Αλβανια – Πολωνια προγνωστικα στοιχημα

Αλβανια vs Πολωνια προγνωστικα στοιχηματος World Cup

Μια κρίσιμη μάχη για τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 διεξάγεται στα Τίρανα την Τρίτη, καθώς η Αλβανία αντιμετωπίζει την Πολωνία. Η ομάδα του Εντοάρντο Ρέγια κράτησε τις ελπίδες του στο Κατάρ ζωντανές με τη οριακή νίκη 1-0 επί της Ουγγαρίας την προηγούμενη φορά, ενώ η Πολωνία παρέσυρε τον Άγιο Μαρίνο με ευκολία. Μην χάσουμε άλλο χρόνο με τα σημερινά Αλβανια – Πολωνια προγνωστικα στοιχημα World Cup.

Όλα για όλα για ην πρόκριση η Αλβανία

Με την Ουγγαρία να έχει χάσει το χρυσό της άγγιγμα από τότε που κρατήθηκε στον όμιλο του θανάτου στο Euro 2020, η Αλβανία ένιωσε την ευκαιρία να ενισχύσει την πρόκρισή της σε εχθρικό έδαφος και το ταξίδι της στη Βουδαπέστη κατέληξε σε μια χαρούμενη υπόθεση.

Μετά από ένα εναρκτήριο ματς χωρίς γκολ για 80 λεπτά, ο σταρ της Τσέλσι, Αρμάντο Μπρόχα – ο οποίος ήταν στο γήπεδο για μόλις 14 λεπτά – πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα για να οδηγήσει την Αλβανία στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο επιθετικός χτύπησε για δεύτερη φορά μετά από το γκολ στο 87λεπτο που πέτυχε στο 1-0 επί της Ουγγαρίας τον περασμένο μήνα.

Με ένα 5-0 επί του Σαν Μαρίνο ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θριάμβους, η Αλβανία έχει εδραιώσει τη θέση της στη δεύτερη θέση του ομίλου με 15 βαθμούς από τους 21 πιθανούς, αλλά η επερχόμενη αντίπαλος Πολωνία είναι μόνο ένας βαθμό πίσω και αναπνέει το λαιμό της. Απίστευτα, η Αλβανία έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε κάθε μία από τις πέντε νίκες της μέχρι τώρα – με τα διάσημα ονόματα της Serie A να παρέχουν μια ανθεκτική οπισθοφυλακή για τη χώρα τους – και μια θέση θα είναι δική της αν μπορεί να διατηρήσει αυτό το καυτό σερί.

Ωστόσο, το προτελευταίο παιχνίδι της Αλβανίας στον όμιλο είναι η πιο δύσκολη αποστολή – ένα ταξίδι στο Γουέμπλεϊ για να αντιμετωπίσει την ηγετική Αγγλία – και η Πολωνία δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον κίνητρο για να αυξήσει τις πιθανότητές της να τερματίσει με τους δύο πρώτους αυτήν την εβδομάδα.

Δύο βασικές απουσίες για την Αλβανία

Ο αμυντικός της Αλβανίας και της Αταλάντα, Μπεράτ Τζιμσίτι υπέστη κάταγμα στο αντιβράχιο στη νίκη του Σαββάτου επί της Ουγγαρίας και φέρεται να αντιμετωπίζει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, με τον Φρέντερικ Βέσελι έτοιμο να τον αναπληρώσει αυτήν την εβδομάδα.

Ο Εντρί Τσεκιτσί πήρε τη δεύτερη κάρτα του την προηγούμενη φορά και δεν θα παίξει κανένα ρόλο ούτε σε αυτό το παιχνίδι, οπότε η θέση του θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Νεντίμ Μπαϊράμι σε μια μικρή αλλαγή σχήματος για τους γηπεδούχους. Ο Μπρόχα σίγουρα πιέζει για ένταξη από την αρχή στην ενδεκάδα αφού επανέλαβε τα ηρωικά του εναντίον της Ουγγαρίας και ο 20χρονος μπορεί τελικά να πάρει την ευκαιρία του εδώ αφού βρήκε δίχτυ σε τρεις αναμετρήσεις Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ψάχνει αποτέλεσμα η Πολωνία

Η εντός έδρας αναμέτρηση της Πολωνίας με το Σαν Μαρίνο – το έθνος με τη χειρότερη κατάταξη στον κόσμο – ήταν ένα εύκολο συμπέρασμα πριν από την πρώτη σέντρα το Σάββατο, καθώς η ομάδα του Πάουλο Σόουζα κέρδισε 5-0 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

Η κεφαλιά του Κάρολ Σβίντερσκι και το αυτογκόλ του Κριστιάν Μπρόλι έβαλαν την Πολωνία 2-0 πριν από την ανάπαυλα, ενώ με άλλα χτυπήματα του Τόμας Κεντζιόρα και τις αλλαγές Άνταμ Μπουκσά και Κρίστοφ Πιάτεκ η Πολωνία σημείωσε μια εντυπωσιακή νίκη για να κρατήσει την πίεση στην Αλβανία. Με την Ουγγαρία να είναι σίγουρα εκτός αγώνα για τον τερματισμό της δεύτερης θέσης, η Πολωνία είναι η μόνη ρεαλιστική αμφισβήτηση της Αλβανίας για μια θέση στο Κατάρ, με την ομάδα του Σοούζα να είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την σημερινή αντίπαλό της.

Παρά το γεγονός ότι η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, τα 24 γκολ της Πολωνίας είναι τα υψηλότερα στον όμιλο – δεν είναι καθόλου εκπληκτικό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πρωτοστατεί στην κατηγορία – ενώ η Δανία (26) είναι η μόνη Ευρωπαϊκή ομάδα που σημείωσε περισσότερα γκολ στα προκριματικά.

Τέσσερα από τα 24 χτυπήματα της Πολωνίας σημείωσαν σε μια καταπληκτική νίκη 4-1 επί της Αλβανίας μόλις τον περασμένο μήνα, και αυτό το αποτέλεσμα σηματοδότησε την έκτη νίκη των φιλοξενούμενων εναντίον των Ερυθρόμαυρων, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ τους επερχόμενους αντιπάλους τους σε εννέα προηγούμενες προσπάθειες.

Ξεκούραστη η Πολωνία

Εν τω μεταξύ, ήταν μια συναισθηματική βραδιά για τον Λούκας Φαμπιάνσκι το Σάββατο, με τον 36χρονο να αποχαιρετάει έντονα συναισθηματικά καθώς αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό της 57ης και τελευταίας του εμφάνισης με την Πολωνία.

Ο Ράντοσλαβ Μάγετσκι της Μονακό ξεκίνησε για το ντεμπούτο του στη θέση του Φαμπιάνσκι, αλλά θα παραχωρήσει τη θέση του στον Βόιτσεχ Στσένσνι εδώ, ενώ ο Γιαν Μπέντναρεκ και ο Κάμιλ Γκλικ θα πρέπει να επιστρέψουν στους τρεις πίσω. Ο Κάρολ Λινέτι έχει τεθεί σε αναστολή, λόγω τιμωρίας, και μπορεί να βρει τη θέση του γεμάτη από τον Γιάκουμπ Μόντερ, ενώ ο 17χρονος Κάτσπερ Κοζουόφσκι – ο οποίος βοήθησε το γκολ του Πίατεκ το Σαββατοκύριακο – θα αντικατασταθεί από τον Πιοτρ Ζιελίνσκι.

Αλβανια – Πολωνια προγνωστικα στοιχημα World Cup: Αυτή μπορεί να φαίνεται να είναι μια συνήθης νίκη για την Πολωνία με την πρώτη ματιά, αλλά η Αλβανία εξακολουθεί να αψηφά τις προσδοκίες στις προκριματικές μάχες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν πρέπει να τις παίρνουμε ασήμαντα. Ωστόσο, το 4-1 της Πολωνίας τον περασμένο μήνα θα τους εξυπηρετούσε καλά και ο Σόουζα είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει μερικά μεγάλα ονόματα το Σαββατοκύριακο, οπότε αναμένουμε έχουν ένα μικρό προβάδισμα, σε μία οριακή μονομαχία. Θα πάω με τα λίγα γκολ, με το under 2,5 να είναι σε απόδοση 1,57 στις αδειοδοτημενες στοιχηματικες σελιδες.

Αλβανια – Πολωνια προγνωστικα στοιχημα World Cup @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,57 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi