Στοίχημα Βραζιλία: Με απουσίες η Ατλ. Μινέιρο, ντέρμπι κορυφής στο ουδέτερο «Φρανσίσκο Στέντιλε»

22:00 ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

 

Προϊστορία (1998): 6-2-4

Πέρυσι:

 

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: Δε στάθηκε καλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, χάνοντας δίκαια με 0-2, δεχόμενη και τα δύο γκολ στην επανάληψη (51’, 77’). Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την Παϊσάντου στο κύπελλο (Γ’ κατηγορία) την προηγούμενη Παρασκευή. Λόγω κλήρωσης, έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι από τα πέντε πρώτα εντός έδρας, κερδίζοντας την Τσαπεκοένσε με 2-1. Εκτός έδρας έχει 1-1-2. Στα 4 από τα 5 παιχνίδια της έχουν εμφανιστεί 2-3 γκολ. Αήττητη στις 7 τελευταίες που υποδέχτηκε την Κορίνθιανς (5-2-0). Χωρίς απουσίες.

 

Εντός: 1-0-0

Γκολ: 2-1

Τελευταία 5: 2-1-2

 

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Σε πτωτική πορεία η Κορίνθιανς, που έμεινε χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική (0-2-1), μένοντας στο εντός έδρας 1-1 με την Ατλέτικο Παραναένσε. Ξεκίνησε καλά και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το πέναλτι του Τζάντσον στο 59’. Από κει και πέρα υποχώρησε αδικαιολόγητα, δέχτηκε τελικά την ισοφάριση στο 85’, ενώ λίγο πριν το τέλος γλίτωσε την ήττα από το δοκάρι. Υποχώρησε στη βαθμολογία και απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την κορυφή. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας (1-2-0). Και τα έξι φετινά παιχνίδια της ήταν under. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (3). Εκτός ο μέσος Γκιγιέρμε (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

 

Εκτός: 1-2-0

Γκολ: 2-1

Τελευταία 5: 2-2-1

 

Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Σπορτ Ρεσίφε. Αν η Κορίνθιανς ήταν σε καλύτερη κατάσταση τότε θα πηγαίναμε με το διπλό. Τώρα προτιμούμε να ρισκάρουμε με το (υπέρ) καλοπληρωμένο over, σημείο που δεν έχει έρθει στα παιχνίδια των φιλοξενούμενων, κάτι που από τύχη ή αστοχία δεν έχει εμφανιστεί (2.60 Stoiximan).

 

22:00 ΣΑΝΤΟΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

 

Προϊστορία (από 1998): 11-9-10

Πέρυσι:ΣΑΝΤΟΣ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 0-0

 

ΣΑΝΤΟΣ: Δύο φορές κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη Γκοϊάς (Ζεουβάνιο 9’, Σίσερο 39’ πεν.), αλλά άλλες τόσες ισοφαρίστηκε (26’, 69’) και τελικά έμεινε στην ισοπαλία και χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δέχτηκε τα δύο γκολ στις τρεις καλές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι. Ανάλογη κακή διαχείριση έδειξε και στο προηγούμενο με την Ατλ. Μινέιρο, όπου αν και προηγούνταν από το 38’, έχασε με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο. Έμεινε έτσι στη μία μόνο νίκη, μετά από έξι αγωνιστικές (1-4-1), μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά σίγουρα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εντός έδρας, μετά από 3 παιχνίδια (0-2-1). Under τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Φλαμένγκο. Χωρίς απουσίες.

 

Εντός: 0-2-1

Γκολ: 2-3

Τελευταία 5: 1-3-1

 

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Αν και υποδέχτηκε την ελλιπέστατη Μπαΐα, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, παρότι βρέθηκε να προηγείται από το 11’ με τον Παουλίνιο, δεχόμενη την ισοφάριση στο 92’. Στην επανάληψη μάλιστα η Μπαΐα την έκλεισε στα καρέ της. Κακό το ξεκίνημα της σε γενικές γραμμές στη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει μόλις ένα τρίποντο στις 6 πρώτες αγωνιστικές, απέχοντας μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εντός όπου δεν κερδίζει (προηγήθηκε το 0-2 από τη Σάο Πάουλο), οι οπαδοί στο τέλος αποδοκίμασαν και στα δύο. Από τα έξι παιχνίδια της τα πέντε έληξαν με under, στα 4 από αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκτός έδρας μετράει δύο ήττες, σε καμιά από τις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει. Αμφότερες ήταν με 0-2. Μαζί με άλλες πέντε ομάδες, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9). Εκτός ο επιθετικός Ερνάνι (1 συμμ.).

 

Εκτός: 0-0-2

Γκολ: 0-4

Τελευταία 5: 1-1-3

 

Πρόταση στοίχημα: Βαριές φανέλες, που έχουν κάνει αμφότερες κακό ξεκίνημα. Σε χειρότερη κατάσταση δείχνει η Φλαμένγκο, κάτι που μπορεί να επιστρέψει στη Σάντος να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη (1.95 Mybet).


 

22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

 

Προϊστορία (από 1998): 12-13-15

Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 2-1

Πρωτάθλημα Παραναένσε (09/02/14): ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 3-0

 

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Έχοντας στον πάγκο τον υπηρεσιακό Λεάντρο Άβιλα, κατάφερε να φύγει με το βαθμό από το ουδέτερο Οσβάλντο Τεϊσέιρα Ντουάρτε κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Κορίνθιανς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59’ με πέναλτι, έχοντας παθητικό ρόλο μέχρι τότε. Στη συνέχεια ωστόσο βρήκε πολλούς χώρους και κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Ντάγκλας Κουτίνιο στο 85’, ενώ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Μετράει μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή στην πρεμιέρα, εντός έδρας, με τη Γκρέμιο. Από τότε μετράει 0-3-2. Και οι πέντε αγώνες της ήταν γκολ-γκολ, οι δύο πιο πρόσφατοι ήταν ισοπαλίες με 1-1. Μαζί με άλλες πέντε ομάδες, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9). Over οι 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Κοριτίμπα. Τέσσερις από αυτές γκολ-γκολ. Χωρίς απουσίες.

 

Εντός: 1-1-1

Γκολ: 4-4

Τελευταία 5: 0-3-2

 

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Ούτε κόντρα στην Ιντερνασιονάλ κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1. Ανοιχτό το παιχνίδι, όπου έδειχνε να πατάει καλύτερα στα καλά της διαστήματα και πριν δεχτεί το γκολ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’, αλλά στην επανάληψη ήταν καλύτερη και ισοφάρισε με το αστέρι της, τον Άλεξ, από την άσπρη βούλα στο 75’, αν και ήταν τραβηγμένο το πέναλτι που κέρδισε. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη φέτος στο πρωτάθλημα (0-4-2) και εντός ζώνης υποβιβασμού. Τέσσερα από τα 6 φετινά παιχνίδια της ήταν under. Over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Ατλέτικο Π. Πέντε από αυτά ήταν και γκολ-γκολ. Χωρίς απουσίες.

 

Εκτός: 0-2-1

Γκολ: 4-5

Τελευταία 5: 0-3-2

 

Πρόταση στοίχημα: Η Κοριτίμπα καταφέρνει να επιβιώσει σε πολλά παιχνίδια της, αλλά κάτι λέει το ότι δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Πιο οργανωμένη ομάδα η Ατλέτικο, με εικόνα όπως στο τελευταίο παιχνίδι της, είναι σε θέση να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Άσος στο 2.65 


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

 

22:00 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ

 

Προϊστορία (από 2002): 4-3-6

Πέρυσι:

 

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ: Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της στα εγκαίνια της έδρας της Κορίνθιανς, επιστρέφοντας στις ήττες, με την εκτός έδρας ήττα από την Παλμέιρας με 0-1. Δεν έδειξε πολλά πράγματα, λογικά ήρθε η ήττα, με γκολ που δέχτηκε στο 37’. «Εντός» έδρας μετράει δύο ήττες, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει σε καμία. Αμφότερες με 0-2. Συνολικά, δεν έχει ακόμα ισοπαλία, αφού μετράει 5 ήττες και μόλις μία νίκη. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε έξι αγώνες, στη μοναδική της ήττα. Πέντε ήττες χωρίς να σκοράρει. Λογική η θέση της, με ένα βαθμό να τη χωρίζει από την ουραγό Τσαπεκοένσε. Θετικό σήμερα ότι επιστρέφει στη φυσική της έδρα μετά την τιμωρία της. Μαζί με άλλες πέντε ομάδες, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9). Δεν έχει αναμετρηθεί με τη Γκοϊάς εδώ και 6 χρόνια. Τα 4 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ήταν γκολ-γκολ και εμφάνισαν 2-3 γκολ. Αήττητη στις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (3-2-0). Εκτός ο μέσος Νεμ (3 συμμ.).

 

Εντός: 0-0-2

Γκολ: 0-4

Τελευταία 5: 1-0-5

 

ΓΚΟΪΑΣ: Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο στο παιχνίδι με τη Σάντος, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά ισάριθμες κατάφερε να ισοφαρίσει. Πίσω στο σκορ στο 9’ και 39’ (πεν.), κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά με τον Άλεξ Άλβες (26’) και στην επανάληψη με τον Έρικ στο 69’, σε μια από τις λίγες φάσεις της, διατηρώντας το αποτέλεσμα ως το τέλος με σωστή διαχείριση. Διατηρείται ακόμα σε στενή επαφή με την κορυφή, έχοντας μόλις μία ήττα στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Και τα τρία εκτός έδρας συνοδεύτηκαν από under. Μαζί με Μπαΐα και Γκρέμιο, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (4). Over τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Χωρίς απουσίες.

 

Εκτός: 1-1-1

Γκολ: 1-2

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Πρόταση στοίχημα: Η Γκοϊάς δεν είναι μεγαθήριο, αλλά έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα. Η κατάσταση της Φιγκεϊρένσε δεν βοηθάει να τη στηρίξουμε ούτε στην έδρα της. Θα ρισκάρουμε με το Χ στο 3.00 (Novibet).


 

00:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

 

Προϊστορία (από 2003): 1-3-2

Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 3-2

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ: Βρίσκει τα πατήματα της η Ατλέτικο, που σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας εκτός έδρας της Βιτόρια, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2. Προβάδισμα με 2-0 στα πρώτα λεπτά (Ντάτολο 12’, Αλεμάο αυτ. 17’), με τον Ρεβέρ να καθαρίζει το παιχνίδι στο 62’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65’ και απλά έκαναν πιο «γλυκιά» την ήττα στο 90’. Πλησίασε έτσι στους τρεις από την κορυφή. Αήττητη στις τρεις φορές που υποδέχτηκε την Κρισιούμα (1-2-0). Και οι τρεις ήταν γκολ-γκολ, οι δύο over. Εκτός ο Ροναλντίνιο (2 συμμ.) και ο επιθετικός Ζο (2 συμμ./1 ασίστ). Στην εθνική Βραζιλίας ο κίπερ Βίτορ (5 συμμ.) και στην Αργεντινή ο κεντρικός αμυντικός Οταμέντι (5 συμμ.).

 

Εντός: 1-1-1

Γκολ: 2-2

Τελευταία 5: 3-0-2

 

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ: Συνέχισε τις καλές εντός έδρας επιδόσεις της, παραμένοντας αήττητη για τρίτο εντός (2-1-0), επικρατώντας της ουραγού Τσαπεκοένσε με 1-0. Χαρακτηριστικό ότι δεν έχει δεχτεί γκολ και στα τρία – εξαίρεση η ήττα στην πρεμιέρα από την Παλμέιρας (1-2). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σιλβίνιο στο 23’, σκορ το οποίο κράτησε χωρίς δυσκολία ως το τέλος. Έχει χάσει και στις 2 εξόδους της φέτος. Σε καμιά δεν κατάφερε να σκοράρει. Και οι δύο ήταν over. Νο goal τα 5 τελευταία, under τα 4 από αυτά. Μαζί με την Τσαπεκοένσε, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (3). Μαζί με άλλες πέντε ομάδες, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9). Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Χωρίς απουσίες.

 

Εκτός: 0-0-2

Γκολ: 0-7

Τελευταία 5: 2-1-3

 

Πρόταση στοίχημα: Η Κρισιούμα είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν όποια θετικά αποτελέσματα έχει εντός έδρας εξίσου αδύναμες αντιπάλους. Παρά τις απουσίες της Μινέιρο, η νίκη είναι πιο κοντά στου γηπεδούχους (1.58 Goalbet). Παίζουν πολύ τα no goal (1.67 GoalBet) και under (1.70 Goalbet).


 

 

00:30 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

 

Προϊστορία (από 1998): 10-5-14

Πέρυσι: ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1-2

 

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Πιέστηκε στα πρώτα λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κοριτίμπα, αλλά άνοιξε το σκορ στην κόντρα και είχε και άλλες ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, αν και έχει δίκιο να φωνάζει για υπερβολικό το γκολ της ισοφάρισης, από αμφισβητούμενο πέναλτι. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία. Μαζί με το κύπελλο, μετράει 4 σερί ισοπαλίες φέτος. Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα (3-3-0). Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο, νικώντας Βιτόρια, Σπορτ Ρεσίφε και Ατλέτικο Παρανά. Στο -1 από την κορυφή. Σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά στο ουδέτερο «Φρανσίσκο Στέντιλε», αφού η φυσική της έδρα, Γκολ-γκολ και over οι 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Κρουζέιρο. Με την εθνική Χιλής ο κεντρικός μέσος Αράνγκιζ (4 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Άλεξ (5 συμμ.), Ντ’ Αλεσάντρο (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Άλαν Πάτρικ (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ράφαελ Μόουρα (5 συμμ./2 γκ/1 ασίστ).

 

Εντός: 3-0-0

Γκολ: 5-2

Τελευταία 5: 2-3-0

 

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Πιάνοντας καλή απόδοση στην επανάληψη, σκόραρε δις με τους Ρικάρντο Γκουλάρτ (51’) και Μαρσέλο Μορένο (77’) και έκανε το 2 στα 2 εντός έδρας, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή της Σέριε Α. Δεν έχει ακόμα εκτός έδρας ισοπαλία (2-0-1). Και οι τρεις ήταν over και γκολ-γκολ. Μαζί με τη Φλουμινένσε, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Εκτός ο αριστερός μπακ Σαμούντιο (1 συμμ.). Στη μικρή εθνική Βραζιλίας ο αμυντικός μέσος Λούκας Σίλβα (1 συμμ.).

 

Εκτός: 2-0-1

Γκολ: 6-5

Τελευταία 5: 3-1-1

 

Πρόταση στοίχημα: Η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο συνεχίζει στους περσινούς ρυθμούς. Η Ίντερ θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά είναι σε θέση να πάρει το βαθμό και να διατηρήσει το αήττητο. Ισοπαλία στο 3.30

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις