Προκριματικά Euro 2016 9ος όμιλος: Δανία, Σερβία και Αλβανία στο κόλπο

 

Είναι ο μοναδικός όμιλος με 5 ομάδες, από τον οποίο όμως και πάλι προκρίνονται στα τελικά οι δύο πρώτοι, ενώ η τρίτη ομάδα έχει δυνατότητα να περάσει απευθείας ή να δώσει μπαράζ. Στην πρεμιέρα ρεπό είχε η Σερβία, τώρα η Πορτογαλία και την Τρίτη η Αρμενία.

 

19:00 ΑΡΜΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Προϊστορία: 0-1-2

ΑΡΜΕΝΙΑ (52η): Δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα στο παιχνίδι με τη Δανία, με το 1-2 να την κολακεύει βάση εμφάνισης. Απειλήθηκε αρκετά και ήταν συνεχώς σε παθητικό ρόλο, χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κινδύνους. Τη διαφορά έκανε ο Μχιταριάν στο 50’, ανοίγοντας το σκορ, αλλά τελικά η ισορροπία επανήλθε, δεχόμενη τα γκολ στο 65’ και 80’. Στο ματς με τη Δανία έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ο Ελβετός τεχνικός, Μπερνάρντ Σαλάντ, ο οποίος ελπίζει να κάνει σεφτέ στο σημερινό ματς. Πολύ μεγάλη απουσία του σταρ της ομάδας, Μχιταριάν (Ντόρτμουντ), που απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Για τον ίδιο λόγο απουσιάζει και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Γκαζαριάν. Βασικοί και αναντικατάστατοι οι Βραζιλιάνοι, πολιτογραφημένοι Αρμένιοι, Άλεξ, Μάρκος Πιτσέλι. Την Τρίτη έχει ρεπό και θα υποδεχθεί την Γαλλία σε φιλικό.

Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Μπερεζόφσκι (Ντιναμό Μόσχας), Κασπάροφ (Μίκα), Μπεγκλαριάν (Ουλίσες)
Αμυντικοί: Αρζουμανιάν (Ακτόμπε), Μκοϊάν (Εστεγκάλ), Χαϊραπετιάν (Πρίμπραμ), Χοβχανισιάν (Πιούνικ), Χαρογιάν (Πιούνικ), Βοσκανιάν (Πιούνικ), Χαμπαρντζουμιάν (Βαρντάρ), Άλεξ (Μίκα)
Μέσοι: Γεντιγκαριάν (Καϊράτ Αλμάτι), Μάρκος Πιτσέλι (Ακτόμπε), Μκρτσιάν (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Ασλανιάν (Άλμιρε Σίτι), Χοβσεπιάν (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Μπαντογιάν (Γκόμελ), Ντασιάν (Βαρντάρ), Βοσκανιάν (Πιούνικ), Σιμονιάν (Ζενίτ)
Επιθετικοί: Μανουτσαριάν (Ουράλ), Σαρκίσοφ (Βόλγκα), Καραπετιάν (Ντούντελανζ), Μιρανιάν (Βαρντάρ)

ΣΕΡΒΙΑ (34η): Είχε ρεπό στην πρώτη αγωνιστική και έτσι δεν έδωσε αγώνα. Τυχερή στην κλήρωση, αφού όπως όλα δείχνουν αρχικά, οι τρεις πρώτες θέσεις θα παιχτούν ανάμεσα στην ίδια, την Πορτογαλία και την Δανία. Έχει την καλύτερη φουρνιά παιχτών των 15 τουλάχιστον τελευταίων χρόνων, με τους αρκετούς ποδοσφαιριστές τους να βγάζουν το ψωμί τους σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Τρεις φορές έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν με την Αρμενία. Αήττητη και στις τρεις (2-1-0), δύο επίσημα, ένα φιλικό. Σε καμία δεν έχει δεχτεί γκολ. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Την Τρίτη φιλοξενεί την Αλβανία. Τραυματίες οι αμυντικοί Ρουκάβινα (Βιγιαρεάλ), Μπάστα (Λάτσιο). Δεν κλήθηκαν ο αμυντικός Μπίσεβατς (Λυόν), οι μέσοι Φέισα, Σουλεϊμάνι (Μπενφίκα), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός) και ο μεσοεπιθετικός Λιάγιτς (Ρόμα).

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Στοΐκοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Μπρκιτς (Ουντινέζε), Ραΐκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Αμυντικοί: Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κολάροφ (Μάν. Σίτι), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Νάστασιτς (Μάν. Σίτι), Τόσιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μακσίμοβιτς (Τορίνο), Στέφαν Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ)
Μέσοι: Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουζμάνοβιτς (Ίντερ), Πέτροβιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Τζούριτσιτς (Μάιντς), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Μάτιτς (Τσέλσι), Ιγκνιόφκσι (Άιντραχτ Φρ.), Γκουντελί (Άλκμααρ), Γιόγιτς (Ντόρτμουντ)
Επιθετικοί: Λάζοβιτς (Παρτιζάν), Τζόρτζεβιτς (Λάτσιο), Αλεκσαντάρ Μίτροβιτς (Άντερλεχτ)

Πρόταση: Μπορεί ο Σαλάντ να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα σήμερα, αλλά η Σερβία έρχεται έχοντας προβάδισμα βάση ποιότητας. «Ψυλλιασμένος» ο μπουκ, που έχει δώσει την κατιούσα στην τιμή του διπλού (1.80 Championsbet).


 

 

 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

 

21:45 ΑΛΒΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Προϊστορία: 1-1-6

ΑΛΒΑΝΙΑ (45η): Νίκη που έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη πέτυχε η Αλβανία στην Πορτογαλία, από την οποία έφυγε με το πολύ σημαντικό 1-0. Δεν έκανε καμία τρομερή εμφάνιση, αλλά ήταν άριστη ανασταλτικά, καταφέρνοντας να πετύχει το γκολ της νίκης νωρίς στην επανάληψη με τον Μπαλάι (52’). Κατευθείαν στο κόλπο της πρόκρισης η Αλβανία, στο οποίο θα μπει πιο βαθιά, αν πάρει θετικό αποτέλεσμα στα δύο παιχνίδια της με Δανία και την Τρίτη με Σερβία (εκτός), ομάδες οι οποίες λογικά, θα παλέψουν για τη θέση 2 και 3. Στην αποστολή ο αμυντικός του ΠΑΣ, Άντι Λίλα και ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Έργκις Κάτσε. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι ο Τζιοβάνι Ντε Μπιάσι κάλεσε τους ίδιους παίχτες που κάλεσε κόντρα στην Πορτογαλία.

Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Λάτσιο), Σεχί (Σκεντέρμπεη), Χότζα (Παρτιζάνι Τίρανα)
Αμυντικοί: Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Λενιάνι (Σεν Γκάλεν), Χισάι (Έμπολι), Τσανά (Λάτσιο), Κουρί (Τίρανα), Αγκόλι (Καραμπάχ), Ζάκα (Βασιλεία), Μαβράι (Κολωνία), Ραχμάνι (Παρτιζάνι Τίρανα)
Μέσοι: Σάλα (Οντ), Βίλα (Παρτιζάνι Τίρανα), Κουκέλι (Ζυρίχη), Γκάσι (Βασιλεία), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Ρόσι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Αμπράσι (Γκρασχόπερ), Βαγιούσι (Λίτεξ Λόβετς), Μέχα (Πάντερμπορν), Μπολκού (Τίρανα), Ραμά (Μόναχο 1860)
Επιθετικοί: Καπλάνι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Σικαλέσι (Χάιντουκ Σπλιτ), Σαλιχί (Χαποέλ Άκρα), Μπάλα (Σλάβια Πράγας)

ΔΑΝΙΑ (27η): Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 επί της Αρμενίας, πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά. Ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μία από τις ελάχιστες φάσεις των φιλοξενούμενων στην αρχή της επανάληψης. Αντέδρασε άμεσα και πήρε τη νίκη με γκολ των Χόιμπιεργκ (65’), Κάλενμπεργκ (80’). Εκτός αποστολής σε σχέση με το παιχνίδι με την Αρμενία έμειναν ο κίπερ Νικολάι Χάνσεν (Άαλμποργκ), οι αμυντικοί Κνούντσεν (Έσμπιεργκ), Βας (Εβιάν), οι μέσοι Αντρέασεν (Αννόβερο), Κουσκ (Τβέντε), Βουρτς (Άαλμποργκ) και ο επιθετικός Κορνέλιους (Κοπεγχάγη). Καλή η προϊστορία της με την Αλβανία, την οποία έχει κερδίσει στις 6 από τις 8 αναμετρήσεις τους, χάνοντας μόνο σε μία. Νο goal εμφανίστηκε στα 6 από τις 8. Τη Τρίτη δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι της κόντρα στην Πορτογαλία στην Κοπεγχάγη και θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και βαθμολογική συγκομιδή, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για την εξέλιξη του ομίλου.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Άντερσεν (Κοπεγχάγη), Σμάιχελ (Λέστερ), Γιέσπερ Χάνσεν (Εβιάν)
Αμυντικοί: Γιάκομπσεν (Γκινγκάμπ), Άγκερ (Μπρόντμπι), Κίερ (Λιλ), Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ), Μπιέλαντ (Τβέντε), Μποΐλεσεν (Άγιαξ), Άνκερσεν (Σάλτσμπουργκ), Οκορέ (Άστον Βίλλα), Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Κίαν Χάνσεν (Ναντ)
Μέσοι: Κβιστ (Γουίγκαν), Έρικσεν (Τόττεναμ), Κρον-Ντελί (Θέλτα), Κάλενμπεργκ (Μπρόντμπι), Γιάκομπ Πόουλσεν (Μίντιλαντ), Σένε (Άγιαξ), Χόιμπιεργκ (Μπάγερν)
Επιθετικοί: Μπέντνερ (Βόλφσμπουργκ), Μπρέιτβεϊτ (Τουλούζ), Βίμπε (Γκέτεμποργκ), Μπεχ (Νόρντζελαντ), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)

Πρόταση: Στην Πορτογαλία ο ρόλος που έπαιξε η Αλβανία της βγήκε κουτί, αλλά σήμερα η αντίπαλος δεν τρομάζει και θα δούμε διαφορετική νοοτροπία. Σοβαρή ομάδα η Δανία, είναι σε θέση να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.35 (Bet8.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις