Πάμε Στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι αποδείξεων στο Μάντσεστερ

15:30 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 22-24-30
Πέρυσι: –

ΜΠΕΡΝΛΙ: Δεν είναι ότι της λείπει η όρεξη, αλλά σίγουρα της λείπει η ποιότητα και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Το απέδειξε και στο ματς με την Γουέστ Χαμ, όπου ξεκίνησε καλά και άγγιξε το γκολ στα πρώτα λεπτά με το σουτ του Μπόιντ μέσα από την περιοχή να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια έπεσε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ από κεφαλιές (49’, 54’). Αντέδρασε άμεσα και ο Μπόιντ δεν αστόχησε αυτή τη φορά, μειώνοντας στο 60’, αλλά 10 λεπτά αργότερα η άμυνα της είχε πάει πάλι περίπατο και με τρίτη κεφαλιά οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν το παιχνίδι. Έτσι, παρέμεινε η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές (0-4-4), ουραγός στη βαθμολογία και αν τον Ιανουάριο δεν έρθει ενίσχυση, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (4), έχοντας σκοράρει μόλις στα 3 από τα 8 παιχνίδια της. Εκτός ο αριστερός μέσος Μάθιου Τέιλορ (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Βόουκς. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Μάικλ Κιν (2 συμμ.), ο δεξιός μπακ Ριντ (3 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μάρνεϊ (5 συμμ.).

Εντός: 0-2-2
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 0-3-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Σεφτέ εντός έδρας στο πρωτάθλημα για τα ζαχαρωτά, που πήραν καθαρή νίκη επί της Άστον Βίλλα με 3-0. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Γιαγκέλκα στο 18’, στο 48’ ο Λουκάκου με συρτό σουτ και τη βοήθεια της τύχης έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, εκτός από ένα σωστά ακυρωθέν γκολ στο 55’, για φάουλ που έγινε πριν στον Αλκάραζ, με τον Κόλμαν να τελειώνει το παιχνίδι στο 76’ με δεύτερη ασίστ που έδωσε ο Μπέινς. Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη, αφού ήταν μόλις η δεύτερη φέτος στο πρωτάθλημα. Όχι ότι δεν παίζει καλά, αλλά την έχουν πληγώσει τα πολλά αμυντικά λάθη φέτος, αν και πέρυσι μας είχε συνηθίσει σε διαφορετικά πλαίσια. Την Πέμπτη φιλοξενήθηκε στη Γαλλία από τη Λιλ για το Γιουρόπα, εκεί όπου τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, οδηγώντας την κούρσα του ομίλου και παραμένοντας αήττητη στα τρία πρώτα παιχνίδια (1-2-0). Πιο απειλητικοί οι γηπεδούχοι, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον ΜακΓκίντι στα τελευταία λεπτά να φύγει με το διπλό. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (16). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Στόουνς (5 συμμ.), ο αριστερός μπακ Οβιέδο (1 συμμ.), ο Μιραλάς (6 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ.

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Έβερτον δεν είναι για τόσο χαμηλά και δε θα είναι δύσκολο να πετύχει δεύτερη κολλητή νίκη κόντρα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Διπλό στο 1.90 (Mybet).


 

 

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

15:30 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 56-27-45
Πέρυσι: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Είχε πολύ εύκολο έργο την Πέμπτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας μια άνετη νίκη που χρειαζόταν μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Εύκολα το 2-0 στο πρώτο μισάωρο (Κέιν 13’, Λαμέλα 29’), με τον Αστέρα να δημιουργεί δύο επικίνδυνες φάσεις, χωρίς όμως να δείχνει ότι μπορεί να σταθεί απέναντί της με αξιώσεις. Ο Αργεντινός σημείωσε δεύτερο προσωπικό στο 66’, ενώ ο Κέιν με άλλα δύο τέρματα στη συνέχεια πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην Ευρώπη. Στο 87’ ωστόσο ο Γιορίς αποβλήθηκε και με τον Ποκετίνο να έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές του και έτσι ήρθε η μείωσε για το τελικό 5-1, από το φάουλ που προέκυψε. Ήταν η πρώτη της νίκη στο Γιουρόπα, έχοντας μείνει ισόπαλη στα δύο πρώτα παιχνίδια της στον όμιλο. Συνολικά, στα 10 τελευταία της σε πρωτάθλημα, Ευρώπη (3) και Λιγκ Καπ (1), μετράει μόλις τρεις νίκες. Μόλις μία στα τελευταία 6 για το πρωτάθλημα (1-2-3), χάνοντας στο τελευταίο στο ντέρμπι με τη Σίτι, σε ένα παιχνίδι με 4 πέναλτι και καλό ρυθμό, όπου δε βρήκε τρόπο να σταματήσει τον εξαιρετικό Αγουέρο, που σημείωσε και τα 4 τέρματα, ούτε να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα, με την ίδια να κάνει 3 πέναλτι. Δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 13’, αλλά ισοφάρισε άμεσα με τον Έρικσεν (15’). Στο 20’ δέχτηκε γκολ με το πρώτο πέναλτι, με την μπάλα να χτυπάει στα πόδια του Γιορίς στο δεύτερο (32’). Στο τρίτο δε μπόρεσε να σώσει (68’) και στο 75’ η Σίτι καθάρισε το παιχνίδι. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Φάζιο (1 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Μπενταλέμπ (4 συμμ.). Εκτός σταθερά οι δεξιοί μπακ Νόουτον (3 συμμ.), Γουόλκερ.

Εντός: 2-0-2
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-2-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Σημεία ζωής έδειξε η Νιούκαστλ, που πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παρατείνοντας ακόμα περισσότερο τη θητεία του Πάρντιου στον πάγκο της. Στο 19’ γλίτωσε από δοκάρι, σε σέντρα σουτ του Ολμπράιτον, στο 56’ ο Παπί Σισέ πέρασε και τον κίπερ, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, το οποίο έκανε με σουτ ο Ομπερτάν στο 71’. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στα 16 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά παρά την κατηφόρα και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (2-2-12), η διοίκηση στηρίζει τον Πάρντιου. Εκτός ο αριστερός μπακ Σαντόν, ο κεντρικός αμυντικός Γκουντ, ο αριστερός μέσος Γκουτιέρεζ, ο μεσοεπιθετικός Άαρονς (2 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντε Γιόνγκ (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμσον (7 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (4 συμμ./1 ασίστ), Ριβιέρ (7 συμμ../1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 2-7
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ο Ποκετίνο κάνει συχνά ροτέισον και έτσι δεν τίθεται θέμα κούρασης, αφού ούτε το ματς της Πέμπτης έφερε παραπάνω ιδρώτα για τους παίχτες του. Έτσι δε μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το momentum της Νιούκαστλ, κάτι που μας οδηγεί στο πιο ασφαλές γκολ-γκολ (1.65 Nokibet), ελπίζοντας οι ανθρακωρύχοι να κρατήσουν κάτι από την τελευταία καλή τους εμφάνιση.


 

 

 Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

 

18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 63-42-47
Πέρυσι: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΤΣΕΛΣΙ 0-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: Ακόμα της λείπει κάτι. Το έδειξε και στο τελευταίο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, που μία είχε τον έλεγχο, μία τον έχανε. Στο 8’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, απειλώντας στη συνέχεια μόνο με τον ντι Μαρία. Στην επανάληψη η είσοδος του Φελαϊνί της έδωσε ώθηση και ο Βέλγος με προσωπική ενέργεια ισοφάρισε στο 48’, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα κόντρα στη ροή, με τον Μπλιντ να σώζει την παρτίδα στο 87’, με το πρώτο του γκολ με τους μπέμπηδες. Τρίτο ματς αήττητη (2-1-0), αλλά έπεσε στην 6η θέση, με 10 βαθμούς να την χωρίζουν από την Τσέλσι. Παρόλα αυτά, ο φαν Χάαλ μέσα στην εβδομάδα δήλωσε ότι η Μάντσεστερ θα πρέπει να θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου. Over και τα 5 τελευταία παιχνίδια της, 4 πιο γκολ-γκολ, 3 ήταν over 3,5. Τιμωρημένος ο Ρούνεϊ (6 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Έβανς (3 συμμ.), ΜακΝάιρ (2 συμμ.) και οι πλάγιοι μέσοι Βαλέντσια (5 συμμ.), Λίνγκαρντ (1 συμμ.).

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-1-1

ΤΣΕΛΣΙ: Είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στη Μάριμπορ την Τρίτη, την οποία διέσυρε με 6-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ, σκοράροντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο (Ρεμί 13’, Ντρογκμπά 23’ πεν., Τέρι 31’/Βίλερ 54’ αυτ., Αζάρ 77’ πεν., 90’), έχοντας την ευκαιρία να πετύχει και άλλα τέρματα, δοκάρι με τον Γουίλιαν στο 75’ και απόκρουση του Τσεχ σε πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 65’. Αυτή ήταν η 6 σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, μένοντας παράλληλα αήττητη για 12ο φετινό επίσημο (10-2-0). Πιο δύσκολη η νίκη της στο πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα, στο εκτός έδρας 2-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Μπροστά στο σκορ στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ, με τους γηπεδούχους να απειλούν στη συνέχεια. Τα πράγματα πάντως αγρίεψαν στο τέλος του ημιχρόνου, με τον, με τον Αθπιλικουέτα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, με την ισορροπία ωστόσο να επανέρχεται πολύ γρήγορα, αφού και η Πάλας έμεινε με 10 μόλις τρία λεπτά αργότερα. Στο 51’ ο Φάμπρεγκας ολοκλήρωσε ιδανικά ωραία ομαδική προσπάθεια, με ους γηπεδούχους να μειώνουν στο 90’. Και σε αριθμούς τα πηγαίνει πολύ καλά η ομάδα του Μουρίνιο, αφού έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (23) και μαζί με τη Σίτι τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (8). Αήττητη από τη Γιουνάιτεντ στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους, σε πρωτάθλημα, κύπελλο (2) και Λιγκ Καπ (1). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Αθπιλικουέτα (8 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Ρεμί (5 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι οι κεντρικοί μέσοι Ραμίρες (4 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Όμπι Μίκελ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ, Ντιέγκο Κόστα (7 συμμ./9 γκ.). Αυτό σημαίνει ότι αν δεν προλάβει ο τελευταίος, ο Μουρίνιο μένει με μόνο με τον Ντρογκμπά για καθαρόαιμο επιθετικό.

Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 12-6
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σπουδαίο παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ. Οι πιθανές όμως απουσίες της Τσέλσι στην επίθεση μπορεί να μη βοηθήσουν στα πολλά γκολ, που ήταν η αρχική σκέψη, ενώ και ο φαν Χάαλ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο του ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Περιμένουμε γκολ, αλλά θα κινηθούν στο λογικό 2-3 (2.00 Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις