Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Τα δίνει όλα σήμερα η Λίβερπουλ!

14:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 69-35-54
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ 0-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Παρατάχθηκε με ενδεκάδα… αλά Λιγκ Καπ στο Μπερναμπέου, λίγο γιατί κάποιοι ήθελαν να αποδείξουν πράγματα στον Ρότζερς, λίγο γιατί η Ρεάλ κουράστηκε από τις πεντάρες και κάπως έτσι γλίτωσε και δεύτερο κάζο από τη Βασίλισσα, χάνοντας μόνο με 1-0. Πλέον δεν είναι στο χέρι της η πρόκριση, σε ένα όμιλο που φαινόταν ότι μαζί με τη Ρεάλ είχε τον πρώτο λόγο και θα στραφεί στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου ούτε εκεί τα πηγαίνει καλά, αφού απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, με τα πυρά να στρέφονται περισσότερο προς τον Μπαλοτέλι, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ικανός να καλύψει το κενό του Σουάρεζ. Χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει στα δύο τελευταία, δύο νίκες προηγουμένως με τη ψυχή στο στόμα κόντρα σε ΚΠΡ και Γουέστ Μπρομ, που ήταν και οι μοναδικές στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-2-3). Στο πιο πρόσφατο έχασε από τη φορμαρισμένη Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς με 0-1 (73’). Μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Σκρτελ, στην αρχή της επανάληψης έγινε πιο απειλητική, αλλά μετά το γκολ μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο. Νο goal τα 4 από τα 5 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις, under τρία από αυτά. Μόνο κόντρα στη Σουόνσι στο Λιγκ Καπ κατάφερε να σκοράρει σε αυτά τα πέντε. Συνεχίζουν εκτός οι μπακ Χοσέ Ενρίκε (2 συμμ.), Φλάναγκαν, ο κεντρικός αμυντικός Σακό (3 συμμ.), ο μέσος Σούσο και ο Στάριτζ (3 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-2-1
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 2-2-1

ΤΣΕΛΣΙ: Βρήκε περισσότερη αντίσταση από ότι θα περίμενε στη Σλοβενία από τη Μάριμπορ, την οποία είχε φιλοδωρήσει με 6-0 στο Στάμφορντ, μένοντας τελικά στο 1-1. Μέτρια στο πρώτο μέρος, στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε γκολ (50’), αλλά ανέβηκε, πίεσε και μετά από πολλές ευκαιρίες ισοφάρισε με τον Μάτιτς στο 73’, χάνοντας κι άλλες στη συνέχεια, με κορυφαία φυσικά το χαμένο πέναλτι του Αζάρ στο 86’, το οποίο απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς. Ανέλπιστα δύσκολο έργο είχε και κόντρα στην ΚΠΡ, της οποίας επικράτησε με 2-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ, αυτή τη φορά με τον Αζάρ να ευστοχεί σε πέναλτι στο 75’. Ο Όσκαρ της είχε δώσει το προβάδισμα στο 32’, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 62’. Παρέμεινε πρώτη και μόνη αήττητη (8-2-0), με τη διαφορά από τη Σίτι να παραμένει στους 6. Συνολικά είναι αήττητη και στα 16 επίσημα φετινά που έχει δώσει (12-4-0). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (26), ενώ μαζί με Σίτι και Σουόνσι και την δεύτερη καλύτερη άμυνα (10). Αήττητη στα 4 τελευταία ντέρμπι με την Λίβερπουλ (2-2-0), με κορυφαίο αυτό πέρυσι τον Απρίλιο, όπου κέρδισε μέσα στο Άνφιλντ (2-0) και εξασφάλισε το πρωτάθλημα. Γκολ-γκολ και 2-3 γκολ τα 4 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Όμπι Μίκελ (6 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Ρεμί (5 συμμ.).

Εκτός: 3-2-0
Γκολ: 13-7
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σημείο ρίσκου ο άσος, αλλά κάποια στιγμή η ομάδα του Μουρίνιο θα χάσει και γιατί όχι σήμερα, που εκτός του ότι είναι ντέρμπι, βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα απόδοσης. Θα πρέπει η Λίβερπουλ να το καταφέρει φυσικά, αλλά η κίνηση του Ρότζερς να παίξει με τόσες αλλαγές στη Μαδρίτη είναι ενδεικτική του τι θέλει να πετύχει σήμερα. Άσος στο 3.20 (Stoiximan).


 

Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προϊστορία: 18-6-6
Πέρυσι: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ικανοποιημένος ο φαν Χάαλ από την απόδοση στο ντέρμπι με τα Σίτι, παρά την ήττα με 0-1 και όχι άδικα, αφού η Γιουνάιτεντ έπαιξε πολύ καλά σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα και στο τέλος άξιζε την ισοπαλία. Χρειάστηκαν σωτήριες επεμβάσεις του Ντε Χέα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει και στη φάση του 62’ που δέχτηκε το μοναδικό γκολ. Καθοριστικής σημασίας η ανόητη κάρτα του Σμόλινγκ στο 39’, που αν δεν είχε συμβεί θα βλέπαμε ένα άλλο ματς στη συνέχεια. Μετά το 70’ και αφού γλίτωσε από το δοκάρι στο 72’ η αριθμητική διαφορά δε φάνηκε καθόλου και έκλεισε στα καρέ της τη Σίτι, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Φελαϊνί, φαν Πέρσι, ντι Μαρία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 4 αγωνιστικές, αλλά παραμένει χωρίς νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1). Άπαντες στην ομάδα από προπονητή ως παίχτες, είναι πολύ αισιόδοξοι μετά το πέρας των δύο ντέρμπι με Τσέλσι (1-1) και Σίτι. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Σμόλινγκ, που τα άκουσε και από τον φαν Χάαλ για την κάρτα που δέχτηκε στο ντέρμπι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τζόουνς (4 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Γιάνγκ (4 συμμ.), Λίνγκαρντ (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Ρόχο (7 συμμ.), Έβανς (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ράφαελ (6 συμμ./1 ασίστ) και ο Φαλκάο (5 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 2-2-1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και όχι άδικα, μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μόλις δύο νίκες σε 10 αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι της έχασε δίκαια εντός έδρας από τη Σάντερλαντ, που έψαχνε αντίδραση, με 1-3, μένοντας έτσι χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική (0-1-3). Δεν μπορούσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο φρέσκοι να προηγούνται στο 31’. Στο 55’ η ισοφάριση με αυτογκόλ, λύγισε στο τέλος και δέχτηκε άλλα δύο στο 79’ και στις καθυστερήσεις .Έχει σκοράρει μόλις σε ένα ματς κόντρα στη Μάντσεστερ στα 6 τελευταία σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μαζί με τη Μπέρνλι, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (19). Τιμωρημένος ο αρχηγός Γέντινακ (10 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός ΜακΆρθουρ (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Ο’Κιφ (2 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Ντιλέινι (8 συμμ.). Ο εξτρέμ Ζάχα (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, γιατί είναι δανεικός από τη Γιουνάιτεντ.

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Μάντσεστερ θα επιστρέψει στις νίκες σήμερα, αφού στα δύο ντέρμπι έδειξε την ποιότητα της μεγάλης ομάδας. Σε κακό διάστημα η Κρίσταλ Πάλας, που θα έχει και σημαντικές απουσίες. Τις τιμές του άσου τις περιμέναμε τόσο χαμηλά (1.31 Goalbet). Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, ακόμα και με χάντικαπ (+1, 1.73 Goalbet).


 

 Στην Μπάλα είναι Γκουρού. Παίξε με 100% bonus εώς 100 ευρώ

 

19:30 ΚΠΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 12-15-15
Πέρυσι: –

ΚΠΡ: Πολύ καλή στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά έχασε με 1-2. Δέχτηκε αρκετές φάσεις, αλλά ήταν πολύ οργανωμένοι και δεν έχασε τη ψυχραιμία της. Στο 32’ έγινε το 1-0, με τον Όστιν να ισοφαρίζει στο 62’ με ωραίο τακουνάκι, παρεμβάλλοντας σε άστοχο σουτ του Φερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο με τον Σάντρο. Τελικά το δέχτηκε η ίδια, από αμφισβητούμενο πέναλτι, που έκανε ο Βάργκας. Κι άλλοι κερδισμένοι πόντοι για τον Ρέντναπ με την καλή εμφάνιση της ομάδας, μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλλα και το 2-3 από τη Λίβερπουλ, που έφτασε κοντά στην απόλυση πριν 3-4 αγώνες. Μεγάλη δικαίωση σίγουρα πάντως για τον επιθετικό Όστιν, που έχει σκοράρει 4 γκολ στα 5 τελευταία, έχοντας δεχτεί σκληρή κριτική από τα μέσα για την ποιότητα και τις εμφανίσεις του. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Σίτι. Εκτός ο κίπερ ΜακΚάρθι (1 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Ονουόχα (3 συμμ.), κεντρικός μέσος Φαουρλίν (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο Ρίο Φέρντιναντ (7 συμμ.) από την Ομοσπονδία για σχόλιο του στο Τουίτερ. Αμφίβολοι οι κεντρικοί μέσοι Μπάρτον (4 συμμ.), Ματς (5 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 1-0-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Γκέλα «ολκής» την Τετάρτη με την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, αφού η πρόκριση πλέον είναι πολύ δύσκολη –όχι και ακατόρθωτη πάντως, αλλά και πάλι δεν εξαρτάται από την ίδια. Πίσω στο σκορ μόλις στο 2’, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουρέ 6 λεπτά αργότερα. Φαρμάκι οι αντεπιθέσεις της ΤΣΣΚΑ, που πήρε προβάδισμα στο 34’. Στην επανάληψη δεν κράτησε τη ψυχραιμία της, με δύο παίχτες να αποβάλλονται, αρχικά ο Φερναντίνιο στο 70’ που είδε δύο κάρτες σε 25 λεπτά συμμετοχής και αργότερα ο Τουρέ για χτύπημα σε αντίπαλο και έτσι, όσο και να το ήθελε, δε μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος. Σημαντική και η συμμετοχή του διαιτητή Σιδηρόπουλου, που θα μπορούσε να έχει αποφύγει την πρώτη κίτρινη στον Φερναντίνιο, ενώ πριν τη δεύτερη κόκκινη στη Σίτι, θα έπρεπε να αποβάλει τον Βέρνμπλουμ, που είχε δεχτεί ήδη κίτρινη, αλλά μπερδεύτηκε και έδωσε κίτρινη στον Ιγκνάσεβιτς, που δε συμμετείχε στη φάση! Έφτασε έτσι τους 5 αγώνες με μόλις μία νίκη, αυτή στο μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, όπου είχε αρκετές φάσεις, γκολ με τον Αγουέρο στο 62’ και δοκάρι με τον Νάβας στο 72’, αλλά στο τέλος τα χρειάστηκε και ας έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 39’. Μαζί με Τσέλσι και Σουόνσι, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (10). Αήττητη από την ΚΠΡ στα 4 τελευταία (3-1-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Κολάροφ (7 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Σίλβα (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Κομπανί (10 συμμ.) και ο Λάμπαρντ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-1-1
Γκολ: 11-6
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Θα βάλει δύσκολα η ΚΠΡ, που έχει βρει ρυθμό, παίζοντας συνεχώς κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους (Λίβερπουλ, Τσέλσι) και σε «τελικούς» (Άστον Βίλλα). Δεν αποκλείουμε το 1.47 του διπλού (Mybet), αλλά μας αρέσει περισσότερο το under στο 2.45 (Mybet)!

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις