Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Με προσοχή η Άρσεναλ

Μονοί αγώνες. Σε περίπτωση ισοπαλία θα υπάρξει επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.

14:30 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΛΕΣΤΕΡ

Προϊστορία: 26-21-33
Πρωτάθλημα: ΛΕΣΤΕΡ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1-0
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΛΕΣΤΕΡ 2-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ (Πρέμιερ): Το ποτήρι ξεχείλισε και με την 5η σερί ήττα των Βίλατζερς, αυτή τη φορά στο ντέρμπι παραμονής με την Χαλ εκτός έδρας (0-2), η διοίκηση προχώρησε στην απομάκρυνση του Πολ Λάμπερτ, τον οποίο στήριξε και με το παραπάνω φέτος, χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως αποδείχτηκε άλλωστε. Καθόλου άδικα, αφού είχε πετύχει μόλις 5 νίκες σε 25 αγωνιστικές, δίκαια βρέθηκε εντός επικίνδυνης ζώνης, ενώ είχε και με μεγάλη διαφορά τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας μόλις 12 γκολ, βρίσκοντας τέρμα στα 10 από το 25 στο πρωτάθλημα. Στη θέση του Λάμπερτ, ο Τιμ Σέργουντ, που ήταν στον πάγκο της Τόττεναμ, μετά την αποχώρηση του Βίλας-Μπόας, σήμερα πάντως στον πάγκο θα είναι οι υπηρεσιακοί Σκοτ Μάρσαλ και Άντι Μάρσαλ. Υποδέχτηκε άλλη μία φορά τη Λέστερ φέτος, για το πρωτάθλημα, όπου επικράτησε με 2-1. Τρίτο εντός έδρας που δίνει στο κύπελλο, στα δύο προηγούμενα είχε αποκλείσει Μπλάκπουλ (1-0) και Μπόρνμουθ (2-1). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φλάαρ (8 συμμ.) και ο επιθετικός Κοζάκ.

Τελευταία 5: 1-0-4

ΛΕΣΤΕΡ (Πρέμιερ): Στάθηκε πολύ καλά στο δύσκολο ματς με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς, αλλά δεν απέφυγε πάλι την ήττα (1-2), η 4η συνεχόμενη για την ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, που παραμένει μόνη ουραγός, με τη σωτηρία να απέχει σταθερά για καλή της τύχη ακόμα στους 5. Υπάρχει θέμα με τον Πίρσον, για την ώρα πάντως έχει την στήριξη της διοίκησης. Με τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα το κύπελλο μπορεί να μοιάζει με περιττή πολυτέλεια, αλλά οι εμφανίσεις της στους δύο προηγούμενους γύρους, όπου οι συνθήκες και πάλι δεν ήταν με το μέρος της, λένε το αντίθετο, αφού απέκλεισε Νιούκαστλ (εντός 1-0) και Τόττεναμ (2-1 εκτός). Απόντες ο κίπερ Σμάιχελ (14 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Άπσον και ο επιθετικός Γκουντ (7 συμμ./1 γκ.).

Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση Στοίχημα: Δυσανάγνωστο ματς. Αλλαγές στη Βίλλα, που φαίνεται πως ποντάρει περισσότερο στην παραμονή, μιας και ο Σέργουντ θα ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα με τη Στόουκ. Την περιμένουμε πάντως να ξεμπλοκάρει επιθετικά, τομέας στον οποίο η Λέστερ δεν έχει το ίδια προβλήματα. Γκολ-γκολ στο 1.87 (Stoiximan).


mybet – Δυνατό παιχνίδι, δίκαιες αποδόσεις και 100€ Bonus!

16:30 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 7-9-14

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ (Λιγκ 1): Την προηγούμενη Δευτέρα επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές, επικρατώντας δύσκολα εντός έδρας της ΜΚ Ντονς με 2-1. Σταθερά στο κυνήγι για μία θέση στα πλέι-οφ ανόδου και όπως όλα δείχνουν θα δώσει μάχη με πολλές ομάδες για να τα καταφέρει. Στο -2 για την ώρα από την εξάδα. Στο κύπελλο έρχεται με «προίκα» την πολύ μεγάλη πρόκριση επί της Τσέλσι στον προηγούμενο γύρο, την οποία κέρδισε μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ με 4-2! Μαζί με την Πρέστον είναι οι μόνες ομάδες από την Λιγκ 1 που συνεχίζουν στη διοργάνωση, αλλά με την Πρέστον να έχει δυσκολότερο έργο και να αντιμετωπίζει αύριο την Μάντσεστερ Γιουν., θέλει να κάνει ακόμα μία υπέρβαση και να παραμείνει η μόνη εκπρόσωπος της κατηγορίας στη διοργάνωση. Πριν την Τσέλσι είχε αποκλείσει την Μίλγουολ (Τσάμπιονσιπ), με 3-3 εκτός και 4-0 εντός. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο κίπερ Πίκφορντ (27 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-2-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (Πρέμιερ): Όπου κι αν πήγαινε φέτος η ΚΠΡ έτρωγε «σφαλιάρες», μία φορά κατάφερε να το αποφύγει και αυτή ήταν στο Στέιντιουμ οφ Λάιτ, όπου υποχρέωσε τη Σάντερλαντ σε εντός έδρας ήττας με 0-2. Άνευρη η ομάδα του Πογέτ, που δέχτηκε και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος (17’, 45’). Είχε κατοχή στην επανάληψη, αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Πολύ κακό αποτέλεσμα, πάνω εκεί που έδειχνε να ανεβαίνει, μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Φούλαμ και τους 4 βαθμούς στα δύο προηγούμενα για το πρωτάθλημα. Μόλις δύο οι βαθμοί που την χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκε με την Μπράντφορντ ήταν πριν από 12 χρόνια στην Τσάμπιονσιπ. Παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0), κρατώντας το μηδέν στα τρία πιο πρόσφατα. Νο goal οι 14 από τις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Αμφίβολοι ο αριστερός Μπίλι Τζόουνς (6 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Ρόντγουελ (15 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Ρεβεγιέ (9 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Κάτερμολ (18 συμμ./1 γκ.) και οι εξτρέμ Μπάκλεϊ (20 συμμ./2 ασίστ), Τζιακερίνι (7 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Στοίχημα: Η Μπράντφορντ έδειξε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο με την Τσέλσι στον προηγούμενο γύρο και με την αστάθεια της Σάντερλαντ, δεν αποκλείεται να είναι η ομάδα που θα της κάνει τη ζημιά. Ρισκάρουμε να μη χάσει, με το 1Χ να πληρώνει στο 1.70 (Novibet).


BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

18:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προϊστορία: 56-30-26

ΑΡΣΕΝΑΛ (Πρέμιερ): Δυσκολεύτηκε αρκετά στο δεύτερο μέρος με τη Λέστερ και θα μπορούσε να έχει δεχτεί ακόμα και την ισοφάριση, μετά τη μείωση των φιλοξενούμενων στο 61’. Δεν την πάτησε όμως και με το 2-0 από το πρώτο ημίχρονο (Κοσκιελνί 27’, Γουόλκοτ 41’), κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην τετράδα. Στο -1 για την ώρα. Αλλαγές αναμένονται από την Βενγκέρ, πάγια τακτική στα αγγλικά κύπελλα, το θέλει όμως και φέτος, οπότε δεν περιμένουμε πολλά ρίσκα. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), οι κεντρικοί μέσοι Ράμσεϊ (16 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Ντιαμπί και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο Αλέξις Σάντσες (21 συμμ./12 γκ./7 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-0-1

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ (Τσάμπιονσιπ): Από τη συμμετοχή στον τελικό του Γιουρόπα πριν από 9 χρόνια, η κατηφόρα δεν είχε σταματημό για τη Μ’μπόρο, που φέτος πάντως δείχνει να έχει βάλει καλά θεμέλια για την επιστροφή στη θέση που της αξίζει, αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις, σπάνια έλειπε από τα μεγάλα σαλόνια. Το τελευταίο διάστημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με 6 σερί νίκες, 5 για το πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό και δίκαιο 2-0 στο Σίτι οφ Μάντσεστερ επί της πρωταθλήτριας Αγγλίας στο προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Πρώτη στη Τσάμπιονσιπ, μετά την τελευταία νίκη της επί της Μπλάκπουλ εκτός έδρας με 2-1. Under οι 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Μίντλεσμπρο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αγιάλα (25 συμμ./2 γκ.).

Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση Στοίχημα: Η Άρσεναλ έχει καλή εικόνα για τη Μίντλεσμπρο, ειδικά μετά το κάζο που έκανε στη Σίτι και δε θέλει να πέσει και η ίδια θύμα της. Έχει μεγάλο κίνητρο να υπερασπιστεί τον τίτλο της, οπότε ώστε και δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Άσος στο 1.40 (Bet8).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις