Χιλη – Βενεζουελα προγνωστικα στοιχημα

Χιλη vs Βενεζουελα προγνωστικα στοιχηματος World Cup

Και οι δύο πίσω από τις πέντε κορυφαίες θέσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής, η οικοδέσποινα Χιλή καλωσορίζει μια δυναμική Βενεζουέλα στο Λας Κόντες την Παρασκευή. Έχοντας ακόμη απόσταση να διανύσουν και οι δύο μπαίνουν στο παιχνίδι μετά από σπάνιες νίκες στη μακρά διαδικασία πρόκρισης. Ας δούμε τα σημερινά Χιλη – Βενεζουελα προγνωστικα στοιχημα World Cup.

Πιο κοντά στην πιθανή πρόκριση η Χιλή

Η απίθανη διεθνής καριέρα του Μπεν Μπρερέτον της Μπλάκμπερν Ρόβερς συνεχίστηκε με ταχείς ρυθμούς το Σαββατοκύριακο, καθώς ο αναγεννημένος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ του για τη Χιλή στη μόλις δεύτερη νίκη της στο δρόμο για το Κατάρ 2022.

Μόλις ο όμιλος CONMEBOL τελειώσει επιτέλους – αποφασίζοντας τα τέσσερα αυτόματα προκριματικά εισιτήρια και την πέμπτη θέση των πλέι οφ – το εναρκτήριο γκολ του στο 2-0 επί της Παραγουάης μπορεί να έχει τόση σημασία όσο το πρώτο του. Παρόλο που οι προοπτικές πρόκρισης της Χιλής παραμένουν ελάχιστες, καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση από την πέμπτη θέση, πέντε βαθμούς, είναι τουλάχιστον ζωντανή – παρά το προηγούμενο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη – μετά την ήττα 2-0 από το Περού την περασμένη Παρασκευή.

Κινδυνεύοντας να αποτύχει να προκριθεί σε δεύτερο διαδοχικό τουρνουά, έχοντας χάσει τη Ρωσία πριν από τρία χρόνια, η ομάδα που εποπτεύεται από τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Λασάρτε, πρέπει απλώς να συνεχίσει να διεκδικεί νίκες και να ελπίζει ότι οι άλλοι θα χάνουν βαθμούς.

Ο Λασάρτε, ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση της Χιλής τον Φεβρουάριο, έχει αναδειχθεί νικητής μόνο σε τρεις από τους 13 αγώνες του μέχρι στιγμής, οπότε δεν θα υπάρχει ψευδαίσθηση ότι η νίκη επί της Βενεζουέλας είναι απαραίτητη αυτήν την εβδομάδα – ιδιαίτερα μετά την ήττα του αντιστρόφου ματς τον Νοέμβριο, παρά την κυριαρχία της μπάλας.

Δεν έχει βάθος για αλλαγές η Χιλή

Λόγω της έλλειψης βάθους της ομάδας, η Χιλή είναι απίθανο να κάνει σημαντικές αλλαγές στην επιλογή της σε αυτό το ματς, με τον χαφ Αρτούρο Βιντάλ να παρέχει για άλλη μια φορά, ποιότητα στην ομάδα.

Θα πρέπει να τον συνοδεύσει ο Έρικ Πούλγκαρ στο κέντρο, αλλά ο Τσαρλς Αρανγκουίζ αποβλήθηκε εναντίον της Παραγουάης, οπότε πρέπει να του επιβληθεί τιμωρία. Μπροστά, ο Μπεν Μπρερέτον θα είναι δίπλα στον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έχει καταγράψει 46 γκολ από 141 συμμετοχές σε σύγκριση με τα δύο στα επτά του Μπρερέτον. Εκτός από το ζευγάρι της Ίντερ Βιντάλ και Σάντσεθ, η έμπειρη τριάδα των Κλαούντιο Μπράβο, Μαουρίτσιο Ισλα και ο Γκάρι Μεντέλ υπερηφανεύονται για 400 διεθνείς εμφανίσεις μεταξύ τους και μόνο ο τελευταίος αναμένεται να χάσει την Παρασκευή.

Χωρίς ελπίδες η ουραγός Βενεζουέλα

Μετά από αρκετές περαιτέρω προσπάθειες, μια δεύτερη επιτυχία σημειώθηκε από τη Βενεζουέλα την Κυριακή, καθώς η νίκη με 2-1 επί των Χιλιανών προστέθηκε στη νίκη επί του Ισημερινού στο Καράκας.

Έχοντας μείνει πίσω στο σκορ πριν από το διάλειμμα του ημιχρόνου, μετά το πέναλτι του Ένερ Βαλένσια για τους φιλοξενούμενους, η Βενεζουέλα αντιστάθηκε για να ισοφαρίσει στο 45ο λεπτό και στη συνέχεια προηγήθηκε με τον Έντουαρντ Μπέλο, δίνοντάς της προβάδισμα που δεν θα εγκατέλειπε ποτέ. Αυτοί οι κερδισμένοι τρεις βαθμοί ήρθαν λίγες μέρες αφότου τρόμαξαν τους πρωτοπόρους του ομίλου, Βραζιλία, καθώς η Βενεζουέλα προηγήθηκε μέχρι το 71ο λεπτό, όταν ο Μαρκίνιος με κεφαλιά ισοφάρισε. Ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ για τους Βραζιλιάνους καθώς τα πόδια άρχισαν να κουράζουν και καταδίκασαν την ομάδα του Λεονάρντο Γκονζάλες στην έκτη διαδοχική ήττα.

Ανακηρύχθηκε προσωρινός τεχνικός της εθνικής ομάδας τον Αύγουστο – αντικαθιστώντας τον απολυμένο Χοσέ Πεσέιρο, ο οποίος έφυγε ισχυριζόμενος ότι δεν είχε πληρωθεί για αρκετούς μήνες – ο Γκονζάλες τώρα έχει ένα σημαντικό καθήκον, ακόμη και να διεκδικήσει μια μικρή υπερηφάνεια μετά από λίγα χρόνια για έναν από τις παραδοσιακά αδύναμες ομάδες της ηπείρου.

Ακόμη και με τη νίκη της Κυριακής, η Βενεζουέλα παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οκτώ βαθμούς πίσω από την Κολομβία στην πέμπτη θέση. Επομένως, όταν ψάχνουν δύο συνεχείς νίκες επί της Χιλής στο Σαντιάγο, δεν θα ονειρεύονται την πρώτη πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χωρίς μεταβολές η ενδεκάδα της Βενεζουέλας

Η Βενεζουέλα, εν τω μεταξύ, πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κάποιους παίκτες της, καθώς οι επιθετικοί Σαλομόν Ροντόν (82 συμμετοχές) και Γιόσεφ Μαρτίνες (55) δεν επιλέχθηκαν για την ομάδα αυτόν τον μήνα. Ως εκ τούτου, ο Έρικ Ραμίρεθ της Ντιναμό Κιέβου πρόκειται να ηγηθεί της επίθεσης για άλλη μια φορά, με την υποστήριξη των Ντάργουιν Μάξις και Έντουαρντ Μπέλο, οι οποίοι σκόραραν και οι δύο την Κυριακή.

Ο αρχηγός Τομάς Ρινκόν θα ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Χοσέ Μαρτίνες την Παρασκευή, αν και ο Κρίστιαν Κάσερες παρέχει μια επιλογή εάν ο προπονητής του απαιτήσει φρέσκα πόδια στην ενδεκάδα. Ο Γουίλκερ Φαρίνιες είναι η τελευταία αξιόπιστη γραμμή άμυνας και θα πρέπει να εμφανίζεται πίσω από μία αμετάβλητη τετραμελής άμυνα.

Χιλη – Βενεζουελα προγνωστικα στοιχημα World Cup: Δύο από τις εθνικές ομάδες με τις χαμηλότερες βαθμολογίες στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής μέχρι σήμερα θα απελευθερωθούν κάπως σήμερα, αφού και οι δύο έχουν κερδίσει στις αντίστοιχες αναμετρήσεις της περασμένης αγωνιστικής. Η επιθετική απειλή της Χιλής, περιέχει ορισμένα πιο ποιοτικά εργαλεία, καθώς και χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας, η Βενεζουέλα είναι λιγότερο πιθανό να αναλάβει την πρωτοβουλία και θα μπορούσε να πληρώσει το τίμημα. Το combo bet άσσου και over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις Ελληνικές στοιχηματικές με άδεια.

Χιλη – Βενεζουελα προγνωστικα στοιχημα World Cup @@ 1 & over 1,80 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi