Εβερτον – Λιβερπουλ προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εβερτον vs Λιβερπουλ προγνωστικα στοιχηματος Premier League 

Δύο αντίπαλοι του Μέρσεϊσαϊντ με πολύ διαφορετικούς στόχους ανανεώνουν τις εχθροπραξίες για το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ της Τετάρτης, καθώς η Έβερτον και η Λίβερπουλ αναμετρώνται στο Γκούντισον Παρκ. Η Έβερτον ηττήθηκε με 1-0 από την Μπρέντφορντ την τελευταία φορά, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σημείωσε νίκη με 4-0 εντός έδρας με τη Σαουθάμπτον. Τα έχουν τα ντέρμπι στα Εβερτον – Λιβερπουλ προγνωστικα στοιχημα Premier League.

Ψάχνει αντίδραση η Έβερτον

Ο προπονητής της Έβερτον, Ραφαέλ Μπενίτεθ, προσπάθησε να γίνει αμέσως αγαπητός στους πιστούς οπαδούς στο Γκούντισον Παρκ με ένα λαμπερό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, αλλά μια ανησυχητική πτώση οδήγησε το δυνατό άνοιγμα των Ζαχαρωτών στη σεζόν να παραδοθεί στην ιστορία.

Χωρίς νίκη στην κορυφαία κατηγορία μετά την νίκη επί της Νόριτς Σίτι τον Σεπτέμβριο, η Έβερτον έγινε το τελευταίο θύμα της πρόσφατα προβιβασμένης Μπρέντφορντ την τελευταία αγωνιστική, καθώς ένα πέναλτι στον Άιβαν Τόνεϊ στο 24ο λεπτό ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να χωρίσει τις δύο ομάδες την Κυριακή. Έχοντας υποστεί τώρα πέντε ήττες από τα έξι τελευταία της στην Πρέμιερ Λιγκ – συμπεριλαμβανομένης της κάθε μιας από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις εκτός έδρας – η Έβερτον έχει πέσει στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ένας από τους πάντα παρών συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ είναι τώρα μόλις έξι βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό.

Με τον σταρ επιθετικό Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν (3 συμ./3 γκολ) να περνά περισσότερο χρόνο στην αίθουσα θεραπείας παρά στον αγωνιστικό χώρο αυτή τη σεζόν, η Έβερτον έχει πλέον τρεις αγώνες στην Premier League χωρίς να βρει δίχτυα και η επανένωση του Μπενίτεθ με τους Κόκκινους φαίνεται βέβαιο ότι θα ξεχαστεί.

Αφού σημείωσε τρεις νίκες από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στο Γκούντισον Παρκ αυτή τη σεζόν, η Έβερτον έκτοτε έχει κερδίσει μόλις έναν βαθμό από τους εννέα τελευταίους που προσφέρθηκαν στην έδρα της, κάτι που ακούγεται όμορφα στο εξαιρετικό σύνολο του Κλοπ.

Μία δυνατή επιστροφή με τον Ρίτσαρλισον 

Η Έβερτον θα υποδεχθεί τον Ρίτσαρλισον (8 συμ./2 γκολ) πίσω από την τιμωρία με ανοιχτές αγκάλες για αυτόν τον αγώνα, αλλά ο Μέισον Χόλγκεϊτ (4 συμ.) θα πρέπει να περάσει ένα ακόμη παιχνίδι εκτός λόγω τιμωρίας.

Ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν θα πρέπει να επιστρέψει κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά δεν θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Γέρι Μίνα (6 συμ.), ο Τομ Ντέιβις (5 συμ./1 γκολ) και ο Αντρέ Γκόμες (3 συμ,) πρόκειται να χάσουν το ματς επίσης.

Ο Χοσέ Σαλομόν (9 συμ.) είναι βέβαιο ότι θα εγκαταλείψει την ενδεκάδα λόγω της επιστροφής του Ρίτσαρλισον και ο Άντονι Γκόρντον (10 συμ.) μπορεί επίσης να ανοίξει τον δρόμο εάν ο Ντεμαράι Γκρέι (13 συμ./3 γκολ) κριθεί κατάλληλος να ξεκινήσει.

Βλέπει διπλάσια τα αντίπαλα δίχτυα

Ο Ντιόγκο Ζότα (12 συμ./7 γκολ) αναγκάστηκε να ανταλλάξει την Ultimate Team με την ομάδα της Λίβερπουλ το Σάββατο, με τον Πορτογάλο επιθετικό να αποσύρεται εγκαίρως από ένα τουρνουά FIFA 22 για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και να σκοράρει δις κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης συντριβής της Σαουθάμπτον.

Ο Ζότα έδωσε ώθηση με μόλις δύο λεπτά στο ρολόι πριν αποτίσει φόρο τιμής στο βιντεοπαιχνίδι με τον πανηγυρισμό του που μιμείται το χειριστήριο και ο πρώην παίκτης της Γουλβς συνέχιζε διπλασιάζοντας τα τέρματα του, ενώ οι Τιάγκο Αλκάνταρα (7 συμ./1 γκολ) και Φίρχιλ φαν Ντάικ (13 συμ./1 γκολ) επίσης σκόραραν. Μια τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο Άνφιλντ και καθαρή εστία σε όλες τις διοργανώσεις είδε τη Λίβερπουλ να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να απέχει δύο βαθμούς από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά οι τρίτοι Κόκκινοι απέχουν επίσης από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από 13 αγώνες.

Ο Κλοπ δεν θα χρειάζεται να υπενθυμίζει τη σημασία των βαθμών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προτού εξαντληθούν οι θέσεις του ρόστερ κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά για μια ομάδα που έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια της σε όλα τα τουρνουά, βρίσκοντας επιθετική έμπνευση δεν πρέπει να αποτελεί πρόκληση.

Λίβερπουλ και Έβερτον έμειναν ισόπαλοι 2-2 σε αυτό το παιχνίδι την περασμένη περίοδο – που έμεινε στη μνήμη μας περισσότερο από τον καταστροφικό τραυματισμό του Φίρχιλ φαν Ντάικ – αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν 2-0 στο Άνφιλντ κατά τη διάρκεια της αντίστροφης αναμέτρησης και ο Μπενίτεθ έχει όλα τα κίνητρα που χρειάζεται να γυρίσει την τύχη της ομάδας του εδώ.

Με τους σταθερούς απόντες η Λίβερπουλ

Όσο για τη Λίβερπουλ, οι τραυματισμένοι Νάμπι Κεϊτά, Τζο Γκόμεζ, Χάρβεϊ Έλιοτ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Κέρτις Τζόουνς είναι ακόμα εκτός, αλλά ο Κλοπ δεν έχει νέες ανησυχίες από τη νίκη της Σαουθάμπτον.

Ο προπονητής των Κόκκινων θα είναι απρόθυμος να κάνει rotation για ένα φλογερό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με το μόνο πραγματικό δίλημμα να έρχεται στην άμυνα, όπου ο Ιμπραϊμά Κονατέ (4 συμ.) θα είναι αποφασισμένος να κρατήσει εκτός ομάδας τον Ζοέλ Ματίπ (9 συμ.). Ο Τιάγκο Αλκαντάρα θα πρέπει να είναι αρκετά έτοιμος για ένα ακόμη ξεκίνημα αφού κράτησε λίγο λιγότερο από μία ώρα κόντρα στη Σαουθάμπτον, αλλά η εμπειρία του Τζέιμς Μίλνερ (6 συμ.) θα μπορούσε να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Εβερτον – Λιβερπουλ προγνωστικα στοιχημα Premier League: Όπως λέει η παλιά παροιμία, η φόρμα φεύγει από το παράθυρο όταν πρόκειται για ένα τόσο έντονο ντέρμπι, και το πρόσφατο ρεκόρ της Έβερτον εναντίον της Λίβερπουλ στο Γκούντισον Παρκ σίγουρα θα χρησιμεύσει ως ενθάρρυνση. Κάθε μία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των πλευρών στον γήπεδο αυτό έχει τελειώσει ισόπαλες , αλλά η αποδυναμωμένη οπίσθια γραμμή της Έβερτον και η κακή επίθεση δεν είναι καλά εξοπλισμένες για να πάρουν έναν βαθμό από αυτή τη σύγκρουση, με τους άνδρες του Κλοπ να παραμερίζουν σχεδόν τα πάντα μπροστά τους προς το παρόν. Η νίκη της Λίβερπουλ μαζί με το over 2,5 μας δίνεται στο 1,88 στην νόμιμη σελίδα Stoiximan.gr

Εβερτον – Λιβερπουλ προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,88 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi