Μπετις – Σεβιλλη προγνωστικα στοιχηματων

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπετις vs Σεβιλλη προγνωστικα στοιχημα La Liga

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο καλεντάρι της La Liga θα διεξαχθεί στο Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται τη Σεβίλλη για το ντέρμπι της πόλης. Η Μπέτις διαθέτει 21 βαθμούς από τους πρώτους 12 αγώνες της σεζόν για να καταλάβει την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς και δύο θέσεις πίσω από τους αντιπάλους της αυτό το Σαββατοκύριακο. Απρόβλεπτα τα τοπικά ντέρμπι στα Μπετις – Σεβιλλη προγνωστικα στοιχηματων La Liga.

Από δύο βαριές ήττες η Ρεάλ Μπέτις

Η Μπέτις έχει κερδίσει έξι φορές, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες από τους 12 αγώνες πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς, για να βρεθεί στην πέμπτη θέση, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι τερμάτισε έκτη την περασμένη σεζόν και σίγουρα δείχνει ικανή να απολαύσει άλλη μια επιτυχημένη σεζόν, αν και οι Πράσινολευκοι θα μπουν στον αγώνα της Κυριακής μετά από δύο βαριές ήττες. Πράγματι, υπέστη μια ήττα με 3-0 από την πρωταθλήτρια της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Μετροπολιτάνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, πριν χάσουν με 4-0 εκτός έδρας από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Europa League το βράδυ της Πέμπτης.

Η Μπέτις εξακολουθεί να είναι δεύτερη στον όμιλο, αλλά τώρα βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την τρίτη θέση της Σέλτικ πριν από την επόμενη Eυρωπαϊκή της σύγκρουση, η οποία έρχεται εντός έδρας με τη Φερεντσβάρος στις 25 Νοεμβρίου.

Έχει κερδίσει 30 φορές, 23 ισοπαλίες και 47 ήττες από τις προηγούμενες 100 αναμετρήσεις τους στην κατηγορία με τη Σεβίλλη, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν νικήσει τους τοπικούς αντιπάλους τους στη La Liga από τον Σεπτέμβριο του 2018, αν και ο αντίστοιχος αγώνας κατά την περίοδο 2020-21 έληξε το ισοπαλία 1-1.

Σχεδόν πλήρης η γηπεδούχος

Η Μπέτις θα μείνει ξανά χωρίς τις υπηρεσίες του Γιουσούφ Σαμπαλί και του Βίκτορ Καμαράσα (5 συμ.) λόγω μυϊκών προβλημάτων, αλλά οι γηπεδούχοι κατά τα άλλα βρίσκονται σε καλή κατάσταση για να μπουν σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Ναμπίλ Φεκίρ (11 συμ./1 γκολ) αποβλήθηκε στα τελευταία στάδια της σύγκρουσης της Πέμπτης με τη Λεβερκούζεν, αλλά η αναστολή δεν σχετίζεται με τα εγχώρια παιχνίδια, οπότε ο Γάλλος θα είναι ξανά στην ενδεκάδα την Κυριακή. Αλλαγές θα υπάρξουν από την ομάδα που ξεκίνησε στη Γερμανία, με τους Άλεξ Μορένο (9 συμ./1 γκολ) και Χερμάν Πεσέλα (7 συμ./1 γκολ) να επιστρέφουν στην αμυντική τετράδα, ενώ οι Σέρχιο Κανάλες (11 συμ./1 γκολ) και Ρόντρι  (8 συμ./1 γκολ) αναμένεται να επιστρέψουν και αυτοί από την αρχή στην ομάδα.

Πορεία πρωταθλητισμού από την Σεβίλλη

Η Σεβίλλη, εν τω μεταξύ, έρχεται στον αγώνα της Κυριακής μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λιλ στο Champions League την Τρίτη, η οποία είδε τον σύλλογο να πέφτει στον πάτο του ομίλου με τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι έχει ακόμα πιθανότητες να προκριθεί στον γύρο νοκ άουτ της διοργάνωσης, αλλά θα χρειαστεί να πάρει και τους τρεις βαθμούς εντός έδρας με την Βόλφσμπουργκ στις 23 Νοεμβρίου και να δει πού θα την οδηγήσει. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, η Σεβίλλη βρίσκεται σε εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, συμπεριλαμβανομένης της εντός έδρας νίκης 2-0 επί της Οσασούνα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Σεβίλλη, που τερμάτισε τέταρτη την περασμένη σεζόν, είναι αυτή τη στιγμή τρίτη στην κατάταξη, ισοβαθμώντας με τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης (26) έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στη La Liga από την Μπέτις (19) και τη Σεβίλλη (19) αυτή τη σεζόν, ενώ το ζευγάρι έχει δεχθεί 22 συνολικά, υποδηλώνοντας ότι θα είναι ανοιχτό ντέρμπι της Σεβίλλης την Κυριακή.

Χάνει τον Χεσούς Νάβας η Σεβίλλη

Όσο για τη Σεβίλλη, ο Χεσούς Νάβας (11 συμ.) θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς με μυϊκό πρόβλημα, ενώ ο Παπού Γκόμεζ (6 συμ./1 γκολ) θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ φυσικής κατάστασης για ένα δευτερεύον ζήτημα.

Η απουσία του Νάβας σημαίνει ότι ο Γκονζάλο Μοντιέλ θα είναι στην ομάδα ως δεξιός μπακ, ενώ ο Ζόαν Τζόρνταν πιέζει επίσης να συμμετάσχει από την αρχή, έχοντας βγει από τον πάγκο κόντρα στη Λιλ. Ο Λούκας Οκάμπος (8 συμ./1 γκολ) και ο Σούσο (7 συμ,) αναμένεται να παίξουν στις δύο πλευρές, με τον Όλιβερ Τόρες (3συμ./1 γκολ) να αποχωρεί για να επιτρέψει στον Τζοάν Τζόρνταν (11 συμ.) να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, αν και ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι (7 συμ./3 γκολ) θα είναι επίσης στη σκέψη του Λοπετέγκι για βασική θέση εδώ.

Μπετις – Σεβιλλη προγνωστικα στοιχηματων La Liga: Μόλις μία από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος μεταξύ αυτών των δύο ομάδων τελείωσε ισόπαλη, αλλά μπορούμε να δούμε τους βαθμούς να μοιράζονται την Κυριακή. Η Σεβίλλη θα μπορούσε δυνητικά να μπει στο διεθνή μπρέικ του Νοέμβρη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εάν νικούσε σήμερα, αλλά η Μπέτις έχει αρκετά για να διεκδικήσει έναν βαθμό στην έδρα της. Δεν γίνεται να μην λάβω υπόψιν μου την επιθετικότητα των δύο και το πόσο εύκολα σκοράρουν, επομένως θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 στην νόμιμη στοιχηματική Stoiximan.gr.

Μπετις – Σεβιλλη προγνωστικα στοιχηματων La Liga @@ Goal Goal σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi