Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Λίγο πριν την έναρξη.

21:30 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Άμστερνταμ Αρένα

 

Προϊστορία: 6-0-0

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (15η): Με την τελική επιλογή των 23 ποδοσφαιριστών θα αγωνιστεί σήμερα στο φιλικό με την Ουαλία, στο τελευταίο πριν την έναρξη του Μουντιάλ (Ισπανία 13/06, Αυστραλία 18/06, Χιλή 23/06). Ήδη από την προηγούμενη εμβδομάδα ο φαν Χάαλ είχε αφήσει εκτός λόγω τραυματισμού τον φαν ντερ Φάαρτ, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον κίπερ Ζετ (PSV), τους αμυντικούς φαν Άανχολτ (Φίτεσε), Ρέκικ (PSV), τον μέσο Φίλενα (Φέγενορντ) και τους επιθετικούς Μπέτιους (Φέγενορντ), Πρόμες (Τβέντε). Δε ξέρουμε πως θα τη δούμε στα τελικά αφού δεν έπεισε με τα δύο φιλικά προετοιμασίας, αρχικά με το πρόσφατο 1-0 επί της Γκάνας (φαν Πέρσι 5’), όπου έχασε πάμπολλες ευκαιρίες στην επανάληψη, ούτε και στα μέσα Μαΐου, που έδωσε το πρώτο φιλικό της κόντρα στο Εκουαδόρ, όπου άφησε αρκετά ερωτηματικά για το που μπορεί να φτάσει βάση της εικόνας της κόντρα σε κλειστές άμυνες (1-1). Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο φαν Χάαλ, που χαρακτήρισε την ομάδα του «απρόσεχτη», ενώ ζήτησε και από τους άλλους ποδοσφαιριστές του να κάνουν περισσότερα πράγματα, όπως κάνει μόνο ο φαν Πέρσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του. Under τα 4 τελευταία φιλικά της, ενώ η νίκη κόντρα στη Γκάνα ήταν η πρώτη στη τελευταία πεντάδα φιλικών που έδωσε (1-3-1), έχοντας χάσει από Γαλλία (0-2) και μένοντας ισόπαλη με Ιαπωνία, Κολομβία, Εκουαδόρ. Μετράει το απόλυτο στις 6 αναμετρήσεις της κόντρα στην Ουαλία, 2 φιλικές και 4 για προκριματικά Μουντιάλ, από το 1988 έως το 2008. Τέσσερις από τις 6 ήταν over. Εκτός ο κεντρικός μέσος ντε Γκουζμάν.

 

Τελευταία 5: 1-3-1

 

Τερματοφύλακες: Φορμ (Σουόνσι), Σίλεσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ)

Αμυντικοί: Φλάαρ (Άστον Βίλλα), Ζάνμαατ (Φέγενορντ), Ίντι (Φέγενορντ), ντε Φράι (Φέγενορντ), Φέλτμαν (Άγιαξ), Φέρχεγκ (Άουγκσμπουργκ), Κονγκολό (Φέγενορντ)

Μέσοι: Ρόμπεν (Μπάγερν), Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Μπλιντ (Άγιαξ), ντε Γκουζμάν (Σουόνσι), Μέμφις (PSV), Κλάσι (Φέγενορντ), Φερ (Νόριτς), Βαϊνάλντουμ (PSV)

Επιθετικοί: Κόιτ (Φενέρμπαχτσε), φαν Πέρσι (Μάν. Γιουν.), Χούντελααρ (Σάλκε), Λενς (Ντιναμό Κιέβου)

 

ΟΥΑΛΙΑ (47η): Αν και είναι από τις ομάδες που αναμένεται να ανέβουν αρκετά τα επόμενα χρόνια, χάρη στην ανάδειξε αρκετών ταλαντούχων παιχτών, δε φαίνεται να το «δουλεύουν» και πολύ. Μόλις ένα φιλικό μετά τα προκριματικά, ένα τον Μάρτιο και ένα το σημερινό, όλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο Κρις Κόλμαν διάλεξε 23 παίχτες αρχικά για το φιλικό. Ο αμυντικός Κρις Γκάντερ της Ρέντινγκ συμπεριλήφθηκε λίγο αργότερα, ο Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον 18χρονο μέσο της Φούλαμ, Τζορτζ Γουίλιαμς, ενώ εκτός επίσης λόγω τραυματισμού έμεινε και ο μέσος της Γουέστ Χαμ, Τζακ Κόλισον. δεν κλήθηκαν επίσης οι αμυντικοί Ρίκετς (Γουλβς), Άσλεϊ Γουίλιαμς (Σουόνσι, αρχηγός), Τζέιμς Κόλινς (Γουέστ Χαμ), Μπεν Ντέιβις (Σουόνσι), Μάθιους (Σέλτικ), ο μέσος Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ) και επιθετικός Σαμ Βόουκς (Μπέρνλι). Γκολ-γκολ τα 7 από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, επίσημα και μη. Αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα (2-2-0, 2 προκ. & 2 φιλικά).

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Ρόμπερτς ( – ), Φον Γουίλιαμς (Τρανμίρ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Ρέντινγκ), Γκάμπιντον (Κρίσταλ Πάλας), Νιατάνγκα (Μπάρνσλεϊ), Νιλ Τέιλορ (Σουόνσι), Τζαζ Ρίτσαρντς (Σουόνσι), Τζον (Κάρντιφ), Τσέστερ (Χαλ), Ντάμετ (Νιούκαστλ)

Μέσοι: Λέντλεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Βον (Νόττινχαμ), Κινγκ (Λέστερ), Ρόμπσον-Κανού (Ρέντινγκ), Άλεν (Λίβερπουλ), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Κρίσταλ Πάλας), Τζόουνς (Χιμπέρνιαν), Χάους (Μάν. Σίτι), Τζορτζ Γουίλιαμς (Φούλαμ)

Επιθετικοί: Τσερτς (Τσάρλτον), Ίστερ (Μίλγουολ), Λόρενς (Μάν. Γιουνάιτεντ)

 

Πρόταση στοίχημα: Ο φαν Χάαλ θα ζητήσει περισσότερα από τους παίχτες του σήμερα και περιμένουμε τους Οράνιε να είναι περισσότερο εύστοχοι από το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Γκάνα. Χωρίς τα δύο μεγάλα της αστέρια η Ουαλία. Ανάλογα με τις ορέξεις της Ολλανδίας θα πάει το ματς. Εμείς προτιμούμε το over στο 1.70 (Stoiximan).


 

 

Stoiximan.GR:Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

22:00 ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΑΓΓΛΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Σαν Λάιφ Στέιντιουμ, Μαϊάμι, ΗΠΑ

 

Προϊστορία 0-0-1

 

ΕΚΟΥΑΔΟΡ (28η): Σήμερα δίνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν την έναρξη του Μουντιάλ στις 15/06 κόντρα στην Ελβετία. Έδωσε ήδη ένα την Παρασκευή στο Τέξας, κόντρα στο Μεξικό, όπου ηττήθηκε με 1-3, με τον Ρουέντα να αφήνει εκτός βασικής ενδεκάδας τους Αντόνιο Βαλέντσια, Νομπόα και Καϊσέδο. Καλύτεροι στο τακτικό κομμάτι οι Μεξικανοί, που προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ στο 33’ και 69’. Το τρίτο ήρθε από αυτογκόλ του Μπανγκέρα στο 76’, με τον Ένερ Βαλέντσια απλά να μειώνει στο 80’. Είχε πάντως περισσότερες καλές φάσεις και ίσως την αδικεί το τελικό σκορ. Εκτός της 23άδας που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία έμειναν οι αμυντικοί Κρίστιαν Ραμίρεζ (Φορτούνα Ντ.), Ναρβάεζ (Έμελεκ), οι μέσοι Μίντα (Σίβας ΗΠΑ), Κινιόνεζ (Έμελεκ), Μένα (Έμελεκ), Πενίγια (Μπαρτσελόνα/Εκουαδ.) και ο επιθετικός Βίλα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα). Στην αποστολή έμεινε κανονικά ο αμυντικός Σεγούντο Καστίγιο, ο οποίος χτύπησε άσχημα σε κόντρα με τον Λουίς Μόντες του Μέξικο και σήμερα δεν είναι διαθέσιμος, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χάσει και την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Μόλις δύο φορές έχει κερδίσει στα 13 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (2-5-6): την Ουρουγουάη στα προκριματικά (1-0) και την Αυστραλία σε φιλικό (4-3). Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία. Τραυματίας ο αμυντικό Σεγούντο Καστίγιο.

 

Τελευταία 5: 1-3-1

 

Τερματοφύλακες: Μπανγκέρα (Μπαρτσελόνα/Εκουαδ.), Αλεξάντερ Ντομίνγκεζ (Ντεπορτίβο Κίτο), Μπόνε (Ελ Νασιονάλ)

Αμυντικοί: Γουόλτερ Αγιοβί (Πατσούκα), Γκουάγκουα (Έμελεκ), Παρέδες (Μπαρτσελόνα/Εκουαδ.), Εράζο (Φλαμένγκο), Αχιλέρ (Έμελεκ), Μπαγκουί (Έμελεκ),

Μέσοι: Μέντεζ (Σάντα Φε), Σεγούντο Καστίγιο (Αλ-Χιλάλ), Αντόνιο Βαλέντσια (Μάν. Γιουν.), Σαριτάμα (Μπαρτσελόνα/Εκουαδ.), Νομπόα (Ντιναμό Μ.), Μοντέρο (Μορέλια), Ρόχας (Κρουζ Αζούλ), Αρόγιο (Ατλάντε), Ιμπάρα (Φίτεσε), Μαρτίνεζ (Τιχουάνα), Γκρουέζο (Στουτγάρδη)

Επιθετικοί: Φελίπε Καϊσέδο (Αλ-Τζαζίρα), Χάιμε Αγιοβί (Τιχουάνα), Ένερ Βαλέντσια (Πατσούκα)

 

ΑΓΓΛΙΑ (11η): Παρατάχθηκε με τη βασική ενδεκάδα κόντρα στο Περού και επικράτησε δίκαια με 3-0 στο Γουέμπλεϊ. Ο Στάριτζ άνοιξε το σκορ στο 32’, από τους αμυντικούς προήλθαν τα άλλα δύο στην επανάληψη (Κέιχιλ 65’, Γιαγκέλκα 70’), με τον Χόντγκσον να χρησιμοποιεί και έξι αλλαγές. Σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με παρόμοια ενδεκάδα, αλλά και με ορισμένες αλλαγές, όπως Τσάμπερλεϊν στη θέση του Λαλάνα επίθεση, του Τζόουνς στο κέντρο ή στα δεξιά της άμυνας και τον Σο ως αριστερό μπακ, αφού ο Μπέινς θα προφυλαχθεί από τον μικροτραυματισμό του. Έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό πριν την έναρξη του Μουντιάλ κόντρα στην Ονδούρα (07/06). Νο goal τα 7 από τα 8 τελευταία, επίσημα και μη. 3-0-2 τα 5 πιο πρόσφατα (1 προκ.&4 φιλικά). Στις τρεις νίκες με Πολωνία, Δανία, Περού δε δέχτηκε γκολ, στις ήττες από Χιλή και Γερμανία δεν κατάφερε να σκοράρει. Αναμετρήθηκε με το Εκουαδόρ άλλη μία φορά, στο Μουντιάλ του 2006, όπου είχε επικρατήσει με 1-0.

 

Τελευταία 5: 3-0-2

 

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάν. Σίτι), Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Φόρστερ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Τζόνσον (Λίβερπουλ), Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Σμόλινγκ (Μάν. Γιουν.), Τζόουνς (Μάν. Γιουν.), Σο (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Λάμπαρντ (Τσέλσι), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μίλνερ (Μάν. Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Μπάρκλεϊ (Έβερτον)

Επιθετικοί: Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ρούνεϊ (Μάν. Γιουν.), Γουέλμπεκ (Μάν. Γιουν.), Λάμπερτ (Σαουθάμπτον)

 

Πρόταση στοίχημα: Άρεσε η Αγγλία στο πρώτο παιχνίδι της, που σήμερα δε θα αλλάξει σύστημα, αλλά πρόσωπα. Το Εκουαδόρ θεωρητικά είναι μια κλάση κάτω και δύσκολα να αποφύγει την ήττα. Διπλό στο 1.95 (Championsbet).


 

 

mybet.comΚερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

 

 

01:30 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Αντόνιο Βεσπούκιο Λιμπέρτι, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

 

Προϊστορία: 3-0-1

 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (7η): Άτυπη πρεμιέρα για το δεύτερο μεγάλο φαβορί του Μουντιάλ, που προετοιμάζεται στην Αργεντινή, δίνοντας δύο φιλικά κόντρα σε Τρινιντάντ και Σλοβενία (07/06). Μεγάλο στοίχημα, αφού παρά το απύθμενο ταλέντο που βγάζει σε ατομικό επίπεδο, σε εθνικό η πορεία της είναι γεμάτη απογοητεύσεις. Δεν έχει προκριθεί πέρα τους «8» από τον τελικό του ’90, όταν έχασε με 0-1 από τη Δ. Γερμανία. Για να φτάσει στα φετινά τελικά, τερμάτισε πρώτη στον προκριματικό όμιλο της Λ. Αμερικής, με 2 ήττες σε 10 αγώνες. Στον όμιλο του Μουντιάλ αντιμετωπίζει τις Νιγηρία, Βοσνία, Ιράν. Πριν ο Αλεχάντρο Σαμπέλα καταθέσει την τελική 23άδα, «κόπηκαν» ο αμυντικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Νίκολας Οταμέντι και οι μέσοι Μπανέγκα (Νιούελς Ολντ Μπόις) και Σόσα (Ατλέτικο Μαδρίτης). Δεν έχει χάσει στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά με Εκουαδόρ, Βοσνία, Ρουμανία (1-2-0). Σε κανένα δεν έχει δεχτεί γκολ, μόνο τους Βόσνιους κέρδισε σε αυτά. δεχτεί γκολ Μετράει 4 αναμετρήσεις με το Εκουαδόρ, όλες για τους Παναμερικανικούς αγώνες (’67-’87). Οι τρεις πιο πρόσφατες ήταν νίκες όπου εμφανίστηκε το over 4.5 (6-0, 5-1, 3-2). Στην πρώτη είχε χάσει με 0-1.

 

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μονακό), Οριόν (Μπόκα Ζούνιορς), Αντούχαρ (Κατάνια)

Αμυντικοί: Γκαράι (Μπενφίκα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Ζαμπαλέτα (Μάν. Σίτι), Ντεμικέλις (Μάν. Σίτι), Ρόχο (Σπόρτινγκ Λ.), Φεντερίκο Φερνάντεζ (Νάπολι), Μπασάντα (Μοντερέι)

Μέσοι: Γκάγκο (Μπόκα), Μπίλια (Λάτσιο), ντι Μαρία (Ρεάλ), Έντσο Πέρεζ (Μπενφίκα), Μάξι Ροντρίγκεζ (Νιούελς Ολντ Μπόις), Αουγκούστο Φερνάντεζ (Θέλτα), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Ρικάρντο Άλβαρεζ (Ίντερ)

Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Νάπολι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Παλάσιο (Ίντερ), Αγουέρο (Μάν. Σίτι), Λαβέτσι (ΠΣΖ)

 

ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ (74η): Ούτε συζήτηση για πρόκριση στο Μουντιάλ για το Τρινιντάντ ,αφού είχε αποκλειστεί ήδη από τον 2ο γύρο της CONCACAF τον Νοέμβριο του 2-11. Κατάφερε πάντως πριν 1,5 χρόνο να φτάσει κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Καραϊβικής, όπου ηττήθηκε στην παράταση από την Κούβα με 0-1, ενώ στο περσινό CONCACAF Gold Cup αποκλείστηκε από το Μεξικό στους «8» (0-1). Οι έντεκα από τους 23 που κλήθηκαν για το φιλικό αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Από τους υπόλοιπους σε υψηλό επίπεδο παίζουν μόνο ο αμυντικός Μίτσελ (Βανκούβερ, MLS), οι μέσοι Χίλαντ (Γκενκ), Τζορτζ (Κολούμπους Κρου, MLS) και ο επιθετικός Κενουάιν Τζόουνς της Κάρντιφ. Δεν έχει αγωνιστεί από πέρυσι τον Νοέμβριο, όπου σε μια σειρά πέντε φιλικών έμεινε αήττητη (3-2-0), αν και το πρώτο φιλικό από αυτά, στα ΗΑΕ, κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των Αράβων (3-3 καν. διάρκεια). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα (0-0 με Ν. Ζηλανδία, 1-0&2-0 με Τζαμάικα). Προηγουμένως είχε κερδίσει τη Σ. Αραβία με 3-1.

 

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Τερματοφύλακες: Ζαν-Μάικλ Γουίλιαμς (Σέντραλ), Μάρβιν Φϊλιπς (Πόιντ Φορτίν Σιβίκ)

Αμυντικοί: Κάρλος Έντουαρντς (Μίλγουολ), Καρλάιλ Μίτσελ (Βανκούβερ), Αμπού Μπακρ (Κρουόγια Πακρουόγις), Κέρτις Γκονζάλεζ (Ντιφένς Φορς), Γιόχανς Μάρσαλ Σέντραλ), Τζάστιν Χόιτ (Μίλγουολ), Μπατό (Μαλίν), Γκάβιν Χόιτ (Ντάγκεναμ)

Μέσοι: Ντένσιλ Τέομπολντ (Καλεντόνια), Κέβαν Τζορτζ (Κολούμπους), Χίλαντ (Γκενκ), Τζόβιν Τζόουνς (Κοννέξιον), Ατουλάχ Γκέρα (Σέντραλ), Μολίνο (Ορλάντο Σίτι), Μπουκό ( – ), Τζόσεφ (Πόιντ Φορτίν Σιβίκ)

Επιθετικοί: Κενουάιν Τζόουνς (Κάρντιφ), Πελτιέ (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Πλάζα (Σέντραλ), Γουίντσεστερ (Σέντραλ), Τρέβιν Σέζαρ (Νορθ Ιστ Σταρς)

 

Πρόταση στοίχημα: Δεν υπάρχει καθαρό δείγμα γραφής από το Τρινιντάντ, που δεν έχει δώσει αγώνα εδώ και 6 μήνες. Επιπλέον, ούτε το υλικό της δείχνει πως μπορεί να γλιτώσει τη βαριά ήττα. Περιμένουμε ορεξάτη την Αργεντινή, που ακόμα και με αλλαγές, μπορεί να καθαρίσει από νωρίς τη νίκη. Άσος από ημίχρονο στο 1.55 (Goalbet).


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

 

02:30 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 

Ο αγώνας διεξάγεται στο Εστάντιο Σεντενάριο, Μοντεβίδεο, Ουρουγουάη

 

Προϊστορία: 1-0-0

 

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (6η): Ξεκίνησε με νίκη την προετοιμασία της για το Μουντιάλ, επικρατώντας της Β. Ιρλανδίας με 1-0 στο Μοντεβίδεο, χάρη σε γκολ του Στουάνι στο 62’, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Ταμπάρεζ αναμένεται να δοκιμάσει αλλαγές σήμερα μεσοεπιθετικά, δοκιμάζοντας από την αρχή τους Αμπέλ Χερνάντεζ και Στουάνι, στη θέση των Φορλάν, Καβάνι, με τους οποίους ξεκίνησε στο προηγούμενο. Φυσικά, παραμένει τραυματίας ο Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα χάσει το πρώτο παιχνίδι στη Βραζιλία. Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό της, πριν την έναρξη του Μουντιάλ κόντρα στην Κόστα Ρίκα (14/06). Ακολουθούν Αγγλία (19/06) και Ιταλία (24/06). Οι δύο που κόπηκαν τελικά από την αποστολή που θα παίξει στο Μουντιάλ ήταν ο αμυντικός της Λανούς, Αλεχάντρο Σίλβα και ο αμυντικός μέσος της Παλμέιρας (Εγκουρέν). Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της, στο τελευταίο για τα προκριματικά κόντρα στην Αργεντινή (3-2), στα δύο μπαράζ με την Ιορδανία (5-0, 0-0) και στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά με Αυστρία (1-1) και Β. Ιρλανδία (1-0). Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα, επίσημα και μη. Αναμετρήθηκε άλλη μία φορά με τη Σλοβενία σε φιλικό το 2001, όπου είχε επικρατήσει με 2-0.

 

Τελευταία 5: 3-2-0

 

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Μάρτιν Σίλβα (Βάσκο ντα Γκάμα), Μουνιόζ (Λιμπερτάδ)

Αμυντικοί: Λουγκάνο ( – ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Γκοντίν (Ατλέτικο), Κάσερες (Γιουβέντους), Φουσίλε (Πόρτο), Κόατες (Λίβερπουλ), Χιμένεθ (Ατλέτικο)

Μέσοι: Πέρεζ (Μπολόνια), Κρίστιαν Ροντρίγκεζ (Ατλέτικο), Γκαργκάνο (Πάρμα), Άλβαρο Περέιρα (Σάο Πάουλο), Αρεβάλο Ρίος (Μοντερέι), Άλβαρο Γκονζάλεζ (Λάτσιο), Ραμίρεζ (Σαουθάμπτον), Λοντέιρο (Μποταφόγκο)

Επιθετικοί: Φορλάν (Σερέζο Οζάκα), Σουάρεζ (Λίβερπουλ), Καβάνι (ΠΣΖ), Χερνάντεζ (Παλέρμο), Στουάνι (Εσπανιόλ)

 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (29η): Το πάλεψε για τη δεύτερη θέση των προκριματικών, αλλά τελικά αυτοκτόνησε στην τελευταία αγωνιστική, όπου έχασε από την αδιάφορη βαθμολογικά Ελβετία εκτός έδρας, με την Ισλανδία να μένει στο 1-1 με τη Νορβηγία και να τερματίζει αυτή 2η , μόλις δύο βαθμούς μπροστά της. Από τότε έχει δώσει δύο φιλικά με Καναδά (1-0) και Αλγερία (0-2), ενώ η προετοιμασία για τα προκριματικά του Euro 2016, συμπεριλαμβάνει δύο φιλικά με Ουρουγουάη και Αργεντινή (07/06). Μόνο στην ήττα από την Αλγερία βρέθηκε στον πάγκο της ο Σρέτσκο Κάτανετς, που ανέλαβε τις τύχες της χώρας του για δεύτερη φορά στην καριέρα του, από τον περασμένο Ιανουάριο. Η πρώτη κράτησε τέσσερα χρόνια (1998-2002), με τη Σλοβενία να ζει τις μεγαλύτερες στιγμές στη σύντομη ιστορία της: πρώτη συμμετοχή σε Euro (2000) και Μουντιάλ (2002). Ο Κάτανετς άφησε εκτός για διαφορετικούς λόγους τους μέσου Μπίρσα (Μίλαν), Κρχιν (Μπολόνια), τον εξτρέμ Μάταβτς (PSV) και τον επιθετικό Λιούμπιανκιτς (Ομίγια Ορντίτζα). Στην αποστολή κλήθηκε και ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ, Αντράζ Στρούνα. Νο goal και τα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Από αυτά τα 4 ήταν νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ , τα άλλα τρία ήττες όπου δε σκόραρε. Under τα 6 από τα 7.

 

Τελευταία 5: 3-0-2

 

Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Μπέλετς (Ολιανένσε), Ομπλάκ (Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Μπρέτσκο (Κολωνία), Σάμαρτζιτς (Σερίφ Τιρασπόλ), Μπαλάζιτς (Καρπάτι Λβιβ), Σέσαρ (Κιέβο), Ίλιτς (Χαποέλ Τ.Α.), Γιόκιτς (Βιγιαρεάλ), Στρούνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Γιάνζα (Ντομζάλε)

Μέσοι: Μπέτσνικ (Ερυθρός Αστέρας), Κούρτιτς (Τορίνο), Μερτέλι (Μάριμπορ), Κιρμ (Χρόνινχεν), Ίλιτσιτς (Φιορεντίνα), Καμπλ (Σάλτσμπουργκ), Στεφάνοβιτς (Σλασκ Βρότσκλοφ), Λαζάρεβιτς (Κιέβο), Ρότμαν (Ρούνταρ Βελένιε)

Επιθετικοί: Νοβάκοβιτς (Σιμίζου Σ-Παλς), Μπέζιακ (Λουντογκόρετς), Φίρερ (Ρούνταρ Βελένιε)

 

Πρόταση στοίχημα: Νέα αρχή για τη Σλοβενία, με τον «θρυλικό» Κάτανετς, που έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει κόντρα σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο. Η Ουρουγουάη θα πάει με αλλαγές, οι οποίες πιθανώς να επηρεάσουν. Αν ο Κάτανετς εφαρμόσει τον παλιό καλό τρόπο και πάλι στην εθνική, δηλαδή καλή άμυνα, τότε δύσκολα να ανοίξει το παιχνίδι στην αρχή. Ημίχρονο Χ στο 2.15 (Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις