Γαλατασαραι – Μαρσειγ προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γαλατασαραι vs Μαρσειγ προγνωστικα στοιχηματος Europa League 

Επιδιώκοντας να τερματίσει μια σειρά τεσσάρων διαδοχικών ισοπαλιών στο Europa League, η Μαρσέιγ ταξιδεύει στη Γαλατασαράι την πέμπτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου. Οι παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι είναι τρίτοι στον όμιλο εν μέσω ισοπαλιών, ενώ οι Τούρκοι οικοδεσπότες είναι στην κορυφή του ομίλου με οκτώ βαθμούς. Σκληρή σύγκρουση για την πρόκριση με αμφίρροπα Γαλατασαραι – Μαρσειγ προγνωστικα στοιχημα Europa League.

Μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη η Γαλατάσαραϊ

Ένα Σαββατοκύριακο φλογερών ντέρμπι τόσο για τη Γαλατασαράι όσο και για τη Μαρσέιγ είδε την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να ανανεώνει τις εχθροπραξίες με τη μακροχρόνια αντίπαλο της Φενερμπαχτσέ, αλλά δεν ήταν ένα καλό ντέρμπι για τους γηπεδούχους που υπέκυψαν στην ήττα με 2-1 στη Super Lig.

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου (8 συμ./3 γκολ) έκανε το τέλειο ξεκίνημα της Γαλατασαράι βγάζοντας την μπροστά στο σκορ στα 16 λεπτά αγώνα, αλλά ο Μεσούτ Οζίλ ισοφάρισε για τη Φενερμπαχτσέ πριν από την ανάπαυλα και ο Μιγκέλ Κρέσπο κέρδισε με 10 παίκτες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του δεύτερου ημιχρόνου. Το να πετάει τρεις βαθμούς με τους αντιπάλους της με αυτόν τον τρόπο δεν είναι αυτό που ήθελε ο σύλλογος ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, αλλά η ομάδα του Τερίμ βρίσκεται αρκετά εύκολα στην κορυφή του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα παιχνίδια της μέχρι στιγμής.

Οι Τούρκοι μπόρεσαν να πάρουν μόνο έναν βαθμό στη μάχη της τετάρτης αγωνιστικής με τη Λοκομοτίβ Μόσχας καθώς η αναμέτρηση έληξε 1-1, αλλά απέχουν τρεις βαθμούς από τη δεύτερη Λάτσιο και θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τη θέση τους στην τελευταία φάση των 32, εάν τα αποτελέσματα πάνε καλά στην προτελευταία αγωνιστική.

Η ισοφάριση του Φρανσουά Καμάνο για τη Λοκομοτίβ σε εκείνη τη σύγκρουση είναι το μοναδικό γκολ που έχει δεχτεί μέχρι στιγμής η Γαλατασαράι στο Γιουρόπα Λιγκ 2021-22 – αν και μπορεί να καυχιέται για μόλις τρία στην άλλη άκρη του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν ανησυχίες στην Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατασαράι δεν έχει νέες ανησυχίες με τραυματισμούς να αντιμετωπίσει για αυτόν τον αγώνα, με τους Αρντά Τουράν (3 συμ.) και Σασά Μποέ (4 συμ./1 γκολ) να συνεχίζουν τις περιόδους τους εκτός με τραυματισμούς στον αστράγαλο και τους μηριαίους, αντίστοιχα.

Ο τερματοφύλακας Φερνάντο Μουσλέρα θα χάσει την 6η αγωνιστική με τη Λάτσιο, εάν του δοθεί κάρτα εδώ, αλλά δεν θα χάσει τη θέση του στο τέρμα, όπου θα προστατεύεται από τους Μαρκάο και Βίκτορ Νέλσον. Ο Τερίμ επέλεξε να μην κάνει ούτε μια αλλαγή από τη σύγκρουση με τη Λοκομοτίβ στην ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Μουσταφά Μοχάμεντ και ο Μπάγιε Ντιάγκνε θα ελπίζουν και οι δύο να εκτοπίσουν τον Χαλίλ Ντερβίσογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Από τις τελευταίες ελπίδες η Μαρσεϊγ

Σε άλλη μια ανεπιθύμητη περίπτωση ταραχής του κόσμου στη Ligue 1, ο αστέρας της Μασσαλίας, Ντιμιτρί Παγιέτ (3 συμ./1 γκολ), έγινε στόχος ενός μπουκαλιού νερού που πέταξε από ένα τμήμα του πλήθους της Λυών στο γήπεδο της Κυριακής, το οποίο τελικά έπρεπε να διακοπεί με τέσσερα λεπτά παιχνιδιού να απομένουν.

Υπήρξε ένα κενό σχεδόν δύο ωρών μεταξύ του περιστατικού και της εγκατάλειψης του παιχνιδιού, καθώς το ταλέντο στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας συνεχίζει να επισκιάζεται από τέτοια περιστατικά, αλλά ο Σαμπάολι θα θέλει απλώς να κινητοποιήσει τα στρατεύματά του για άλλο ένα σημαντικό Ευρωπαϊκό ταξίδι αυτή την εβδομάδα. Η Μαρσεϊγ μετράει τέσσερις και τέσσερις ισοπαλίες στο Europa League μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, πιο πρόσφατα μοιράστηκε τους βαθμούς σε ένα συναρπαστικό αδιέξοδο 2-2 με τη Λάτσιο στο Βελοντρόμ, και η τρέχουσα κατάταξη στην τρίτη θέση θα οδηγήσει σε πτώση στο Conference Europa League.

Ο Σαμπάολι σίγουρα δεν μπορεί να πάει για άλλο ένα πόντο στην Ευρώπη, αλλά και οι τρεις μπορεί να μην είναι αρκετοί για να ανέβουν στις δύο πρώτες θέσεις, εάν η Λάτσιο επιβληθεί εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας, και η Μαρσεϊγ έχει πλέον πάρει πέντε ισοπαλίες από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Απώλεια ο τιμωρημένος Παγιέτ

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, Ντιμιτρί Παγιέτ, θα έχει αρκετό χρόνο για να συνέλθει από το περιστατικό της Κυριακής, καθώς εκτίει τιμωρία αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Βαλεντέν Ρονζιέ (3 συμ.) τιμωρείται επίσης για συσσώρευση κίτρινων καρτών.

Η επιστροφή του Τζενγκίζ Ουντέρ (4 συμ./1 γκολ) στις προπονήσεις σημαίνει ότι ο Σαμπαόλι δεν έχει να αντιμετωπίσει πραγματικά προβλήματα τραυματισμών και ο Τούρκος διεθνής είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ρονζιέ σε οικείο έδαφος. Ο Γκέρσον (2 συμ.) και η Αμίν Αρίτ (3 συμ.) πιθανότατα θα παλέψουν για την ευκαιρία να υποστηρίξουν τον Αρκάντιους Μίλικ (3 συμ./1 γκολ) με τον Παγιέτ εκτός μάχης, αν και ο Μπάμπα Ντιένγκ είναι μια άλλη επιλογή για τον Αργεντίνο κόουτς.

Γαλατασαραι – Μαρσειγ προγνωστικα στοιχημα Europa League: Η Μαρσεϊγ μπορεί να δυσκολευτεί να μπει στο σωστό χώρο για αυτή τη συνάντηση μετά τα δυσάρεστα γεγονότα του Σαββατοκύριακου και με τον απόντα Παγιέτ στο επίκεντρο των επιθέσεων κάθε εβδομάδα, οι παίκτες του Σαμπαόλι δίνουν μια δύσκολη μάχη για να διεκδικήσουν την πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν. Η Γαλατασαράι δημιούργησε αμυντικό masterclass στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, και υποστηρίζουμε τους ηγέτες του γκρουπ να οδηγήσουν σε μια ακόμη ισχνή νίκη καθώς το σερί ισοπαλιών των Μασσαλών να τελειώνει με θλιβερό τρόπο. Το ασιατικό χάντικαπ +0,25 στον άσσο μας δίνεται σε απόδοση 1,72 στις Ελληνικές σελίδες στοιχημάτων .

Γαλατασαραι – Μαρσειγ προγνωστικα στοιχημα Europa League @@ 1 +0,25 ΑΗ σε απόδοση 1,72 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi