Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Ανοιχτά όλα τα μέτωπα!

 

15:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 1997): 7-4-4
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να πάρει τους τρεις πιο εύκολους βαθμούς του φέτος, έχοντας το ματς με τη Νίκη Βόλου. Τρίποντο που σε συνδυασμό με τις δύο γκέλες του Παναιτωλικού, δίνουν χαρακτήρα ντέρμπι για την Ευρώπη στο σημερινό ματς, αφού οι Γιαννιώτες μείωσαν τη διαφορά από την 5η θέση στους τρεις βαθμούς και έτσι έχουν δικαιολογημένα ευρωπαϊκά όνειρα. Προέρχονταν από δύο σερί ήττες, αρχικά από τον Πανιώνιο εντός έδρας (1-3) και στο πιο πρόσφατο (21/2) από την Καλλονή εκτός (0-1), όπου είχε δοκάρι και μπορούσε τουλάχιστον τον βαθμό. Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό. Νο goal τα 4 πιο πρόσφατα. Μοναδική απουσία ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.).

Εντός: 7-4-2
Γκολ: 25-14
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στην Κομοτηνή γλίτωσε την ήττα με χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στο 80’, αλλά δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Είχε την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και κάπως έτσι προηγήθηκαν στο 15’, με τους Αγρινιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν σε καμία περίπτωση σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, με εξαίρεση ένα πολύ καλό φάουλ του Θεοδωρίδη στο 77’. Κακή εμφάνιση που πλήγωσε τους οπαδούς της ομάδας, μία ημέρα πριν κλείσει τα 89 χρόνια ο Παναιτωλικός! Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού είδε Ξάνθη και ΠΑΣ να τον πλησιάζουν στους 2 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να διατηρήσουν το αβαντάζ έναντι στους διώκτες του. Νο goal τα 5 τελευταία παιχνίδια του, under τα 4 πιο πρόσφατα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (19). Εκτός ο δεξιός μέσος Μπεχαράνο (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Βιγιαφάνιες (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Άλβες (22 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-6-3
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα: Ντέρμπι Ευρώπης στους Ζωσιμάδες. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, διακυβεύονται πολλά στο σημερινό ματς και με την επιθετική γραμμή του Παναιτωλικού πεσμένη τελευταία, δεν περιμένουμε να δούμε ανοιχτό ματς. Αναμενόμενα χαμηλό το under (1.57 Betshop), μας αρέσει πολύ περισσότερο η ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00 Betshop).


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-3
Α’ γύρος: ΒΕΡΟΙΑ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1

ΚΑΛΛΟΝΗ: Με τον Πετρόπουλο να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό και να δίνει και πάλι τη νίκη στην ομάδα της Μυτιλήνης με 1-0, η Καλλονή έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή, επικρατώντας εντός έδρας τους Πανιωνίου. Κόντρα στον ΠΑΣ είχε σκοράρει μόλις στο 3’, αυτή τη φορά το έκανε στο 78’, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο, αλλά να μην το εκμεταλλεύονται. Κίνηση-ματ η είσοδος του Μίνγκα στο κέντρο, που άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά και οι άλλες δύο στην αρχή της επανάληψης, που έκαναν πιο επιθετική την ομάδα, φτάνοντας τελικά στο γκολ, μετά από λάθος έξοδος του αντίπαλου κίπερ. Ως το μεγαλύτερο άλμα για την παραμονή χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Βλάχος τη νίκη της ομάδας του, με τον Έλληνα τεχνικό να κερδίζει πολλούς πόντους με τα δύο τελευταία εντός έδρας τρίποντα που κέρδισε, που την έφεραν στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και στις δύο φορές που φιλοξένησε τη Βέροια, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στη Φούτμπολ Λιγκ στη Μυτιλήνη (0-1) και πέρυσι στο ΟΑΚΑ (0-3). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 7-4-2
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 2-1-2

ΒΕΡΟΙΑ: Συνέχισε τα αρνητικά εντός έδρας αποτελέσματα, χάνοντας σε δεύτερο συνεχόμενο, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη με 0-1. Χωρίς να απειληθεί καθόλου, δέχτηκε φτηνό γκολ από στημένη φάση μόλις στο 14’ και παρότι είχε πολύ χρόνο να αντιδράσει, δεν το κατάφερε, σε μια μέρα που έδειξε ότι τίποτα δεν της πηγαίνει καλά. Σημάδια εφησυχασμό διαπίστωσε ο Γκρανέρο, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η θέση της ομάδας έχει αποπροσανατολίσει ορισμένους παίχτες του και «κάποιοι έχουν αλλού το μυαλό τους». Σε ισοβαθμία με την Καλλονή, οπότε όποια ομάδα κερδίσει κάνει ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόωρη εξασφάλιση της παραμονής. Στα 13 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, μόνο κόντρα στον Λεβαδειακό έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Τα 4 από τα 5 κόντρα στην Καλλονή έληξαν με 2-3 γκολ. Κανονικά στην αποστολή ο επιθετικός Μπεν (22 συμμ./6 γκ./7 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μπατιόν (20 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ναζλίδης (4 συμμ.).

Εκτός: 2-4-6
Γκολ: 11-24
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Στοίχημα: Η Καλλονή μας θύμισε αμυντικά την ομάδα του Ματζουράκη στα δύο τελευταία, αλλά δε θα είναι το ίδιο εύκολο να κρατήσει και πάλι το μηδέν κόντρα στην εξαιρετική επιθετικά Βέροια. Υπάρχει άλλωστε και λιγότερο άγχος στις δύο πλευρές με τη βαθμολογική τους συγκομιδή ως τώρα, οπότε περιμένουμε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι. Γκολ-γκολ στο 2.00 (Championsbet).


GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-3
Α’ γύρος: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η αντεπίθεση για την προσπάθεια του «ιστορικού» για την παραμονή, την οποία είχε κηρύξει ο Ουζουνίδης πριν τον αγώνα με τον Πανθρακικό, έλαβε άδοξο τέλος στη Μυτιλήνη, όπου έχασε δίκαια με 0-1, η πρώτη ήττα μετά από 6 αγώνες (3-3-0). Πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, έχοντας και τρεις καλές ευκαιρίες με τους Γιάννου (2) και Μπακασέτα. Στη συνέχεια όμως έχασε τον έλεγχο και σταδιακά οπισθοχώρησε, με αποτέλεσμα να έρθει δίκαια το γκολ στο 78’. Στο πως εξελίχθηκε το παιχνίδι στάθηκε και ο Ουζουνίδης, με την ομάδα του να μην μπορεί να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και να μπλέκει κι άλλο στην προσπάθεια για παραμονή. Τουλάχιστον δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο κόντρα στον Ηρακλή. Μόνο μία φορά στις 5 αναμετρήσεις του με τον Πλατανιά, έχει καταφέρει να κερδίσει, την πρώτη το 2012 (1-1-3). Εκτός ο αμυντικός μέσος Σιώπης (17 συμμ.).

Εντός: 6-4-2
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Αν και προέρχονταν από θετικό σερί (1-2-0), η ήττα από τον Λεβαδειακό, που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση (1-3), ήταν το κύκνειο άσμα του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο των Κρητικών. Σχετικά αναμενόμενη η αποχώρηση, μιας και οι φωνές υπήρχαν εδώ και καιρό και η διοίκηση έκρινε πως θα ήταν καλύτερο να γίνει τώρα, πριν η ομάδα βυθιστεί κι άλλο στη βαθμολογία. Με το τρίποντο του Λεβαδειακού, πλέον είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, αλλά ακόμα είναι αναστρέψιμη η κατάσταση. Επικρατέστεροι για τα θέση του Χριστόπουλου είναι ο Σάββας Παντελίδης και ο Γιώργος Παράσχος. Σήμερα στον πάγκο θα βρεθεί ο βοηθός Θωμαϊδης. Έχει τη χειρότερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ (21). Εκτός ο κίπερ Κοκκαλάς και οι δεξιοί μέσοι Γουνδουλάκης (11 συμμ./1 γκ.), Τσουράκης (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 2-3-8
Γκολ: 6-13
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Στοίχημα: Ο Πανιώνιος είναι ποιοτική ομάδα και η κατάσταση στον Πλατανιά του δίνει την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Άσος στο 1.85 (Novibet).


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2004): 5-2-4
Α’ γύρος: ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 3-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πολύ καλή εμφάνιση για τους Φαίακες στο Αγρίνιο, που έφυγαν δίκαια με τη νίκη και έκαναν ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την εξασφάλιση της παραμονής. Το σχέδιο ήταν ξεκάθαρο από τα πρώτα λεπτά, θέλοντας να αφοπλίσει τους γηπεδούχους και να χτυπήσει στην κόντρα και το πέτυχε πολύ νωρίς με το πρώτο γκολ του Γκαζαριάν με την ομάδα (15’). Στη συνέχεια αμύνθηκε εξαιρετικά, δεν επέτρεψε να απειληθεί σε καμία περίπτωση, με εξαίρεση ένα απευθείας φάουλ στο τελευταίο τέταρτο, παίρνοντας έτσι τους πολύτιμους βαθμούς, που την έφεραν στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη (+6, με το +3 της Λειβαδιάς από τη Νίκη). Μετράει 5 σερί under, αν εξαιρέσουμε το 3-0 με τη Νίκη. Over τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στον ΟΦΗ, 5 από αυτά ήταν και γκολ-γκολ. Στρατιωτικές υποχρεώσεις για τον αμυντικό μέσο Σιόντη (10 συμμ.), αλλά μάλλον θα προλάβει το σημερινό. Εκτός και ο κεντρικός αμυντικός Κουμπούτια (4 συμμ.), ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (19 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης και ο μεσοεπιθετικός Ζορμπάς (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 7-3-3
Γκολ: 18-11
Τελευταία 5: 2-3-0

ΟΦΗ: Η κατάσταση είναι προδιαγεγραμμένη για τον ιστορικό σύλλογο του Ηρακλείου και την προηγούμενη Κυριακή γνώρισε νέα ήττα από την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ, δεύτερη συνεχόμενη από τους Ακρίτες, μετά το 0-3 της προηγούμενης Πέμπτης στο κύπελλο. Έμεινε μέσα στο παιχνίδι για πολύ ώρα, αλλά μετά το γκολ στο 65’ όλα τελείωσαν. Με 16 παίχτες αυτή τη φορά, αφού οι Γεωργιανοί Λόρια και Μερεμπασβίλι επέστρεψαν στην ομάδα. Φιλότιμες οι προσπάθειες από τον Αναστόπουλο, αλλά αυτό δεν αρκεί. Γίνονται πάντως απέλπιδες προσπάθειες για να καταθέσει μέχρι την Τρίτη αποδεικτικά πληρωμής των Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ και να έχει έτσι τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση στην απόφαση για την αφαίρεση των τεσσάρων βαθμών και δικαίωμα να γίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (49). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Δαμιανάκης (6 συμμ.).

Εκτός: 1-1-10
Γκολ: 8-32
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση Στοίχημα: Η Κέρκυρα έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά είναι διαφορετικά όταν παίζεις με αντεπιθέσεις και διαφορετικά όταν πρέπει να έχεις την πρωτοβουλία, όπως είναι αναγκασμένη να κάνει σήμερα κόντρα στον υπό-διάλυση ΟΦΗ. Αν της βγει, με την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά, θα το κάνει και με αρκετά γκολ. Οπότε ρισκάρουμε στο καλοπληρωμένο over (2.30 Playbet).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 1995): 31-8-4
Α’ γύρος: ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Είχε περισσότερο καιρό να ξεκουραστεί για τον κρίσιμο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αφού το τελευταίο κόντρα στον Πανθρακικό δεν έγινε, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Κομοτηνής. Όχι ότι αυτό τον βοήθησε, αφού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν φάνηκε καθόλου και η ΑΕΚ ήταν μάλιστα η μοναδική που απείλησε με αξιώσεις. Η είσοδος ωστόσο του Φορτούνη στο δεύτερο μέρος του έδωσε μεγαλύτερη κίνηση (βοήθησε και ο τραυματισμός του Μάνταλου) και τελικά έφτασε στο γκολ στο 89’, με τον Χάρα να σκοράρει με το στήθος. Το ματς δεν τελείωσε ποτέ, αφού είχαμε είσοδο οπαδών, αλλά κατοχυρώθηκε στους Πειραιώτες. Δεν είναι πάντως εικόνα Ολυμπιακού, όπως μας έχει συνηθίσει, έχοντας μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία επίσημα (1-4-2). Μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟ, έπεσε στη δεύτερη θέση, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα (μαζί με το σημερινό). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (56) και την καλύτερη άμυνα (16). Μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στη Ξάνθη, από την οποία είναι αήττητη και στις 21 φορές που την έχει φιλοξενήσει (14-7-0). Ανανέωσε μέχρι το 2019 ο Μανιάτης. Εκτός ο δεξιός μπακ Ομάρ (20 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο αρχηγός Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Ντουρμάζ (16 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Φουστέρ (8 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Μήτρογλου (19 συμμ./13 γκ./1 ασίστ), Διαμαντάκος (8 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 10-1-1
Γκολ: 29-8
Τελευταία 5: 3-1-1

ΞΑΝΘΗ: Μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ, που τον έφερε για 4η φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του κυπέλλου, διπλασίασε τις νίκες με της επί των Κρητικών, τρεις μέρες αργότερα στο Γεντί Κουλέ (1-0, Καπετάνος 65’), φτάνοντας στα 9 ματς το αήττητο (3-6-0), βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της πεντάδας. Στο -2 από τον 5ο Παναιτωλικό, έχει όμως δυσκολότερο πρόγραμμα από Παναιτωλικό και ΠΑΣ, που είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της (Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, Αστέρας, Παναθηναϊκός). Αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα σήμερα, τότε θα πάει για μεγάλο «τελικό» με τον Παναιτωλικό στην επόμενη αγωνιστική. Εξαιρετική η δουλειά του Λουτσέσκου, ήδη τον βολιδοσκοπούν μεγαλύτερα κλαμπ, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Μαζί με τα ματς κυπέλλου, δεν έχει ηττηθεί από τις 11 Ιανουαρίου και το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό! Μοναδική απουσία ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Φλίσκας (21 συμμ.).

Εκτός: 4-4-5
Γκολ: 18-19
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση Στοίχημα: Ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και σήμερα θα έχει σημαντικές απουσίες. Μας μπαίνουν σκέψεις για την κόντρα, αλλά θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ, περιμένοντας τη Ξάνθη να φανεί επικίνδυνη (2.25 Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις