Στοίχημα Προβλέψεις Μπουντεσλίγκα: «Χτίζει» σερί η Ντόρτμουντ

 

16.30 ΑΝΟΒΕΡΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

 

Προϊστορία: 5-10-15
Πέρυσι: ΑΝΟΒΕΡΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-1

 

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν, στην συνέχεια ήρθε ένα μίνι ντεφορμάρισμα, όμως πριν την διακοπή μετρούσε τρεις σερί νίκες. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, βγάζοντας διπλό στις έδρες των Ντόρτμουντ και Χέρτα, ενώ κέρδισε στο γήπεδο της και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ανέβηκε έτσι μόνο τέταρτο στον πίνακα της βαθμολογίας, όμως σήμερα έχει εξίσου δύσκολο έργο απέναντι στην αξιόλογη Λεβερκούζεν. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.

 

Εντός: 4-0-1
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 3-0-2

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος την απόδοση της και μοιραία, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης, δεν κέρδισε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Αμβούργο και Μάιντζ και το ανησυχητικό ήταν ότι δεν σκόραρε καν, κάτι βέβαια που συμβαίνει σπάνια για τα δεδομένα της. Επίσης, μακριά από το γήπεδο της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στην φετινή Μπουντεσλίγκα (1-2-2). Σταθερά εκτός ο στόπερ Κυριάκος Παπαδόπουλος (7 συμ./2 γκολ), αλλά και ο χαφ Ράιναρτς (9 συμ.).

 

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 17-15
Τελευταία 5: 1-3-1

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η Λεβερκούζεν διαθέτει καλές μονάδες και δεν θέλει να μείνει κι’ άλλο πίσω. Το διπλό προσφέρεται στο 2,00 από την Championsbet.


 

 

Playbet – Παίξε νόμιμα και με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

 

16.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

 

Προϊστορία: 8-4-0
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 3-3

 

ΜΠΑΓΕΡΝ: Πάτησε… γκάζι τον τελευταίο μήνα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και ήδη δείχνει έχει ξεχωρίσει από τους διώκτες της. Σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα έχει ανοίξει την διαφορά της από την δεύτερη Βόλφσμπουργκ στους τέσσερις βαθμούς και μετά από 11 αγωνιστικές διατηρεί το αήττητο (8-3-0). Δεν θα μπορούσε να μην έχει και την καλύτερη διαφορά τερμάτων με 27 γκολ υπέρ και τρία κατά. Την Τρίτη φιλοξενείται στην έδρα της Μάντστεστερ Σίτι για την προτελευταία αγωνιστική του Champions League. Στις πολλές απουσίες προστέθηκαν ο αριστερός μπακ Αλάμπα (14 συμ.) και ο φορ Πιζάρο (9 συμ./1 γκολ).

 

Εντός: 6-0-0
Γκολ: 27-3
Τελευταία 5: 4-1-0

 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Το αήττητο της κράτησε για εννιά αγωνιστικές, αφού στα δύο τελευταία ματς πριν την διακοπή γνώρισε δύο απανωτές ήττες. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη ήταν απέναντι στην Κολωνία με το εντυπωσιακό 3-4 εντός έδρας. Θύμισε και πάλι την αφελή ομάδα που βλέπαμε τα περασμένα έτη στην Μπουντεσλίγκα, καθώς τόσα γκολ είχε δεχθεί τα ίδια στις εννιά συνολογικά αγωνιστικές. Το δύσκολο πρόγραμμα μάλιστα συνεχίζεται, αφού παίζει στο γήπεδο της καλύτερη ομάδας στην Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου. Ουσιαστικά κομπλέ στο Μόναχο.

 

Εκτός: 1-3-1
Γκολ: 17-14
Τελευταία 5: 2-1-2

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Η Χόφενχαϊμ που όλοι αγαπήσαμε εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και η Μπάγερν δεν αστειεύεται. Πιθανό το goal/goal στο 1,83 από τον Stoiximan.


 

 

Novibet.gr – Παίξε νόμιμα με 150 ευρώ Bonus πρώτης κατάθεσης

 

16.30 ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

 

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –

 

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Όποια την υποτίμησε το πλήρωσε, καθώς η Πάντερμπορν δείχνει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Εξάλλου, μιλάμε για την ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία και ο απολογισμός της (4-3-4) δεν είναι καθόλου άσχημος μέχρι στιγμής. Θέλει να αφήσει στην άκρη βέβαια την ήττα με 3-0 από την Άουγκσμπουργκ στο πρόσφατο παιχνίδι της και να κοντράρει όσο μπορεί την αναβασμένη Ντόρτμουντ. Τραυματίας ο δεξιός μπακ Βέμερ (9 συμ./1 γκολ). Εδώ και καιρό εκτός ο αμυντικός Μπέρτελς (1 συμ.).

 

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 16-16
Τελευταία 5: 2-1-2

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η 11η αγωνιστική ήταν η τυχερή για την Ντόρτμουντ, αφού επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα ανέλπιστο αρνητικό σερί έξι ματς χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 1-0 και μάλιστα ύστερα από ένα απίστευτο αυτογκόλ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και πάλι ήταν καλύτερη στον αγώνα και άξιζε πέρα ως πέρα τη νίκη. Σίγουρα όμως θέλει πολλές νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού βρίσκεται καθηλωμένη στις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο στόπερ Παπασταθόπουλος (11 συμ./1 γκολ), τραυματίας ο επίσης στόπερ Χούμελς (6 συμ.).

 

Εκτός: 1-0-4
Γκολ: 12-17
Τελευταία 5: 1-0-4

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι σε μια άκρως βατή ομάδα. Στήριγμα το διπλό στο 1,50 από την Mybet.


 

 

Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

16.30 ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

 

Προϊστορία: 11-13-11
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-1

 

ΣΑΛΚΕ: Ανώμαλη προσγείωση για την Σάλκε, που γνώρισε την ήττα στο Φράιμπουργκ με 2-0, στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν μπόρεσε σε καμιά στιγμή του αγώνα να σκοράρει και να μπει στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Τελευταία εκμεταλλεύεται μονάχα την δύναμη της έδρας της στο πρωτάθλημα, όπου μετράει εκεί τρεις σερί νίκες, ενώ την Τρίτη υποδέχεται σε ένα μεγάλο παιχνίδι την Τσέλσι για το Champions League. Τιμωρημένος ο μέσος Αόγκο (14 συμ./1 γκολ). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες της.

 

Εντός: 3-2-0
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 2-0-3

 

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Είναι από τις ομάδες που δεν οφελήθηκε από την διακοπή. Σε τρομερή φόρμα σε όλους τους θεσμούς, με οχτώ σερί επιτυχίες. Στην Μπουντεσλίγκα προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες και δεν θα μπορούσε από το να βρίσκεται μόνη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σοβαρό τεστ σήμερα για τους «λύκους» στην έδρα της Σάλκε, όπου θα αποδείξουν έως που μπορούν να φτάσουν φέτος. Δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ Σέφερ (3 συμ.).

 

Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 22-9
Τελευταία 5: 5-0-0

 

Στοίχημα Προβλέψεις: Ότι και να γίνει σε αυτό το ζευγάρι δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Ποιοτικές ομάδες και ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Από ένα τέρμα το έχουν, ώστε να επιβεβαιωθεί το goal/goal στο 1,60 από την Bet8.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις