Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Άλμα τίτλου ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ντέρμπι στην Τρίπολη

 

15:00 ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 1994): 8-10-22
Πέρυσι: ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 1-2

ΞΑΝΘΗ: Μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με την Καλλονή και προηγήθηκε με τον Σολτάνι στο 13’. Στο 21’ κέρδισε πέναλτι και αποβολή, με τον Κλέιτον να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα. Είχε την υπεροχή στη συνέχεια, στο 52’ απλά δέχτηκε τη μείωση σε ανυποψίαστο χρόνο, η νίκη όμως ήρθε καθαρά και δίκαια. Αισθάνεται σίγουρα καλύτερα στη θέση του ο Λουτσέσκου, που δέχεται κριτική για τα αρνητικά αποτελέσματα, άδικη κατά τη γνώμη μας, αφού –όπως και πέρυσι- η Ξάνθη δεν παίζει άσχημα και αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή της ως τώρα. Εξαιρετική εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητη (4-1-0), με 8-2 τα γκολ. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Τριάδης.

Εντός: 4-1-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΟΚ: Τεράστιο διπλό στο Καραϊσκάκης, που μπορεί να καθορίσει κατά πολύ τον τίτλο! Μαεστρικές κινήσεις από τον Αναστασιάδη, που διάβασε εξαιρετικά το ματς. Ο ΠΑΟΚ άφησε τον Ολυμπιακό να έχει φλύαρη υπεροχή και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 43’ με τον Αθανασιάδη. ΟΙ γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, αλλά το γκολ της αγωνιστική στο 49’ από τον Περέιρα έκρινε την αναμέτρηση. Είχε επίσης λανθασμένα ακυρωθέν γκολ, ενώ ο Αναστασιάδης χρησιμοποίησε μέχρι και τον Σαλπιγγίδη ως δεξί μπακ, μετά τον τραυματισμό του Σκόνδρα στο 57’. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συνέχισε να κρατάει χαμηλά του τόνους, αφού ξέρει πόσο οριακά είναι τα πράγματα και επιπλέον θέλει το 100% των παιχτών του ενόψει του τελικού με την Γκινγκάμπ την Πέμπτη, όπου θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα. Πολύ καλά τα νέα χθες, αφού ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ και έτσι ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά στο +7! Έχει κάνει το απόλυτο στα τέσσερα εκτός έδρας, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (27). Δεν έχει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στη Ξάνθη (2-1-0). Εκτός παραμένουν ο Τζαβέλας (4 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μαντούρο (3 συμμ.). Σημαντική η επιστροφή του Μακ (8 συμμ./5 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 4-0-0
Γκολ: 9-1
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ είναι σε περίεργο δίλημμα, αφού πρέπει να ανταπεξέλθει τόσο στην αυξανόμενη πίεση στα εγχώρια, όσο και στην Ευρώπη, που θέλει να συνεχίσει. Η ισοπαλία είναι πιθανή σήμερα (4.15 Stoiximan), αφού οι γηπεδούχοι δεν υστερούν σε πολλά από τον Δικέφαλο, ενώ από την άλλη περιμένουμε από τον Αναστασιάδη «συντηρητική πολιτική».


 

 

17:15 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία (από 2010): 1-1-2
Πέρυσι: –

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δεν θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο από την ήττα στο ματς με τον Αστέρα την Πέμπτη, ο Τζαναβάρας πάντως δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Μάλλον άκυρη η παρατήρησή του, αφού εκτός από δύο φάσεις που δημιούργησε κόντρα στη ροή στο τέλος του πρώτου μέρους και στην στο τέλος του δεύτερου, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ισάξια του Αστέρα. Ευθύνη του Ταΐρη στο πρώτο γκολ (40’), που έπνιξε το σουτ του Μπακασέτα, στις καθυστερήσεις δέχτηκε το δεύτερο. Η κάκιστη πορεία έφερε αλλαγές πριν λίγο καιρό στον πάγκο (έλευση Τζαναβάρα), αλλά ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις και στο διοικητικό κομμάτι, με τον Ανδρέα Πάτση, να έχει βάλει πωλητήριο στις μετοχές της ΠΑΕ στο ποσό των 600.000 ευρώ. Σταθερά ουραγός της βαθμολογίας, στο -7 πλέον από τη σωτηρία. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (4), σκοράροντας μόνο στα 4 από τα 11 παιχνίδια της ως τώρα, αλλά και τη χειρότερη άμυνα (22). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 1-1-3
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 0-1-4

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 13’, ενώ στο 21’ η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά, όταν ο Πιπίνης έκανε πέναλτι και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να μην χάνουν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη η Ξάνθη δε μπήκε το ίδιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει με προβολή του Βαλλιού (52’), χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο ως το τέλος. Δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη για την ομάδα του Ματζουράκη, μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά, που βρέθηκε εκτός πεντάδας. Περιμένουμε να διορθώσει τη θέση της στη συνέχεια, αφού δεν περιμένουμε να συνεχίσει να κινείται στο ίδιο επίπεδο για πολύ ακόμα. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (4), ενώ για πρώτη φορά δέχθηκε δύο τέρματα σε έναν αγώνα στο πρωτάθλημα. Νο goal και under οι 4 αναμετρήσεις της με τη Νίκη. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Πιπίνης (10 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση Στοίχημα: Ο Ματζουράκης έχει φτιάξει ένα πολύ δεμένο σύνολο, που προσέχει πολύ την άμυνα. Δεν περιμένουμε να κιντυνεύσει πολύ από την αδύναμη επιθετικά Νίκη, αλλά ούτε μεγάλη νίκη, αφού δεν φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές. Under στο 1.55 (Mybet).


 

 

 

17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1996): 1-2-4
Πέρυσι: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το αήττητο σερί της σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά η εικόνα του ήταν και πάλι πολύ καλή και θα μπορούσε να έχει πάρει το βαθμό. Πιέστηκε πολύ στα πρώτα λεπτά και ευτυχώς δεν το πλήρωσε. Προς το τέλος του ημιχρόνου ήταν η σειρά του να πιέσει και στο 38’ είχε δοκάρι. Ρώσικη ρουλέτα η επανάληψη και για κακή του τύχη ήταν αυτό που δέχτηκε το γκολ στο 80’. Ο Μάκης Χάβος έμεινε δικαιολογημένα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών του, που ωστόσο δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και οι κουβέντες για Ευρώπη μάλλον σίγησαν και πάλι στο Αγρίνιο. Under οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Πανιώνιο, no goal οι 7 από αυτές, ισόπαλα τα δύο περσινά (0-0 εντός, 1-1 εκτός). Επέστρεψε ο κεντρικός αμυντικός Μαλεζάς (10 συμμ.). Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μορένο (5 συμμ./5 γκ.).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 9-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Για ακόμα ένα ματς εμφανίστηκε διπρόσωπος και το πλήρωσε, χάνοντας στην Κέρκυρα αυτή τη φορά με 1-0. Αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων (14’) και θα μπορούσε να έχει δεχτεί και δεύτερο στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ήταν καλύτερος, η είσοδος του Μπουμάλ τον έκανε πιο επιθετικό και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες δεν τις εκμεταλλεύτηκε, ούτε και όταν έπαιξε με 10 για το τελευταίο 20λεπτο. Στο κακό πρώτο ημίχρονο οφείλεται η ήττα δήλωσε ο Τερζόπουλος, που αν δεν οδηγήσει την ομάδα σε αγωνιστική ανάταση, δύσκολα να είναι στον πάγκο της ομάδας από το νέο έτος. Στο +2 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, με τον Πανιώνιο να έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τη Νίκη Βόλου στα 8 τελευταία παιχνίδια του. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Κολοβός (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-1-4
Γκολ: 3-7
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Στοίχημα: Ταλαιπωρημένη ομάδα θυμίζει ο Ιστορικός. Σε καλύτερη κατάσταση οι Αγρινιώτες, που μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες σήμερα, αλλά δεν είναι για 1.45 που προσφέρεται στις εταιριες στοιχηματων. Θα πάμε με τη μέση λύση του 2-3 γκολ, αφού αμφότερες οι ομάδες βγάζουν φάσεις στο παιχνίδι τους (1.97 Championsbet).


17:15 ΟΦΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 7-4-7
Πέρυσι: ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

ΟΦΗ: Με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 96’, ενώ είχαν δοθεί 5 λεπτά καθυστερήσεις, επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές στο ντέρμπι της Κρήτης κόντρα στον Εργοτέλη, νίκη που δεν άξιζε βάση συνολικής εικόνας. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αφού έχει πλησιάσει απειλητικά τη ζώνη του υποβιβασμού (+2). Σόου πάλι έδωσε ο Γκατούζο, που τελικά αποβλήθηκε και είδε το δεύτερο ημίχρονο από την εξέδρα. Θετικές οι διοικητές εξελίξεις στην ομάδα, αφού ο Ματθαίος Πουλινάκης αποχώρησε από την ομάδα και νέος πρόεδρος είναι ο Ανδρέας Μανουσάκης, αλλά ως μεταβατική λύση. Επενδύσεις στον ορίζοντα με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει ανοίξει διάλογο με Ιταλούς επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην ομάδα και αναλόγως τις εξελίξεις, θα καθορίσουν και τα μελλούμενα στα διοικητικά. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία (3-0-2). Μαζί με τον Πλατανιά, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (8). Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ραζάκ (9 συμμ.). Εκτός ο Απόνιο (3 συμμ.) και ο επιθετικός Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-0-2
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση φέτος… ίσως καλύτερη και από όλη την περσινή σεζόν, διασύροντας τον ΠΑΣ με 0-4 στους Ζωσιμάδες. Καθολική η υπεροχή του στο παιχνίδι, όπου κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 πριν το ημίχρονο (Τόμας 38’, Μάντζιος 43’). Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τους Μιλοσάβλιεφ (61’), Μάντζιο (68’), να διαμορφώνουν το τελικό σκορ. Δικαίωση για Παντελιάδη, που αν και αμφισβητήθηκε εντόνως στην αρχή της σεζόν, οδηγεί την ομάδα προς μία άνετη παραμονή, παραμένοντας αήττητος για 5 αγωνιστικές (2-3-0), 6 αγώνες αν υπολογίσουμε τη νίκη στο κύπελλο επί του Πλατανιά (2-0). Πολύ σημαντικό το ότι έχει κρατήσει το μηδέν και στις 6 αυτές αναμετρήσεις. Επέστρεψε ο Γεωργιάδης (9 συμμ.). Εκτός ο Γιακουμάκης, (5 συμμ./1 γκ.) Σάντσες (6 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση Στοίχημα: Από αήττητο σερί προέρχεται ο Λεβαδειακός και από πειστική εμφάνιση που σπάνια μας συνηθίζει. Ο ΟΦΗ είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας, αλλά δε μας πείθει. Δεν θα κακοπέσει άσχημα σε κανέναν η ισοπαλία (3.25 Playbet).


 

 

19:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 2007): 2-6-8
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη, αλλά τελικά πήρε τη νίκη. Είχε τις φάσεις στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Μπακασέτα στο 40’. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ως το τέλος και στο 93’ ο Μάσα με ατομική ενέργεια σφράγισε τη νίκη. Ο Βεργέτης πάντως δε φάνηκε ικανοποιημένος απόλυτα από τους παίχτες και έχει εν μέρει δίκαιο, αφού ο Αστέρας δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα και η νίκη ήρθε περισσότερο λόγω των μεγάλων αδυναμιών του αντιπάλου. Μπήκε ξανά στη πεντάδα, με ένα βαθμό να τον χωρίζει από την 6η Καλλονή και πλέον στόχος του είναι να παραμείνει εκεί, αφού το ευρωπαϊκό όνειρο τελείωσε. «Αυλαία» την Πέμπτη στο Γιουρόπα για τους Αρκάδες, που θα ταξιδέψουν στη Σερβία για το ματς-αγγαρεία κόντρα στην Παρτιζάν. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (2-2-0). Μόνο δύο νίκες μετράει κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-6-8) και οι δύο ήταν εντός έδρας, η πρώτη την πρώτη χρονιά που ανέβηκε στην Super League, η δεύτερη πέρυσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εκτός ο κεντρικός μέσος Ουσέρο (9 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Ρόλε (9 συμμ./2 γκ./4 ασίστ). Ο Βεργέτης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπαντιμπανγκά (3 συμμ.) και τους Σανκαρέ (8 συμμ.), Γιαννιώτα (8 συμμ./1 γκ.) που εξέτισαν.

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Αναστασίου έκρυβε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα για το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο στο Αγρίνιο και πλέον ονειρεύεται κορυφή. Πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος, και ειδικά στο πρώτα 20’, όπου έχασε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί. Προς το τέλος του ημιχρόνου πιέστηκε και γλίτωσε από το δοκάρι, στην επανάληψη ξαναπήρε τα ηνία και τελικά από κόρνερ, ο Πέτριτς βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ανεβασμένο το κλίμα στους πράσινους μετά από τις 4 σερί νίκες, αλλά όλοι επιμένουν ότι πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι. Η ουσία είναι πως αν κερδίσει σήμερα ξεπερνάει τον Ολυμπιακό και θα είναι μόνος δεύτερος πίσω από τον ΠΑΟΚ από τον οποίο απέχει 6 βαθμούς. Την Πέμπτη υποδέχεται την Εστορίλ, ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αφού ως γνωστόν έχει ήδη αποκλειστεί. Επέστρεψε από την Κροατία ο Πράνιτς (9 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο Μπούρμπος (9 συμμ.). Κανονικά στην αποστολή ο Ατζαγκούν (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Σπυρόπουλος.

Εκτός: 3-1-2
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να θυμίζει σε αποτελεσματικότητα την ομάδα του περσινού δεύτερου γύρου. Πριν λίγο καιρό θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον άσο, αφού ο Αστέρας δείχνει σταθερότητα, αλλά τα πράγματα πλέον άλλαξαν. Δεν είναι δύσκολο να δεχθούν γκολ οι άμυνες των δύο ομάδων και έτσι περιμένουμε γκολ-γκολ εκατέρωθεν (1.85 Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις