Σεβιλλη – Λιλ προγνωστικα στοιχηματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σεβιλλη vs Λιλ προγνωστικα στοιχημα Champions League 

Επιδιώκοντας ακόμα τις πρώτες τους νίκες στο Champions League, η Σεβίλλη και η Λιλ προετοιμάζονται για μάχη την τέταρτη αγωνιστική στον έβδομο όμιλο το βράδυ της Τρίτης. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τρεις βαθμούς από τα τρία πρώτα παιχνίδια τους για να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λιλ βρίσκεται με έναν βαθμό πίσω και μία θέση χειρότερη από τους επόμενους αντιπάλους της. Φαβορί οι Ισπανοί στα σημερινά Σεβιλλη – Λιλ προγνωστικα στοιχηματος Champions League.

Να κερδίσει επιτέλους η Σεβίλλη

Απίστευτα, η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο που κέρδισε φέτος ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων στο Champions League, με τις Σεβίλλη, Λιλ και Βόλφσμπουργκ να προσπαθούν και να αποτυγχάνουν να ξεφύγουν από τις ισοπαλίες στα αντίστοιχα παιχνίδια τους.

Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι έμεινε για πρώτη φορά στο αδιέξοδο 1-1 από τη Σάλτσμπουργκ πριν μείνει ισόπαλη δύο φορές σε άλλη μία αναμέτρηση δύο τερμάτων με την Βόλφσμπουργκ, ενώ την τρίτη αγωνιστική κόντρα στην Λιλ, δεν σημειώθηκαν γκολ σε μια τρομερή αναμέτρηση. Μια σειρά από αδιέξοδα σημαίνει τουλάχιστον ότι η Σεβίλλη είναι ακόμα αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ, και η δεύτερη Σεβίλλη απέχει έναν βαθμό από τη Βόλφσμπουργκ και τη Λιλ όπως έχουν τα πράγματα, αλλά η Σάλτσμπουργκ υπερηφανεύεται για ένα αδιαπραγμάτευτο προβάδισμα τεσσάρων πόντων.

Οι άνδρες του Λοπετέγκι συμμετέχουν τουλάχιστον σε αυτόν τον αγώνα μετά τη νίκη με 2-0 στη La Liga επί της Οσασούνα χάρη στα γκολ των Ντιέγκο Κάρλος (3 συμ.) και Λούκας Οκάμπος (3 συμ.) – επεκτείνοντας το αήττητο σε όλα τα τουρνουά σε πέντε παιχνίδια – ενώ το πιο σημαντικό, επτά από τα τελευταία τους οκτώ εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με νίκη.

Έτοιμος για λίγο ο επιθετικός Γιουσέφ Εν-Νεσίρι

Ο δεξιός μπακ της Σεβίλλης, Γκονσάλο Μοντιέλ (1 συμ.), έγινε αλλαγή λίγο πριν από την συμπλήρωση της ώρας απέναντι στην Οσασούνα με δυσφορία στη γάμπα, ενώ ο Τόμας Ντιλέινι (2 συμ.) ήταν άλλο ένα θύμα τραυματισμού εκείνης της νίκης 2-0 με παρόμοιο μυϊκό πρόβλημα.

Ο Λοπετέγκι ελπίζει ότι το δίδυμο έχει αποφύγει οτιδήποτε σοβαρό, αλλά ο Χεσούς Νάβας (3 συμ.) και ο Φερνάντο βρίσκονται σε αναμονή, με τον Παπού Γκόμεζ (3 συμ.) και τον Καρίμ Ρέκικ (2 συμ.) και οι δύο να είναι απίθανο να εμφανιστούν επίσης. Ο σταρ επιθετικός Γιουσέφ Εν-Νεσίρι (1 συμ.) ήταν αρκετά κατάλληλος για να βγει από τον πάγκο το Σαββατοκύριακο και μπορούσε τώρα να επιστρέψει στην πρώτη ενδεκάδα, αλλά θα ήταν σοκ να τον δούμε να παίζει τα πλήρη 90 λεπτά.

Έρχεται για το αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια της Γαλλίας

Το στέμμα της Ligue 1 της Λιλ ξεφεύγει από τα χέρια της κάθε εβδομάδα, καθώς η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχασε 2-1 από την φετινή πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση της Παρασκευής, παρά τον καυτό Τζόναθαν Ντέιβιντ (3 συμ.) που πέτυχε το όγδοο γκολ του πρωταθλήματος, τη σεζόν για να βάλει τη Λιλ μπροστά με 1-0 πριν την ανάπαυλα.

Η ομάδα του Ζοσλέν Γκουρβενέκ άντεξε για 74 λεπτά απέναντι στους Παριζιάνους πριν ο Μαρκίνιος ισοφαρίσει, και ο Άνχελ ντι Μαρία θα πετύχει το καθοριστικό γκολ στο 88ο λεπτό για ένα ακόμη χτύπημα στο σημειωματάριο του προπονητή της Λιλ από τότε που αντικατέστησε τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Εκτός από την κακή της τύχη στη Ligue 1, οι άσχημες εμφανίσεις της Λιλ στο Champions League – παίρνοντας μόλις δύο βαθμούς και σκοράροντας ένα γκολ σε 270 λεπτά ποδοσφαίρου – την βλέπουν να καταλαμβάνει την τρίτη θέση αυτή τη στιγμή, αλλά όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού σε αυτόν τον όμιλο.

Η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν σηματοδότησε το τέταρτο παιχνίδι της Λιλ χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις – κατά τη διάρκεια της οποίας έχει βρει δίχτυα μόνο δύο φορές – καθώς η πίεση συνεχίζει να βαραίνει ακόμη περισσότερο τους ώμους του Γκουρβενέκ.

Δεδομένης της ιδιότητάς της ως πρωταθλήτριας Γαλλίας, το εκτός έδρας ρεκόρ της Λιλ αυτή τη σεζόν είναι επίσης ντροπιαστικό – κερδίζοντας μόνο σε ένα από τα γήπεδά αυτή τη σεζόν και έχασε πέντε από τα τελευταία έξι της – και η Σεβίλλη την κέρδισε με 2-0 στη μοναδική προηγούμενη συνάντηση στο το Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου UEFA 2005-06.

Χωρίς προβλήματα οι Γάλλοι

Εν τω μεταξύ, ο αμυντικός της Λιλ, Σβεν Μπότμαν (2 συμ.) έχει αποκλειστεί μέχρι το επόμενο διεθνές διάλειμμα με τραυματισμό, ενώ ο τερματοφύλακας Λέο Ζαρντίμ είναι επίσης εκτός με πρόβλημα στον αυχένα.

Σε μια πιο ευχάριστη νότα, η Λιλ δεν είχε νέες ανησυχίες στην ήττα από την Παρί και ο προπονητής της θα καλωσορίσει τον επιδραστικό μέσο Μπενζαμέν Αντρέ (3 συμ.) πίσω από την τιμωρία αυτή την εβδομάδα. Ο αρχηγός της Λιλ πιθανότατα θα εκτοπίσει τον Χέκα (3 συμ.) το βράδυ της Τρίτης, ενώ ο Γιουσούφ Γιαζίτσι (1 συμ.) θα ελπίζει να έρθει σε διαμάχη για ένα ξεκίνημα έναντι του Ζονατάν Μπαμπά (2 συμ.) ή του Νανιταμό Ικονέ (3 συμ.).

Σεβιλλη – Λιλ προγνωστικα στοιχηματος Champions League: Ούτε η Σεβίλλη ούτε η Λιλ έχουν εμπνεύσει μεγάλη εμπιστοσύνη στις αντίστοιχες αναμετρήσεις τους κατά τη διάρκεια των Ευρωπαϊκών προσπαθειών τους, και οι δύο ομάδες θα ελπίζουν ότι η μάχη αυτής της εβδομάδας δεν είναι τόσο βαρετή όσο η πρώτη τους συνάντηση. Οι οπαδοί και οι ουδέτεροι δεν πρέπει να περιμένουν ένα φεστιβάλ γκολ εδώ, αλλά η αβυσσαλέα εκτός έδρας φόρμα της Λιλ σε συνδυασμό με την σπεσιαλιτέ της Σεβίλλης στην έδρα της, η νίκη της είναι το μόνο αποτέλεσμα που μπορούμε να προβλέψουμε. Η νίκη των Ισπανών μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στις Ελληνικες στοιχηματικες με αδεια.

Σεβιλλη – Λιλ προγνωστικα στοιχηματος Champions League @@ 1 σε απόδοση 1,70 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi