Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Ντεμπούτο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

 

15:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1994): 9-13-14
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ 0-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σε ένα ιδιαίτερο ματς με 3 χαμένα πέναλτι και 2 αποβολές ο Πανιώνιος έχασε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-1. Ανοιχτό το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, αλλά όλα τα λεπτά ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 (62’,78’), με τον Χατζηϊσαΐα να αποβάλλεται στο 76’, φάση στην οποία δόθηκε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 82’ κέρδισε πέναλτι, στο οποίο αστόχησε ο Μπουμάλ (απέκρουσε ο Μπρακάλι), αλλά ο Γιάννου πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1. Λίγο αργότερα νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους, δεύτερη απόκρουση ο Παπαδόπουλος. Δεύτερη σερί ήττα για τον «Ιστορικό», ο οποίος μετράει 4 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές (1-2-5) και συνέχισε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Άδικη η συγκομιδή, αφού σε πολλά παιχνίδια του άξιζε κάτι παραπάνω, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ο Τερζόπουλος πάντως πλήρωσε το μάρμαρο και αποχώρησε, άδικα κατά τη γνώμη μας. Γρήγορα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Ουζουνίδη, ο οποίος θα ντεμπουτάρει σήμερα. Κανονικά στην αποστολή ο εξτρέμ Κολοβός (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Χατζηϊσαΐας (7 συμμ.).

Εντός: 3-1-2
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 1-1-3

ΟΦΗ: Τον πλήγωσε ο πρώην παίχτης του, Βαγγέλης Μάντζιος, από τον οποίο δέχθηκε δύο γκολ (54’, 92’ πεν.) και δεν έκανε το 2 στα 2 εντός έδρας, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Μόλις 4 βαθμοί στα 6 τελευταία (1-1-4) και πλησίασε ακόμα περισσότερο την επικίνδυνη ζώνη. Τα θετικά νέα πάντως είναι εξωαγωνιστικά, αφού οι Ιταλοί επενδυτές ήρθαν τελικά στον ΟΦΗ, η κατασκευαστική εταιρεία CAME, η οποία θέλει να αρχίσει να επενδύει στο ποδόσφαιρο, αφού εκτός του ΟΦΗ ενδιαφέρεται και για ομάδες της ιταλικής Serie B. Ήδη έχουν καταθέσει 1 εκατ. ευρώ και μένουν τα τυπικά για να δοθούν στον σύλλογο. Η ΓΣ για την εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει μέσα στον Γενάρη. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (8). Πέρυσι στο πρωτάθλημα έφερε δύο φορές 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά στο κύπελλο τον κέρδισε δύο φορές. Συνολικά είναι αήττητος στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0), στα τρία από αυτά δεν έχει δεχτεί γκολ. Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Μιλιάζες (9 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο κεντρικός αμυντικός Τριποτσέρης (12 συμμ.). Εκτός οι κεντρικοί μέσοι Ραζάκ (9 συμμ.), Κάλαϊτζιτς, ο κεντρικός αμυντικός Φαζός, εξτρέμ Κουτσιανικούλης (9 συμμ.) και ο επιθετικός Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.).
Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 3-13
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο ΟΦΗ. Δεν έλειπαν πολλά πράγματα από τον Πανιώνιο, εκτός από τύχη, που ελπίζουμε να την φέρει ο Ουζουνίδης. Άσος στο 1.75 (Stoiximan).


 

 

 

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2007): 4-2-2
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, παίρνοντας ακόμα ένα βαθμό, με το 0-0 στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν. Από ισοπαλία προέρχεται και στο πρωτάθλημα, το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις στο πρώτο μισάωρο, αλλά δέχτηκε το γκολ στο 30’, ισορρόπησε πριν την ανάπαυλα, ισοφάρισε στο 36’ με κεφαλιά του Σανκαρέ, πολλές οι φάσεις εκατέρωθεν στην επανάληψη, το 1-1 όμως δεν άλλαξε ως το τέλος. Αήττητος στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0). Παρέμεινε έτσι 4ος , αλλά είδε τη Βέροια να τον φτάνει στους 21 βαθμούς, κάτι που κάνει πολύ κρίσιμη τη νίκη στο σημερινό. Παραμένει αήττητος εντός έδρας στο πρωτάθλημα (2-3-0), όπως και από την Βέροια στις 4 φορές που την έχει υποδεχτεί στην Τρίπολη (3-1-0), κρατώντας και τα 4 το μηδέν στην άμυνα. Εκτός ο αμυντικοί μέσοι Κιτόκο (1 συμμ.), Τορμένα, ο μεσοεπιθετικός Ρόλε (9 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (4 συμμ.).

Εντός: 2-3-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΒΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές (0-3-2), επικρατώντας του Πλατανιά εντός έδρας με 2-0. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και το έλεγξε, ανοίγοντας το σκορ στο 9’ με τον Μπαλάφα. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στη συνέχεια και έκανε το 2-0 με τον Κάμπορα στο 60’, στο τέλος όμως λαχτάρησε γλιτώνοντας δύο φορές από το δοκάρι, σε γενικές γραμμές ωστόσο δίκαιη η νίκη. Ξανά στις ευρωπαϊκές θέσεις, που όλοι στη Βέροια δεν κρύβουν ότι είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Νο goal τα 7 από τα 8 με αντίπαλο τον Αστέρα, 6 από αυτά ήταν under. Τιμωρημένος ο αμυντικός Αμαραντίδης (11 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπαλάφας (7 συμμ./1 γκ.) και ο δεξιός μέσος Γεωργιάδης (9 συμμ.).

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 5-11
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πιο έμπειρος και πλήρης ο Αστέρας, αλλά η Βέροια φέτος είναι πολύ αξιόμαχη και ικανή να κοντράρει όλες τις ομάδες. Δεν έχει σκοράρει ποτέ στην Τρίπολη και με την εξαιρετική της επίθεση φέτος μπορεί να τα καταφέρει. Σύνηθες τα εκατέρωθεν γκολ στα παιχνίδια του αστέρα, οπότε το γκολ-γκολ είναι πολύ καλή ευκαιρία στο 2.00 (Championsbet).


 

 

 

17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2004): 6-4-7
Πέρυσι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ 2-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεν Συμπλήρωσε οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-4) και παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού, με τη Νίκη Βόλου πλέον να τον φτάνει στους 8 βαθμούς. Στο τελευταίο παιχνίδι του την Δευτέρα έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, το οποίο θα πρέπει να τον αφήνει πολύ ικανοποιημένο, αφού είχε κακή απόδοση και χρειάστηκαν πολλές επεμβάσεις του Καβουσάκη για να κρατήσει το μηδέν. Σήμερα στοχεύει στην πρώτη του εντός έδρας νίκη (0-2-4), κρίσιμο παιχνίδι για τν Δερμιτζάκη, που είναι σε πολύ επικίνδυνη θέση. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (22), ενώ το ματς με τον Πανθρακικό ήταν το πρώτο φέτος που δεν δέχτηκε γκολ. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο βασικός κίπερ Τσέρνι (11 συμμ.), με τον Εργοτέλη πλέον να ψάχνει για τερματοφύλακα, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν ο εξτρέμ Βλαχοδήμος (4 συμμ.) και ο επιθετικός Κουρέζ (2 συμμ.). Νέα απουσία ο αριστερός μέσος Γιουσούφ (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Σταθερά εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φιντέλεφ (1 συμμ.).

Εντός: 0-2-4
Γκολ: 6-15
Τελευταία 5: 0-2-3

ΞΑΝΘΗ: Έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που ανέλαβε ο Λουτσέσκου, κερδίζοντας εντός έδρας τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ με 4-2. Μπροστά στο σκορ από το 6’ με τον Καπετάνο, από το πουθενά η ισοφάριση στο 38’. Καλύτερη και στην επανάληψη, όπου προηγήθηκε με 3-1 (Λουσέρο 47’, Κλέιτον 77’), στο 82’ η μείωση για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Καπετάνος καθάρισε το παιχνίδι στο 88’. Δεν παίζει πλέον μόνο καλή μπάλα, αλλά παίρνει και τα αποτελέσματα, μετρώντας δύο σερί νίκες και τρεις στα 4 τελευταία. Δικαίωση για τον Ρουμάνο τεχνικό, που είχε αμφισβητηθεί από τον Πανόπουλο το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα δεν έχει νικήσει μακριά από τη Ξάνθη (0-2-4). Αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τον Εργοτέλη (2-2-0), πέρυσι έγιναν και οι δύο ισοπαλίες (2-2 εκτός, 0-0 εντός). Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κατσουράνη, που τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην Ινδία. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Κλέιτον (8 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μέσος Ορφανίδης και ο εξτρέμ Τριάδης, αμφίβολος ο επιθετικός Ράνος (7 συμμ.).

Εκτός: 0-2-4
Γκολ: 7-14
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Από την μία ο Εργοτέλης, που καίγεται για βαθμούς και ακόμα δεν έχει κερδίσει στο Ηράκλειο, από την άλλη η Ξάνθη, που είναι πολύ ανεβασμένη και το δείχνει στο γήπεδο. Η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά. Διπλό στο 2.95 (Bet8).


 

 

 

17:15 ΠΑΟΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2004): 6-3-1
Πέρυσι: –

ΠΑΟΚ: «Αυτοκτόνησε» την Πέμπτη με την Γκινγκάμπ, σε ένα ματς που ήθελε τη νίκη για να περάσει στους «32» του Γιουρόπα, αλλά τελικά έχασε στην Τούμπα με 1-2. Αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά και δέχτηκε γκολ από στημένη φάση (7’), ισοφάρισε στο 22’ με το πέναλτι του Αθανασιάδη, ο οποίος είχε και δοκάρι με κεφαλιά στην αρχή της επανάληψης. Μέχρι το τέλος όμως δεν είχε ξεκάθαρο σχέδιο για να πετύχει και δεύτερο με αποτέλεσμα σε μία αντεπίθεση να δεχτεί τη χαριστική βολή (83’). Απογοητευμένος και εκνευρισμένος ο Αναστασιάδης μετά τον αγώνα και έμμεσα προανήγγειλε τις αποχωρήσεις των Μαντούρο, Μάρτενς, αναφερόμενος σε παίχτες που δεν προσφέρουν. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός του έκανε δώρο, μένοντας στο 2-2 με τον ΠΑΣ, αλλά ο ίδιος δεν το εκμεταλλεύτηκε για να ανοίξει τη διαφορά στο +7 χάνοντας δίκαια από την Ξάνθη με 4-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά τη χθεσινή νίκη των πρωταθλητών η διαφορά μειώθηκε στον πόντο. Κρίσιμο το σημερινό ματς, που θα φανεί πως θα διαχειριστεί την πίεση της κορυφής και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Μετράει δύο σερί ήττες, κάτι που είχε να συμβεί από πέρυσι τον Φεβρουάριο. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Αήττητος στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις του με την Κέρκυρα (3-1-0), στις 4 από αυτές δε δέχτηκε γκολ. Προ της εξόδου ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μάρτενς (8 συμμ.), οπότε δε θα υπολογίζονται ως το τέλος από τον Αναστασιάδη. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κατσικάς (8 συμμ.).

Εντός: 5-1-1
Γκολ: 18-7
Τελευταία 5: 3-0-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο κρατούσε το τρίποντο μέχρι τις καθυστερήσεις, σημείο όπου δέχτηκε την ισοφάριση. Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και προηγήθηκε με τον Κοντό στο 60’, την πλήρωσε όμως στο 93’ σε στημένη φάση. Δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις εντός έδρας νίκες, μετά το 1-0 με τον Πανιώνιο. Αυτό ήταν το 4ο σερί εντός έδρας, μόλις 4 βαθμοί ο απολογισμός, με τους Φαίακες ωστόσο να έχουν διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και να επανέρχονται στις καλές εμφανίσεις, παρόμοιες με την αρχή της σεζόν. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μαραγκός (11 συμμ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, την πίεση από τον Ολυμπιακό και τα γκάζια του Αναστασιάδη στους παίχτες του. Με τέτοιες συνθήκες φαίνεται αστείο το 1.15 στον άσο. Ανέβηκε στα τελευταία η Κέρκυρα και με όσα έχει δείξει φέτος, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Αποφεύγουμε κάποιο σημείο και επιλέγουμε το πολύ καλό γκολ-γκολ στο 2.35 (Goalbet).


 

 

 

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2003): 5-3-7
Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό ήθελε μία αντίδραση. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν η ιδανική περίπτωση, αλλά τα κατάφερε εξαιρετικά παίρνοντας το βαθμό με 2-2. Φυσικά και είχε παθητικό ρόλο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ευκαιρίες του και άντεξε στην υπεροχή των γηπεδούχων, που ήταν στο μεγαλύτερο σημείο της φλύαρη. Και όλα αυτά παίζοντας με αρκετές αλλαγές, λόγω της απόφασης του Γιάννη Πετράκη να φρεσκάρει την ενδεκάδα που γνώρισε τον προηγούμενο διασυρμό. Ασφαλής στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Under τα 6 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο και τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα, όσα είναι και τα μεταξύ τους no goal. Καλή η παράδοσή του όταν υποδέχεται τον Ατρόμητο (4-2-1). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπέριος (9 συμμ.) και ο εξτρέμ Κρητικός (2 συμμ.). Ξανά διαθέσιμος ο πολύτιμος μέσος Λίλα (11 συμμ.).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τυχερός στην Κέρκυρα, υπό καταρρακτώδη βροχή το ματς, στο οποίο δεν ήταν καλός και έχανε από τα 60’. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως κατάφερε να σώσει το βαθμό με τον Λαζαρίδη. Δεύτερη σερί ισοπαλία και 4 ματς αήττητη η ομάδα του Σα Πίντο, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πεντάδα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Σούπερ Λιγκ (10). Εκτός ο κίπερ Τσενάμο (9 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Ταυλαρίδης (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ Κούρος (2 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Δημούτσος (10 συμμ.). Στην αποστολή κανονικά ο Ούμπιντες (10 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), που είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή εσπευσμένα για προσωπικό ζήτημα.

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 3-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Απρόβλεπτη ομάδα ο ΠΑΣ, που είναι πολύ καλύτερος στα εντός έδρας. Πιο πλήρης ομάδα ο Ατρόμητος, που παίζει πιο επιθετικά με τον Σα Πίντο. Ευνοούν οι συνθήκες για αρκετά γκολ. Over στο 2.55 (Playbet).


 

 

 

19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2008): 6-1-2
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν μπόρεσε να κάνει σεφτέ στο Γιουρόπα στο τελευταίο ματς για τον όμιλο, μένοντας στο 1-1 με την Εστορίλ στην Λεωφόρο. Είχε μεγαλύτερη όρεξη και απείλησε πολλές φορές, φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Καρέλη στο τέλος του ημιχρόνου (δοκάρι), ο ίδιος εξιλεώθηκε στο 55’ ανοίγοντας το σκορ, αλλά είχε κι άλλο δοκάρι στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο 87’. Από 1-1 προέρχεται και στο πρωτάθλημα, βαθμός που πήρε στην Τρίπολη, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός για τη συνέχεια. Καθολική υπεροχή στα πρώτα 30’, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε, παίρνοντας προβάδισμα με τον Λαγό. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα (36’), με τον Στιλ να έχει μεγάλη ευθύνη, ενώ στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει χάσει. Δε μπόρεσε πάντως να εκμεταλλευτεί τα δώρα από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά τουλάχιστον μείωσε προσωρινά την διαφορά από την κορυφή στους 5, με τον Ολυμπιακό με παιχνίδι παραπάνω να είναι πλέον στο +4 μετά από τη χθεσινή του νίκη. Δεν έχει εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα (4-0-1). Δεν έχει κερδίσει στις δύο τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τον Πανθρακικό (1-2 πέρυσι, 1-1 πρόπερσι). Εντός των ημερών ανανεώνει μέχρι το 2018 ο Μπεργκ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κουτρουμπής (9 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Μπούι (9 συμμ.) και ο εξτρέμ Μπαϊράμι (3 συμμ.).

Εντός: 4-0-1
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 4-1-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Η διαφορά από τότε που ανέλαβε ο Χοσέ Ρόκα είναι εμφανέστατη. Φάνηκε τόσο στο 2-3 με τον ΠΑΟΚ, στο 1-0 με τον Πλατανιά, αλλά και στο τελευταίο εντός έδρας με τον Εργοτέλη, όπου κόλλησε όμως στο 0-0, αν και έχασε σωρεία ευκαιριών. Δεύτερο σερί χωρίς ήττα, πολύ θετικό και το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ και στα δύο και θέλει να πατήσει πάνω στις τελευταίες καλές εμφανίσεις για να ξεκολλήσει σταδιακά από τις τελευταίες θέσεις. Δεν του αξίζει να βρίσκεται εκεί άλλωστε. Για την ώρα είναι στη θέση που οδηγούν στα μπαράζ, στο -1 από τη σωτηρία. Απογοητευτικός μακριά από την Κομοτηνή, στην οποία μπορεί να παραμένει αήττητος (2-3-0), αλλά εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 7 εξόδους. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σέρφα (12 συμμ.) και ο επιθετικός Ίγκορ (9 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 0-1-6
Γκολ: 6-17Π
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, αλλά η αλλαγή στην εικόνα του Πανθρακικού κάνει αποτρεπτικό το 1.20 στον άσο. Δύσκολα να κάνει τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ έχει σαφή βελτίωση μεσοεπιθετικά. «Μανούλα» στα γκολ-γκολ ο Παναθηναϊκό, οπότε… το προφανές στο αρκετά υψηλό 2.40 (Novibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις