Λεστερ – Σπαρτακ Μοσχας προγνωστικα στοιχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λεστερ vs Σπαρτακ Μοσχας προγνωστικα στοιχημα Europa League 

Μετά από μια θεαματική πρώτη αναμέτρηση στη Ρωσία τον περασμένο μήνα, οι αντίπαλοι του Γιουρόπα Λιγκ, Λέστερ και Σπαρτάκ Μόσχας, θα συναντηθούν ξανά στο στάδιο King Power την Πέμπτη. Με τις ομάδες να χωρίζονται μόνο κατά έναν βαθμό στην στενά διαμορφωμένη βαθμολογία του τρίτου ομίλου – οι Αλεπούδες κατέχουν αυτό το μικρό πλεονέκτημα – άλλη μία διασκεδαστική υπόθεση θα μπορούσε να επιφυλάσσεται μεταξύ των δύο ομάδων. Σκληρή μάχη που δυσκολεύει τα σημερινά Λεστερ – Σπαρτακ Μοσχας προγνωστικα στοιχηματος Europa League.

Αναζητά συνέχιση της φόρμα της η Λέστερ

Αν και οι Ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της Λέστερ έμοιαζαν να καταστρέφονται καθώς πλησίαζε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Μόσχα, ένας παίκτης παρέμεινε απτόητος, παίζοντας σχεδόν μόνος του για τον σύλλογο της Premier League και μπήκε πάλι στη διεκδίκηση για μια θέση στα νοκ άουτ.

Με τους αλεπούδες να χάνουν 2-0 μετά το γκολ του Τζόρνταν Λάρσον στο 44ο λεπτό πριν από ένα δεκαπενθήμερο, ο πρώην επιθετικός της Σάλτσμπουργκ, Πάτσον Ντάκα (3 συμ./4 γκολ), πήρε την κατάσταση στα χέρια του και χτύπησε τα δίχτυα τέσσερις φορές με τον ίδιο αριθμό βολών προς το τέρμα, και το παιχνίδι τελείωσε τελικά 3-4 για τους φιλοξενούμενους. Η θεαματική συνεισφορά του Ντάκα ακολούθησε μια άλλη δυναμική επιστροφή για τη Λέστερ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες μέρες νωρίτερα, που σημαίνει ότι κατέκτησε τους μέγιστους βαθμούς – και οκτώ γκολ – από δύο σημαντικά παιχνίδια. Όλα αυτά βοήθησαν να χτιστεί το μομέντουμ για την ομάδα που διοικείται από τον Μπρένταν Ρότζερς, καθώς στη συνέχεια κέρδισαν στο Μπρέντφορντ, πριν νικήσουν την Μπράιτον στο Κύπελλο EFL.

Έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό από τους δύο πρώτους αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λέστερ παραμένει επίσης στη σειρά για πρόκριση σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο που περιλαμβάνει επίσης την πρωταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια Βαρσοβίας και την πρωτοπόρους της Serie A, Νάπολι.

Παρά την ήττα της εντός έδρας από την Άρσεναλ το Σάββατο -που τους βλέπει να βρίσκονται στη 10η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ – θα προσεγγίσει τον αγώνα της Πέμπτης με ένα ισχυρό εντός έδρας ρεκόρ από το ντεμπούτο τους στην διοργάνωση την περασμένη σεζόν. Βγήκε νικήτρια και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ το 2020 και στη διοργάνωση αυτής της σεζόν κρατήθηκε από την ισοπαλία με την Νάπολι.

Ενισχυμένη με τον Γουίλφρεντ Ντίντι

Ο σταρ επιθετικός Τζέιμι Βάρντι (2 συμ.) πρόσφατα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, οπότε ο Πάτσον Ντάκα (3 συμ./4 γκολ) θα πρέπει να συνεχίσει τη μάχη του με μια φιλοξενούμενη άμυνα που αγωνίζεται να αντεπεξέλθει στις ικανότητές του στην περιοχή.

Ο Γουίλφρεντ Ντίντι (1 συμ.) της Λέστερ θα μπορούσε να κάνει το πρώτο του ξεκίνημα μετά από περισσότερο από ένα μήνα, αφού έχασε τους τελευταίους επτά αγώνες λόγω τραυματισμού μηριαίου. Ο Νιγηριανός μέσος ήταν πίσω στον πάγκο κατά τη διάρκεια της ήττας από την Άρσεναλ και θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενίσχυση μιας ομάδας που έχει δεχτεί γκολ με ρυθμό σχεδόν δύο ανά παιχνίδι από τότε που έμεινε εκτός δράσης.

Ο Λουκ Τόμας (2 συμ.) αντικατέστησε τον τραυματία Ρικάρντο Περέιρα (1 συμ.) ως ακραίο μπακ το περασμένο Σαββατοκύριακο και μπορεί να συνεχίσει εκεί, ενώ ο πρώην αμυντικός της Πόρτο κάνει προσεκτικά βήματα για την ανάρρωσή του από ένα πρόβλημα του μηριαίου. Εν τω μεταξύ, ο Αγιόθε Πέρεθ (2 συμ./1 γκολ) αναμένεται να επιστρέψει εγκαίρως από μια ήπια ασθένεια, οπότε θα μπορούσε να ξεκινήσει ως μέρος της επίθεσης για τις Αλεπούδες.

Στο παιχνίδι ακόμα οι Ρώσοι

Η θεαματική της κατάρρευση στην Οτκρίτιε Αρένα την τελευταία φορά που συνάντησαν τη Λέστερ προανήγγειλε μια φρικτή εβδομάδα μπροστά για τη Σπαρτάκ, καθώς αφού βυθίστηκαν στον πάτο του ομίλου, οι Μοσχοβίτες υπέστησαν τη χειρότερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Μια τρομερή ήττα με 7-1 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έφερε απόγνωση για τον προπονητή Ρούι Βιτόρια, ο οποίος είδε την ομάδα του να μένει με τέσσερα γκολ πίσω στην ανάπαυλα και τελικά να καταλήγει με ένα γκολ από τον Κουίνσι Πρόμες (3 συμ./2 γκολ) στο δεύτερο ημίχρονο ως κάποια μορφή παρηγοριάς, στην ζοφερή νύχτα στο στάδιο Κρεστόφσκι. Αν και έκτοτε εξασφάλισε την ισοπαλία 1-1 με τη Ροστόφ – στην οποία χάθηκαν δύο βαθμοί στα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων τους στο 95ο λεπτό – η ζημιά έχει γίνει στο ηθικό της Σπαρτάκ και μια ακόμα ήττα στον αγώνα της με τη Λέστερ μπορεί να αναμφισβήτητα να έρχεται στην χειρότερη στιγμή.

Θα μπορούσαν όλα να ήταν τόσο διαφορετικά για την ομάδα του Βιτόρια, καθώς κερδίσει την Νάπολι στο στάδιο Μαραντόνα και εξακολουθεί να παραμένει η μόνη ομάδα που έχει νικήσει τους Ναπολιτάνους σε οποιαδήποτε διοργάνωση μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, τώρα το βάρος της Σπαρτάκ είναι να δεσμευτεί αρχικά να μην ηττηθεί, ακόμα και όταν έχει πλήρη επίγνωση των αμυντικών αδυναμιών που την οδήγησαν στην 9η θέση της Ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ – ήδη 11 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ζενίτ μετά από 13 αγώνες.

Συντηρητικά με 3-5-2 η Σπαρτάκ

Το αφεντικό της Σπαρτάκ, Ρούι Βιτόρια, πρέπει να πάρει ένα ουσιαστικό τρίποντο, καταπολεμώντας το επιθετικό παιχνίδι της Λέστερ. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να επιλέξει έναν σχηματισμό 3-5-2 αντί για το πιο τολμηρό 3-4-2-1 που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δουλειά όταν συναντήθηκαν τελευταία φορά οι σύλλογοι.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Γιόρνταν Λάρσον (2 συμ./1 γκολ) θα αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς ο Αλεξάντρ Σομπόλεφ (3 συμ./2 γκολ) και ο Κουίνσι Προμές (3 συμ./2 γκολ) πιθανότατα θα ξεκινούσαν μπροστά εν τη συνεχιζόμενη απουσία του Αργεντινού επιθετικού Εζεκιέλ Πόντσε (2 συμ.).

Ο Γκεόργκι Μέλκατζε και ο κεντρικός αμυντικός Πάβελ Μάσλοφ πρόκειται να παραμείνουν εκτός του ταξιδιού στην Αγγλία λόγω τραυματισμού, αλλά ο Μαξιμιλιάνο Κωρίς (1 συμ.) μπορεί να επιστρέψει στους τρεις αμυντικούς αφού έκτισε την τιμωρία του στο αντίστροφο παιχνίδι.

Λεστερ – Σπαρτακ Μοσχας προγνωστικα στοιχηματος Europa League:  Καθώς αυτός ο όμιλος φτάνει στο στάδιο όπου οι βαθμοί γίνονται κρίσιμοι, μια νίκη για τη Λέστερ μπορεί να την φέρει σε απόσταση αναπνοής από τους 16, ενώ η Σπαρτάκ θα έβλεπε σχεδόν σίγουρα τις ελπίδες της να τελειώνουν με ήττα. Αυτό είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς οι επιλογές των Αλεπούδων προς τα εμπρός μπορούν να κάνουν τον κιμά την άμυνα των Μοσχοβιτών, αν είναι σχεδόν άριστη. Η νίκη της Λέστερ, με -1,5 γκολ ασιατικό χάντικαπ, μας δίνεται σε απόδοση 1,95 στις αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Λεστερ – Σπαρτακ Μοσχας προγνωστικα στοιχηματος Europa League @@ 1 – 1,5 ΑΗ σε απόδοση 1,95 (Betshop.gr)

Δείτε επισης

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi