Βοσνια – Ουκρανια προγνωστικα στοιχημα

Βοσνια vs Ουκρανια προγνωστικα στοιχημα προκριματικα World Cup

Ακόμη, με την ευκαιρία να μπει στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η Ουκρανία ολοκληρώνει την εκστρατεία της στον τέταρτο όμιλο εκτός έδρας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη το βράδυ της Τρίτης. Οι γηπεδούχοι έχασαν με 3-1 από τη Φινλανδία την προτελευταία αγωνιστική, ενώ η Ουκρανία δεν έχει αγωνιστεί στα προκριματικά από την ισοπαλία με τους Βόσνιους τον περασμένο μήνα. Το κίνητρο με τους φιλοξενούμενους στα σημερινά Βοσνια – Ουκρανια προγνωστικα στοιχημα προκριματικα World Cup.

Αποκλεισμένη η Βοσνία

Η ήττα από 10 παίκτες της Φινλανδίας και το θέαμα του Σέαντ Κολάσινατς να υποφέρει από έναν άσχημο τραυματισμό επιδείνωσε πραγματικά τη δυστυχία της Βοσνίας το Σάββατο, καθώς το Σκανδιναβικό έθνος κατάφερε να φτάσει σε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στους Μάρκους Φορς και Ρόμπιν Λουντ πριν ο Λούκα Μέναλο κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Ακόμη και με τη Φινλανδία να είναι ένας παίκτης περισσότερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης μετά την αποβολή του Γιούκα Ραϊτάλα που δικαιολογούσε μια άξια κόκκινη κάρτα, ο Ντάνιελ Ο’ Σόνεσι με ένα χτύπημα στο 73ο λεπτό μπόρεσε να κρατήσει ζωντανά τα όνειρα της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο εις βάρος του της Βοσνίας. Η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ δεν μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση, παρά το γεγονός ότι σημείωσε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στον όμιλο, αφού η Βοσνία απέχει τώρα τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Φινλανδία με μόνο ένα παιχνίδι να παίξει και δεν μπορεί να τερματίσει ψηλότερα από την τρίτη θέση στον όμιλο τώρα.

Η νίκη επί των προσεχών αντιπάλων τους θα τους έδινε την ευκαιρία να κάνουν ακριβώς αυτό, και η ομάδα του Πέτεφ θα είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει μια αποτυχημένη προσφορά πρόκρισης σε υψηλό επίπεδο, αλλά έχει συγκεντρώσει μόνο δύο νίκες από τα 19 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις πριν από την τελευταία αγωνιστική.

Σημαντικές απώλειες η Βοσνία

Ο Κολάσινατς εκπληκτικά δεν χρειάστηκε φορείο για να φύγει από το γήπεδο μετά την πρόκληση τρόμου του Ραϊτάλα, αλλά ο τραυματισμός στον αστράγαλο του παίκτη της Άρσεναλ είναι βέβαιο ότι θα τον αποκλείσει από αυτόν τον αγώνα, ενώ ο Εντίν Τζέκο έχασε την ήττα από τη Φινλανδία και φέρεται να έχει επιστρέψει στο Μιλάνο για να αναρρώσει για το Σαββατοκύριακο.

Ο Έλνταρ Σίβιτς θα μπορούσε επομένως να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας καθώς ο Ματέο Σούσιτς επιστρέφει στη δεξιά πλευρά και ο Πέτεφ μπορεί να εξετάσει μερικές ακόμη αλλαγές για την τελευταία μέρα. Οι αναπληρωματικοί Μέναλο και Άμερ Γκόγιακ συνδυάστηκαν στην ήττα από τη Φινλανδία, και οι δύο άνδρες θα ελπίζουν να περάσουν στην πρώτη ενδεκάδα εδώ.

Περιμένει ήττα της Φινλανδίας η Ουκρανία

Η Ουκρανία είχε τη χαρά να παρακολουθεί τους αντιπάλους της  να αυξάνουν την κούραση ενώ καταρτίζουν ένα τακτικό σχέδιο για την τελευταία μέρα, αλλά η μοίρα τους δεν είναι στα χέρια της πριν το ταξίδι στη Ζένιτσα.

Η ομάδα του Ολεκσάντρ Πετράκοφ δεν έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την ισοπαλία 1-1 με τη Βοσνία τον περασμένο μήνα, αλλά έπαιξε σε αδιέξοδο δύο γκολ με τη Βουλγαρία σε πρόσφατο φιλικό, με το χτύπημα του Ράντοσλαβ Κιρίλοφ να ακυρώνεται από τον Τάρας Στεπανένκο. Η Ουκρανία είναι ειδική στις ισοπαλίες σε αυτόν τον στον όμιλο – μοιράζοντας τους βαθμούς σε έξι από τις επτά αναμετρήσεις τους μέχρι στιγμής και κερδίζοντας τη Φινλανδία τον περασμένο μήνα – αλλά βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από το Σκανδιναβικό έθνος, το οποίο ετοιμάζεται να συναντήσει τη Γαλλία την τελευταία μέρα.

Με τη Φινλανδία να δίνει μια δύσκολη μάχη για να πάρει τους μέγιστους πόντους από τη συνάντησή της με τους κυρίαρχους παγκόσμιους πρωταθλητές, η Ουκρανία θα επιδιώξει απεγνωσμένα να πάρει τους βαθμούς της νίκης ενάντια σε μια ομάδα της Βοσνίας που δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο για την περηφάνια για να παίξει, όμως οι τρεις βαθμούς είναι σημαντικοί και εξασφαλίζουν ίσως την πρόκριση.

Η συγγένεια της Ουκρανίας με τις ισοπαλίες σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι αήττητη στον όμιλο, και είναι υπέρβαση που η ομάδα του Πετράκοφ απέτυχε να κλείσει τα αεροπορικά της εισιτήρια για το τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού, παρόλο που δεν γνώρισε ούτε μία ήττα στα προκριματικά.

Σχεδόν πλήρης η Ουκρανία

Εν τω μεταξύ, η Ουκρανία δεν είχε νέες ανησυχίες από την φιλική αναμέτρηση με τη Βουλγαρία, αλλά αναμένονται πολλές αλλαγές από αυτή την αρχική ενδεκάδα αυτή την εβδομάδα.

Ο έφηβος αμυντικός Ιλιά Ζάμπαρνι δεν συμμετείχε σε αυτή τη μάχη, αλλά θα έπρεπε να επιστρέψει στην οπισθοφυλακή, ενώ ο Ολεξάντρ Καραβάγιεφ μπορεί να εκτοπίσει τον Ολεκσάντρ Τίμτσικ στο δεξί μπακ.

Οι επιθετικοί με δώδεκα γκολ Ρομάν Γιαρεμτσούκ και Βίκτορ Τσιγκάνκοφ θα πρέπει επίσης να πάρουν τις θέσεις που τους αρμόζουν στην επιθετική τριάδα, καθώς ο Άντριι Γιαρμολένκο της Γουέστ Χαμ έχει 106 συμμετοχές.

Βοσνια – Ουκρανια προγνωστικα στοιχημα προκριματικα World Cup: Η Ουκρανία σίγουρα δεν μπορεί να βολευτεί με κάτι άλλο εκτός από την νίκη, καθώς επιδιώκει απεγνωσμένα να ρίξει τη Φινλανδία από την δεύτερη θέση, και οι θαυμαστές της θα πρέπει να απολαύσουν ένα ενθουσιώδες σύνολο οπαδών. Η Βοσνία δεν θα έχει κίνητρο να παίξει για τίποτα άλλο εκτός από υπερηφάνεια μπροστά στους πιστούς οπαδούς της και θα χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της επιθετικής δαγκωματιάς της με τον Τζέκο εκτός, επομένως υποστηρίζουμε την Ουκρανία να ολοκληρώσει τη δουλειά καθώς προσεύχεται να το κάνει η Γαλλία, το ίδιο βράδυ. Στο 1,78 η νίκη της Ουκρανίας εκτός έδρας στις Ελληνικες ιστοσελιδες στοιχηματος.

Βοσνια – Ουκρανια προγνωστικα στοιχημα προκριματικα World Cup @@ 2 σε απόδοση 1,78 (Interwetten.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi