Λιλ – Σαλτσμπουργκ προγνωστικα στοιχηματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λιλ vs Σαλτσμπουργκ προγνωστικα στοιχημα Champions League

Η πρώτη συναντά τη δεύτερη στη μάχη του έβδομου ομίλου του Champions League την Τρίτη, καθώς η Λιλ υποδέχεται την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στο Στάδιο Πιερ Μορουά. Η ομάδα του Ζοσλέν Γκουρβενέκ επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης την τέταρτη αγωνιστική, ενώ η Σάλτσμπουργκ υποχώρησε σε ήττα με το ίδιο σκορ στη Βόλφσμπουργκ. Αμφίρροπα τα σημερινά Λιλ – Σαλτσμπουργκ προγνωστικα στοιχηματος Champions League.

Ελπίδες πρόκρισης για την Λιλ

Η Λιλ δυσκολεύεται να διεκδικήσει την κυριαρχία της σε εγχώριο και Ευρωπαϊκό επίπεδο από τότε που ο Ζοσλέν Γκουρβενέκ πήρε τα ηνία από τον Κριστόφ Γκαλτιέ, με έναν δεύτερο διαδοχικό τίτλο στην Ligue 1 τώρα σίγουρα είναι πολύ μακριά για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Οι γηπεδούχοι απέτυχαν επίσης να κερδίσουν τα τρία πρώτα παιχνίδια των ομίλων τους στο Champions League 2021-22, αλλά γρήγορα ανέβηκαν στους δύο πρώτους της βαθμολογίας με επιτυχία 2-1 στη Σεβίλλη την τέταρτη αγωνιστική, καθώς οι Τζόναθαν Ντέιβιντ (4 συμ./1 γκολ) και Νανιταμό Ικονέ (4 συμ./1 γκολ) ακύρωσαν το προβάδισμα του Λούκας Οκάμπος. Ξαφνικά, η Λιλ έχει μια πραγματική ευκαιρία να προοδεύσει από έναν σκληρό γκρουπ καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον όμιλο – ισοβαθμεί με την τρίτη θέση της Βόλφσμπουργκ – και θα μπορούσε να τελειώσει την εβδομάδα στην κορυφή εάν επικρατήσει εναντίον της Σάλτσμπουργκ εδώ.

Οι άντρες του Γκουρβενέκ μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι μετά από ένα απογοητευτικό εγχώριο αποτέλεσμα, καθώς αφού προηγήθηκαν με 2-0 εναντίον της Μονακό, οι Μονεγάσκοι αντεπιτέθηκε μέσω των Κρεπέν Ντιατά και Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ στο ισόπαλο 2-2. Ως αποτέλεσμα αυτού, έχει μόνο μία νίκη στις επτά σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λιλ που κατευθύνεται στην αναμέτρηση της Τρίτης, αλλά έχει κάνει μια σειρά αήττητων επτά αγώνων εντός έδρας και θα έχει το ένα πόδι σταθερά στα νοκ άουτ με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απουσίες στο κέντρο λόγω τιμωριών

Το δίδυμο της Λιλ, Μπενζαμέν Αντρέ (4 συμ.) και Νανιταμό Ικονέ (4 συμ./1 γκολ) θα αναγκαστεί να χάσει αυτή τη συνάντηση λόγω τιμωρίας, με τον τραυματισμό του Ρενάτο Σάντσες (2 συμ.) να εξαντλεί τις επιλογές του Γκουρβενέκ στη μέση.

Ο Αμαντού Ονάνα (5 συμ.) επέστρεψε από την εγχώρια ποινή και θα πρέπει να πάρει τη θέση του Αντρέ στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Έιντζελ Γκόμες (2 συμ.), Τίμοθι Γουεά (3 συμ.) και Γιουσούφ Γιαζίτσι (3 συμ.) θα παλέψουν όλοι για θέσεις στη θέση του Ικονέ και του άλλου απόντα τραυματία Ζονατάν Μπαμπά (3 συμ.). Ο βετεράνος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ (3 συμ./1 γκολ) θα περιμένει να επιστρέψει με τον Ντέιβιντ στην κορυφή, αλλά ο κεντρικός αμυντικός Σβεν Μπότμαν (2 συμ.) απέχει ακόμα μερικές εβδομάδες από την επιστροφή λόγω ενός προβλήματος στη βουβωνική χώρα και ο Ρεϊνίλντο Μαντάβα (4 συμ.) αναρρώνει από γαστρεντερίτιδα.

Σε πτώση οι Αυστριακοί

Η εξαιρετικά νεανική ομάδα της Σάλτσμπουργκ -όσο ταλαντούχα κι αν είναι- φαίνεται ότι αρχίζει να αγωνίζεται για να διατηρήσει τη δυναμική της καθώς επικρατούν ψυχρότερες θερμοκρασίες, με τους πρωταθλητές Αυστρίας να κερδίζουν μόνο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Ματίας Τζέισλε βρέθηκε να χάνει με 1-0 έναντι της Βόλφσμπουργκ μετά από μόλις τρία λεπτά προτού ο Μαξιμίλιαν Βέμπερ (6 συμ./1 γκολ) αποκαταστήσει την ισοπαλία, αλλά ο Λούκας Νμέτσα πέτυχε το νικητήριο γκολ στο σημείο της μίας ώρας για να δούμε την Σάλτσμπουργκ να φεύγει από το Volkswagen Arena με άδεια χέρια. Η Σάλτσμπουργκ έμεινε επίσης στην ισοπαλία χωρίς γκολ στην κορυφαία κατηγορία της Αυστρίας από την Αντμίρα Βάκερ το Σάββατο, αλλά παραμένει στην κορυφή του ομίλου της στο Champions League με επτά βαθμούς και άλλοι τρεις θα είναι αρκετοί για την πρόκριση με Λιλ και Βόλφσμπουργκ – δύο βαθμούς πίσω – να κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική.

Και οι δύο νίκες της Σάλτσμπουργκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν ήρθαν εντός έδρας, αλλά έχουν αναπτύξει ένα καυτό σερί σκοράρισμα εκτός έδρας, σκοράροντας σε κάθε ένα από τα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια τους στο Champions League από τότε που σημείωσαν την λευκή ισοπαλία στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου το 2018.

Δύο πέναλτι από τον έφηβο Καρίμ Αντεγέμι (6 συμ./4 γκολ) είδε τη Σάλτσμπουργκ να επικρατεί 2-1 όταν υποδέχτηκε τη Λιλ στο Ρεντ Μπουλ Αρένα τον Σεπτέμβριο, και ο 19χρονος θα έκανε καλά να επαναλάβει το ίδιο κόλπο στη Λιλ καθώς τον παρακολουθούν οι πολλοί θαυμαστές του.

Με τα γνωστά τους προβλήματα οι Ταύροι

Ο μέσος της Σάλτσμπουργκ, Νικολάς Καπάλντο (4 συμ.), επέστρεψε από τον αποκλεισμό του αυτή την εβδομάδα, αλλά ο Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς (1 συμ.) – ένας από τους έμπειρους αρχηγούς της ομάδας στα 34 έτη- εξακολουθεί να παλεύει με τον πόνο στη φτέρνα.

Οι επισκέπτες παραμένουν επίσης ελαφροί στο πίσω μέρος με τους Κάμιλ Πιοντκόφσκι (1 συμ.) και Μπράιαν Οκό εκτός για μακροπρόθεσμα, αλλά η επιστροφή του Ουμάρ Σολέ (4 συμ.) στη φυσική κατάσταση είναι μια έγκαιρη ώθηση.

Λιλ – Σαλτσμπουργκ προγνωστικα στοιχηματος Champions League: Η εξαντλημένη άμυνα και η μεσαία γραμμή της Λιλ θα δυσκολευτεί να κρατήσει έξω τους έξυπνους νεαρούς επιθετικούς της Σάλτσμπουργκ, αλλά kai οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για συνέπεια τις τελευταίες εβδομάδες. Με τον όμιλο να είναι σίγουρα ακόμα ανοιχτός, αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομα΄δες να μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιωθεί το over 2,5, το οποίο είναι στην απόδοση 1,82 στις νόμιμες πλατφόρμες στοιχημάτων.

Λιλ – Σαλτσμπουργκ προγνωστικα στοιχηματος Champions League @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,82 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi