Ναπολι – Μπολονια προγνωστικα στοιχηματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ναπολι vs Μπολονια προγνωστικα στοιχημα Serie A

Με το άψογο ρεκόρ της στη Serie A, ολοκληρώθηκε τελικά το Σαββατοκύριακο και τώρα η πρωτοπόρος Νάπολι καλωσορίζει τώρα την Μπολόνια από το κέντρο της βαθμολογίας στο στάδιο Μαραντόνα την Πέμπτη. Η ισοπαλία χωρίς γκολ με τη νότια αντίπαλο Ρόμα διατήρησε τους Παρτενοπέι στην κορυφή λόγω της διαφοράς τερμάτων, ενώ οι αντίπαλοί τους έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Μετράει η έδρα και το αήττητο της γηπεδούχου στα σημερινά Ναπολι – Μπολονια προγνωστικα στοιχηματος Serie A.

Δεν πτοείται η Νάπολι και συνεχίζει 

Καθώς ταξίδεψαν στο στάδιο Ολίμπικο την Κυριακή, για να συναντήσουν τη Ρόμα στο πρώτο Derby del Sole της σεζόν, η Νάπολι σκόπευε να επεκτείνει ένα σερί οκτώ νικών, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του Βίκτορ Όσιμεν (8 συμ./5 γκολ) – ο πρώην επιθετικός της Λιλ έκανε τα περισσότερα σουτ (τέσσερα) για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και έχοντας δύο δοκάρια – μια έντονη αναμέτρηση τελείωσε χωρίς γκολ και οι βαθμοί μοιράστηκαν. Προηγουμένως υπεύθυνος των Ρωμαίων για αρκετές σεζόν, ο Σπαλέτι πείστηκε να απαντήσει σαρκαστικά στους χλευασμούς των οπαδών της Ρόμα και αργότερα αποβλήθηκε από τον διαιτητή για την αντίδρασή του στους διαιτητές στο τελευταίο σφύριγμα – κλείνοντας μια απογοητευτική βραδιά για τους Ναπολιτάνους.

Έχοντας ελάχιστα αποτύχει να ξεπεράσει ένα ρεκόρ συλλόγου που είχε γίνει υπό τον Μαουρίτσιο Σάρι το 2017-18, σημειώνοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, η Νάπολι επιστρέφει τώρα στην έδρα της, όπου έχει μείνει αήττητη σε 15 αγώνες της Serie A.

Αν και μπορεί να υπερηφανεύονται για δύο από τους καλύτερους επιθετικούς της ηπείρου, τον Βίκτορ Όσιμεν και τον αρχηγό Λορέντζο Ινσίνιε (9 συμ./2 γκολ), οι Παρτενοπέοι βασίζουν την πρόσφατη πορεία τους στη σταθερότητα στα μετόπισθεν, καθώς έχουν δεχτεί μόλις τρία γκολ πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, με ρυθμό ένα κάθε τρία παιχνίδια.

Η ανάμνηση των νικών σε έξι από τις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με τους σημερινούς αντιπάλους της θα ενισχύσει περαιτέρω την αυτοπεποίθηση της Νάπολι ενόψει του αγώνα, προτού στη συνέχεια κάνει το σύντομο ταξίδι νότια για να συναντήσει τη Σαλερνιτάνα την Κυριακή.

Τρεις απόντες για την πρωτοπόρο

Η Νάπολι, εν τω μεταξύ, έχει ελάχιστες δικές της απουσίες, με μόνο τους Κώστα Μανωλά (4 συμ.), Κεβέν Μαλκουί (1 συμ.) και Αντάμ Ουνάς (5 συμ.) να μένουν εκτός παιχνιδιού την Πέμπτη.

Έχει προταθεί ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι – ο οποίος πρέπει να παρακολουθεί από την κερκίδα λόγω τιμωρίας- θα κάνει μερικές αλλαγές εν μέσω μιας ξέφρενης περιόδου αγώνων εντός και εκτός έδρας. Εάν ο Σπαλέτι επιλέξει να διατηρήσει φρέσκα τα πόδια του Όσιμεν για το Σαββατοκύριακο, ο σκόρερ του συλλόγου Ντρις Μέρτενς (3 συμ.) και ο Αντρέα Πετάνια (7 συμ./1 γκολ) προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές μπροστά.

Θα αντισταθεί η Μπολόνια

Η Μπολόνια είχε λίγο χρόνο για να συνέλθει από την τρελή συνάντησή της, με τους πιο κοντινούς αμφισβητήσεις της Νάπολης, τη Μίλαν το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το δεύτερο μεγάλο όπλο της Serie A σε διάστημα λίγων ημερών.

Οι Ροσσονέρι επισκέφθηκαν την Αιμίλια-Ρομάνα μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην εγχώρια συμμετοχή τους, αλλά έμεινε με δύο τέρματα πίσω στο ημίχρονο – με την Μπολόνια να μένει με 10 παίκτες μετά την πρόωρη αποβολή του Ανταμά Σουμαορό. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γύρισε άθελά του, προς τα πίσω στο πρώτο γκολ τους γηπεδούχους και ο Νταλ’Άρα έγινε έξαλλος όταν σκόραρε αμέσως μετά. Ωστόσο, η αποβολή του Ρομπέρτο ​​Σοριάνο μείωσε στη συνέχεια τη Μπολόνια στους εννέα, και η Μίλαν συνέχισε να τους κλέψει βαθμούς με δύο γκολ καθυστερημένα.

Η προηγούμενη ισοπαλία 1-1 με την Ουντινέζε με 10 παίκτες σημαίνει ότι η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από πιθανούς έξι από την επιστροφή της από την τελευταία διεθνή ανάπαυλα, αλλά παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες τους να νικήσουν μια από τις πρωτοπόρες ομάδες αυτή την εβδομάδα, θα παρεμποδιστούν από την απουσία του αρχηγού τους, Σοριάνο. Ο Ιταλός διεθνής που λείπει λόγω τιμωρίας και το ποσοστό νίκης της Μπολόνια πέφτει σημαντικά χωρίς τον μέσο στο πλάι (κατά 20%) – όπως και η αναλογία πόντων ανά παιχνίδι (1,3 με αυτόν έναντι 0,8 χωρίς).

Δεδομένου ότι οι Ροσομπλού έχουν χάσει οκτώ από τις τελευταίες 11 συναντήσεις τους στη Serie A με τη Νάπολι – και έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε έναν από τους τελευταίους 16 αγώνες πρωταθλήματος εναντίον της ομάδας της Καμπανίας – οι πιθανότητες είναι σίγουρα στοιβαγμένες έναντι των ανδρών του Μιχαΐλοβιτς το απόγευμα της Πέμπτης.

Πολλοί τιμωρημένοι στην Μπολόνια

Λόγω της απειθαρχίας τους απέναντι στη Μίλαν, η ενδεκάδα της Μπολόνια θα αναταραχθεί από τις αναγκαστικές απουσίες των Αντάμα Σουμαόρο (4 συμ.) και Ρομπέρτο Σοριάνο (8 συμ.), οι οποίοι πρέπει και οι δύο να εκτίσουν τιμωρίες.

Ως εκ τούτου, ο Λορέντζο ντε Σιλβέστρι (9 συμ./2 γκολ) θα μπορούσε να μεταβεί από τη δεξιά πλευρά για να καλύψει πίσω, ή ο Άγγλος αμυντικός Λούις Μπινκς (3 συμ.) μπορεί να λάβει ένα ξεκίνημα, έχοντας εμφανιστεί για την τελευταία μισή ώρα του Σαββάτου.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μπορεί επίσης να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του για τη δύσκολη δοκιμασία που θα κάνει η Νάπολι, καθώς η μη διαθεσιμότητα του Σοριάνο στον ρόλο της επιθετικής μεσαίας γραμμής θα επέτρεπε στον Γέρντι Σχάουτεν (2 συμ.) να μπει στην κεντρική τριάδα εάν ο προπονητής επιλέξει ένα συμβατικό 3-5-2.

Ναπολι – Μπολονια προγνωστικα στοιχηματος Serie A: Αν και μειώθηκε στους εννέα παίκτες, η Μπολόνια επέστρεψε στον ανησυχητικό ρυθμό, δεχόμενη γκολ το Σαββατοκύριακο και έχει δεχτεί περισσότερα από δύο ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο αυτή τη σεζόν. Η αδιάκοπη επιθετική δύναμη της Νάπολι – ενώ αμβλύνθηκε από τη Ρόμα την Κυριακή – πρόκειται να εκμεταλλευτεί αυτή την αβεβαιότητα στην αμυντική τριάδα των φιλοξενούμενων, βοηθώντας να παρατείνουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα. Το combo bet άσσου και over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικές σελίδες στην Ελλάδα.

Ναπολι – Μπολονια προγνωστικα στοιχηματος Serie A @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,75 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi