Προκριματικά Euro 2016 3ος όμιλος: Προβάδισμα για Ουκρανία

 

21:45 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Προϊστορία: 1-3-3

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (89η): Ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, μένοντας στο 1-1 με το Λουξεμβούργο, την μόνη ομάδα της οποίας φαινομενικά ήταν ανώτερη σε σχέση με τις άλλους αντιπάλους. Λαχτάρισε μάλιστα να το κάνει, αφού βρέθηκε πίσω στο 42’ και χρειάστηκε να φτάσει στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει με τον Ντραγκούν. Υπάρχουν μικρές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με το ματς στο Λουξεμβούργο, με τις πιο σημαντικές να είναι η επιστροφή του βασικού κίπερ Ζεβνόφ, ενώ λείπει από την αποστολή ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Χλεμπ. Under οι 6 από τις 7 αναμετρήσεις της με την Ουκρανία, no goal τα 5 από αυτά. Έχει χάσει μία φορά στις 4 που την έχει φιλοξενήσει (1-2-1). Την Κυριακή παίζει πάλι εντός, αυτή τη φορά κόντρα στη Σλοβακία.

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Ζεβνόφ (Τορπέντο Μόσχας), Τσέρνικ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Κλίμοβιτς (Γκόμελ)
Αμυντικοί: Βερκόφτσοφ (Ούφα), Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Σιτόφ (Μορδόβια Σαράνσκ), Μπαρντάχοφ (Ροστόφ), Φιλιπένκο (ΜΠΑΤΕ), Παλιακόφ (ΜΠΑΤΕ), Ματσβέιτσουκ (Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ)
Μέσοι: Καλάτσεφ (Ροστόφ), Κίσλιακ (Ρούμπιν Καζάν), Κρίβετς (Μετζ), Ντραχούν (Κρίλια Σοβέτοφ), Μπαλάονβιτς (Αμκάρ Περμ), Μπρεσάν (Ρίο Άβε), Στάσεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Αλιάχνοβιτς (ΜΠΑΤΕ), Αλεξίγεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Γκορντέιτσουκ (ΜΠΑΤΕ), Σιβάκοφ (Τσορνομόρετς), Σαβίτσκι (Νέμαν Γκρόντνο)
Επιθετικοί: Κορνιλένκο (Κρίλια Σοβέτοφ), Ροντιόνοφ (ΜΠΑΤΕ), Γιανούς (Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (24η): Αυτή την περίοδο στην Ουκρανία, που βιώνει εμφυλιακές καταστάσεις, το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Επηρεασμένη από τις εξελίξεις και τις αλλαγές που έχουν επέλθει, φάνηκε κουρασμένη στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2016, χάνοντας από τη Σλοβακία με 0-1 στο Κίεβο. Βρέθηκε πίσω στο 17’, είχε την υπεροχή μέχρι το τέλος, αλλά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, έχοντας και δοκάρι στο 51’ από εκτέλεση φάουλ. Στο 93’ μάλιστα πέτυχε γκολ με τον προωθημένο κίπερ Πιατόφ, στο οποίο όμως σφυρίχτηκε λανθασμένα ως φάουλ. Μετράει 12 στα 31 τελευταία no goal. Την Κυριακή υποδέχεται τη ΦΥΡΟΜ.

Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Πιατόφ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Μποΐκο (Ντνίπρο)
Αμυντικοί: Κούσερ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Σεβτσκούκ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Φεντέτσκι (Ντνίπρο), Ρακίτσκι (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Καχερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Ορντέτς (Σαχτάρ Ντονέτσκ)
Μέσοι: Τίμοστσουκ (Ζενίτ), Χούσιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ρόταν (Ντνίπρο), Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο), Μπέζους (Ντιναμό Κιέβου), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Χαλόφσκι (Μέταλιστ Χάρκοβ), Μόροζιουκ (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Κομτσενόφσκι (Ζόρια Λουχάνσκ), Κόβαλτσιουκ (Τσορνομόρετς), Μπολμπάτ (Μέταλιστ Χάρκοβ), Σίντορτσιουκ (Ντιναμό Κιέβου)
Επιθετικοί: Ζοζούλια (Ντνίπρο), Χόμενιουκ (Μέταλιστ Χάρκοβ), Μπουντκίφσκι (Ζόρια Λουχάνσκ)

Πρόταση: Ανώτερη ομάδα η Ουκρανία, που έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μία ομάδα που δυσκολεύτηκε να κερδίσει ακόμα και την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Διπλό στο 2.25 (Stoiximan).


 

 

Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

21:45 ΦΥΡΟΜ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Προϊστορία: 1-0-1

ΦΥΡΟΜ (112η): Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Ισπανία, χάνοντας εύκολα με 5-1 στη Βαλένθια. Είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με ένα καλοχτυπημένο απευθείας φάουλ του Ιμπραΐμι, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από ένα δίλεπτο ξέσπασμα των γηπεδούχων στα επόμενα λεπτά (15’ πεν., 17’). Ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το πέναλτι του κορυφαίου στο παιχνίδι, Ιμπραΐμι, γλίτωσε 2-3 φορές το τρίτο, αλλά το δέχτηκε τελικά στο 45’+3. Δε μπόρεσε να δείξει κάτι παραπάνω στην επανάληψη και το τελικό σκορ είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει βάση συνολικής εικόνας των δύο ομάδων. Χωρίς τον Πάντεφ δεν έχει δυνατό φορ και έτσι μέσω του Ιμπραΐμι προσπαθεί να βγάλει τις επιθετικές της προσπάθειες. Το πέναλτι που έβαλε ήταν το πρώτο γκολ της ΦΥΡΟΜ, μετά από 4 φιλικά που δεν είχε σκοράρει. Δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία επίσημα και μη, 6 ήττες και μία νίκη στα 8 τελευταία. Δύο φορές έχει αναμετρηθεί με τη σημερινή αντίπαλο, σε φιλικά μέσα στο Λουξεμβούργο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη. Το 2008 πήρε άνετη νίκη με 4-1, πριν δυο χρόνια έχασε με 1-2.

Τελευταία 5: 0-2-3

Τερματοφύλακες: Πατσόφσκι (Μαλίν), Εφρέμοφ (Μέταλουργκ), Τοφιλόσκι (Κόζιτσε)
Αμυντικοί: Σικόφ (Αούστρια Β.), Μοΐσοφ (Μπραν), Ριστόφσκι (Πάρμα), Κουκούλι (Παρτιζάνι), Αλιόσκι (Σαφχάουζεν), Νταμτσέφσκι (Μπρέντα)
Μέσοι: Ιμπραΐμι (Μάριμπορ), Ντεμίρι (Σεν Γκάλεν), Γκλιγκόροφ (Βαρντάρ), Τραϊτσόφσκι (Ζούλτε Βάρεγκεμ),, Σπιρόφσκι (Μπερόε), Μουαρέμ (Καραμπάχ), Αμπντουραχίμι (Λόκερεν), Ραντέσκι (Μέταλουργκ), Βελκόφσκι (Ραμποτνίσκι), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Επιθετικοί: Ιβανόφσκι (Κλουζ), Γιάχοβιτς (Κρίλια Σοβέτοφ), Κοστόφσκι (Λέουβεν), Βελκόφσκι (Σαράγεβο)

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (127η): Θετικό το πρώτο δείγμα κόντρα στη Λευκορωσία, με την οποία έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη, μένοντας στο εντός έδρας 1-1. Προηγήθηκε με έναν εκ των κορυφαίων της, Γκέρσον, στο 42’, αλλά στην επανάληψη δέχτηκε προς το τέλος την ισοφάριση (78’). Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια της (0-3-4). Με την πορεία της ωστόσο στα προκριματικά του Μουντιάλ και την εικόνα του στα φιλικά πριν τα προκριματικά του Euro, δείχνει ότι διαθέτει «ομάδα» σε σχέση με το «χωριό» που παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια. Αποκορύφωση το 1-1 στο φιλικό με την Ιταλία τον Αύγουστο. Τραυματίας για το σημερινό ο έμπειρος επιθετικός Γιόακιμ (50 συμμ./6 γκ.).

Τελευταία 5: 0-3-2

Τερματοφύλακες: Ζούμπερτ (Ντούντελανζ), Μόρις ( – ), Σίνκερ (Ρούμελανζ)
Αμυντικοί: Χόφμαν (Ζενές Ες), Σνελ (Ντούντελανζ), Λατέρζα (Φόλα Ες), Φίλιπς (Μετζ), Μαρτίνο (Γκρεβενμάχερ), Σανό (Κορτράικ), Γκράσα (Ζενές Ες)
Μέσοι: Μουτς (Σεν Γκάλεν), Πάιαλ (Φόλα Ες), Γκέρσον (Νόρκεπινγκ), Γιενίς (Ντιφερντάνζ), Ζανς (Φόλα Ες), Χόλτερ (Γκρόιτερ Φιρτ), Μάρτινς (Λυόν ΙΙ)
Επιθετικοί: ντα Μότα (Ντούντελανζ), Γιόακιμ (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Μπένσι (Φόλα Ες), Ντεβίλ (Καϊζερσλάουτερν ΙΙ), Τουρπέλ (Ετζέλα Ετέλεμπουργκ), Λουίζι (Ντιφερντάνζ)

Πρόταση: Έχει ανέβει επίπεδο το Λουξεμβούργο, που πλέον πρέπει να θεωρείται υπολογίσιμη αντίπαλος. Η ΦΥΡΟΜ δεν δείχνει σε καλό επίπεδο και ακόμα και αν νικήσει (1.35 Mybet), θα το καταφέρει πολύ δύσκολα. Με τα προβλήματα που έχει στο σκοράρισμα, προτιμούμε να πάμε με το under στο 1.70 (Mybet).


 

Θέλεις LIVE betting με ταχύτητα; Παίξε τώρα στη Nokibet.gr για μία μοναδική στοιχηματική εμπειρία!

 

21:45 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Προϊστορία: 0-1-3

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (40η): Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σλοβακία, που κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Ουκρανία με 1-0. Προηγήθηκε μετά από πολύ ωραία κίνηση του άσου του ΠΑΟΚ, Μακ, στο 17’ και από κει και μετά το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους. Στο 51’ μάλιστα γλίτωσε από το δοκάρι, ενώ στο 93’ η Ουκρανία κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά για καλή της τύχη ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στον Κόζατσιτς. Θα δώσει τη μάχη της με την Ουκρανία για τη δεύτερη θέση και η νίκη έτσι αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Την Κυριακή φιλοξενείται από τη Λευκορωσία. Νο goal και under τα 4 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 4-0-1

Τερματοφύλακες: Μούτσα (Κρίλια Σοβέτοφ), Κόζατσιτς (Βικτόρια Πλζεν), Νοβότα (Ραπίντ Βιέννης)
Αμυντικοί: Τζούριτσα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σκρτελ (Λίβερπουλ), Πέκαρικ (Χέρτα), Χουμπότσαν (Ντιναμό Μόσχας), Μπρεζνανίκ (Σπάρτα Πράγας), Μιχαλίκ (Καϊράτ Αλμάτι), Γκιεμπέρ (Κατάνια)
Μέσοι: Χάμσικ (Νάπολι), Στοχ (Αλ-Αϊν), Βάις (Λεκούια), Κούτσκα (Τζένοα), Πετσόφσκι (Ζίλινα), Γκεντέ (Φράιμπουργκ), Μακ (ΠΑΟΚ), Κις (Ρος Κάουντι), Σαμπό (Σπάρτακ Τρνάβα)
Επιθετικοί: Σεστάκ (Μπόχουμ), Γιακούμπκο (Αμκάρ Περμ), Τζούρις (Μλαντά Μπόλεσλαβ), Νέμετς (Ουνιόν Βερολίνου)

ΙΣΠΑΝΙΑ (8η): Άνετη βραδιά στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια, όπου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά, επικρατώντας της ΦΥΡΟΜ με 5-1. Προηγήθηκε με το πέναλτι αλά Πανέκα του Σέρχιο Ράμος και πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά, διπλασίασε τα τέρματά της με τον φορμαρισμένο Αλκάσερ. Επέτρεψε τη μείωση με πέναλτι στο 28’, αλλά ο Μπούσκετς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη, με τους Σίλβα (50’) και Πέδρο (92’) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ. Την χρειαζόταν μία τέτοια νίκη μετά από όσα έχουν προκύψει μετά από την αποτυχημένη πορεία στο Μουντιάλ και την εμφάνιση στο φιλικό με τη Γαλλία. Ο ντελ Μπόσκε αναμένεται να συνεχίσει την πάγια τακτική του και να κάνει ροτέισον απόψε. Την Κυριακή φιλοξενείται από το Λουξεμβούργο.

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κασίγια (Εσπανιόλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπερνάτ (Μπάγερν), Χουανφράν (Ατλέτικο), Καρβαχάλ (Ρεάλ), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)
Μέσοι: Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο), Κόκε (Ατλέτικο), Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Ιτουράσπε (Μπιλμπάο), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)
Επιθετικοί: Αλκάσερ (Βαλένθια), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Ροδρίγκο (Βαλένθια), Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι)

Πρόταση: Προβάδισμα για την Ισπανία, που έδειξε ότι ξεπέρασε το σοκ και μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο και πάλι, αλλά θα αποφύγουμε το 1.45 του διπλού. Η Σλοβακία έχει καλές μονάδες και θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί κόντρα στους σταρ της Ισπανίας. Γκολ-γκολ στο 2.20 (Championsbet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις