Τοτεναμ – Μπρεντφορντ προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τοτεναμ vs Μπρεντφορντ προγνωστικα στοιχηματος Premier League 

Έχοντας λάβει μια επιπλέον προετοιμασία για ένα Σαββατοκύριακο με την ευγενική παραχώρηση της κακοκαιρίας, η Τότεναμ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπρέντφορντ στο Βόρειο Λονδίνο την Πέμπτη στο πλαίσιο της Premier League. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είδε το παιχνίδι της με την Μπέρνλι να αναβάλλεται το Σαββατοκύριακο, ενώ οι Μέλισσες απέκρουσαν την απειλή της Έβερτον κερδίζοντας με 1-0. με την ξεκούραστη ομάδα στα σημερινά Τοτεναμ – Μπρεντφορντ προγνωστικα στοιχημα Premier League.

Φρέσκια η Τότεναμ

Δέκα λεπτά μετά την επιβεβαίωση των ενδεκάδων πριν από μια παγωμένη αναμέτρηση με το Τερφ Μουρ, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε τελικά ότι οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Μπέρνλι με την Τότεναμ την Κυριακή, με την καταιγίδα Arwen να χτυπά σκληρά το Λάνκασιρ.

Το μακρύ και επίπονο ταξίδι των Λονδρέζων στο Τερφ Μουρ ήταν τελικά μάταιο, αλλά ο Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε ότι οι συνθήκες κατέστησαν «αδύνατο» να παιχτεί ένα πραγματικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, καθώς ο Ιταλός προσβλέπει τώρα στην επιστροφή στο οικείο χλοοτάπητα στα μέσα της εβδομάδας. Ο πρώτος αγώνας του Κόντε στην Πρέμιερ Λιγκ εντός έδρας στους Σπερς έληξε με χαρά, με νίκη 2-1 επί της Λιντς Γιουνάιτεντ πριν η ομάδα του ντροπιαστεί από την Μούρα στο Europa Conference League, με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες να αποτυγχάνουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους για περισσότερα λεπτά.

Τα Σπιρούνια έχουν τώρα την πολυτέλεια ενός παιχνιδιού λιγότερου από όλες τις ομάδες από πάνω τους, καθώς καταλαμβάνουν την έβδομη θέση στην κατάταξη – έναν βαθμό κάτω από την Γουλβς – αλλά η αντίπαλος του Βορείου Λονδίνου, Άρσεναλ έχει μεγαλύτερη διαφορά αυτή τη στιγμή.

Η Τότεναμ έχει συνηθίσει να κερδίζει και μετά να χάνει εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ – κάτι που δεν της προμηνύεται καλό ενόψει αυτού του Σαββατοκύριακου – και τα ντέρμπι του Λονδίνου δεν ήταν ακριβώς το φόρτε της, χάνοντας τα πέντε τελευταία της με τις ομάδες από την πρωτεύουσα.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα της Τότεναμ

Η Τότεναμ συνεχίζει να ανταπεξέρχεται χωρίς τον Κριστιάν Ρομέρο (7 συμ.), με τον Κόντε να φοβάται ότι ο τραυματισμός του Αργεντινού στο ισχίο είναι «σοβαρός» και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο (7 συμ.) παραμένει επίσης αμφίβολος.

Ο Ντέιν Σκάρλετ παλεύει επίσης με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά δεν επρόκειτο ποτέ να εκτοπίσει τον Χάρι Κέιν (11 συμ./1 γκολ), ο οποίος θα έχει στόχο να κάνει την Μπρέντφορντ την 31η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της οποίας έχει σκοράρει. Ο Ντάβινσον Σάντσες (6 συμ.) παρατάχθηκε στην πρώτη ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Μπέρνλι παρά την ασταθή εμφάνιση του με την Μούρα, οπότε ο Κόντε μπορούσε να παραμείνει στην αρχική σύνθεση από την αναβληθείσα μάχη στο Τερφ Μουρ.

Από μεγάλο αποτέλεσμα η Μπρέντφορντ

Ένα θλιβερό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη φαινομενικά επιβεβαίωσε ότι η Μπρέντφορντ άρχιζε να ανακαλύπτει πόσο δύσκολο ήταν να συναναστραφεί τις ομάδες στην κατηγορία, αλλά η ομάδα του Τόμας Φρανκ παρήγαγε και πάλι μία καλή εμφάνιση μπροστά στους δικούς της οπαδούς για να κερδίσει την Έβερτον το Σαββατοκύριακο.

Με τα Ζαχαρωτά να βρίσκονται στη μέση της δικής τους πτώσης, χωρίς νίκη υπό τον Ραφαέλ Μπενίτεθ, ο Άιβαν Τόνεϊ (13 συμ./4 γκολ) εκτέλεσε με αυτοπεποίθηση ένα πέναλτι στο 24ο λεπτό για να δώσει στις Μέλισσες και τους τρεις βαθμούς και να σημειώσει την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα από τις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, η Μπρέντφορντ έχει σιγά-σιγά γλιστρήσει στην αφάνεια του μεσαίου βαθμολογικού πίνακα, καθώς εισέρχεται στη 12η θέση στην κατάταξη πριν από την έναρξη των αγώνων της Τρίτης και της Τετάρτης – επτά βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και επτά μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Φρανκ έχει επίσης υποστεί μόλις μία ήττα στα ταξίδια της από τότε που κέρδισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά -μόνο η Τσέλσι έχασε λιγότερα- αλλά η εξαντλημένη άμυνά της δέχτηκε έξι γκολ στα δύο τελευταία ματς εκτός έδρας.

Οι Μπρέντφορντ και Τότεναμ συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου EFL και αυτή η αναμέτρηση έληξε με μια ηχηρή νίκη 2-0 για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου χάρη στα χτυπήματα του Μούσα Σισόκο (11 συμ.) και του Σον Χιουνγκ-Μιν (11 συμ./4 γκολ).

Δεν εμπνέουν ανησυχία οι τραυματισμοί στις Μέλισσες

Εν τω μεταξύ, ένας τραυματισμός στο Μπρέντφορντ είδε τον Ρίκο Χένρι (13 συμ./2 γκολ) και τον Σέρχι Κάνος (13 συμ./1 γκολ) να απομακρύνονται και οι δύο στη νίκη επί της Έβερτον, αλλά ο Φρανκ είναι βέβαιος ότι και οι δύο παίκτες θα είναι καλά για αυτό το παιχνίδι.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον Κρίστιαν Νόργκααρντ (13 συμ./1 γκολ), αλλά ο Ματίας Γιόργκενσεν (7 συμ./1 γκολ) αμφιβάλλει περισσότερο, και οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν να ανταπεξέρχονται χωρίς τους Νταβίντ Ρέια (9 συμ.), Κρίστοφερ Άγερ (7 συμ.) και Τζος Ντασίλβα.

Τοτεναμ – Μπρεντφορντ προγνωστικα στοιχημα Premier League: Η πρώτη ενδεκάδα της Τόττεναμ σίγουρα θα επωφεληθεί από την αναγκαστική ανάπαυση που τους χορηγήθηκε πριν από αυτόν τον αγώνα, και το κοινό των γηπεδούχων θα απαιτήσει μια άμεση απάντηση στην ταπείνωση της Σλοβενίας. Το αφεντικό της Μπρέντφορντ, Φρανκ, έχει να αντιμετωπίσει μερικές ακόμη ανησυχίες τραυματισμών και η ομάδα του δεν είναι ακριβώς ειδική στο να κρατά την πίσω πόρτα κλειστή μακριά από το σπίτι, οπότε αναμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν σε μια σκληρή μάχη. Η νίκη των Λονδρέζων μας προσφέρεται σε απόδοση 1,62 στις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Τοτεναμ – Μπρεντφορντ προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ 1 σε απόδοση 1,62 (Vistabet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi