Προβλέψεις Στοίχημα Προκριματικά Euro 2016 8ος όμιλος: Ντέρμπι στα Σόφια

 

21:45 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Προϊστορία: 1-2-2

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κατάφερε και πέτυχε το στόχο της στο Αζερμπαϊτζάν, φεύγοντας με τη νίκη με γκολ στα τελευταία λεπτά και πλέον θα τα δώσει όλα στα δύο παιχνίδια με Κροατία και Νορβηγία, με τις οποίες θα παιχτούν οι θέσεις 2 έως 4. Το παιχνίδι στο Μπακού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας το προβάδισμα στο 14’ με πλασέ του Μιτσάνσκι. Είχε τον έλεγχο, αλλά στο 54’ δέχτηκε την ισοφάριση από το πουθενά, με τον κίπερ Στογιάνοφ να έχει μεγάλη ευθύνη για το γκολ. Πίεσε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε, με τον Βέντσισλαβ Χρίστοφ να σκοράρει με κεφαλιά το νικητήριο γκολ στο 87’, μετά από κόρνερ του Νεντέλεφ. Λίγες οι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν. Άλλαξε ο τρίτος κίπερ (Μιτρέφ αντί Τσβόροβιτς/Λουντογκόρετς) και δεν συμμετέχουν οι αμυντικοί Στραχίλ Ποπόφ (Λίτεξ Λόβετς) και Ιβάν Ιβανόφ (Βασιλεία). Τη Δευτέρα φιλοξενείται από τη Νορβηγία.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Μερσίν Ιντμανιουρντού), Στογιάνοφ (Λουντογκόρετς), Μιτρέφ (Λοκομοτίβ Σόφιας)
Αμυντικοί: Μπουντούροφ (Φούλαμ), Ζάνεφ (Αμκάρ Περμ), Βεσελίν Μίνεφ (Λέφσκι), Γιορντάν Μίνεφ (Λουντογκόρετς), Ιλία Μιλάνοφ (Λίτεξ), Γιορντάν Χρίστοφ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Αλεξαντάρ Αλεξαντρόφ (Λουντογκόρετς), Αποστόλ Ποπόφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας)
Μέσοι: Μανόλεφ (Ντιναμό Μόσχας), Γκάντζεφ (Λέφσκι Σόφιας), Ίλιεφ (Σιτζιαζουάνγκ Γιοντσάνγκ), Γκεόργκι Μιλάνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τόνεφ (Σέλτικ), Ζλατίνσκι (Λουντογκόρετς), Νεντέλεφ (Μάιντς), Μιχαΐλ Αλεξαντρόφ (Λουντογκόρετς), Σλάβτσεφ (Σπόρτινγκ Λ.)
Επιθετικοί: Ιβελίν Ποπόφ (Κούμπαν Κράσνονταρ), Μιτσάνσκι (Καρλσρούη), Βέντσισλαβ Χρίστοφ (Μπερόε), Γκαλαμπίνοφ (Λιβόρνο)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ο Νίκο Κόβατς βρήκε την ευκαιρία κόντρα στην αδύναμη Μάλτα να πειραματιστεί αρκετά, χρησιμοποιώντας αρκετά νέα πρόσωπα, με την Κροατία τελικά να κερδίζει με το «φτωχό» 2-0. Είχε τον έλεγχο αλλά δεν έφτασε σε γκολ στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίχτες από το 31’. Το κατάφερε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με τον Μόντριτς (46’), ενώ ο Κράμαριτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81’. Μίλιτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Χαλίλοβιτς, Κράμαριτς μένουν εκτός ενδεκάδας, με τους Γέλαβιτς, Όλιτς, Πράνιτς, Πέρισιτς, Σίλντενφελντ λογικά να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Εκτός έμεινε ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Λοβρέν (Λίβερπουλ). Χωρίς πολλές αλλαγές η αποστολή σε σχέση με το παιχνίδι με τη Μάλτα. Εξαίρεση οι νεαροί μέσοι Πάσαλιτς (Έλτσε), Πιάκα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), που είχαν πάρει το βάπτισμα του πυρός, αλλά δεν υπολογίζονται σήμερα. Ο Κόβατς βλέπει στο μέλλον πάντως και συνεχίζει την ανανέωση της ομάδας, καλώντας για πρώτη φορά τους αμυντικούς Λέσκοβιτς, Τόμετσακ (Ριέκα) και τον μέσο Άντολιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Την Δευτέρα φιλοξενεί το Αζερμπαϊτζάν.

Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Βαργκίτς (Ριέκα)
Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Στρίνιτς (Ντνίπρο), Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Σίλντενφελντ (ΠΑΟ), Μίλιτς (Ροστόφ), Λέσκοβιτς (Ριέκα), Τόμετσακ (Ριέκα)
Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Πράνιτς (ΠΑΟ), Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Κόβατσιτς (Ίντερ), Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα Β’), Μπρόζοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Άντολιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Επιθετικοί: Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Μάντζουκιτς (Ατλέτικο), Γέλαβιτς (Χαλ), Κράμαριτς (Ριέκα), Τσοπ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Προβλέψεις Στοίχημα: Ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι. Ενθουσιασμός στη Βουλγαρία, μεγάλη διαφορά ποιότητας όμως για την Κροατία, που με βασικούς σήμερα, είναι πιο κοντά στη νίκη. Στο 2.15 το διπλό (Mybet).


 

 

GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο. 

 

21:45 ΙΤΑΛΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Προϊστορία: 2-0-0

ΙΤΑΛΙΑ: Η εποχή Κόντε ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Σκουάντρα Ατζούρα, που μετά τη φιλική νίκη επί της Ολλανδίας με 2-0, νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Νορβηγία εκτός έδρας στην πρεμιέρα των ομίλων. Το σκορ άνοιξε ο παίχτης-αποκάλυψη Ζάζα, στο 14’, στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι, με τον Κόντε να κάνει την έκπληξη και να τον ξεκινάει από την αρχή. Χωρίς να εντυπωσιάσει και επιτρέποντας ελάχιστες φάσεις στη συνέχεια, κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Μπονούτσι. Ο Ζάζα στα τελευταία λεπτά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλο τέρμα. Αρχικά στο 77’, όταν βγήκε μόνος σε τετ-α-τετ με τον Νίλαντ, αλλά έστειλε το πλασέ του στο οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα, όταν σε ακόμα ένα τετ-α-τετ πέρασε και τον Νίλαντ, αλλά ο Φόρεν του έκλεψε τη δόξα, διώχνοντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Σε σχέση με το παιχνίδι με τους Νορβηγούς, δεν κλήθηκαν ο κίπερ Παντέλι (Τορίνο), οι αμυντικοί Μάτζιο (Νάπολι), Αστόρι (Ρόμα), ο μέσος Ντε Ρόσι (Ρόμα), ο μεσοεπιθετικός Τζιακερίνι (Σάντερλαντ) και οι επιθετικοί Κουαλιαρέλα (Τορίνο), Ελ Σααραουί (Μίλαν). Είχαν κληθεί αρχικά, αλλά έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Τιάγκο Μότα (ΠΣΖ), Μποναβεντούρα (Μίλαν) και ο επιθετικός Οσβάλντο (Ίντερ). Μετράει δύο νίκες στις αναμετρήσεις της με το Αζερμπαϊτζάν στα προκριματικά του Euro 2004. Σε καμία δε δέχτηκε γκολ. Τη Δευτέρα παίζει στη γειτονική Μάλτα.

Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (ΠΣΖ), Περίν (Τζένοα)
Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Ρανόκια (Ίντερ), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Ογκμπόνα (Γιουβέντους), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Νταρμιάν (Τορίνο)
Μέσοι: Πίρλο (Γιουβέντους), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Καντρέβα (Λάτσιο), Βεράτι (ΠΣΖ), Παρόλο (Λάτσιο), Φλορέντσι (Ρόμα), Πόλι (Μίλαν)
Επιθετικοί: Τζιοβίνκο (Γιουβέντους), Ντέστρο (Ρόμα), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Ζάζα (Σασουόλο), Πελέ (Σαουθάμπτον)

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Πάλεψε όσο μπορούσε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Βουλγαρία, αλλά δεν τελικά δεν απέφυγε την ήττα στο Μπακού. Από νωρίς πίσω στο σκορ (14’), από το πουθενά η ισοφάριση με μακρινό σουτ του Ναζάροφ, το οποίο έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα και τον μπέρδεψε. Πιέστηκε προς το τέλος και τελικά δέχτηκε το δεύτερο σε στημένη φάση στο 87’. Δε στοχεύει σε πολλά πράγματα στον όμιλο που βρέθηκε, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση, κάτι για το οποίο θα παλέψει με τη Μάλτα και από κει και πέρα ότι καλύτερο μπορέσει. Η αλήθεια είναι πάντως πως τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει πολλά χρήματα στις υποδομές της «Χώρας της Φωτιάς» (από το ομώνυμο διαφημιστικό σλόγκαν για το Αζερμπαϊτζάν). Η ήττα από τη Βουλγαρία, ήταν η πρώτη εντός μετά από 6 αγώνες (3-3-0). Νέα πρόσωπα στην ομάδα ο τρίτος κίπερ Μπαλάγιεφ (Νέφτσι Μπακού), ο αμυντικός Γκουλίγεφ (Καραμπάχ), οι μέσοι Τασκίν (Μπράουνσβαϊγκ ΙΙ), Κουρμπάνοφ (Σουμγκαγίτ). Σημαντικές οι αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βουλγαρία, αφού έμειναν εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Σουκιούροφ (Καρσίγιακα) και ο βασικός αμυντικός μέσος Αμπίσοφ (Γκαμπάλα). Δεν κλήθηκαν επίσης οι επιθετικοί Γιαντάνοφ (Γκαζιάντεσπορ), Εζκάρα (Σίβασπορ). Τη Δευτέρα έχει ακόμα μία πολύ δύσκολη έξοδο, αφού θα φιλοξενηθεί από την Κροατία.

Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Καμράν Αγκάγιεφ (Γκαμπάλα), Σαλαχάτ Αγκάγιεφ (Ίντερ Μπακού), Μπαλάγιεφ (Νέφτσι Μπακού)
Αμυντικοί: Σαντίγκοφ (Καραμπάχ), Αλαχβερντίγιεφ (Γκαμπάλα), Μεντβέντεφ (Καραμπάχ), Μπουντάκ (Γκαζιάντεσπορ), Ραμαλντάνοφ (Χαζάρ Λανκαράν), Γκουσεΐνοφ (Καραμπάχ), Αμιργιάνοφ (Γκαμπάλα), Κιρτίμοφ (Σιμούρκ), Γιουνουζάντε (Νέφτσι Μπακού), Γκουλίγεφ (Καραμπάχ)
Μέσοι: Χουσιενόφ (Γκαμπάλα), Αμιργκουλίγεφ (Χαζάρ Λανκαράν), Αμπντουλάγεφ (Νέφτσι Μπακού), Γκαράγεφ (Καραμπάχ), Αμπατσίγεφ (Ίντερ Μπακού), Τασκίν (Μπράουνσβαϊγκ), Κουρμπάνοφ (Σουμγκαγίτ)
Επιθετικοί: Ναντίροφ (Καραμπάχ), Αλίγεφ (Καζάρ Λανκαράν), Νταντάσοφ (Ζβαϊνμπρίκεν), Ναζάροφ (Καρλσρούη), Ραμαζάνοφ (Χαζάρ Λανκαράν)

Προβλέψεις Στοίχημα: Η Ιταλία θα προσπαθήσει να κάνει επίδειξη δύναμης στο πρώτο επίσημο μπροστά στο κοινό της και κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της… Ευρασίας. Στις ίδιες τιμές το over και το no goal (1.40 Playbet), στο 1.85 η νίκη με δύο γκολ πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.


 

Nokibet.gr – Παίξε στοίχημα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

 

21:45 ΜΑΛΤΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Προϊστορία: 0-2-5

ΜΑΛΤΑ: Είχε την τύχη να αντιμετωπίσει μία εναλλακτική ενδεκάδα της Κροατίας, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και χάρη σε αυτό γλίτωσε τη βαριά ήττα, χάνοντας με 0-2. Άντεξε την πίεση στο πρώτο μέρος, αλλά έμεινε με 10 στο 31’, λόγω της αποβολής του Μποργκ στο 31’. Με το καλημέρα στην επανάληψη δέχτηκε το γκολ (46’), στο 81’ γράφτηκε το τελικό σκορ. Η προετοιμασία των προκριματικών ξεκίνησε με αισιοδοξία, δημόσια πανευρωπαϊκή προβολή της ομάδας και όλα τα συναφή, με τους παίχτες της να κάνουν δηλώσεις αριστερά και δεξιά και έτσι σήμερα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να θεωρείται υπολογίσιμη αντίπαλος, κόντρα σε μία ομάδα που δεν είναι στα καλύτερα της. Τέσσερις οι παίχτες της που αγωνίζονται εκτός συνόρων, ένας εξ αυτών ο κίπερ της Καλλονής, Άντριου Χογκ. Οι μέσοι Σκέμπρι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Ρόουεν Μουσκάτ (Ντουναουιβάρος) και ο επιθετικός Φαρούγκια (Σπαρτάκ Τρνάβα), οι υπόλοιποι ξενιτεμένοι. Μετράει 9 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια της, στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν έχει σκοράρει. Τη Δευτέρα φιλοξενεί την Ιταλία.

Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Χογκ (Καλλονή), Χάμπερ (Μπιρκιρκάρα), Βέλα (Βαλέτα)
Αμυντικοί: Μπρίφα (Βαλέτα), Άγκιους (Χιμπέρνιανς), Φαΐλα (Χιμπέρνιανς), Χερέρα (Μπιρκιρκάρα), Καμιλέρι (Βαλέτα), Μπετσίνα (Μπαλζάν), Ζακ Μουσκάτ (Μπιρκιρκάρα), Μπαλντακίνο (Σλιέμα), Γκριόλι (Μπαλζάν)
Μέσοι: Σκέμπρι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Κοέν (Χιμπέρνιανς), Ράιαν Φένεχ (Βαλέτα), Πολ Φένεχ (Μπιρκιρκάρα), Ρόουεν Μουσκάτ (Ντουναουιβάρος), Μιντόφ (Σλιέμα), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Σκικλούνα (Μπιρκιρκάρα), Κρεμόνα (Βαλέτα), Πιζάνι (Φλοριάνα)
Επιθετικοί: Μισφούντ (Σλιέμα), Τέρενς Βέλα (Ναξάρ), Φαρούγκια (Σπαρτάκ Τρνάβα)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Δε μπόρεσε να βρει λύσεις κόντρα στην Ιταλία και τελικά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα (0-2), που ήταν το μόνο που θα μπορούσε να πάρει από το παιχνίδι. Συμπλήρωσε έτσι 7 αγώνες, επίσημους και μη, χωρίς νίκη (0-3-4), με μόλις μία νίκη στους 14 τελευταίους (1-4-9). με τον Χέγκμο παρόλα αυτά να έχει δηλώσει ότι η ομάδα ακόμα και έτσι προοδεύει. Και ας παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου… Μάλτας! Κανονικά στην αποστολή σήμερα ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού Ελαμπντελαουί, που είχε ξεκινήσει βασικός στο προηγούμενο. Αρχικά επιλέχθηκαν και ο κίπερ Χάνσεν (Οντ), ο αμυντικός Χέγκλι (Κοπεγχάγη) και οι μέσοι Χάουγκερ (Έλφσμποργκ), Χένρικσεν (Άλκμααρ), οι οποίοι τελικά έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών. Σημαντικότερη αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία η απουσία του μεσοεπιθετικού Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν (Ρόζενμποργκ). Αήττητη στις 7 προηγούμενες αναμετρήσεις της με τη Μάλτα (5-2-0). Οι δύο ισοπαλίες ήρθαν σε φιλικά το ’90 και ’92. Οι πέντε νίκες στα επίσημα ήταν όλες σε προκριματικά Euro. Τη Δευτέρα υποδέχεται την Βουλγαρία.

Τελευταία 5: 0-2-3

Τερματοφύλακες: Γιάρσταϊν (Χέρτα), Νίλαντ (Μόλντε), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ)
Αμυντικοί: Νόρντβεϊτ (Γκλάντμπαχ), Φόρεν (Μόλντε), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Λίνες (Μόλντε), Χάγκεν (Οντ), Έγκιλ Φλο (Μόλντε), Ντάνιελσεν (Βίκινγκ), Γκαμπριέλσεν (Μόλντε)
Μέσοι: Ελιουνούσι (Χόφενχαϊμ), Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Τέτεϊ (Νόριτς), Γιόχανσεν (Σέλτικ), Ντέλι (Κάρντιφ), Σινγκ (Μόλντε), Σάμουελσεν (Οντ), Όντεγκαρντ (Στρομσγκόντσετ)
Επιθετικοί: Κινγκ (Μπλάκμπερν), Νίλσεν (Μπράουνσβαϊγκ), Γκούλμπραντσεν (Μόλντε)

Προβλέψεις Στοίχημα: Ομάδα χωρίς ταυτότητα η Νορβηγία, που δε θυμίζει σε τίποτα τις παλιότερες χρονιές της. Την έχουμε ικανή να μην κερδίζει στην Μάλτα και σίγουρα δεν πάμε με το 1.38 του διπλού με τα όσα έχει δείξει ως τώρα. Κόντρα στο 1Χ, μόνο σε δελτίο με λάθη (3.05 Stoiximan).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις