Μπενφικα – Ντιναμο Κιεβου προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπενφικα vs Ντιναμο Κιεβου προγνωστικα στοιχημα Champions League

Έχοντας μια πραγματική ευκαιρία να προσπαθήσει να καταλάβει την δεύτερη θέση, αφήνοντας εκτός την Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Ντιναμό Κιέβου στον αγώνα της Τετάρτης στο Champions League του πέμπτου ομίλου. Οι Πορτογάλοι γηπεδούχοι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση με ένα παιχνίδι να απομένει, ενώ οι παίκτες του Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι σίγουρο ότι θα τερματίσουν τελευταίοι. Μόνο η νίκη κάνει στους γηπεδούχους στα σημερινά Μπενφικα – Ντιναμο Κιεβου προγνωστικα στοιχημα Champions League.

Αυτοσκοπός η νίκη για την Μπενφίκα

Εν μέσω δημοσιεύσεων που υποστηρίζουν ότι η Μπενφίκα υποτίθεται ότι σκέφτεται να τον απομακρύνει από την θέση του, ο Ζόρζε Ζεσούς έχει μια ευκαιρία να καταδικάσει τη Μπαρτσελόνα στέλνοντας την στο Europa League, υποθέτοντας ότι οι Καταλανοί δεν μπορούν να σοκάρουν την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας.

Αφού κράτησαν τους Μπλαουγκράνα σε ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Καμπ Νόου τον περασμένο μήνα, οι Πορτογάλοι χρειάζονται μόνο νίκη την Τετάρτη και ελπίζουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει καλύτερο το αποτέλεσμα για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και να σφραγίσει μια διαδρομή στους γύρους νοκ άουτ πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, οι άντρες του Ζεσούς ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο, καθώς η πρωταθλήτρια της Primeira Liga, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προηγήθηκε με 3-0 στο Στάδιο Ντα Λουζ προτού ο Πίτσι βγει από τον πάγκο για να σκοράρει το γκολ της παρηγοριάς για την Μπενφίκα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου.

Αυτή η ήττα από την πρωταθλήτρια σηματοδότησε μάλλον ανησυχητικά την τρίτη ήττα της Μπενφίκα από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις – και δεν κράτησε το μηδέν σε πέντε ματς στο γήπεδο της – αλλά η αντίπαλο της Ντιναμό Κιέβου παίζει μόνο για το γόητρο της σήμερα Τετάρτη.

Με όλες τις δυνάμεις της η Μπενφίκα

Οι Αλεχάνδρο Γκριμάλντο (9 συμ.), Νικολάς Οταμέντι (8 συμ.) και Γιούλιαν Βάιγκλ (8 συμ./1 γκολ) απέχουν όλοι μία κάρτα από την τιμωρία ενός αγώνα, αλλά ο Ζεσούς είναι απίθανο να το λάβει υπόψη καθώς αναζητά ένα δυνητικά ανεκτίμητο τρίποντο αυτή την εβδομάδα.

Ο Λούκας Βερίσιμο (7 συμ.), ο Ντιόγκο Γκονσάλβες (5 συμ.), ο Ροντρίγκο Πίνιο και ο Νεμάνια Ράντονιτς (1 συμ.) πρόκειται να χάσουν το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, με τον Μοράτο (5 συμ./1 γκολ) να αντικαθιστά τον πρώτο στην άμυνα, καθώς ο Αντρέ Αλμέιντα (5 συμ.) υποβιβάζει τον Βαλεντίνο Λαζάρο (3 συμ.) στον πάγκο. Το γκολ του Πίτσι απέναντι στη Σπόρτινγκ μπορεί να μην είναι αρκετό για να τον δούμε να επιστρέφει στην πρώτη ενδεκάδα, αλλά ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ (8 συμ.) σίγουρα θα περιμένει να επιστρέψει ως επιθετική αιχμή.

Χωρίς ουσιαστικούς στόχους η Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου αντιμετώπιζε πάντα μια δύσκολη μάχη για να παρατείνει την Ευρωπαϊκή της πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ, ακόμη και με έναν τόσο έμπειρο τεχνικό τον 76χρονο Μιρτσέα Λουτσέσκου να έχει τα ηνία του συλλόγου.

Οι Ουκρανοί γίγαντες έχουν πάρει μόνο έναν βαθμό από πιθανούς 15 στον όμιλο και πιο πρόσφατα υποχώρησαν σε ήττα με 2-1 στη Μπάγερν Μονάχου, μένοντας πίσω από τα γκολ των Κινγκσλέι Κομάν και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πριν ο Ντένις Χαρμάς (5 συμ./1 γκολ) κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα με 20 λεπτά να απομένουν. Η Ντιναμό Κιέβου αξίζει τα εύσημα που έδωσε στους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα μια καλή δικαιολογία για τα χρήματά τους σε αυτή τη συνάντηση, αλλά τέτοιοι έπαινοι δεν μετρούν καθόλου στη βαθμολογία, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να είναι εγγυημένοι ότι θα τερματίσουν τέταρτοι και θα αποχωρήσουν από τη διοργάνωση αυτή την εβδομάδα.

Τα εννέα γκολ που δέχθηκαν σε έναν όμιλο με Μπάρτσα και Μπάγερν δεν είναι ο χειρότερος απολογισμός, αλλά το χτύπημα του Ντένις Χαρμάς εναντίον της Μπάγερν είναι το μοναδικό γκολ που έχουν πετύχει οι φιλοξενούμενοι στον όμιλο μέχρι στιγμής – μόνο η Μάλμε και η Oυκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ έχουν επίσης σκοράρει μόλις μία φορά στην φετινή διοργάνωση.

Ο μοναδικός βαθμός της Ντιναμό Κιέβου στον όμιλο ήρθε στην έδρα της με την Μπενφίκα σε μια ισοπαλία χωρίς τέρματα τον Σεπτέμβριο, και ένα σερί πέντε νικών εντός έδρας θα μπορούσε να τους βοηθήσει να χαλάσει το πάρτι των Πορτογάλων το βράδυ της Τετάρτης.

Με τους γνωστούς απόντες οι Ουκρανοί

Όσον αφορά την Ντιναμό Κιέβου, υπάρχουν πολύ λίγες ανησυχίες στο μέτωπο των τραυματισμών, με τους επιθετικούς Αρτέμ Μπεσεντίν, Βλάντισλαβ Σουπριαχά (2 συμ.) και Ιμπραχίμ Κάργκμπο να απουσιάζουν για άλλη μια φορά.

Ο κεντρικός αμυντικός Ντένις Ποπόφ αντιμετωπίζει μακροχρόνιο πρόβλημα τραυματισμού λόγω της ρήξης του χιαστού και η Ουκρανική ομάδα είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο που δεν είχε αποκλεισμό παίκτη για συσσώρευση κίτρινων καρτών. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς σκόραρε δύο φορές το Σαββατοκύριακο σε μια επιτυχία 3-0 στο Βέρες Ριβνε και ο Λουτσέσκου μπορεί να ανταμείψει τον 28χρονο με ένα ακόμη θέση βασικού, δεδομένου ότι τίποτα δεν πάει καλά στην επίθεση.

Μπενφικα – Ντιναμο Κιεβου προγνωστικα στοιχημα Champions League: Η Ντιναμό Κιέβου μπορεί να αντέξει να παίξει άφοβα στο Ντα Λουζ, αλλά η έλλειψη σκληρότητας στο Τσάμπιονς Λιγκ πιθανότατα θα τους κοστίσει προτού υποκύψουν από τη διοργάνωση. Ένας αναμενόμενος θρίαμβος για την Μπενφίκα θα μπορούσε κάλλιστα να τη δει να σκαρφαλώνει στις δύο πρώτες θέσεις εις βάρος της Μπαρτσελόνα και η ομάδα του Ζεσούς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τη δουλειά της, ενώ οι Καταλανοί επιδιώκουν να κάνουν μια έκπληξη στο Μόναχο. Δεν είναι ένας εύκολος αγώνας και ο άσσος στο 1,35 στις στοιχηματικες με άδεια στην Ελλάδα, είναι χαμηλός και δεν έχει αξία, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Μπενφικα – Ντιναμο Κιεβου προγνωστικα στοιχημα Champions League @@ 1 σε απόδοση 1,35 (Bwin.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις