Τζενοα – Ρομα προγνωστικα στοιχηματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τζενοα vs Ρομα προγνωστικα στοιχημα Serie A

Η Τζένοα ξεκινά μια νέα εποχή υπό έναν φιλόδοξο νέο προπονητή, καθώς υποδέχεται την προβληματική Ρόμα στο Στάδιο Λουϊτζι Φεράρις το απόγευμα της Κυριακής. Καθώς ο Αντρέι Σεβτσένκο κάνει το ντεμπούτο του στη Serie A ως προπονητής της Τζένοα, ο θρύλος των γκολ έρχεται αντιμέτωπος με έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητής του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει αρχίσει να βλέπει την παλίρροια να στρέφεται εναντίον του στην πρωτεύουσα. Πάμε άμεσα να δούμε τα σημερινά Τζενοα – Ρομα προγνωστικα στοιχηματος Serie A.

Ντεμπούτο για τον νέο κόουτς της Τζένοα

Έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων μετά από εννέα αγώνες χωρίς νίκη, οι νέοι ιδιοκτήτες της Τζένοα αποφάσισαν να υποκύψουν στο αναπόφευκτο και να απομακρύνουν τον Ντάβιντε Μπαλαρντίνι από τη θέση του ως προπονητής και να ορίσουν έναν σούπερ σταρ της Serie A στη θέση του.

Λίγο πριν ο Μπαλαρντίνι έφυγε από το Μαράσι για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ο πρώην επιθετικός της Μίλαν, Αντρέι Σεβτσένκο επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Ιταλική χερσόνησο ως προπονητής, μετά από μια σχετικά επιτυχημένη θητεία στην πατρίδα του, την Ουκρανία, η οποία έληξε μετά Euro το καλοκαίρι. Ο Ουκρανός συναντά τώρα τον πρώην συνάδελφό του στην Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο στο πρώτο του παιχνίδι ως κόουτς και θα θέλει να ανταποδώσει την πίστη των νέων Αμερικανών ιδιοκτητών του ιστορικού συλλόγου, που έφεραν τον νικητή της Χρυσής Μπάλας στη Τζένοα αφού κατέγραψαν μόλις μία νίκη στους 12 πρώτους αγώνες πρωταθλήματος.

Όχι μόνο αυτό η ομάδα της Λιγουρίας αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα αυτή τη σεζόν, αλλά η τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ρόμα ήρθε πριν από τον Μάιο του 2014, και έκτοτε έχει φέρει μόνο τρεις ισοπαλίες και έχει χάσει 11 από τις συναντήσεις της.

Έτσι, περίπου 4.572 ημέρες μετά τον τελευταίο αγώνα του ως παίκτης της Serie A, το νέο αφεντικό της Τζένοα θα έχει την αποστολή να μεταδώσει τη σοφία του σε μια αποκαρδιωμένη ομάδα, πριν από την επίσκεψη της Ρόμα.

Παραμένουν τα προβλήματα της Τζένοα

Εν τω μεταξύ, τα προβλήματα τραυματισμών της Τζένοα δεν έχουν υποχωρήσει πριν από τον πρώτο αγώνα του Ουκρανού τεχνικού, καθώς ο Ντομένικο Κρισίτο (12 συμ./5 γκολ) και ο Φελίπε Καϊσέδο (5 συμ./1 γκολ) υπέστησαν μικροτραυματισμούς που θα μπορούσαν να τους αποκλείσουν.

Αν δεν τύχουν έγκαιρης προσαρμογής, θα ενωθούν με τους απόντες αμυντικούς Νίκολα Μακσίμοβιτς (5 συμ.) και Ματία Μπάνι (3 συμ.) στις κερκίδες, ενώ οι Ερνάνι, Μοχάμεντ Φάρες (7 συμ./2 γκολ) και ο πρώτος σκόρερ Ματτία Ντέστρο (8 συμ./6 γκολ) αναμένεται επίσης να χάσουν το ματς.

Στη θέση του Ντέστρο θα πρέπει να είναι ο βετεράνος επιθετικός Γκόραν Πάντεφ (11 συμ.), ο οποίος ήταν σύγχρονος του Σεφτσένκο όταν ήταν στη Λάτσιο πριν από μια δεκαετία.

Αναζητά σταθερότητα η Ρόμα του Μουρίνιο

Ένα ρεκόρ τεσσάρων ήττων πρωταθλήματος από έξι εκτός έδρας ματς – με την ήττα 3-2 από τη Βενέτσια την τελευταία φορά εκτός – αφήνει τη Ρόμα πολύ μακριά από το ρυθμό στον αγώνα της κατάκτησης της κορυφής και τη βλέπει να κάθεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ένατη ομάδα της κατηγορίας .

Σύντομα μετά από μια σπάνια εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν και την επακόλουθη ισοπαλία 2-2 στον όμιλο του Europa League, Μπόντο/Γκλιμτ, οι Ρωμαίοι μπορεί να χάρηκαν για την παρέμβαση του διεθνούς διαλείμματος, καθώς η λάμψη των μέσων ενημέρωσης γύρω από τις αποτυχίες τους γινόταν όλο και πιο έντονη. Το τρέχον σερί της μιας νίκης από τις επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις τους αφήνει 13 βαθμούς μακριά από τη Μίλαν και τη Νάπολι, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πριν από την επανέναρξη αυτού του Σαββατοκύριακου, επομένως οι σκέψεις του Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι στο να οδηγήσει την ομάδα του στο ελάχιστο απαιτούμενο ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Για να πετύχει αυτόν τον στόχο, η Ρόμα θα πρέπει σίγουρα να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια όπως την Κυριακή, καθώς συναντά μια ομάδα που έχει νικήσει και στις τρεις αναμετρήσεις της από την αρχή του 2020 με συνολικό σκορ 7-2.

Ως μέρος μιας περιόδου επτά αγώνων κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, κατά την οποία θα αντιμετωπίσουν σχετικά μέτριες αντιπάλους – εκτός από την τιμητική εξαίρεση της πρωταθλήτριας Ίντερ – ο Μουρίνιο θα επιμείνει να ξεκινά με τους μέγιστους πόντους απέναντι σε μια ομάδα που διοικείται από έναν από τους πολλούς πρώην παίκτες του.

Ελλείψεις στην άμυνα της Ρόμα

Με την πίεση να αναβιώσει την παραπαίουσα σεζόν της, η Ρόμα ενισχύθηκε με την επιστροφή του αρχηγού Λορέντζο Πελεγκρίνι (11 συμ./5 γκολ) στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του μέσου από τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ιταλίας λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο σέντερ μπακ Μαράς Κουμπούλα (2 συμ.) επέστρεψε επίσης από ένα μυϊκό πρόβλημα και τώρα επανήλθε σε πλήρη προπόνηση, αλλά οι Κρις Σμόλινγκ (4 συμ.), Ματίας Βίνια (9 συμ.) και Ρικάρντο Κλαφίορι (5 συμ.) παραμένουν εκτός, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο πρέπει να αυτοσχεδιάσει ξανά στην άμυνα.

Λόγω της έλλειψης ικανών αριστερών μπακ, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα 3-4-2-1, με τον Κουμπούλα να εμφανίζεται δίπλα στους Τζανλούκα Μαντσίνι (12 συμ.) και Ρότζερ Ιμπανέζ (12 συμ./2 γκολ) στο κέντρο και ο Στέφαν Ελ Σαράουι (12 συμ./2 γκολ) να εμφανίζεται ως βοηθητικός ακραίος μπακ.

Τζενοα – Ρομα προγνωστικα στοιχηματος Serie A: Και οι δύο ομάδες είναι με χαμηλή αυτοπεποίθηση,  θα μπορούσε να είναι μια άθλια και νευρική υπόθεση στην πρωτεύουσα της Λιγουρίας, καθώς οι δύο πλευρές μάχονται για ένα όλο και πιο σπάνιο τρίποντο. Ακόμη και η δύναμη των αστέρων και το «εφέ του νέου μάνατζερ» δεν θα μπορέσουν να σώσουν τη Τζένοα από την ήττα την Κυριακή, καθώς μια πληγωμένη ομάδα δεν έχει τους πόρους για να συγκρατήσει μια ομάδα της Ρόμα που διαθέτει ένα μείγμα εμπειρίας και δυνατοτήτων. Το διπλό στο 1,75 στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, είναι οριακά αποδεκτό.

Τζενοα – Ρομα προγνωστικα στοιχηματος Serie A @@ 2 σε απόδοση 1,75 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi