Σκληρές μάχες για την οχτάδα

Σκληρές μάχες για την τελική οχτάδα στο Γιουρόπα Λιγκ

Γειά χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκαν χτες οι αγώνες της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και βγήκαν οι οχτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο και σήμερα θα βγουν και οι οχτώ ομάδες από τον Γιουρόπα Λιγκ, σε αυτόν τον θεσμό σαν χώρα θέλουμε να το κατακτήσει η Γερμανική Ντορτμουντ ώστε οι ομάδες να μπουν κατευθείαν στους ομίλους τόσο του Τσάμπιονς όσο και του Γιουροπα. Τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα μπορεί να είναι προφανή αλλά οι μάχες θα είναι σκληρές και με αρκετό ενδιαφέρον, πάμε τα δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Προσεκτικά για την πρόκριση

Στον Αγγλικό εμφύλιο για αυτή την φάση του Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ που έχε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης με το 2-0 που κέρδισε στο «Άνφιλντ». Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων, μετά την ήττα στο πρώτο ματς, υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ για τους οχτώ του κυπέλλου Αγγλίας, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, μην μπορώντας να πάρει την πρόκριση, μένοντας στο 1-1 και θα πρέπει να διεκδικήσει τώρα την πρόκριση σε επαναληπτικό. Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι στην έκτη θέση με 47 βαθμούς και ρεκόρ 13-8-8 και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της για το πρωτάθλημα έχασε και από την Γουέστ Μπρομ με 1-0, ενώ την προσεχή αγωνιστική αγωνίζεται με την Σίτι στο ντέρμπι της πόλης. Εκ νέου απών ο αρχηγός Ρούνει, όπως και οι Γιανγκ (μπακ χαφ), Σο (μπακ).

Από την άλλη η Λίβερπουλ, είναι αρκετά βελτιωμένη με τον Κλόπ στον πάγκο της, αγωνιζόμενη με πάθος, το Σαββατοκύριακο δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και έτσι είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί ήσυχα για τον σημερινό επαναληπτικό στο Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 44 βαθμούς με ρεκόρ 12-8-8, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας με 1-2, αν και είχε βρεθεί πίσω στον σκορ. Στον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ είναι αήττητοι στα εννιά πρόσφατα ματς, όπου τα οχτώ από αυτά ήταν under 2,5. Με την επιστροφή του Μίλνερ, δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα δύο γκολ και δεν έχει κανένα λόγο να ανοιχτεί, θα παραταχθεί κλειστά με μοναδικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει την πρόκριση όσο πιο ξεκούραστα γίνεται, η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ αντίθετα είναι αναγκασμένη να σκοράρει, αλλά αν δεχτεί κάποιο γκολ η υπόθεση πρόκριση τελειώνει, έτσι θα είναι και αυτή ιδιαίτερα επιφυλακτική στην άμυνα, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πολλά γκολ και θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,70 στη vistabet.gr

Προγνωστικά στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ: Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ – Λίβερπουλ # under 2,5 σε απόδοση 1,70 (vistabet.gr)

Στην Αγγλία η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ που έχει μάλλον τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου ματς στην Γερμανία. Η Τότεναμ στο πρώτο ματς αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην αρχική σύνθεση της, αφού δίνει βαρύτητα στο πρωτάθλημα και έχασε με 3-0, σε κανένα σημείο δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και δικαίως έχασε. Την Κυριακή πέρασε με 0-2 από την έδρα της Άστον Βίλλα και παρέμεινε στην δεύτερη θέση και ζωντανή για την κατάκτηση του τίτλου. Το Γιουρόπα Λιγκ δεν αποτελεί στόχο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος συνηθίζει να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του για τα παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ειδικά τώρα που τα πηγαίνει καλά, διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 24 γκολ παθητικό σε 30 αναμετρήσεις.

Η Ντόρτμουντ παρέμεινε στους -5 βαθμούς από την Μπάγερν Μονάχου με την νίκη, επί της Μαϊντζ με 2-0, σε ένα ματς που επισκιάστηκε από το θάνατο ενός οπαδού της στο πρώτο μέρος. Διαθέτει και αυτή την καλύτερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα με 25 γκολ παθητικό σε 26 ματς, ενώ είναι αήττητοι στα 13 τελευταία ματς, με 11 νίκες και δύο ισοπαλίες και έχοντας δεχτεί τέρμα μόνο στα τρία από αυτά.

Η Ντόρτμουντ στοχεύει στο Γιουρόπα Λιγκ σε αντίθεση με την Τότεναμ που έχει σαν πρώτο στόχο την Πρέμιερ Λιγκ και δεν θα ρισκάρει να χάσει την πρόκριση στους οχτώ, πιστεύω ότι δεν θα ανοίξει το παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές στην άμυνα, άλλωστε διαθέτουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές, το under 2,5 είναι σε πολύ καλή απόδοση στο 2,00 στην mybet.gr και αξίζει να μπει στα δελτία μας.

Προγνωστικά στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ: Ντόρτμουντ – Τότεναμ # under 2,5 σε απόδοση 2,00 (mybet.gr)

Στην Γερμανία η Λεβερκούζεν θα υποδεχτεί την Βιγιαρεάλ και για να προκριθεί θα πρέπει να ανατρέψει το 2-0 της Ισπανίας. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Λεβερκούζεν είχε μία κάμψη στα τελευταία ματς και μετά από ένα μήνα κατάφερε να κερδίσει δύσκολα το Αμβούργο με 1-0, έτσι δεν απομακρύνθηκε από τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη χρονιά. Στο πρώτο ματς, έχασε δίκαια, δεν απείλησε καθόλου και είναι ενδεικτικό ότι είχε μόλις μία ευκαιρία εντός στόχου στο παιχνίδι, πάντως είναι αήττητη φέτος εντός έδρας στην Ευρώπη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γεντβάι (10 αγ.) και νοκ άουτ ξανά οι Καμπλ (μέσος, 18α γ. / 1 γκολ), Μπέντερ (μέσος, 7σ αγ.), Χίλμπερτ (μπακ, 11 αγ.) και Μπένις (8 αγ. / 1 γκολ).

Από την άλλη ούτε η Βιγιαρεάλ τα κατάφερε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» απέναντι στην Σεβίλλη με 4-2 σε ένα χορταστικό ματς, όπως δείχνει και το σκορ, στο ημίχρονο κέρδιζε με 1-2, στο δεύτερο δεν άντεξε και δικαίως έχασε, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στα τελευταία 10 λεπτά. Βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση, κυρίως λόγω της πολύ καλή άμυνας της, που είναι η δεύτερη στην κατηγορία με 23 γκολ παθητικό σε 29 ματς.

Η Βιγιαρεάλ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Λεβερκούζεν δεν φαίνεται να μπορεί να την απειλήσει αφού δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πρέπει να επιτεθεί για να ανατρέψει το σκορ, η Βιγιαρεάλ με την δυνατή της άμυνα μπορεί να αντέξει, τα λίγα γκολ έχουν την πρώτη τύχη και θα προτείνω το under 2,5 σε απόδοση 1,75 στην sportingbet.gr.

Προγνωστικά στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν – Βιγιαρεάλ # under 2,5 σε απόδοση 1,75 (sportingbet.gr)

Σκοράρουν στο Βέλγιο, μπορεί εντός έδρας η Σεβίλλη

Η Άντερλέχτ που απέκλεισε τον Ολυμπιακό υποδέχεται την Σαχτάρ που έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου ματς, που ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η Σαχτάρ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, αλλά το γκολ του Ατσεαμπόνγκ κρατάει ζωντανή την Άντερλεχτ.

Η κανονική περίοδο, πριν τα Πλεϊ Οφ του πρωταθλήματος Βελγίου ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε και η Άντερλεχτ με την νίκη της επί της Κορτραϊκ κατέλαβε την τρίτη θέση και πρέπει τώρα να τα δώσει όλα για να μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο. Είναι αήττητη στο γήπεδο της από πέρυσι την ίδια εποχή και συγκεκριμένα από τις 15 Μαρτίου 2015, έκτοτε μετράει 18 νίκες και επτά ισοπαλίες, ενώ συνολικά στο πρωταθλήμα έχει 17 στα 30 goal goal. Λείπουν εδώ και καιρό οι Ομπράντοβιτς, Ισέκα και Χασάν, με αποτέλεσμα οι απουσίες τους να μην επηρεάζουν ιδιαίτερα τα πλάνα του Χάσι.

Η Σάχταρ για το πρωτάθλημα Ουκρανίας για την αγωνιστική που μας πέρασε αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς Κούτσερ και Ρακίτσκι και διαλύθηκε από την Ντνιπρο με 4-1, κάνοντας παιδικά αμυντικά λάθη, η ήττα αυτή την άφησε στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την Ντιναμό Κιέβου. Πριν από αυτή την ήττα, από την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων είχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, εκτός έδρας στην Ουκρανία έχει ρεκόρ 7-1-1, όπου όλα τα ματς ήταν over 2,5, με τα επτά να είναι goal goal, για να φτάσει εδώ απέκλεισε την Σάλκε, όπου μάλιστα την κέρδισε στην Γερμανία με 0-3. Θα λείψει λόγω τιμωρίας μέχρι τέλους της σεζόν ο βασικός χαφ Φρεντ, ενώ τραυματίας παραμένει ο μπακ Αζεβέδο και ο εξτρέμ Ντετίνιο, αμφότεροι αναπληρωματικοί.

Οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές, ενώ αμυντικά έχουν θέματα, έτσι σήμερα μπορεί να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οπότε μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal goal σε απόδοση 1,70 στην Goalbet.gr

Προγνωστικά στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ: Άντερλεχτ – Σαχτάρ# goal goal σε απόδοση 1,70 (Goalbet.gr)

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη θα υποδεχτεί την Βασιλεία με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά την λευκή ισοπαλία στην Ελβετία. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Στην πρώτη αναμέτρηση είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν μένοντας στο 0-0, καλύτερη πάντως ήταν η γηπεδούχος Βασιλεία.

Η Σεβίλλη είναι εξαιρετική στο γήπεδο της, η τελευταία ήττα της ήταν στις 3 Νοεμβρίου 2015, χάνοντας με 1-3 από την Μάντσεστερ Σίτι, έκτοτε μετρά 16 συνεχόμενες νίκες. Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Βιγιαρεάλ με 4-2, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Τιμωρημένος για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία ο μέσος Ν’Ζονζί, τραυματίας ο εξτρέμ Βιτόλο.

Η Βασιλεία είναι πρώτη με διαφορά 14 βαθμών από την δεύτερη ομάδα και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα να κατακτήσει τον τίτλο. Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της για το πρωτάθλημα Ελβετίας, ήταν νικηφόρο, κερδίζοντας με 4-2 εντός έδρας την Σεν Γκάλεν, όπου ο Αυστριακός φορ, Μαρκ Γιάνκο, πήρε από το χεράκι την ομάδα του και την οδήγησε με χατ-τρικ στην ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου. Πρόβλημα στο στόπερ, τη θέση του τιμωρημένου Σάμουελ θα πάρει ο Δανός Χεγκ, ο οποίος έχει στα πόδια του μόνο το πρόσφατο 90λεπτο με τη Σεν Γκάλεν εξαιτίας πολύμηνου τραυματισμού. Αμφίβολος ο μπακ Λανγκ, διαθέσιμος ο φορ Εμπολό.

Αν και δεν είναι μικρή και αμελητέα ομάδα η Βασιλεία, πιστεύω ότι η Σεβίλλη στο γήπεδο της είναι ισχυρή και μπορεί να πάρει την νίκη-πρόκριση, ο άσσος βρίσκεται σε απόδοση 1,45 στην betshop.gr

Προγνωστικά στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ: Σεβίλλη – Βασιλεία# 1 σε απόδοση 1,45 (betshop.gr)

Προγνωστικά στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ

  • Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ – Λίβερπουλ # under 2,5 σε απόδοση 1,70 (vistabet.gr)
  • Ντόρτμουντ – Τότεναμ # under 2,5 σε απόδοση 2,00 (mybet.gr)
  • Λεβερκούζεν – Βιγιαρεάλ # under 2,5 σε απόδοση 1,75 (sportingbet.gr)
  • Άντερλεχτ – Σαχτάρ# goal goal σε απόδοση 1,70 (Goalbet.gr)
  • Σεβίλλη – Βασιλεία# 1 σε απόδοση 1,45 (betshop.gr)

Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες με άδεια στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi