Βενεζουελα – Βραζιλια προγνωστικα στοιχημα World Cup

Βενεζουελα vs Βραζιλια προγνωστικα στοιχηματος World Cup 2022

Η κορυφή συναντά το κάτω μέρος του προκριματικού ομίλου, στην μάχη της Παρασκευής στο CONMEBOL World Cup 2022, καθώς η Βενεζουέλα καλωσορίζει τη Βραζιλία στο Εστάδιο Ολίμπικο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο κάτω μέρος της κατάταξης έχοντας πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς από τα εννέα πρώτα παιχνίδια τους, ενώ η Βραζιλία βρίσκεται στην κορυφή με οκτώ νίκες στις οκτώ αναμετρήσεις της, μέχρι τώρα. Πάμε χωρίς πολλά λόγια στα σημερινά Βενεζουελα – Βραζιλια προγνωστικα στοιχημα World Cup.

Δεν θα μπορέσει να αντισταθεί η Βενεζουέλα

Η προσπάθεια της Βενεζουέλας για την πρώτη της εμφάνιση στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι φαινομενικά ήδη νεκρή, καθώς η εθνική με την 49η θέση στον κόσμο δεν μπορεί να ξεπεράσει τους ηπειρωτικούς της γείτονες, ό, τι και αν προσπαθήσει να κάνει.

Η ομάδα του Λίο Γκονζάλες μπορεί να υπερηφανεύεται μόνο για μια νίκη από τους εννέα αγώνες μέχρι στιγμής – επιτυχία 2-1 επί της Χιλής τον Νοέμβριο του 2020 – αλλά κάθε ένα από τα τρία παιχνίδια της τον περασμένο μήνα κόντρα στην Αργεντινή, το Περού και την Παραγουάη έληξαν με ήττα. Απέναντι στην τελευταία, ο κεντρικός αμυντικός της Μπρέσια, Τζον Τσάνσελ, σκόραρε – μόνο το πέμπτο γκολ της Βενεζουέλας στα προκριματικά – αλλά εκείνο το σημείο ήταν πολύ αργά για να εμπνεύσει μια επιστροφή καθώς τα γκολ των Κάκου και Ντέιβιντ Μαρτίνεθ είδαν την Παραγουάη να παίρνει την νίκη με 2-1.

Το ασήμαντο ρεκόρ των γηπεδούχων με μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες τους βλέπουμε να βρίσκονται στην 10η θέση της κατάταξης – εννέα βαθμούς πίσω από την πρώτη πεντάδα – και δεν θα χρειαζόταν τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα για να κλείσει τα εισιτήριά της για το Κατάρ. Ο Γκονζάλες πήρε τα ηνία στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο, αλλά του δόθηκε το βάπτισμα του πυρός με τρεις διαδοχικές ήττες και οι όποιες ελπίδες του 49χρονου να τερματίσει το σερί των εννέα αγώνων της ομάδας του χωρίς νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μοιάζουν ελάχιστες με αντίπαλο την Βραζιλία.

Χωρίς δύο βασικούς επιθετικούς

Η Βενεζουέλα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση χωρίς δύο από τους πιο δυνατούς επιθετικούς της για τα παιχνίδια αυτού του μήνα, με τον Σαλομόν Ροντόν να παραμένει στην Αγγλία ενώ ο Γιόσεφ Μαρτίνες δεν έχει επιλεγεί.

Οι έμπειροι μέσοι Γιάνχελ Ερέρα, Ρόμουλο Οτέρο και Γιον Μουρίγιο δεν έχουν επιλεγεί επίσης, ενώ οι Τζέφερσον Σαβαρίνο και Μικέλ Βιλανούεβα είναι τραυματίες. Ο Τομάς Ρινκόν της Τορίνο θα έπρεπε να οδηγήσει την ομάδα, καθώς φαίνεται να κερδίζει την 109η συμμετοχή του για την εθνική ομάδα, ενώ οι Φερνάντο Αριστεγκιέτα και Ζον Ουρτάδο θα παλέψουν για να οδηγήσουν την επιθετική γραμμή.

Ασταμάτητοι οι Βραζιλιάνοι στα προκριματικά

Ενώ το φιάσκο της καραντίνας κατά τη διάρκεια της σύγκρουσής τους με την Αργεντινή μπορεί να ήταν σε όλα τα πρωτοσέλιδα τον περασμένο μήνα, η Βραζιλία όμως έκανε τη δουλειά κατά τη διάρκεια των άλλων δύο προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης.

Ανεξάρτητα από τη σύντομη σύγκρουση με τους πρωταθλητές του Κόπα Αμέρικα, η Βραζιλία κέρδισε 1-0 επί της Χιλής πριν πετύχει δύο αναπάντητα γκολ στο Περού, με τους Έβερτον Ριμπέιρο και Νεϊμάρ να σκοράρουν και οι δύο πριν από το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου. Με μια τέλεια καταμέτρηση οκτώ νικών από οκτώ παιχνίδια, η ομάδα του Τίτε κάθεται άνετα στην κορυφή του ομίλου – έξι βαθμούς μακριά από τη δεύτερη Αργεντινή – και το σερί εμφάνισής τους σε κάθε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου από την έναρξη του τουρνουά δεν ήταν ποτέ αμφίβολο.

Επιπλέον, η σταθερή αμυντική διάταξη έχει περάσει τώρα έξι παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς να δεχτεί γκολ – δέχτηκε μόλις δύο σε οκτώ αγώνες μέχρι στιγμής – ενώ 19 γκολ στο σωστό μέρος του γηπέδου είναι απρόσμενα το μεγαλύτερο από κάθε έθνος της Νότιας Αμερικής.

Ωστόσο, η Βραζιλία έπρεπε να βασιστεί στον Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο για να την σώσει από προβλήματα κατά τη νίκη με 1-0 επί της Βενεζουέλας νωρίτερα στα προκριματικά, αλλά έχει κερδίσει πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στους επερχόμενους αντιπάλους της και έχει χάσει μόλις μία φορά σε 27 συναντήσεις με τους οικοδεσπότες.

Με αλλαγές ο Τίτε

Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ της Βραζιλίας έλαβαν το πράσινο φως για να συνδεθούν με την εθνική ομάδα αυτόν τον μήνα – παρά τις απειλές για πενθήμερη εγχώρια καραντίνα, η οποία τελικά απαλείφθηκε – αλλά ο Φιρμίνο και ο Ρισάρλισον δεν θα συμμετάσχουν εν μέσω των τραυματισμών τους.

Το νέο αγόρι της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ματέους Κούνια, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ομάδα λόγω προβλήματος στο μηρό, αλλά συμπεριλήφθηκαν οι δύο ακάθεκτοι επιθετικοί, Άντονι του Άγιαξ και στη Ραφίνια  της Λιντς Γιουνάιτεντ.

Ο Τίτε μπορεί να μπει στον πειρασμό να ξεκουραστεί μερικούς από τους βασικούς παίκτες του πριν από τις συγκρούσεις με την Κολομβία και την Ουρουγουάη τις επόμενες ημέρες, οπότε οι Γκέρσον και Γκάμπριελ Ζεσούς θα ελπίσουν να κερδίσουν φανέλα βασικού.

Βενεζουελα – Βραζιλια προγνωστικα στοιχημα World Cup: Ακόμα κι αν ο Τίτε αποφασίσει να βάλει μια πιο άπειρη ενδεκάδα απέναντι στον ουραγό του ομίλου ομάδας, η Βραζιλία θα πρέπει να έχει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη πυρός και θα πρέπει να διεκδικήσει απλός τους τρεις βαθμούς εναντίον των αντιπάλων της, οι οποίοι είναι απίθανο να βιώσουν δυσκολία μπροστά στο γκολ κόντρα στην ανθεκτική αμυντική γραμμή της Σελεκάο. Το combo bet διπλού και over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,95 στις Ελληνικες πλατφορμες στοιχηματων.

Βενεζουελα – Βραζιλια προγνωστικα στοιχημα World Cup @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,95 (Interwetten.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi