνλεϊ (15 συμ./1 γκολ) και τον Οζάν Κάμπακ (8 συμ.), που αμφότεροι παραμένουν αμφίβολοι για αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσε, επομένως, να συνεχίσει να εμφανίζεται στην τετράδα των γηπεδούχων.

Ασταμάτητη προσφάτως η Άρσεναλ

Αφού ξεκίνησε άσχημα τον μήνα με συνεχόμενες ήττες, η Άρσεναλ φαινόταν γαλβανισμένη από τα πειθαρχικά μέτρα που έλαβε κατά του αρχηγού της από τον προπονητή Μίκελ Αρτέτα, σκοράροντας 14 φορές σε τέσσερις διαδοχικές νίκες ερήμην του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (14 συμ./4 γκολ).

Εβερτον - Αρσεναλ στοιχημα προγνωστικα

Έχοντας μια πολύ αλλαγμένη ομάδα, οι Κανονιέρηδες κατέκτησαν εννέα πόντους από εννέα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ με νίκη 5-1 επί της Σάντερλαντ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου EFL την Τρίτη, όπου ο ειδικός του κυπέλλου Έντι Ν’Κέτια (3 συμ.) σημείωσε χατ-τρικ για την ομάδα του βόρειου Λονδίνου. Ο δεκαοκτάχρονος στάρ Τσάρλι Πατίνο πρόσθεσε επίσης το όνομά του στο φύλλο αγώνα κόντρα στις Μαύρες Γάτες, για να κλείσει μια τέλεια απόδοση από την δεύτερη ενδεκάδα του Αρτέτα και να δημιουργήσει μια δελεαστική ημιτελική ισοπαλία με τη Λίβερπουλ τον επόμενο μήνα.

Δεδομένου ότι η πρόσφατη νίκη της στο ντέρμπι του Λονδίνου επί της Γουέστ Χαμ την ανέβασε στην πρώτη τετράδα για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2020, η Άρσεναλ σημείωσε μια πειστική νίκη επί της Λιντς το περασμένο Σαββατοκύριακο πριν προχωρήσει άνετα στο κύπελλο. Ως εκ τούτου, θα είναι σίγουροι ότι θα διατηρήσουν ένα ρεκόρ της Boxing Day που είδε τον σύλλογο να χάνει μόλις δύο φορές στα τελευταία 23 παιχνίδια του που έπαιξε στις 26 Δεκεμβρίου.

Πράγματι, μόνο η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν περισσότερους βαθμούς στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος, αλλά έχουν την τάση να παραπαίουν πολύ πιο συχνά όταν βρίσκονται εκτός έδρας. Πριν από το ταξίδι στο Κάροου Ρόουντ αυτή την εβδομάδα, η Άρσεναλ έχει χάσει πέντε από τα εννέα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premier League, σε σύγκριση με επτά νίκες από εννέα ματς εντός έδρας.

Αναμφίβολα, ο Αρτέτα θα περιμένει να βελτιώσει αυτό το ρεκόρ απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται για επιβίωση, με τρεις βαθμούς από τέτοια παιχνίδια να είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσει την επιστροφή στο Champions League κατά το δεύτερο μισό της σεζόν.

Περιορισμένες οι απουσίες των Κανονιέρηδων

Εν όψει του ταξιδιού της στο Νόρφολκ, η Άρσεναλ εξακολουθεί να ανησυχεί για την κατάσταση του δεξιού μπακ της πρώτης επιλογής Τακεχίρο Τομιγιάσου (15 συμ.), ο οποίος αποχώρησε νωρίς απέναντι στη Λιντς με μυϊκό πρόβλημα. Πάντα παρών από τότε που εντάχθηκε, ο πρώην αμυντικός της Μπολόνια έμεινε εκτός αγώνα για το Κύπελλο EFL μεσοβδόμαδα και θα μπορούσε να αναγκαστεί να τον παρακολουθήσει ξανά από το πάγκο την Κυριακή.

Ο Κάλουμ Τσέιμπερς (2 συμ.) είναι το πιο πρόσφατο μέλος της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα που προσβλήθηκε από τον COVID-19, μαζί με τους Αλμπέρ Σαμπί Λοκονγκά (13 συμ.) και Πάμπλο Μαρί (2 συμ.) σε απομόνωση, ενώ ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς (8 συμ.) απουσίαζε λόγω άλλης ασθένειας.

Ο Αρτέτα έχει παρατάξει στο παρελθόν την ίδια αρχική ενδεκάδα για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες της Premier League και αναμένεται να αφήσει ξανά εκτός τον έκπτωτο αρχηγό Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, θα επιλέξει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ (13 συμ./2 γκολ) μπροστά.

Νοριτς – Aρσεναλ προγνωστικα στοιχηματος Premier League: Η ορμή είναι σίγουρα υπέρ της Άρσεναλ προς το τέλος μιας σε μεγάλο βαθμό απογοητευτικής χρονιάς και πρόκειται να επεκτείνει το σερί νικών της σε πέντε με άλλη μια επιτυχία την Boxing Day. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Νόριτς δεν έχει κερδίσει ποτέ τρεις βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ στις 26 Δεκεμβρίου, και μια ομάδα που έχει αναστατωθεί από ασθένειες και τραυματισμούς δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα ανταγωνιστεί με τους ομολόγους της στην πρωτεύουσα αυτή τη φορά. Η νίκη της Άρσεναλ μας προσφέρεται σε απόδοση 1,45 στις αξιοπιστα στοιχηματικα σαιτ.

Νοριτς – Aρσεναλ προγνωστικα στοιχηματος Premier League @@ 2 σε απόδοση 1,45 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi