Πάμε Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Στα βαθιά ο Σα Πίντο

 

16:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2012): 0-2-5
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Έδειξε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι, αλλά ο χαρακτήρας… έμεινε μέχρι το 50’, αφού οι φιλοξενούμενοι στο τέλος κατάφεραν να γυρίσουν και πάλι το παιχνίδι. Αστείο το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο 10’, με κραυγαλέα αμυντικά λάθη, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 14’ με τον Κουλιμπαλί και να πάρει προβάδισμα με τον Τόρρες στο 50’. Από εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία και αφού ισοφάρισε στο 52’, γύρισε το παιχνίδι στο 69’. Σε όλα τα γκολ φέρει ευθύνη ο κίπερ Ολίμπα, που παρά την εμπειρία του έκανε τραγικό ντεμπούτο. Στον τρόπο που δέχτηκε τα γκολ και η ομάδα του στάθηκε και ο Γιάννης Χριστόπουλος. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει στο προηγούμενο εντός από τον ΠΑΟΚ με 0-4. Μεσοβδόμαδα αγχώθηκε κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου στην πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλλου, αλλά τελικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με το δεξί, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1. Ο Μιλούνοβιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πλατανιά στο 28’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 51’, αλλά ο Ναζλίδης που είχε να σκοράρει ακριβώς ένα χρόνο, επέστρεψε από την πολύμηνη απουσία του, γυρίζοντας το παιχνίδι στο 67’, με τον Ζαραδούκα να σφραγίζει τη νίκη στο 89’. Μετά το σημερινό τελειώνει ένα δύσκολο πρόγραμμα, αφού στις 5 πρώτες αγωνιστικές θα έχει αντιμετωπίσει τους 4 από την περσινή πρώτη πεντάδα (Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αστέρα). Over τα 4 τελευταία επίσημα, over 3.5 τα 3 από αυτά. Εκτός ο δεξιός μέσος Γουνδουλάκης (3 συμμ.).

Εντός: 0-0-2
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 3-0-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Είχε ένα άνετο απόγευμα στην Κατερίνη, όπου επικράτησε με 4-1 του Αιγινιακού στο πρώτο του παιχνίδι για τον όμιλο του κυπέλλου, παίζοντας με αρκετές αλλαγές. Δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’, ισοφαρίζοντας όμως άμεσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες (33’). Οι ισορροπίες όμως άλλαξαν αμέσως μετά, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 στ 37’, κάτι που ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο γυρίζοντας το παιχνίδι στο επόμενο λεπτό (Τσοκάνης) και φτάνοντας σε μία άνετη νίκη με 2 γκολ του Γιαννιώτα, τα πρώτα στη νέα του ομάδα. Νίκη πέτυχε και στο πρωτάθλημα, αναγκάζοντας την Καλλονή στην πρώτη της φετινή ήττα. Ο Ρόλε εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Χογκ και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, ο οποίος όμως στη συνέχεια δεν επέτρεψε στην ομάδα της Τρίπολης να μεγαλώσει το δείκτη του σκορ με τις αποκρούσεις του. Έχει ηττηθεί και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, όπου εμφανίστηκε over και γκολ-γκολ. Συνολικά, μακριά από την Τρίπολη, δεν έχει κερδίσει στις 7 τελευταίες εξόδους του για το πρωτάθλημα (0-1-6). Μαζί με ένα φιλικό πέρυσι, μετράει αήττητο 7 αγώνων κόντρα στον Πλατανιά (5-2-0). Εκτός ο κεντρικός μέσος Μουκάμ, ο αμυντικός μέσος Τορμένα και ο επιθετικός Μπαντιμπανγκά (2 συμμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Πλατανιάς είναι από τις πιο ασταθείς ομάδες του πρωταθλήματος και ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος μαζί του. Ο καλός όμως Αστέρας, μπορεί να αποφύγει την ήττα, σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται ως το αουτσάιντερ. Χ2 στο 1.50 (Stoiximan).


Nokibet.gr – Παίξε τώρα στοίχημα, με τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

18:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 1994): 10-11-19
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 0-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Φωστήρα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και τελικά έμεινε δίκαια στο 0-0. Είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά διαβασμένη άμυνα των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, είχε καλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Κολοβό, αλλά τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκα από ένα βαθμό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δίκαια εκτός έδρας ήττα στην Κομοτηνή. Δε μπόρεσε να απειλήσει και επέτρεψε πολλές φάσεις στον Πανθρακικό. Καθοριστική μία από αυτές, όπου ο Χατζηϊσαΐας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Κάσες, αποβλήθηκε και επέτρεψε στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ από την άσπρη βούλα. Το παιχνίδι είχε μικρή διακοπή λόγω βροχής στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτό δε βοήθησε σε τίποτα την ομάδα του Τερζόπουλου να αλλάξει την κατάσταση, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αυτό ήταν με διαφορά το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει κάνει το δύο στα δύο φέτος, επικρατώντας των Εργοτέλη και Αστέρα με 2-1. Δεν έχει κερδίσει στη Ν. Σμύρνη στις 4 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Ξάνθη, με τις τρεις πιο πρόσφατες να είναι ισόπαλες. Χωρίς απουσίες.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-1-2

ΞΑΝΘΗ: Την πρώτη νίκης της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ξάνθη με το δίκαιο εντός έδρας 2-0 επί του Λεβαδειακού, έχοντας τον υπηρεσιακό Νίκο Νεντίδη στον πάγκο της. Το σκορ άνοιξε ο Καπετάνος, που στο 37’, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ξάνθης και εξαιτίας του η Ξάνθη κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Ζίτο του Λεβαδειακού να παίρνει δεύτερη κίτρινη στο 76’. Στο 90’ ο Σίλβα Κλέιτον συνδύασε την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκοράροντας στο 90’. Μεσοβδόμαδα ζευγάρωσε τις νίκες της, επικρατώντας στο κύπελλο της Νϊκη Βόλου εντός έδρας με 1-0. Είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Στο 82’ όμως ο Ρανός τη λύτρωσε σκοράροντας από κοντά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Και στα δύο παιχνίδια στον πάγκο της βρέθηκε ο Νίκος Νεντίδης, ο πρώην βοηθός του Σάκη Τσιώλη, κάτι που θα γίνει και σήμερα, αλλά για τελευταία φορά, αφού ο Χρήστος Πανόπουλος συμφώνησε τελικά με τον με τον Ρουμάνο Ράζβαν Λουτσέσκου (πρώην Πετρολούλ), ο οποίος παρουσιάστηκε την Πέμπτη. Γκολ-γκολ και over 3.5 και τα δύο εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα. Αήττητη από τον Πανιώνιο στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-4-0). Εκτός ο αριστερός μπακ Γουάλας (2 συμμ.) και ο αριστερός εξτρέμ Τριάδης.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η αποχώρηση του Τσιώλη φαίνεται πως έκανε καλό στη Ξάνθη, που πέτυχε δύο σερί νίκες. Ο Πανιώνιος έδειξε καλά στοιχεία στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά προβλημάτισε με την εμφάνιση του κόντρα στον Λεβαδειακό. Ή ισοπαλία ή πάσο είναι το παιχνίδι (3.25 Mybet).


 

Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

20:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 3-3-11
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η κακή εμφάνιση και η ήττα κόντρα στον ΟΦΗ (0-1), η αποτυχία στην Ευρώπη και οι διαπληκτισμοί τον τελευταίο καιρό μεταξύ παιχτών και Παράσχου, ήταν η αφορμή για την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, με τη διοίκηση να κάνει γρήγορη κίνηση με την έναρξη συνεργασίας με τον Σα Πίντο, που πέρυσι είχε οδηγήσει τον ΟΦΗ στην 6η θέση και τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μεσοβδόμαδα είχε τον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας, όπου χωρίς να πατήσει γκάζι πήρε δίκαια τη νίκη, με γκολ του Κούρου στο 75’. Ο Κορακάκης ήταν στον πάγκο ως υπηρεσιακός, με τον Σα Πίντο να κάνει το δυσκολότερο δυνατό ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό. Μαζί με δύο περσινά ματς για το κύπελλο, ο Ατρόμητος μετράει 3 σερί ισοπαλίες κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (2), αλλά την καλύτερη άμυνα (1). Νο goal και under και τα τέσσερα παιχνίδια του, 5 μαζί με τον αγώνα στο κύπελλο. Εκτός ο αμυντικός χαφ Αγκουαζί, ο αριστερός μπακ Κιβρακίδης, ο κεντρικός αμυντικός Θεολόγου και οι κεντρικοί μέσοι Μπρίτο (2 συμμ.), Εγκουέμ.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με πολλά νέα πρόσωπα στον αγώνα του κυπέλλου μεσοβδόμαδα με την Παναχαϊκή, το οποίο κρίθηκε από ένα αστείο αυτογκόλ, μετά από αδύναμη σέντρα του Βέργου. Ο Μίτσελ θέλησε να δοκιμάσει σχεδόν όλους τους νέους της ομάδας, έχοντας μόνο τους Εντινγκά και Διαμαντάκο από τους βασικούς στην αρχική σύνθεση. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια κάποιων, αλλά όχι από τη συνολική εμφάνιση και το σκορ ο Ισπανός. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Βέροιας στο Καραϊσκάκης. Στο 5’ είχε δοκάρι με τον Μήτρογλου, με τον διεθνή επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 33’ με εκτέλεση πέναλτι. Τα πέναλτι όμως τα αναλαμβάνει ο Τσόρι και αυτό προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ των παιχτών, με τον Τσόρι να μη δέχεται τη συγγνώμη του Μήτρογλου. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε αργότερα. Στο τέλος τα άλλα δύο γκολ, με τον Κασάμι να πρωταγωνιστεί και στα δύο, βγάζοντας την ασίστ στον Μπενίτες (88’) στο πρώτο και σκοράροντας το δεύτερο (92’). 3-1-0 έχει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, και οι τρεις νίκες ήταν εντός έδρας και σκόραρε από τρεις φορές. Αν και δεν είχε να αντιμετωπίσει και κανένα δύσκολο αντίπαλο. «Θέμα» Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει ότι ακόμα δε σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του. Την Τετάρτη φιλοξενείται στη Σουηδία από την Μάλμε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (10) και την δεύτερη καλύτερη άμυνα (2). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σιόβας, ο δεξιός μπακ Σαλίνο (1 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Φούστερ (1 συμμ.), Ντοσεβί (2 συμμ.), ο εξτρέμ Γκαζαριάν (1 συμμ.) και ο επιθετικός Διαμαντάκος (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σταθερή αξία ο Ατρόμητος με τον Παράσχο να έχει βάλει το στίγμα του στην ομάδα. Άγνωστο τι αλλαγές θα φέρει ο Σα Πίντο, αλλά με το υλικό που διαθέτει το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τον κάνει πιο αποτελεσματικό στην επίθεση. Over στο 2.25 (Goalbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις