Προγνωστικά: Προβάδισμα στις έδρες

Προγνωστικά: Προβάδισμα στις έδρες στα ματς της Παρακευής

Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες το Ευρωπαϊκό τριήμερο με πολλές αναμετρήσεις και πολλά γκολ, όπως πάντα. Οι Ελληνικές ομάδες είχα αρνητικό πρόσημο χτες, με δύο ήττες και μία νίκη, αυτή του ΠΑΟΚ στην Τσεχία, ο Ολυμπιακός, παρά την καλή απόδοση ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ και ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στην Ισπανία, αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ηττήθηκε από την Θέλτα. Προχωράμε μπροστά με το τριήμερο του ΠΣΚ και τα ματς των πρωταθλημάτων, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εντυπωσιάζει η νεοφώτιστη Λειψία

Η εντυπωσιακή νεοφώτιστη Λειψία που είναι αήττητη σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ και σίγουρα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Μετά από πέντε αγωνιστικές πρωταθλήματος η Λειψία είναι αήττητη, δείχνοντας ότι ήρθε στην μεγάλη κατηγορία για να μείνει, συνολικά έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες με γκολ 9 υπέρ και τέσσερα κατά, εντός έδρας έχει κερδίσει την δυνατή Ντόρτμουντ με 1-0 και έχει μείνει στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ. Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Λειψίας στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κολωνίας, όπου προηγήθηκε, αλλά δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση.

Ο κόουτς Ραλφ Χάζενχουτλ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τους παίκτες του, καθώς περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό τα επιθετικά όπλα της Κολωνίας και με το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν, έδωσαν συνέχεια στο αήττητο σερί τους.  Θα απουσιάσει ο μπακ Κλόστερμαν, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Έλληνα στόπερ Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται με 7 βαθμούς στη 11η θέση και απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία κια δύο ήττες, κάνοντας μέτριες εμφανίσεις. Εκτός έδρας έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο παιχνίδι της και επικράτησε οριακά της Ντάρμσταντ με 1-0, το ματς είχε λίγες φάσεις και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ του Φινμπόγκασον, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.

Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο μέσος Κορ και ο ακραίος επιθετικός Καϊούμπι.

Προγνωστικά Bundesliga: Η Λειψία είναι εντυπωσιακή και δεν είναι τυχαίο ότι είναι αήττητη μέχρι τώρα, η φιλοξενούμενη είναι μέτρια ομάδα και δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στην έδρα της Λειψία, θα πάω με τον άσσο σε απόδοση 1,70 στον stoiximan.gr

Λειψία – Άουγκσμπουργκ @@ Λειψία σε απόδοση 1,70 (stoiximan.gr)

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

Το προβάδισμα στην Ρεν στο ντέρμπι της Βρετάνης

Η αγωνιστική στην Γαλλική Λίγκα ανοίγει με το ντέρμπι της Βρετάνης ανάμεσα στην Ρεν και την Γκινγκάμπ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις επιτυχίες.

Η γηπεδούχος Ρεν βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, έχοντας στην έδρα της το απόλυτο των νικών με τρεις στις τρεις νίκες και γκολ επτά υπέρ και μόλις δύο κατά. Αντίθετα, μακριά από το κοινό της δεν τα καταφέρνει, όπου σε τέσσερα ματς έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, έτσι την προηγούμενη αγωνιστική, μπήκε νωχελικά και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στην έδρα της Ντιζόν.

Φρέσκος απών ο καλός μέσος Γκουρκίφ (5 συμ./ 1 γκολ) που χτύπησε στην προπόνηση, μακροχρόνιοι ο μέσος Σαντόμ (1 συμ.) και ο επιθετικός Χαμπιμπού.

Από την άλλη η Γκινγκάμπ έχει 11 βαθμούς, έναν παραπάνω από την σημερινή της αντίπαλο και συνολικό απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, τα γκολ εννιά υπέρ και επτά κατά. Προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες με βασική αιτία την επιθετική δυστοκία της. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε με δέκα παίκτες στο 38ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του μπακ Μαρσάλ και ηττήθηκε δίκαια στο γήπεδο της Μπαστιά. Στα τρία τελευταία ματς έχει πετύχει γκολ μόνο με πέναλτι.

Υπάρχει θέμα στη θέση του αριστερού μπακ ενόψει του ντέρμπι με τη Ρεν, ο τιμωρημένος Μαρσάλ προστέθηκε στους τραυματίες Λεβέκ και Λεμέτρ και το κενό θα καλυφθεί αναγκαστικά με αλχημεία. Επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Ντιαλό (6 συμ./ 2 γκολ).

Προγνωστικά Bundesliga: Η Ρεν είναι ισχυρή μπροστά στο κοινό της και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της φιλοξενούμενης Γκινγκάμπ και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στην vistabet.gr και μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας

Ρεν – Γκινγκαμπ @@ Ρεν σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr)

Σκοράρουν οι ομάδες στο «Ανοέτα»

Η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζίον ανοίγει στο Ανοέτα όπου η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Μπέτις, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Η Σοσιέδαδ βρίσκεται στην 11 θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς και απολογισμό 2-13 με γκολ 8-9. Στο προηγούμενο ματς ηττήθηκε στην έδρα της Εϊμπαρ με 2-0, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 24ο λεπτό και στην ίδια φάση μάλιστα αστόχησε σε πέναλτι η αντίπαλος της. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει αποβληθεί τουλάχιστον ένας παίκτης της.

Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ελουντόντο (2 συμ.), εκτός παραμένουν οι Αγκιρέτσε, Γιούρι και Κάρλος Μαρτίνεθ. Αιχμή του δόρατος στο 4-3-3 του Εουσέμπιο Σακριστάν, ο Ουίλιαν Ζοσέ, με τον Χουάνμι να ξεκινάει από τον πάγκο.

Μία από τα ίδια η Μπέτις που βρίσκεται μία θέση παραπάνω με οχτώ βαθμούς και απολογισμό 2-2-2 και γκολ 8-11. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Μάλαγα και αποφάσισε να βάλει περισσότερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι της και δικαιώθηκε, επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα, αλλά δεινοπάθησε στην επανάληψη και κλείστηκε στην περιοχή της.

Όταν αντιμετωπίζει την Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν δεν έχει νίκη από το 2003. Τρεις παίκτες ευθύνονται για τα 8 γκολ της, 1ος σκόρερ προφανώς ο Ρουμπέν Κάστρο με τέσσερα τέρματα, από δύο έχουν Αλεγρία και Χοακίν. Γνωστή η απουσία του μέσου Μάρτεν (1συμ.).

Προγνωστικά Πριμέρα Ντιβιζίον: Αναμένουμε μία αναμέτρηση με πολλή σκοπιμότητα και τακτική, παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal goal σε απόδοση 1,88 στην Mybet.gr

Σοσιεδαδ – Μπέτις @@ goal goal σε απόδοση 1,88 (Mybet.gr)

Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα

  • Λειψία – Άουγκσμπουργκ @@ Λειψία σε απόδοση 1,70 (stoiximan.gr)
  • Ρεν – Γκινγκαμπ @@ Ρεν σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr
  • Σοσιεδαδ – Μπέτις @@ goal goal σε απόδοση 1,88 (Mybet.gr)

Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος με άδεια στην Ελλάδα

Δείτε επίσης

Αγγλία: Επιστρέφει στις νίκες η Έβερτον

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις