Σούπερ Λιγκ (μέρος β’): Οι αδιάφοροι…

19:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 1999): 3-3-3
Α’ γύρος: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-3

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Νίκη, φτάνοντας τους 49 βαθμούς, αλλά χωρίς αντίκρισμα, αφού οι ελπίδες του για Ευρώπη είχαν σβήσει στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναιτωλικός, που η κοιλιά του ήρθε τη στιγμή που φαινόταν πως έχει καπαρωμένη τη θέση στα πλέι-οφ (μέσα Φεβρουαρίου). Έκτοτε όμως το χειρότερο δυνατό ντεφορμάρισμα, μετρώντας μόλις δύο νίκες στα 9 τελευταία (2-2-5, η μία στα χαρτιά), με μεγάλο πρόβλημα η δημιουργία και το σκοράρισμα, έχοντας σκοράρει μόλις δύο τέρματα στα 8 τελευταία πριν το παιχνίδι με τη Νίκη. Μπήκε σφήνα στην απόκτηση του αμυντικού χαφ της Κέρκυρας, Ανδρεόπουλου, ο οποίος φερόταν κλεισμένος από την ΑΕΚ. Εκτός ο δεξιός μπακ Μπεχαράνο (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Θεοδωρίδης (13 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Φωτάκης (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 9-3-4
Γκολ: 27-11
Τελευταία 5: 2-0-3

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν ήταν αδιάφορη βαθμολογικά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα στα τελευταία λεπτά, όταν ο Νέτο έκανε πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ στο 87’ αποβλήθηκε και ο Καλτσάς. Όχι ότι προηγουμένως έκανε καλή εμφάνιση. Μικρό το κακό τελικά, αφού η ήττα του Λεβαδειακού την εξασφάλισε και μαθηματικά, μιας και ευνοείται από ισοβαθμία. Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον πρόεδρο της ομάδας και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, για συμμετοχή στα στημένα. Ο Λαναράς (τεχνικός διευθ.) αποτελεί παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο Βρύζας. Θυμίζουμε ότι είναι διπλή «μεταγραφή» από τον ΠΑΟΚ, αφού προπονητής του χρόνου αναλαμβάνει ο Ίβιτς, προπονητής της Κ21 του ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα πάντως μπορούν να γιγαντωθούν, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα στημένα και αν τιμωρηθεί, προβλέπεται μέχρι και υποβιβασμός. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (52). Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και ήδη έχει αποφασιστεί ότι Ραούλ Μπράβο, Κάμπορα, Μπατιόν, Καταλά και Μαλόν θα αποχωρήσουν, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον για τους Βέρτζου, Τζινάρ, Όστοϊτς, Μπαργκάν. Την πόρτα της εξόδου. Εκτός ο επιθετικός Μπεν (28 συμμ./10 γκ./8 ασίστ). Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Νέτο (8 συμμ.) και ο εξτρέμ Καλτσάς (30 συμμ./12 γκ./6 ασίστ).

Εκτός: 3-4-9
Γκολ: 17-33
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Αδιάφορες οι δύο ομάδες. Πιο κοντά στη νίκη δείχνει ο Παναιτωλικός (1.60 Betshop), αφού για την Βέροια υπάρχουν πολλά άλλα θέματα να απασχολούν διοίκηση και παίχτες.


 BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

19:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2010): 4-2-2
Α’ γύρος: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κλασική η εικόνα του Αστέρα σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, φεύγοντας από τη Ξάνθη με το 0-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, ειδικά μετά την αποβολή του Γκοϊάν στο 71’, αλλά δεν του κόστισε, παρά την πίεση στο τέλος. Ήταν αδιάφορος έτσι κι αλλιώς, αφού έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Σημειώνουμε ότι δεν έχει κερδίσει στα 13 τελευταία παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις (0-7-6). Παραμένει πάντως αήττητος εντός έδρας (12-4-0) και είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να έχει σήμερα, το να το κρατήσει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία –στην κανονική διάρκεια. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σανκαρέ (23 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Κιτόκο (2) και ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (10 συμμ.). Τιμωρημένοι ο κίπερ Κοσίτσκι (21 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Γκοϊάν (22 συμμ./1 γκ.), ο δεξιός μπακ Λούι (31 συμμ./4 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ρόλε (25 συμμ./4 γκ./8 ασίστ) και ο επιθετικός Μπαράλες (27 συμμ./17 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 12-4-0
Γκολ: 31-9
Τελευταία 5: 2-2-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό των πολλών απουσιών και πήρε αυτό που ήθελε, αφού με το 1-1 σώθηκε και μαθηματικά. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκαν (22’). Ανέβηκε κατακόρυφα στην επανάληψη, στο 61’ κέρδισε πέναλτι και ο Κοντός ευστόχησε, με τους Φαίακες να μην κινδυνεύουν ως το τέλος. Ακόμα όμως δεν μπορεί να κοιμούνται ήσυχοι οι υπεύθυνοι στην Κέρκυρα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχουν παρατυπίες στο διοικητικό κομμάτι, με άλλον να εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης και άλλος να κινεί τα νήματα στην ομάδα. Κίνηση που προέρχεται κυρίως από την πλευρά του Εργοτέλη. Νο goal τα 7 τελευταία κόντρα στον Αστέρα, under 6 από αυτά. Προς Λουντογκόρετς κινείται ο μπακ Γκόμες. Παρελθόν αποτελεί ήδη ο επιθετικός Λεάλ (9 συμμ.), που δεν υπολογίζεται. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κουμπούτια (4 συμμ.).

Εκτός: 3-4-9
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Ακόμα ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Με την προϊστορία να θέλει πολλά σερί no goal, αλλά τις συνθήκες σήμερα να προωθούν το αντίθετο, θα πάμε με το αμφισκόρ (2.00 Novibet), παρά με το 1.35 στον άσο (Novibet).


 

19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2000): 10-5-0
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν εντυπωσίασε στο πρώτο μέρος με την Κέρκυρα, αλλά κατάφερε να προηγηθεί δίκαια με τον Καρέλη στο 22’. Έπεσε κατακόρυφα όμως στο δεύτερο και ήρθε δίκαια η ισοφάριση από πέναλτι στο 61’. Πολλά τα προβλήματα που έχει τελευταία, αρκετές και οι αλχημείες του Αναστασίου και γενικά έχει χάσει το ρυθμό του, έχοντας κερδίσει μόνο τη Ξάνθη στα 6 τελευταία παιχνίδια του (1-2-3). Υποχρεωμένος να το βελτιώσει σήμερα, αφού με τέτοια φόρμα και με το ενδεχόμενο να είναι ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να του κοστίσει. Αήττητος από τον ΠΑΣ στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις τους (10-5-0). Γκολ-γκολ οι 6 από τις 7 φορές που τον υποδέχτηκε, over οι 5 από αυτές. Κάνει κινήσεις για την απόκτηση του Εσιέν. Επιστρέφει ο Μπεργκ. Εκτός ο αριστερός μπακ Νάνο (23 συμμ./4 ασίστ), ο εξτρέμ Μαυρίας (3 συμμ.) και ο επιθετικός Πέτριτς (29 συμμ./7 γκ./5 ασίστ).

Εντός: 14-1-1
Γκολ: 35-10
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη μετατράπηκε σε συλλαλητήριο κατά του προέδρου Χριστοβασίλη, τον οποίο οι οπαδοί θεωρούν ως μόνο υπεύθυνο που η ομάδα δεν πήρε αδειοδότηση και παρά την εξαιρετική της πορεία, δεν μπορεί να συμμετάσχει στα πλέι-οφ. Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε επιθετικά τον ΠΑΣ κόντρα στην παλιά του ομάδα και είναι άδικο να έμεινε στο 0-0 ένα παιχνίδι με τόσες φάσεις, με τον Εργοτέλη επίσης να μην κλείνεται. Αήττητος στα 8 τελευταία παιχνίδια του (4-4-0), οι δύο νίκες πάντως είναι με Νίκη και ΟΦΗ. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ο επιθετικός Μανιάς. Συνεχίζουν εκτός ο επιθετικός Νάκος και ο αμυντικός μέσος Γαρουφαλιάς (1 συμμ.).

Εκτός: 4-8-4
Γκολ: 17-15
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση: Ο μοναδικός με κίνητρο σήμερα είναι ο Παναθηναϊκός, που θέλει τη νίκη και τη μη νίκη του ΠΑΟΚ για να τερματίσει 2ος στην κανονική διάρκεια. Ο ΠΑΣ απογοητευμένος από τη μη αδειοδότηση και με αρκετούς παίχτες να σκέφτονται τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Άσος στο 1.45 (Mybet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις