Δανια vs Φινλανδια, ανοιχτή Σκανδιναβική μονομαχία

Δανια vs Φινλανδια, προγνωστικα στοιχημα Euro 2020

Η Δανία θα προσπαθήσει να κάνει το τέλειο ξεκίνημα στο φετινό Euro 2020, όταν αναμετρηθεί με τη Φινλανδία στην πρεμιέρα του τουρνουά το Σάββατο βράδυ. Οι Δανοί ελπίζουν να ανταγωνιστούν το Βέλγιο για την πρώτη θέση στον όμιλο, αν και η Ρωσία θα διεκδικήσει επίσης τις πιθανότητές της να προχωρήσει στα νοκ-άουτ και πρόκειται να είναι μια συναρπαστική μάχη σε αυτό τον συγκεκριμένο όμιλο. Πάμε άμεσα στα σημερινά Δανια – Φινλανδια προγνωστικα στοιχημα Euro.

Τα δίνει όλα για την νίκη από την πρεμιέρα

Η Δανία κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1992, ενώ έφτασε στο προημιτελικό στάδιο της διοργάνωσης το 2004, αλλά το τουρνουά του 2012 αποδείχθηκε απογοητευτικό, μη συνεχίζοντας πέρα από την φάση των ομίλων.

Οι Δανοί δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Euro 2016, αλλά εξασφάλισαν τη θέση τους σε αυτή την τελική φάση του Euro 2020 χάρη στην δεύτερη θέση που κατέκτησε στον τέταρτο όμιλο των προκριματικών πίσω από την Ελβετία, κερδίζοντας 16 πόντους από τους οκτώ αγώνες τους. Η προετοιμασία της Δανίας για αυτό το τουρνουά ήταν ισχυρή, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Γερμανία σε ένα φιλικό στις 2 Ιουνίου, πριν ο Μάρτιν Μπράιθβαϊτ και ο Αντρέας Κορνέλιους σκοράρουν τα γκολ της νίκης με 2-0 έναντι της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στο Μπρόντμπι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η ομάδα του Κάσπερ Γιούλμαν έχει χάσει μόνο έναν από τους 12 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και θα θεωρήσει την πρεμιέρα του τουρνουά στην Κοπεγχάγη ως κλειδί για τις πιθανότητές της να διεκδικήσει την πρώτη θέση ή μία θέση πρόκρισης.

Η τρίτη θέση, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι αρκετή για να προχωρήσει από τον δεύτερο όμιλο, αλλά οι Δανοί δεν θα θέλουν να αφήσουν τις πιθανότητες στις άλλες ομάδες, ειδικά καθώς θα ολοκληρώσουν τον όμιλο με δύο δύσκολα παιχνίδια εναντίον Βελγίου και Ρωσίας, καθιστώντας την σημερινή αναμέτρηση του Σαββάτου απολύτως ζωτικής σημασίας για τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Η αποστολή της Εθνικής Δανίας για το Euro 2020

  • Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοβ (Σάλκε), Γιόνας Λεσλ (Έβερτον)
  • Αμυντικοί: Γενς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Ντάνιελ Βας (Βαλενσιέν), Γιόακιμ Μάλε (Αταλάντα), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη), Σίμον Κιερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Γιανίκ Βέστεργκαρντ (Σαουθάμπτον), Γιόακιμ Άντερσεν (Φούλαμ), Ματίας Γέργκενσεν (Κοπεγχάγη)
  • Μέσοι: Πιέρ Εμίλ Χιέιμπιεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλέινι (Ντόρμουντ), Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Κρίστιαν Έρικσεν (Ίντερ), Κρίστιαν Νέργκααρντ (Μπρέντφορντ), Αντρέας Κρίστιανσεν (Μάλμε)
  • Επιθετικοί: Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία), Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Αντρέας Κρονέλιους (Πάρμα), Ρόμπερτ Σκοβ (Χοφενχάιμ), Μίκελ Ντάλσγκααρντ (Σαμπντόρια)

Με όλα τα αστέρια της η Δανία

Υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα στην ομάδα της Δανίας και οι Κάσπερ Σμάιχελ, Αντρέας Κρίστενσεν, Πιερ Χόιμπιεργκ και Κρίστιαν Έρικσεν θα είναι όλοι στο αρχικό σχήμα για αυτόν τον αγώνα. Ο επικεφαλής προπονητής Κάσπερ Γιούλμαν έχει πολλές επιλογές στη μέση και μπροστά, αλλά οι Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και Γιουσούφ Πούλσεν αναμένεται να έχουν θέσεις στην ομάδα για αυτό το παιχνίδι.

Ο Τόμας Ντιλέινι της Ντόρτμουντ θα είναι μαζί με τον Πιερ Χόιμπιεργκ στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Σίμον Κιάερ της Μίλαν – ο δεύτερος πιο έμπειρος παίκτης στην ομάδα πίσω από τον Έρικσεν – πρέπει να είναι στην άμυνα. Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ και ο Αντρέας Κορνέλιους πιέζουν για μία θέση στην επίθεση.

Αουτσάϊντερ οι Φινλανδοί

Η Φινλανδία έχει  να αντιμετωπίζει ένα δύσκολο καθήκον όσον αφορά την εξασφάλιση μιας θέσης στα νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Euro 2020, αλλά με πολλούς τρόπους, θα είναι ευτυχείς αν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πράγματι, είναι η πρώτη φορά που οι Φινλανδοί θα είναι παρόντες σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος διαγωνισμός για τη χώρα στο σύνολό της. Η ομάδα του Μάρκου Κάνερβα δεν θα είναι απλώς εκεί για να συμπληρώσει τους αριθμούς, αλλά οι προετοιμασίες της ομάδας δεν ήταν καθόλου ιδανικές, χάνοντας τα δύο φιλικά προ του τουρνουά εναντίον της Σουηδίας και της Εσθονίας. Η Φινλανδία κατέγραψε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία στάδια του 2020, αλλά τώρα είναι χωρίς νίκη στα τελευταία έξι, έχοντας τέσσερις απώλειες σε αυτή τη διαδικασία, και θα παλέψει να αποφύγει να τερματίσει στο τέλος αυτού του ομίλου.

Ωστόσο, υπάρχει σίγουρα ταλέντο και μεγάλη εμπειρία στην ομάδα, και ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον της Δανίας s;hmera θα τους οδηγήσει όμορφα στην σύγκρουση με τη Ρωσία στις 16 Ιουνίου.

Η αποστολή της Εθνικής Φινλανδίας για το Euro 2020

  • Τερματοφύλακες: Λούκας Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Γέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς)
  • Αμυντικοί: Πάουλους Αραγιούρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο’ Σόνεσι (Ελσίνκι), Γιόνα Τόιβιο (Χάκεν), Λέο Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Πίρι Σόιρι (Έσμπιεργκ), Σάουλι Βάισανεν (Κιέβο), Νικολάι Άλχο (ΜΤΚ), Γέρε Ούρονεν (Γκενκ), Γιούκα Ράιταλα (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Ρόμπερτ Ιβάνοβ (Βάρτα)
  • Μέσοι: Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Ράσμους Σίλερ (Τζουγκάρντεν), Τιμ Σπαρβ (ΑΕΛ), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Γιόνι Κάουκο (Έσμπιεργκ), Όνι Βαλακάρι (Πάφος)
  • Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Γιόελ Πογιανπάλο (Ουνιόν), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ), Λάσι Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ)

Αμφίβολος ο σημαντικός Πούκι για την Φινλανδία

Oσον αφορά τη Φινλανδία, ο επιθετικός Τεέμου Πούκι είναι αμφίβολος λόγω ενός προβλήματος του αστραγάλου του, αλλά ο 31χρονος, ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με 30 γκολ, αναμένεται να εμφανιστεί στην τελευταία επιθετική γραμμή του γηπέδου.

Υπάρχουν πολλές εκκρεμείς θέσεις για την αρχική ενδεκάδα, αλλά ο Γιόελ Πογιανπάλο της Ουνιόν Βερολίνου θα μπορούσε να αγωνιστεί μαζί με τον Τεέμου Πούκι στην επίθεση, ενώ ο Τιμ Σπαρβ που αγωνίστηκε στην δική μας Λάρισα είναι σχεδόν σίγουρος για μία θέση στην μεσαία γραμμή. Ο μέσος της Ρέιντζερς Γλασκώβης, Γκλεν Καμάρα θα είναι επίσης στο αρχικό σχήμα, ενώ θα υπάρξει μεγάλη διεθνής εμπειρία σε σχήμα με τους Πάουλους Αραγιούρι, Γιόονα Τοΐβιο και Γιούκα Ραϊτάλα.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες στο Δανια – Φινλανδια

Δανια: Σμάιχελ; Βας, Κρίστενσεν, Κιερ, Μάλε; Χιέιμπιεργκ, Ντιλέινι; Πόουλσεν, Έρικσεν, Μπρέθγουεϊτ; Βιντ

Φινλανδία: Χράντετσκι; Αραγιούρι, Τόιβιο, Ο’ Σόνεσι; Ράιταλα , Καμαρά, Σπαρβ, Λούντ, Ουρόνεν; Πογιανπάλο, Πούκι

Δανια – Φινλανδια προγνωστικα στοιχημα Euro

Η Φινλανδία είναι σίγουρα ικανή να κάνει την έκπληξη απέναντι στη Δανία, αλλά θα δυσκολεύουμε να κοιτάξουμε πέρα από τους Δανούς σε αυτή την περίπτωση. Η ομάδα του Κάσπερ Γιούλμαν έχει κερδίσει εννέα από τους 11 τελευταίους διεθνείς αγώνες τους και έχει πάρα πολλά ποιοτικά στοιχεία για να επιβληθεί της Φινλανδίας που θα συμμετάσχει στην πρεμιέρα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο άσσος είναι σε απόδοση 1,45 στις Ελληνικες στοιχηματικες.

Για σκόρερ να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο παιχνίδι θα επιλέξω τον Γιουσούφ Πόουλσεν της Λειψία, σε απόδοση 3,30 στην στοιχηματική Novibet.gr

Δανια – Φινλανδια προγνωστικα στοιχημα Euro @@ 1 σε απόδοση β1,45 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Standings provided by SofaScore LiveScore

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις