Μιλαν – Σπετσια προγνωστικα στοιχημα | 05/11/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μιλαν – Σπετσια προγνωστικα στοιχημα Serie A

Έχοντας ακολουθήσει μια ήττα στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο με μία θεαματική επιτυχία στην Ευρώπη, η Μίλαν επιστρέφει στην εγχώρια δράση το Σάββατο, όταν υποδέχεται την μαχόμενη Σπέτσια στο Σαν Σίρο. Οι Ροσονέρι επανήλθαν από την απογοητευτική ήττα από το Τορίνο στη Serie A, νικώντας την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ για να σφραγίσουν την πρόκριση στο Champions League, και τώρα αντιμετωπίζουν μια ομάδα που δεν έχει καταγράψει ακόμη έναν βαθμό ή ακόμη και ένα γκολ στα ταξίδια της.

Με ψυχολογία η Μίλαν στην εγχώρια δράση

Χρειαζόταν μόνο μια ισοπαλία για να φτάσει στο νοκ άουτ του Champions League για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, η Μίλαν έπρεπε απλώς να κρατήσει την Σάλτσμπουργκ σε απόσταση από το τέρμα της όταν οι ομάδες συναντήθηκαν στο Μεάτσα το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας εξασφάλισαν την δεύτερη θέση στον πέμπτο όμιλο, με την νίκη με 4-0 που προήλθε κυρίως από τα τέρματα του Ολιβιέ Ζιρού (11 συμ./4 γκολ/2 ασίστ) και στις δύο πλευρές της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Έχοντας κατακτήσει συνεχόμενες νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης για πρώτη φορά από το 2011, οι επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης είναι τώρα στην κλήρωση της Δευτέρας, αλλά θα στοχεύουν πρώτα να ανακάμψουν από ένα σπάνιο γλίστρημα στη Serie A.

Η Μίλαν ήταν δεύτερη στην κατηγορία πριν ταξιδέψει στο Τορίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά αφού έκανε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο προπονητής Στέφανο Πιόλι είδε την ομάδα του να χάνει για πρώτη φορά σε 18 εκτός έδρας αγώνες της Serie A και μόλις για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.

Μετά από μια ασύνδετη εμφάνιση στο Τορίνο, οι τραυματισμένοι Ροσονέρι υποχώρησαν στην τρίτη θέση, περίπου έξι πόντους διαφορά από την αδυσώπητη Νάπολι, η οποία εκμεταλλεύτηκε πλήρως κερδίζοντας το 10ο παιχνίδι της από 12 ματς.

Αν σκοντάψει ξανά, η Μίλαν θα έχανε διαδοχικούς αγώνες της Serie A για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο, οπότε ο Πιόλι θα στραφεί τώρα στη συνήθως στεγανή άμυνά του στο γήπεδο του: το 2022, κράτησε εννέα ανέπαφες εστίες, τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Μόνο η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν καταγράψει περισσότερα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι του Σαββάτου Σπέτσια είναι μία από τις δύο μόνο ομάδες που κέρδισαν τους Ροσονέρι εντός έδρας αυτό το έτος, με μια επιτυχία 2-1 τον Φεβρουάριο και ακολούθησε η νίκη της Νάπολι νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα της Μίλαν

Εν μέσω ενός γεμάτου προγράμματος πέντε αγώνων πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο σε ένα δεκαπενθήμερο, η Μίλαν πρόκειται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα που ξεκίνησε στη νίκη της Τετάρτης επί της Σάλτσμπουργκ, με τον επιθετικό Ολιβιέ Ζιρού να είναι προφανής υποψήφιος για ξεκούραση μετά από 90 λεπτά.

Επομένως, ο Ντιβόκ Όριτζι (7 συμ./1 γκολ/1 ασίστ) θα πρέπει να επιστρέψει στην ενδεκάδα το Σάββατο, έχοντας σκοράρει στο πλήρες ντεμπούτο του εναντίον της Μόντσα τον περασμένο μήνα. Ο Ζούνιορ Μεσίας (9 συμ./2 γκολ/1 ασίστ) μπορεί επίσης να αντικαταστήσει τον Άντε Ρέμπιτς (7 συμ./3 γκολ/2 ασίστ) στη δεξιά πτέρυγα, ενώ ο Μπραχίμ Ντίαθ (10 συμ./4 γκολ/1 ασίστ) και το βελγικό δίδυμο Τσαρλς Ντε Κετελάερε (11 συμ./1 ασίστ) και Άστερ Φρανκς (3 συμ.) ανταγωνίζονται για θέσεις πίσω από τον μοναδικό επιθετικό.

Η Σπέτσια είναι η ομάδα εναντίον της οποίας ο Ραφαέλ Λεάο (11 συμ./5 γκολ/4 ασίστ) σημείωσε τα περισσότερα γκολ του στη Serie A (τρία) και ο Πορτογάλος έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει δώσει τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα αυτήν τη σεζόν – μόνο οι Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχουν περισσότερες ασίστ.

Εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα τραυματισμών, εν τω μεταξύ, οι πλάγιοι μπακ Ντάβιντε Καλάμπρια (7 συμ./1 ασίστ) και Αλεσάντρο Φλορέντσι (2 συμ.), καθώς και ο εξτρέμ Αλέξις Σαλεμάκερς, ο τερματοφύλακας Μάικ Μενιάν και ο μακροχρόνιος απόντας Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Υπό άμεσο κίνδυνο η Σπέτσια

Από την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά το 2020, η Σπέτσια κέρδισε δύο από τις τέσσερις συναντήσεις πρωταθλήματος με τη Μίλαν.

Ίσως το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η ομάδα της Λιγουρίας έχασε χωρίς να σκοράρει σε καθένα από τα πρώτα έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στη Serie A αυτή τη σεζόν, ενώ μόνο τέσσερις ομάδες στην ιστορία έχουν χάσει επτά στη σειρά χωρίς να βρουν δίχτυα – και μόλις ένα αυτόν τον αιώνα. Συνολικά, οι παίκτες του Λούκα Γκόττι δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα μισά από τα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, κάτι που αντιπροσωπεύει το χειρότερο από κοινού απολογισμό από αυτή την άποψη, μαζί με την Σαμπντόρια. Επιπλέον, αυτή την στιγμή δέχονται εκτός έδρας γκολ με ρυθμό πάνω από δύο ανά παιχνίδι.

Μόνο η φόρμα της εντός έδρας κρατά τους φιλοξενούμενους στη ζωή αυτή την στιγμή, αλλά ακόμη και εκεί ηττήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς υπέκυψαν σε ένα γκολ, από την Φιορεντίνα στο στάδιο Αλμπέρτο Πίκο.

Η συγκέντρωση ενός μόνο πόντου από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου είναι μια τάση που δεν μπορεί να συνεχιστεί εάν ο Λούκα Γκόττι θέλει να παραμείνει στη θέση του για πολύ περισσότερο, αλλά η συνάντηση με τη Μίλαν τώρα είναι σχεδόν το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο προπονητής της Σπέτσια.

Στην συνέχεια θα βρεθεί κόντρα στην πρώην ομάδα του Ουντινέζε, η οποία έχει αρχίσει να υποχωρεί μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, και στην συνέχεια η Βερόνα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, οπότε μπορεί να είναι μια περίπτωση περιορισμού ζημιών από αυτό το Σάββατο.

Τρεις απόντες στην Σπέτσια

Ενώ οι Ζιρού και λεάο ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί για τους γηπεδούχους, ο Μπαλά Νζολά (12 συμ./5 γκολ) της Σπέτσια έχει πετύχει ακριβώς τα μισά από τα γκολ του συλλόγου του στη Serie A αυτή την σεζόν. Αν και ο επιθετικός της Αγκόλα σκόραρε στην ήττα της περασμένης εβδομάδας με την Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε διαδοχικές εμφανίσεις από τον Ιανουάριο του 2021.

Στον πιθανό αγώνα υποστήριξης του Νζολά, ο αρχηγός Εμμάνουελ Γκιάσι (12 συμ.), δεν έχει ακόμη σκοράρει ή δώσει ασίστ αυτή την σεζόν, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει το Σάββατο. Στον πάγκο εμφανίζεται ο δανεικός της Μίλαν, Ντανιέλ Μαλντίνι.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Σιμόνε Μπαστόνι (9 συμ./2 γκολ/1 ασίστ) όσο και ο Βίκτορ Κοβαλένκο (7 συμ.) αναμένεται να μείνουν εκτός δράσης μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά ο Έμιλ Χολμ (11 συμ./1 γκολ/1 ασίστ) ελπίζει να είναι σε φόρμα. Μετά την αποβολή του το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο βασικός αμυντικός Δημήτρης Νικολάου (12 συμ.) πρέπει να εκτίσει τιμωρία.

Μιλαν – Σπετσια προγνωστικα στοιχημα Serie A: Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η Σπέτσια θα βελτιωθεί αισθητά εκτός έδρας αυτή τη φορά, καθώς αντιμετωπίζει μια τρομερή δυναμική Μίλαν στο Μεάτσα. Η Μίλαν, διαθέτει την ποιότητα και μπροστά στο κοινό της μπορεί να πάρει τρεις εύκολους πόντους. Ο άσσος μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 1,70 μπορεί να σταθεί στο παιχνίδι μας.

Μιλαν – Σπετσια προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ 1 & Over 2,5 σε απόδοση 1,70 (Bwin.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aπόλυτη Summer προσφορά*

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις