Τσεχια – Αγγλια, προγνωστικα στοιχηματος Euro 2020

Τσεχια vs Αγγλια, προγνωστικα στοιχημα Euro 2020

Η κατά κάπως έκπληξη του φετινού Euro 2020, η Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία και θα αγωνιστούν για να προκριθούν από τον τέταρτο όμιλο ως πρωτοπόροι στο Γουέμπλεί την Τρίτη το βράδυ. Και οι δύο ομάδες κέρδισαν ένα βαθμό από τις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, καθώς τα Λιοντάρια δεν μπόρεσαν να βρουν έναν τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σκωτίας, ενώ η Τσεχία με την Κροατία έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Ας δούμε τα σημερινά Τσεχια – Αγγλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2020.

Εντυπωσιάζει η Τσεχία

Μετά από μια πλήρη σεζόν της Premier League με αμφιλεγόμενες αποφάσεις διαιτητών και VAR που πυροδότησαν έντονες συζητήσεις κάθε εβδομάδα, το Euro 2020 χωρίς τέτοια δράματα θα ήταν μια ανάσα καθαρού αέρα, αλλά αυτό δεν συνέβη όταν ο αγκώνας του Ντέγιαν Λόβρεν, βρήκε τον Πάρτικ Σίκ που οδήγησε στον πέναλτι την δεύτερη αγωνιστική ημέρα του ομίλου.

Ο Σικ με αίματα στο πρόσωπο του, νίκησε τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς που πήγε σε λάθος γωνία για να δώσει προβάδισμα στην Τσεχία, αλλά η Κροατία κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά από την επανεκκίνηση του ημιχρόνου  να φέρει το ματς στα ίσια καθώς ο Ίβαν Πέρισιτς βρήκε δίχτυα με το δεξί του πόδι για να αποκαταστήσει το έλλειμα του γκολ για τους Κροάτες. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ που τόσο λαχταρούσε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης συνάντησης, αλλά ο Γιάροσλαβ Σιλχαβί ήταν ικανοποιημένος με ένα βαθμό εναντίον της φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και η ομάδα του είναι σίγουρα σε ισχυρή θέση να προχωρήσει στα νοκ-άουτ για τέταρτη φορά ως ανεξάρτητο έθνος.

Με την νίκη εναντίον της Σκωτίας την πρώτη ημέρα σημαίνει ότι η Τσεχία βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της κατάταξης, και εφόσον μπορούν να αποφύγουν την ήττα εναντίον της Αγγλίας, θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει την τρίτη ομάδα του έκτου ομίλου που έχει χαρακτηριστεί ως του θανάτου. Είναι μαθηματικά αδύνατο για την Τσεχία να τερματίσει χαμηλότερα από την τρίτη θέση στο γκρουπ, οπότε η προοπτική να προχωρήσει ως μία από τις καλύτερες ομάδες της τρίτης θέσης παραμένει πολύ ζωντανή, αλλά όλοι στην ομάδα έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για τις πιθανότητές τους να διεκδικήσουν την απευθείας πρόκριση.

Η αποστολή της Εθνικής Τσεχίας για το Euro 2020

  • Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Γίρι Παβλένκα (Βέρντερ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)
  • Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια)
  • Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα), Τόμας Χόλες (Σλάβια), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ), Λούκας Μάσοπουστ (Σλάβια), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια)
  • Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

Πλήρης η Τσεχία για την πρόκριση

Η Τσεχία δεν έχει καμία ανησυχία με τραυματισμό για να αντιμετωπίσει για το τελικό της παιχνίδι στον όμιλο, καθώς ο Πάτρικ Σικ ανέκαμψε από το αιματηρό χτύπημα του για να πετύχει το τρίτο του γκολ στο τουρνουά.

Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ένας από τους δύο μόνο παίκτες – ο άλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο – που έχει πετύχει τρία γκολ στο Euro 2020 μέχρι στιγμής, έχοντας πιθανότητες να τερματίσει ως ο κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Ο Άλεξ Κραλ θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Τομάς Χόλες στην μεσαία γραμμή, αλλά οι Τσέχοι διαφορετικά δεν χρειάζεται να διορθώσουν σχεδόν τίποτα.

Να δείξει γιατί θεωρείται φαβορί η Αγγλία

Καθώς οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι έκανε την παρουσία τους αισθητή στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, οι άντρες του Στιβ Κλαρκ σίγουρα έκαναν την παρουσία τους αισθητή στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ, και η Αγγλία ήταν αναμφισβήτητα τυχερή που έφυγε με ένα σκορ 0-0 εναντίον των γειτόνων τους.

Μια άλλη ανεπιθύμητη εμφάνιση από τον επιθετικό Χάρι Κέιν δεν βοήθησε τα πράγματα, αλλά η Σκωτία έδειξε ένα πάθος και επιθυμία που δεν είχε η ομάδα των Λιονταριών καθ ‘όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών, και σε ένα οικείο θέαμα, η πίεση συσσωρεύεται για άλλη μια φορά στους ώμους του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ωστόσο, η μοίρα της Αγγλίας παραμένει στα χέρια της χάρη στη νίκη της πρεμιέρας εναντίον της Κροατίας, και από την δεύτερη θέση χρειάζονται μόνο ισοπαλία για να επιβεβαιώσει τη θέση της στα στάδια νοκ-άουτ, ενώ μια νίκη θα τους έβλεπε να προσπερνούν Τσεχία στην κορυφή του ομίλου.

Ακριβώς όπως στη Ρωσία πριν από τρία χρόνια, μια θέση στην πρώτη θέση θα μπορούσε να ανταμείψει την Αγγλία με μια πιο φιλική και εύκολη αντίπαλο στον επόμενο γύρο έναντι της δεύτερης ομάδας του πέμπτου ομίλου – που θα μπορούσε να είναι η Ισπανία – και η αποτυχία ίσως να βυθίσει τους Τσέχους για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Ο Σάουθγκεϊτ θα είναι ικανοποιημένος βλέποντας την ομάδα του να διατηρεί για τέταρτο ματς ανέπαφη την εστία της εναντίον της Σκωτίας, ενώ κέρδισε την Τσεχία 5-0 στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου του Euro 2020, αλλά οι επερχόμενοι αντίπαλοί τους πήραν εκδίκηση με επιτυχία 2-1 τον Οκτώβριο του 2019.

Η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2020

  • Τερματοφύλακες: Ντιν Χέντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σαμ Τζόνστουν (Γουέστ Μπρομ), Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον)
  • Αμυντικοί: Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Κόνορ Κόουντι (Γουλβς), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τάιρον Μινγκς (Άστον Βίλα), Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Κίεραν Τρίπιερ (Ατλέτικο) Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπεν Τσίλγουελ (Τσέλσι)
  • Μέσοι: Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ)
  • Επιθετικοί: Τζέιντον Σάντσο (Ντόρμουντ), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπουκαγιό Σακά (Άρσεναλ), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν (Έβερτον)

Προβληματισμός στην Αγγλία

Όσο για την Αγγλία, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς με τη Σκωτία και μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, αν και θα ήταν σκληρό να δούμε τον Τάιρον Μινγκς να χάνει την θέση του. Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει τον Κάλβιν Φίλιπς για μια θέση στο κέντρο, ενώ ο Σάουθγκεϊτ σίγουρα θα μελετήσει με προσοχή τις αλλαγές στην άμυνα, δεδομένης της άψογης απόδοσης της ομάδας του την Παρασκευή.

Ο Τζακ Γκρίλις είναι ένα όνομα για τον οποίο οι οπαδοί της Αγγλίας φώναζαν και μπορεί τελικά να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους την Τρίτη, αν και ο παίκτης της Άστον Βίλλα φέρεται να προπονήθηκε ατομικά το Σάββατο σε μια προσπάθεια να ξεφορτωθεί κάποια ενόχληση. Ο Γιαντόν Σάντσο δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό στο Euro, ενώ ο Χάρι Κέιν δεν αναμένεται να χάσει την θέση του παρά τους άσχημους αγώνες του στο τουρνουά μέχρι στιγμής.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες στο Τσεχια – Αγγλια στο Euro 2020

Τσεχία: Βάτσλικ; Τσούφαλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπόριλ; Σούτσεκ, Κραλ; Μάσοπουστ, Νταρίντα, Γιάνκτο; Σικ

Αγγλία: Πίκφορντ; Γουόκερ, Στόουνς, Σο; Μινγκς , Ράις, Φίλιπς, Μάουντ, Σάντσο ; Γκρίλις , Κέιν

Τσεχια – Αγγλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2020

Με τον Σικ να είναι σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας με άνεση και να προσελκύει θαυμαστές σε όλη την ήπειρο, μια εξαιρετική Τσεχία μπορεί να κάνει την ζωή δύσκολη της Αγγλίας μια καλή, δεδομένου του θετικού ξεκίνημα της. Ο Σάουθγκεϊτ – για άλλη μια φορά – βρίσκεται υπό τεράστια πίεση για να επιλέξει ένα αρχικό σχήμα ικανό να ενισχύσει το ηθικό του έθνους με μια ελεύθερη επιθετική απόδοση και με μερικά περιφερειακά ονόματα στο τελευταίο τρίτο του αγωνιστικού χώρου ελπίζοντας να εντυπωσιάσει, παρόλα αυτά είμαστε ακόμα σίγουροι ότι η Αγγλία μπορεί να επικρατήσει με μικρό περιθώριο και να προχωρήσει ως νικήτρια του ομίλου. Το διπλό βρίσκεται στο 1,55 στις Ελληνικες στοιχηματικες σελίδες.

Επίσης, βλέπω ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και θα έχουμε μικρό σκορ, με το under 2,5 να μας προσφέρεται σε απόδοση 1,65 στην στοιχηματική Stoiximan.gr, ενώ ο συνδυασμός των δύο σε απόδοση 2,95. Για να σκοράρει πρώτος ο Μάουντ της Αγγλίας μας δίνεται σε απόδοση 11,50 και μπορεί να αποτελέσει μία επιλογή στα ειδικά στοιχήματα.

Τσεχια – Αγγλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2020 @@ 2 σε απόδοση 1,55 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις