Στοίχημα Προκριματικά Euro 2016 2ος όμιλος: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Κύπρος

21:45 ΚΥΠΡΟΣ – ΙΣΡΑΗΛ

Προϊστορία: 2-3-8

ΚΥΠΡΟΣ: Ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία, αλλά με εξίσου μεγάλη ανατροπή, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Σε παθητικό ρόλο από το πρώτο λεπτό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα μόλις στο 6’. Άντεξε την πίεση στη συνέχεια και λίγο πριν την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Χριστόφη. Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, αλλά στο 73’ ο Μακρίδης έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Χριστόφη και αυτός με εξαιρετικό πλασέ της έδωσε το προβάδισμα. Ήρωας, μαζί με τον σκόρερ, ο Γεωργαλλίδης, που στο 90’ έπιασε πέναλτι και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του. Πριν τα γκολ με το Βέλγιο, δεν είχε σκοράρει στα 9 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη, ενώ προερχόταν από σερί 13 αγώνων χωρίς νίκη (0-3-10). Εκτός σε σχέση με τον αγώνα με τη Βοσνία έμειναν ο αμυντικός Ηλίας Χαραλάμπους (ΑΕΚ Λάρνακας) και ο τραυματίας μέσος Εφρέμ (ΑΠΟΕΛ), που είχε ξεκινήσει βασικός στο προηγούμενο. Τη Δευτέρα φιλοξενείται στην Ουαλία.

Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Γεωργαλλίδης (Ομόνοια), Κίσσας (ΑΠΟΕΛ), Λοΐζου (Εθνικός Άχνας)
Αμυντικοί: Μέρκης (Απόλλων Λεμεσού), Ντόσα Ζούνιορ (Λέγκια Βαρσοβίας), Σιελής (ΑΕΛ), Αγγελής Χαραλάμπους (Απόλλων Λεμεσού), Βασιλείου (Απόλλων Λεμεσού), Κυριακού (Ομόνοια), Αντωνιάδης (ΑΠΟΕΛ), Μέρτακας (ΑΕΚ Λάρνακας), Στυλιανού (Απόλλων Λεμεσού)
Μέσοι: Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ), Μακρίδης (Μέταλουρχ Ντονέτσκ), Αλωνεύτης (ΑΠΟΕΛ), Νικολάου (ΑΕΛ), Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ), Λαμπάν (Άστρα Γκιούργκιου), Αρέστη (Αγία Νάπα)
Επιθετικοί: Χριστόφη (Σιόν), Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Παπαθανασίου (Ερμής Αραδίππου), Μακρής (Ανόρθωση), Κολοκούδιας (Αγία Νάπα)

ΙΣΡΑΗΛ: Λόγω των αναταραχών στο Ισραήλ στην πρεμιέρα των ομίλων, δεν έδωσε τον αγώνα με το Βέλγιο, ο οποίος μεταφέρθηκε στη μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία επίσημων αγώνων μετά το τέλος των προκριματικών στις 13 Οκτωβρίου του 2015. Η Κύπρος πάντως είναι γνώριμο μέρος, αφού τόσο η εθνική όσο και ομάδες της χώρας την έχουν χρησιμοποιήσει πολλές φορές ως έδρα για τα παιχνίδια τους, όταν δεν μπορούν να γίνουν αγώνες στο Ισραήλ για τους ίδιους λόγους. Στηρίζεται κατά βάση σε παίχτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, με τους περισσότερους «ξενιτεμένους» να είναι στην επίθεση. Σε σύγκριση με το τελευταίο φιλικό με την Ονδούρα (4-2), ο Έλι Γκούτμαν δεν κάλεσε τους αμυντικούς Ρεϊκάν (Ζυρίχη), Σπούνγκιν (Μακάμπι ΤΑ), Ντγκάνι (Μακάμπι Χάιφα), οι μέσοι Μπεναγιούν (Μακάμπι Χάιφα), Καγιάλ (Σέλτικ), Μογιάλ (Μακάμπι Χάιφα) και ο επιθετικός Εντέν Μπεν Μπασάτ. Τη Δευτέρα παίζει στην Ανδόρα.

Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Χαρούς (Μακάμπι Νετάνια), Χαΐμοφ (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα), Μαρτζιάνο (Ασντόντ)
Αμυντικοί: Ταλ Μπεν Χαΐμ (Τσάρλτον), Γκέρσον (Γάνδη), Τιμπί (Μακάμπι ΤΑ), Μεσουμάρ (Μακάμπι Χάιφα), Μπεν Χαρούς (Μακάμπι ΤΑ), Ταβάτα (Μακάμπι Χάιφα)
Μέσοι: Νάτχο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρεφαέλοφ (Κλαμπ Μπριζ), Βερμούτ (Χαποέλ ΤΑ), Ζάχαβι (Μακάμπι ΤΑ), Μπουζάγκλο (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Γεϊνί (Μακάμπι ΤΑ), Μπίτον (Σέλτικ)
Επιθετικοί: Μπαρντά (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Σαχάρ (Βίλεμ), Σέχτερ (Ναντ), Νταμάρι (Αούστρια Βιέννης), Χέμεντ (Αλμερία), Ταμούζ (Πετρολούλ), Ταλ Μπεν Χαΐμ ΙΙ (Μακάμπι ΤΑ)

Πρόταση Στοίχημα: Άγνωστη η κατάσταση του Ισραήλ, αλλά με την τακτική του κλεφτοπολέμου που περιμένουμε να δούμε και σήμερα από την Κύπρο, δύσκολα να ανοίξει το παιχνίδι. Νο goal στο 1.80 (Stoiximan).


 

 

Ο Γκουρού του Στοιχήματος είναι ΕΔΩ. Γρήγορες και Ασφαλείς Πληρωμές.

 

21:45 ΟΥΑΛΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ

Προϊστορία: 0-1-1

ΟΥΑΛΙΑ: Κατάφερε να κάνει ντέρμπι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανδόρα, όπου βρέθηκε να χάνει από νωρίς και χρειάστηκε τη συμβολή του Μπέιλ, που με δύο δικά του γκολ της χάρισε τη νίκη με 2-1. Μόλις στο 6’ ο Νιλ Τέιλορ έκανε πέναλτι και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Στο 22’ ο Μπέιλ με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια και στο 82’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ γύρισε το παιχνίδι. Γεμάτο από Ουαλούς το μικρό γήπεδο της Ανδόρας, που μετά το γκολ μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν, με τον Μπέιλ να εκτελεί και χρέη «πυροσβέστη» πριν ξεφύγει η κατάσταση. Αυτό που μετράει πάντως είναι η νίκη, με την οποία συγκατοικεί με την Κύπρο στην πρώτη θέση και θέλει να διατηρήσει το αβαντάζ με τη Βοσνία, φαβορί για μία από τις πρώτες δύο θέσεις μαζί με το Βέλγιο, αποφεύγοντας μία ήττα σήμερα. Μόνο ο άσος της Ρεάλ παίζει εκτός νησιού, με την πλειοψηφία των παιχτών να αγωνίζεται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ (14). Εφτά μόνο οι παίχτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ. Τη Δευτέρα φιλοξενεί την Κύπρο.

Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Χένεσεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Λέθερεν (Νταντί), Φον Γουίλιαμς (Τρανμίρ)
Αμυντικοί: Γκάντερ (Ρέντινγκ), Ρίκετς (Γουλβς), Γκάμπιντον (Κάρντιφ), Άσλεϊ Γουίλιαμς (Σουόνσι), Νιλ Τέιλορ (Σουόνσι), Μπεν Ντέιβις (Τόττεναμ), Τσέστερ (Χαλ), Τζον (Κάρντιφ), Γουόλς (Κρόουλι), Γουίγκινς (Τσάρλτον)
Μέσοι: Λέντλεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Μπέιλ (Ρεάλ), Ντέιβιντ Έντουαρντς (Γουλβς), Κινγκ (Λέστερ), Ρόμπσον-Κανού (Ρέντινγκ), Κότεριλ (Μπέρμιγχαμ), Τζόναθαν Γουίλιαμς (Ίπσουιτς), Γκούιον Έντουαρντς (Κρόουλι), Τζέικ Τέιλορ (Ρέντινγκ)
Επιθετικοί: Τσερτς (Τσάρλτον), Τζορτζ Γουίλιαμς (Φούλαμ), Λόρενς (Λέστερ)

ΒΟΣΝΙΑ: Έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα, όπου έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Κύπρο. Προηγήθηκε με κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά στο 45’ ισοφαρίστηκε σε μία από τις λιγοστές φάσεις των Κύπριων. Καθολική η υπεροχή της στο παιχνίδι και κόντρα στη ροή από μία αντεπίθεση στο 72’ δέχτηκε και δεύτερο. Πίεσε μέχρι το τέλος και είχε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό κερδίζοντας πέναλτι στο 90’, αλλά ο Πιάνιτς το έστειλε στα χέρια του Γεωργαλλίδη. Νέο πρόσωπο ο τρίτος κίπερ της ομάδας Ντουίκοβιτς (Ζρινίσκι), ο αμυντικός Κβέσιτς (Ζελιέζνιτσαρ) και ο νεαρός μέσος Πέχλιτς (Ίστμπουρν). Ο ξέμεινε από αμυντικούς, αφού στην αποστολή υπάρχουν μόνο πέντε καθαρόαιμοι, με τους βασικούς Σπάχιτς (Λεβερκούζεν), Μπίτσακτσιτς (Χόφενχαϊμ) και Κολάσινατς (Σάλκε), να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού. Τραυματίας είναι και ο βασικός μεσοεπιθετικός Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ). Αήττητη από την Ουαλία σε δύο φιλικά που έχουν δώσει (1-1-0). Τη Δευτέρα παίζει εντός έδρας το ντέρμπι του ομίλου με το Βέλγιο.

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Φέιζιτς (Άαλεν), Ντουίκοβιτς (Ζρινίσκι)
Αμυντικοί: Μουτζά (Φράιμπουργκ), Βρσάγεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Βράνιες (Πρίμπραμ), Σούνιτς (Κούμπαν Κράσνονταρ), Κβέσιτς (Ζελιέζνιτσαρ)
Μέσοι: Πιάνιτς (Ρόμα), Μεντουνιάνιν (Λα Κορούνια), Λούλιτς (Λάτσιο), Μπέσιτς (Έβερτον), Βίτσκα (Μπασακσεχίρ), Χαΐροβιτς (Βέρντερ), Σούσιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Χάτζιτς (Στουρμ Γκρατς), Πρίσιτς (Ρεν), Πέχλιτς (Ίστμπουρν)
Επιθετικοί: Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι), Ιμπίσεβιτς (Στουτγάρδη)

Πρόταση Στοίχημα: Τα προβλήματα στην άμυνα της Βοσνίας, που και με τους βασικούς παρουσιάζεται αδύναμη, θα είναι βούτυρο στο ψωμί του Μπέιλ για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Βαρύ πυροβολικό η μεσοεπιθετική γραμμή των Βόσνιων, που εγγυώνται το γκολ-γκολ (1.85 Nokibet).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις