Λιντς – Κρισταλ Παλας προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λιντς vs Κρισταλ Παλας προγνωστικα στοιχηματος Premier League

Η Λιντς Γιουνάιτεντ και η Κρίσταλ Πάλας θα επιδιώξουν και οι δύο να επιστρέψουν στις νίκες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τρίτης στην Πρέμιερ Λιγκ στην Έλαντ Ρόουντ. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα παρέμεινε σε αδιέξοδο χωρίς γκολ με την Μπραϊτον την τελευταία φορά, ενώ οι Αετοί υποχώρησαν σε ήττα με 2-1 από την Άστον Βίλλα του Στίβεν Τζέραρντ. Ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα τα σημερινά Λιντς – Κρισταλ Παλας προγνωστικα στοιχημα Premier League.

Σε κάθετη πτώση η Λιντς

Το σερί της Λιντς χωρίς νίκη στην Αγγλική κατηγορία επεκτάθηκε σε τρία ματς μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ του Σαββάτου με την Μπράιτον, όπου τα περισσότερα πρωτοσέλιδα έγιναν μετά τις γελοίες αντιδράσεις του γηπεδούχου τεχνικού προς τον Γκράχαμ Πότερ και την αντίδρασή του στη συνέχεια.

Οι παίκτες Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν αναμφισβήτητα τυχεροί που πήραν έναν βαθμό από τη σύγκρουσή τους στο Amex, καθώς οι θλιβερές εμφανίσεις τους στη σεζόν 2021-22 της Premier League συνεχίστηκαν, με αυτόν τον βαθμό να κάνει πολύ λίγα για να τους βοηθήσει να απομακρυνθούν από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Λιντς θα μπει στο μεσοβδόμαδο των αγώνων από την 17η θέση – τρεις βαθμούς μακριά από τη διακεκομμένη γραμμή μετά την αναβολή της σύγκρουσης της Μπέρνλι με την Τότεναμ – και η ομάδα του Μπιέλσα σίγουρα θα έκαναν καλά να εκμεταλλευτούν αυτή τη σανίδα σωτηρίας.

Τώρα που μπορούν να περηφανευτούν μόνο για μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, οι Λευκοί σίγουρα απέχουν πολύ από τον καλό εαυτό τους, αλλά κράτησαν τη Λέστερ Σίτι και τη Γουλβς στις ισοπαλίες στην έδρα τους πρόσφατα και υποδέχονται επισκέπτες που δεν είναι ακριβώς γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Με τους 3 γνωστούς απόντες

Το τρίο της Λιντς, Πάτρικ Μπάμφορντ (5 συμ./1 γκολ), Λουκ Άιλινγκ (5 συμ./1 γκολ) και Ρόμπιν Κοχ (1 συμ.) πρόκειται να μείνουν στην λίστα απουσιών για αυτόν τον αγώνα, αλλά ο Άιλινγκ είναι κοντά στην ανάρρωσή του και μπορεί να αγωνιστεί για τους κάτω των 23 αυτή την εβδομάδα.

Ο Τζούνιορ Φίρπο (8 συμ.) και ο Κάλβιν Φίλιπς (10 συμ.) έγιναν αλλαγή στο ημίχρονο στην ισοπαλία με την Μπράιτον, αλλά είναι δύσκολο να δούμε κανέναν από τους δύο παίκτες να χάνει τη θέση του στην πρώτη ενδεκάδα για τη μάχη της Τρίτης. Ο Ραφίνια (11 συμ./5 γκολ) και ο Ροντρίγκο  (11 συμ./2 γκολ) έπαιξαν και τα δύο ολόκληρα 90 λεπτά στο Amex, οπότε ο Τάιλερ Ρόμπερτς (13 συμ.) θα μπορούσε να σκεφτεί για ένα ξεκίνημα έναντι του δεύτερου, εν μέσω μιας γρήγορης χρονικά αναμέτρησης.

Παλεύει με τις ισοπαλίες η Κρίσταλ Πάλας

Δύο από τους καλύτερους μαέστρους της μεσαίας γραμμής της Πρέμιερ Λιγκ συναντήθηκαν στους πάγκους το Σαββατοκύριακο, καθώς η Κρίσταλ Πάλας του Πάτρικ Βιέιρα προσπάθησε να χαλάσει τη διάθεση γύρω από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά οι προσπάθειές τους αποδείχθηκαν μάταιες.

Ο Ματ Τάργκετ (12 συμ./1 γκολ) χρειάστηκε 15 λεπτά για να ωθήσει την Βίλλα να πάρει προβάδισμα με ένα αριστερό χτύπημα προτού ο Τζον ΜακΓκίν ολοκληρώσει τους τρεις πόντους με προσπάθεια έξω από την περιοχή και η παρηγοριά του Μαρκ Γκουέχι (13 συμ./2 γκολ) άργησε πολύ λίγο για την Πάλας να σώσει οτιδήποτε. Η ομάδα του Βιέιρα θα ένιωθε θλιμμένη βλέποντας μια κόκκινη κάρτα για τον Ντάγκλας Λουίζ να υποβαθμίζεται σε κίτρινη μετά από αξιολόγηση του VAR, και ως αποτέλεσμα αυτού βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μόνο τέσσερις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση της Γουλβς στην κορυφαία Πρεμιερ Λιγκ.

Η ήττα από τους άντρες του Τζέραρντ τερμάτισε μια σειρά αήττητων επτά αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ για την Κρίσταλ Πάλας – με πέντε από αυτές να λήγουν ισόπαλες – αλλά έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στην κατηγορία – ένα σημαντικό κατόρθωμα με Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι σε αυτό το σερί.

Η Κρίσταλ Πάλας έχασε με 2-0 από τη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ την προηγούμενη σεζόν, μετά τη νίκη με 4-1 στο Σέλχερστ Παρκ, αλλά οι Λευκοί μπορεί να μην τρέφουν ελπίδες για άλλη μια εντός έδρας επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι, δεδομένης της θλιβερής παρουσίας τους μέχρι στιγμής.

Πιθανές αλλαγές στην Πάλας

Ο Γιόακιμ Άντερσεν (12 συμ.) έχασε την ήττα της Βίλα με διάταση στο μηρό και είναι πιθανό να μείνει εκτός και σε αυτή την αναμέτρηση, ενώ για τον ίδιο λόγο απουσιάζει ο Τζέιμς Μακάρθουρ (11 συμ.).

Ο Νέιθαν Φέργκιουσον αρχίζει να δουλεύει με την πρώτη ομάδα καθώς επιταχύνει την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στη γάμπα και ο Βιέιρα μπορεί να μπει στον πειρασμό σε μερικές επιθετικές αλλαγές αυτή την εβδομάδα. Ο Οντσόν Εντουάρ (10 συμ./3 γκολ) και ο Εμπερέτσι Έζε (1 συμ.) πιέζουν και οι δύο για ένταξη από το πρώτο σφύριγμα εδώ, με τη θέση του Μίχαελ Ολίς (9 συμ./1 γκολ) στην ενδεκάδα να κινδυνεύει.

Λιντς – Κρισταλ Παλας προγνωστικα στοιχημα Premier League: Αυτό είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Λιντς του Μπιέλσα ήταν ανθεκτική εντός έδρας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η Πάλας δεν χρειάζεται μαθήματα στο να σκοράρει εκτός έδρας. Ωστόσο, με τον Βιεϊρά να μπορεί να αξιοποιήσει κάποια πρόσθετη επιθετική ποιότητα από τον πάγκο, πιστεύουμε ότι θα έχουμε εκατέρωθεν γκολ το βράδυ της Τρίτης. Το γκολ γκολ στο 1,75 στις νομιμες ιστοσελιδες στοιχηματων, είναι εξαιρετικά πιθανό.

Λιντς – Κρισταλ Παλας προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ Goal Goal σε απόδοση 1,75 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις