Στοίχημα Προκριματικά Euro 6ος όμιλος: Νέα Εθνική υπό τις οδηγίες Ρανιέρι

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

 

Προϊστορία: 3-0-0

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (34η): Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά πριν το Μουντιάλ (2-2 Δανία, 1-0 Αλβανία, 3-0 Καζακστάν) και τώρα θέλει να χτίσει πάνω στην καλή εικόνα που είχε στα προκριματικά του Μουντιάλ, για να μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδό της στο ερχόμενο διευρυμένο Euro. Στον όμιλο αντιμετώπισε Ολλανδία, Ρουμανία, Τουρκία, Εσθονία και Ανδόρρα, χάνοντας δύο φορές από Ολλανδία και μία από Ρουμανία, τερματίζοντας μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους Ρουμάνους. Ανοιχτά τα περισσότερα παιχνίδια της, όπως δείχνουν και τα 21 γκολ υπέρ και 20 κατά που σημειώθηκαν. Ο Αττίλα Πίντερ, που κλείνει δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, άφησε εκτός κάποια νέα πρόσωπα που είχε χρησιμοποιήσει στα προηγούμενα φιλικά, καλώντας συνολικά 28 παίχτες, ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα. Έχει επικρατήσει και στις τρεις φορές που αντιμετώπισε τη Β. Ιρλανδία. Underκαι nogoalοι 2 από αυτές. Η πιο πρόσφατη σε φιλικό (2-0, 2008).

 

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Τερματοφύλακες: Άνταμ Μπογκντάν (Μπόλτον), Ρόζα (Χαλαντάς), Γκουλάκσι (Σάλτσμπουργκ), Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Τζούχαζ (Βίντεοτον), Βαντσάκ (Σιόν), Κορκσμάρ (Γκρόιτερ Φιρτ), Λιπτάκ (Γκιόρ). Κορχούτ (Ντέμπρετσεν), Λανγκ (Γκιόρ), Λιταούζκι (Ουίπεστ)

Μέσοι: Γκέρα (Φερεντσβάρος), Τζούτζακ (Ντιναμό Μόσχας), Γιόζεφ Βάργκα (Ντέμπρετσεν), Τόζερ (Γουότφορντ), Γκιούρκσο (Βίντεοτον), Καλμάρ (Λειψία), Κοβάκς (Βίντεοτον), Ζιντάι (Ντέμπρετσεν), Χέφλερ (Βίντεοτον), Ναγκί (Χαλαντάς), Μπαλόχ (Ουίπεστ)

Επιθετικοί: Πρίσκιν (Γκιόρ), Ρούντολφ (Γκιόρ), Νίκολιτς (Βίντεοτον), Λοβρένκικς (Λεχ Πόζναν), Ρόλαντ Βάργκα (Γκιόρ), Φουτάκς (Μερσίν Ιντμανιουρντού)

 

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ (95η): Όταν έχει κερδίσει μόλις δύο αγώνες στους 31 τελευταίους, τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Απογοητευτική για ακόμα μία φορά, τερματίζοντας μόλις ένα βαθμό πάνω από το Λουξεμβούργο στα τελευταία προκριματικά του Μουντιάλ. Και το θέμα είναι ότι υπάρχει μία σχετική ποιότητα, που δείχνουν (θεωρητικά) αρκετή για να τη βοηθήσει να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Όλα αυτά υπό τις οδηγίες του Μάικλ Ο’Νιλ, ο οποίος συνεχίζει απερίσπαστος του έργο του για τρίτη σεζόν, με απολογισμό 1-7-10. Κλήθηκαν 7 παίχτες που αγωνίζονται στην σκοτσέζικη Πρέμιερ και από Αγγλία 8 από την Τσάμπιονσιπ, δύο από την Λιγκ 1 και ένας από την Λιγκ 2. Οι υπόλοιποι στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας. Στην άμυνα έχει για βασικούς παίχτες που αγωνίζονται σε χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας, ενώ ούτε και στην επίθεση έχει να παρουσιάσει πολλά, με τους 7 επιθετικούς που κάλεσε να έχουν σκοράρει μόλις 11 γκολ, 9 από αυτά μόνος του ο Λάφερτι. Στην αποστολή είχαν κληθεί και άλλοι 4 παίχτες, οι οποίοι «κόπηκαν» στη συνέχεια, αλλά δεν ήταν στα «πρώτα» ονόματα της ομάδας. Underτα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.

 

Τελευταία 5: 0-2-3

 

Τερματοφύλακες: Ρόι Κάρολ (Νοτς Κάουντι), Μανούς (Σεντ Τζόνστον), ΜακΓκόβερν (Χάμιλτον)

Αμυντικοί: Χιούζ (Μπράιτον), Μπερντ (Γουέστ Μπρομ), ΜακΌλεϊ (Γουέστ Μπρομ), Κάτχαρτ (Γουότφορντ), Λάφερτι (Μπέρνλι), ΜακΚάλοχ (Ντόνκαστερ), Κόνορ ΜακΛάχλιν (Φλίτγουντ Τάουν)

Μέσοι: Στίβεν Ντέιβις (Σαουθάμπτον), Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Σάμι Κλίνγκαν (Κιλμάρνοκ), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Νόργουντ (Ρέντινγκ), Σέιν Φέργκιουσον (Νιούκαστλ), Πάτον (Νταντί Γιουν.)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Νόριτς), ΜακΓκίν (Αμπερντίν), Γουάρντ (Ντέρμπι), Λιτλ (Πρέστον), Μαγκένις (Κιλμάρνοκ), ΜακΚέι (Ινβερνές), Γκριγκ (ΜΚ Ντονς)

 

Πρόταση Στοίχημα: Η Ουγγαρία δείχνει πιο κοντά στη νίκη, αλλά ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο εύκολα όσο το 1.45-1.50 που παίζεται ο άσος. Ελπίζουμε η εικόνα των Μαγυάρων στα τελευταία παιχνίδια τους να συνεχιστεί και σήμερα και να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ. Στο 2.15 το over (Betshop).


 

 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

 

Προϊστορία: 0-0-2

 

ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ (183οι): Η θέση της στην παγκόσμια κατάταξη δεν είναι τυχαία, αφού μόνο ομάδες τύπου… Γιβραλτάρ είναι ικανή να νικήσει, όπως συνέβη δηλαδή και στο τελευταία φιλικό που έδωσε τον περασμένο Μάρτιο. Αυτή ήταν και μοναδική της νίκη μετά από ένα σερί 16 αγώνων, επίσημων και μη, με 15 ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ ούτε λόγος, αφού σε δέκα αγώνες είχε 9 ήττες και μόνο μία ισοπαλία με το Καζακστάν εντός έδρας (1-1). Θα είναι τεράστια έκπληξη αν ξεφύγει από το ρόλο του κομπάρσου στον όμιλο, το μόνο που θα έχει σημασία είναι αν και από ποιόν θα καταφέρει να κόψει βαθμούς. Αρκετά ανανεωμένη η ομάδα, με μόλις 9 παίχτες να έχουν διπλάσιο αριθμό συμμετοχών, έξι αυτοί που δέχτηκαν κλήση για πρώτη φορά. Αρκετοί παίζουν μακριά από τα νησιά, ξεχωρίζει ο κίπερ της Μάδεργουελ, Γκούναρ Νίλσεν, οι υπόλοιποι ξενιτεμένοι σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών από Δανία και Νορβηγία, εξαίρεση οι αμυντικοί Νάτεσταντ (Χόρσενς), Γιόνσον (Σίλκεμποργκ) και ο επιθετικός Σόρενσεν (Άαλμποργκ), όλοι τους κάτω από 21 χρονών. Στον πάγκο από το 2011 ο Δανός Λαρς Όλσεν.

 

Τελευταία 5: 1-1-3

 

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Μάδεργουελ), Τόμσεν (Β36), Γκέστσον (ΗΒ)

Αμυντικοί: Μπενγιάμινσεν (ΗΒ), Νες (ΕΒ/Στρέιμουρ), Γιόχαν Ντάβιντσεν (ΗΒ), Μπάλντβινσον (Αλγκάρντ), Γιουστίνουσεν (NSI), Βίλιορμουρ Ντάβιντσεν (Βέιλε), Φερό (Β36), Νάτεσταντ (Χόρσενς), Γιόνσον (Σίλκεμποργκ), Μπάρντουρ Χάνσεν (Βίκινγκουρ)

Μέσοι: Χάνσον (Βίκινγκουρ), Μπαρταλστόβου (Λεβάνγκερ), Ασκάμ (Β36), Γιάκομπσεν (Β36), Μέλεμγκααρντ (Β36), Μπραντούρ Όλσεν (Κοπεγχάγη U19)

Επιθετικοί: Χολστ (Φρεμάντ), Αρνμπιόρν Χάνσεν (ΕΒ/Στέινμουρ), Κλετασκάρε (ΚΙ), Κλέμιντ Όλσεν (NSI), Σόρενσεν (Άαλμποργκ)

 

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (55η): Ακόμα μία ομάδα του ομίλου, που ελπίζει να μπει σφήνα στην τριάδα, με την ευκαιρία που της δίνει η διεύρυνση του Euro. Στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της βγήκε τρίτη στον ημι-επίσημο Κύπελλο Βαλτικής, κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Εσθονία (2-0), έχοντας χάσει στον ημιτελικό από την Λιθουανία. Προερχόταν από καλά αποτελέσματα σε φιλικά, στα οποία δεν έχασε, μένοντας ισόπαλη με Ουαλία, Ομάν, Τσεχία και κερδίζοντας την Ουγγαρία. Το θετικό ότι έδειξε να έχει πλέον λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, αδυναμία που την ταλαιπωρούσε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Στα προκριματικά του Μουντιάλ κατάφερε στην τιμητική τρίτη θέση, πίσω από Ισπανία και Γαλλία. Μόλις τρεις οι παίχτες της που παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα στο ρόστερ, οι δύο από την πρωταθλήτρια Ελσίνκι. Λείπουν οι αμυντικοί Πάσανεν και Λάμπι, και οι έμπειροι Τέεμου Ταΐνιο (Ελσίνκι), Μίκα Βαϊρίνεν (Ελσίνκι), Μίκαελ Φορσέλ (Ελσίνκι), αλλά αυτό λόγω της διάθεσης για ανανέωση που επιχειρεί ο Μίκα Παατελάινεν (τρίτος χρόνος στον πάγκο), με τους παίχτες να είναι άνω των 32. Γενικά πάντως θεωρείται μια ποιοτική και ταλαντούχα φουρνιά, ικανή να κάνει μία αξιόλογη πορεία στα προκριματικά. Επικράτησε και στις δύο φορές που αντιμετώπισε τους νήσους Φερόε, για τα προκριματικά του Euro 1996 και στις δύο με ευρείες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ (4-0, 5-0).

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Μαένπαα (Φένλο), Χραντέτσκι (Μπρόντμπι), Γιορόνεν (Φούλαμ)

Αμυντικοί: Μοϊσάντερ (Άγιαξ), Αρκίβουο (Χάκεν), Γιόνα Τοΐβιο (Μόλντε), Ραϊτάλα (Χέρενφεν), Γιουχάνι Ογιάλα (Τέρεκ Γκρόζνι), Ουρόνεν (Χέλσινμποργκ), Σόρσα (Ελσίνκι), Χεϊκίλα (Ελσίνκι)

Μέσοι: Ρόμαν Ερεμένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χαμαλάινεν (Λεχ Πόζναν), Σπαρβ (Μίντιλαντ), Πέρπαριμ Χετεμάι (Κιέβο), Ρινγκ (Καϊζερσλάουτερν), Ρίσκι (Ρόζενμποργκ), Καούκο (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Πέτερι Φορσέλ (Μάριεχαμν), Ματίλα (Άαλεσουντ)

Επιθετικοί: Πούκι (Μπρόντμπι), Ποχγιανπάλο (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μαρκάνεν (Ρεάλ Μαδρίτης Β)

 

Πρόταση Στοίχημα: Πολύ χαμηλό το 1.25 στο διπλό για το αδιαμφισβήτητο φαβορί Φινλανδία. Επειδή δεν πρόκειται για Γερμανία ή Ολλανδία, πιστεύουμε ότι θα το πετύχει, αλλά με ένα λογικό εύρος γκολ στο παιχνίδι. 2-3 γκολ στο 2.00 (Goalbet).


 

 

mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 

Προϊστορία: 2-4-6

 

ΕΛΛΑΔΑ (13η): Εποχή Ρανιέρι για την Εθνική Ελλάδας, που μετά τον Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, που την έφεραν και τη διατήρησαν ανάμεσα στις δυνατές ομάδες του πλανήτη, ποντάρει στον Ιταλό τεχνικό για την ανανέωση της και για να την διατηρήσει εκεί. Από τις μεγάλες διοργανώσεις, από το 2004 και έπειτα, έχει χάσει μόνο το Μουντιάλ του 2008 και έτσι ο Ρανιέρι καλείται να κάνει αυτό που πλέον θεωρείται από όλους αυτονόητο, να πάει δηλαδή την Εθνική σε ακόμα ένα Euro. Εκτός από την τεχνική ηγεσία, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Τέλος εποχής για Καραγκούνη και Κατσουράνη, ενώ από τους λεγεωνάριους δεν έχουν κληθεί οι Τζόρβας, Μανιάτης, Τζιόλης, Γκέκας, Δ. Παπαδόπουλος. Εκτός έμεινε σε σχέση με το Μουντιάλ ο Φετφατζίδης. Η έκπληξη έγινε με τον μεσοεπιθετικό Μάνταλο της ΑΕΚ και τον επιθετικό Διαμαντάκο του Ολυμπιακού, αμφότεροι καλούνται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η αναμέτρηση με τη Ρουμανία ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις για την Εθνική, αφού η συμμετοχή μας στο Μουντιάλ κρίθηκε σε αγώνες μπαράζ με τους Ρουμάνους (3-1 εντός, 1-1 εκτός). Μόλις δύο οι νίκες της Ελλάδας σε 12 αγώνες κόντρα στη Ρουμανία.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Μάιντς)

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βύντρα (Λεβάντε), Α. Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ), Χολέμπας (Ρόμα), Μόρας (Βερόνα), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Τζαβέλας (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Κονέ (Ουντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ταχτσίδης (Βερόνα), Μάνταλος (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Γουέστ Μπρομ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Ολυμπιακός)

 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (27η): Έφτασε πολύ κοντά σε συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά αποκλείστηκε δίκαια από την Ελλάδα σε αγώνες μπαράζ και έτσι έχασε την ευκαιρία. Αρκετά καλή η παρουσία της στα προκριματικά, όπου είχε τερματίσει 2η πίσω από την Ολλανδία, με 6 νίκες σε 10 αγώνες. Ο τωρινός όμιλος δίνει σε όλες τις ομάδες ελπίδες για να βρεθούν στα τελικά του Euro και έτσι η Ρουμανία δε θέλει να δει άλλη μία ευκαιρία να πάει χαμένη, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου. Μετά τα μπαράζ, έδωσε τρία φιλικά, με Αργεντινή (0-0), Αλβανία (1-0) και Αλγερία (1-2). Σταθερά στον πάγκο της ο Βίκτορ Πιτσούρκα. Για διαφορετικούς λόγους «κόπηκαν» από την τελική αποστολή ο αμυντικός Λατοβλεβίτσι (Στεάουα Β.), ο μέσος Κοκίς (Σικάγο Φάιρ) και οι επιθετικοί Νικουλάε ( – ), Μπουκούρ (Κούμπαν Κράσνονταρ). Αρχικά είχε κληθεί και ο έμπειρος κίπερ Λομπόντ (Ρόμα), ο οποίος τελικά αποχώρησε από τη διεθνή δράση. Δεν υπολογίζονταν στα πλάνα του ΠΙτσούρκα και οι έμπειροι μέσοι Τάνασε, Μπουρσεάνου (Στεάουα Β.), Νικολιτσά ( – ), Λαζάρ ( – ). Πέντε άτομα κλήθηκαν για πρώτη φορά, τέσσερις από αυτούς στο κέντρο, ο τομέας που έχει ανανεωθεί.

 

Τελευταία 5: 1-2-2

 

Τερματοφύλακες: Ταταρουσάνου (Φιορεντίνα), Παντιλίμον (Σάντερλαντ), Σίλβιου Λουνγκ Τζούνιορ (Άστρα Γιούργκιου)

Αμυντικοί: Ρατ (ΠΑΟΚ), Ταμάς (Γουότφορντ), Γκοιάν (Αστέρας Τρίπολης), Τσίριτσες (Τόττεναμ), Λούτσιν (Στεάουα Β.), Γκριγκόρε (Τουλούζ), Μότσι (Λουντογκόρετς), Γκρέκου (Ντιναμό Β.), Μιτρέα (Βιτορούλ)

Μέσοι: Τόρζε (Κόνιασπορ), Πιντιλίι (Αλ-Χιλάλ), Μαξίμ (Στουτγάρδη), Χόμπαν (Πετρολούλ Πλοϊέστι), Πρεπελιτσά (Στεάουα Β.), Μπουντέσκου (Άστρα Γκιούργκιου), Ατσίμ (Πιάτρα Νεάμτς), Ενάτσε (Άστρα Γκιούργκιου)

Επιθετικοί: Μαρικά (Κόνιασπορ), Στάνκου (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Τσίπτσιου (Στεάουα Β.), Κεσερού (Στεάουα Β.)

 

Πρόταση Στοίχημα: Η Εθνική έχει βρει πνεύμα νικητή και πλέον θεωρείται και από τους αντιπάλους μεγάλη δύναμη. Η Ρουμανία, όπως και η Ελλάδα, είναι αρκετά ανανεωμένη και θα ψάξει μία μικρή εκδίκηση για τον αποκλεςισμό στα μπαράζ. Υπό περίεργες συνθήκες το ντεμπούτο του Ρανιέρι, ίσως να μη ρισκάρει στο πρώτο του παιχνίδι και να προσπαθήσει να ελέγξει αρχικά το παιχνίδι, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι δε θα έχουμε νικητή στο πρώτο 45λεπτο. Χ ημίχρονο στο 2.00 (Meridianbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις