Προγνωστικά στοιχήματος Serie A: Με την πλάτη στον τοίχο η Ρόμα

 

13.30 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προϊστορία: 14-11-5
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-0

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μεγαλειώδη πρόκριση επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» με 2-0 και πλέον θα συναντήσει στα ημιτελικά του θεσμού την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μάριο Γκόμες με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για το πρωτάθλημα είχε μείνει στο 1-1 με την Τζένοα εκτός έδρας. Σε ματς που έμεινε πίσω στο σκορ στο 14′, αλλά ανέβηκε στην συνέχεια και ισοφάρισε με τον Γκονζάλο Ροντρίγκες στο 56′ για το τελικό αποτέλεσμα. Οι «βιόλα» που παραμένουν αήττητοι τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και δίνουν μάχη να μπουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Μακροχρόνιες πλέον οι απουσίες της.

Εντός: 3-5-2
Γκολ: 29-20
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Εκμεταλλεύτηκε ως όφειλε την έδρα της την τελευταία στιγμή και επικράτησε της Κάλιαρι με 2-1 σε έναν κρίσιμο αγώνα. Πήρε προβάδισμα με τον Μπιάβα στο 18′, με την ισοφάριση να έρχεται λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο νεοφερμένος όμως Πινίγια λύτρωσε την ομάδα του στο 94′, σκοράροντας στην εκπνοή. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για το σύνολο του Κολαντουόνο, που παραμένει σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει δύο διπλά (2-4-5), αν και το έργο της Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» είναι αρκετά δύσκολο. Τραυματίες ο στόπερ Τσερουμπίν (9 συμ.), ο μπακ Ντραμέ (17 συμ.), ο χαφ Ραϊμόντι (6 συμ.) και ο εξτρέμ Εστιγαρίμπια (6 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 17-26
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί η Φιορεντίνα, αλλά και η Αταλάντα είναι άκρως επικίνδυνη μπροστά. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,95 στην Goalbet.


  mybet.com – Κερδίστε Παίζοντας με 100 ευρώ bonus

16.00 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΡΟΜΑ

Προϊστορία: 9-9-15
Πέρυσι: ΚΑΛΙΑΡΙ – ΡΟΜΑ 1-3

ΚΑΛΙΑΡΙ: Ήττα στις καθυστερήσεις για την Κάλιαρι, που έφυγε όπως ήταν λογικό με κατεβασμένο το κεφάλι από το Μπέργκαμο, χάνοντας με 2-1 από την Αταλάντα. Και ενώ ισοφάρισε με τον Ντεσένα στο 44′, δεν απέφυγε ένα δεύτερο γκολ στο 94′ για να χάσει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα του Τζιανφράνκο Τζόλα απώλεσε το μίνι αήττητο των τριών αγωνιστικών και ως εκ τούτου παρέμεινε μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Μεγάλο της «αγκάθι» η άμυνα, όπου έχει δεχθεί 40 γκολ στις 21 πρώτες αγωνιστικές, όπου σημαίνει ότι η εστία της παραβιάζεται περίπου δύο φορες σε κάθε παιχνίδι. Τραυματίας ο μπακ Μπαλτζάνο (16 συμ.).

Εντός: 2-3-5
Γκολ: 28-40
Τελευταία 5: 2-1-2

ΡΟΜΑ: Τίποτα δεν πάει καλά τελευταία στην Ρόμα, που αποχαιρέτισε και το κύπελλο, μετά την εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα με 2-0. Φλύαρη σε ακόμη μία αναμέτρηση η ομάδα του Ρόυντι Γκαρσία και το πλήρωσε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Είχε προηγηθεί το ισόπαλο εντός έδρας 1-1 με τη νεοφώτιστη Έμπολι και η διαφορά με την πρωτοπόρο παρέμεινε στους εφτά βαθμούς, ενώ καραδοκεί από πίσω η Νάπολι, που έχει τέσσερις λιγότερους. Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στο Καμπιονάτο και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Τιμωρημένοι ο στόπερ Μανωλάς (17 συμ.) και ο μέσος Φλορέντσι (20 συμ./2 γκολ). Νεότερη απουσία αυτή του μεσοεπιθετικού Ιμπάρμπο.

Εκτός: 5-3-2
Γκολ: 34-16
Τελευταία 5: 1-4-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Ίσως «ξυπνήσει» σήμερα η Ρόμα, κόντρα σε μια Κάλιαρι που δέχεται από όλους γκολ. Στο 2,00 το διπλό από την Playbet.


 Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα

16.00 ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία: 7-11-8
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3-3

ΝΑΠΟΛΙ: Ο λυτρωτής Ιγκουαϊν σκόραρε στο 93′ του προημιτελικού κυπέλλου με την Ίντερ και έστειλε τη Νάπολι στην επόμενη φάση του θεσμού. Όσον αφορά το πρωτάθλημα προέρχεται τρεις σερί νίκες, με τελευταία το διπλό στην έδρα της Κιέβο με 2-1. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτες έχει πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς την δεύτερη Ρόμα και έχει καλύψει μεγάλο χαμένο έδαφος από το ξεκίνημα της σεζόν. Τραυματίες οι μπακ Μέστο (2 συμ.), Ζούνιγκα (6 συμ.), ο εξτρέμ Ινσίνιε (11 συμ./1 γκολ) και ο φορ Μίτσου (3 συμ.).

Εντός: 5-3-2
Γκολ: 38-26
Τελευταία 5: 4-0-1

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κράτησε όσο μπορούσε μακριά τους επιθετικούς της Γιουβέντους και δικαιώθηκε, αφού απέσπασε εντός έδρας βαθμό με 0-0. Μπορεί να μην έκανε αισθητή την παρουσία της προς την αντίπαλη περιοχή, όμως ποτέ δεν είναι εύκολο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Νέο σερί δύσκολο παιχνίδι για τις «ζέβρες», αυτή την φορά στην έδρα της φορμαρισμένη Νάπολι. Μάλιστα τρέχουν ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα, έχοντας όμως περισσότερες ισοπαλίες (1-3-0). Τιμωρημένοι ο μέσος Κονέ (17 συμ.) και ο φορ Ντι Νατάλε (19 συμ./9 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Ντομίτσι (8 συμ.), ο χαφ Πίντσι (8 συμ.) και ο φορ Γέιχο (5 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 3-3-4
Γκολ: 25-27
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Ενδιαφέρον ζευγάρι, αφού η Ουντινέζε είναι πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και την εμφάνιση του over 2,5 στην τιμή του 1,70 από την Mybet.


  BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

21.45 ΙΝΤΕΡ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Προϊστορία: 10-7-3
Πέρυσι: –

ΙΝΤΕΡ: Αντίο και στο κύπελλο, αφού δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στο 93′ από τη Νάπολι και αποκλείστηκε με 1-0 από τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην Serie A προέρχεται από την επεισοδιακή ήττα στο γήπεδο της Σασσουόλο με 3-1 και επεισοδιακή γιατί υπήρχε ανοιχτή κόντρα των Γκουαρίν, Ικάρντι με μερίδα των οπαδών των «νερατζούρι» μετά το τέλος του αγώνα την στιγμή που οι δύο ποδοσφαιρστές πήγαν για να πετάξουν τις φανέλες τους. Πολύ κακό το κλίμα στην ομάδα του Μιλάνου, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να μην έχει τον τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα και παρότι ήρθε πρόσφατα στον σύλλογο. Τιμωρημένος ο μπακ Ντόνκορ (2 συμ.). Τραυματίες οι μπακ Ντ’ Αμπρόσιο (11 συμ.), Τζόναθαν (2 συμ.), ο μπακ Καμπανιάρο (6 συμ.) και ο στόπερ Αντρεόλι (5 συμ.).

Εντός: 4-3-3
Γκολ: 30-29
Τελευταία 5: 1-2-2

ΠΑΛΕΡΜΟ: Η εξαιρετική της πορεία συνεχίζεται και είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο προηγούμενο της παιχνίδι κέρδισε με ανατροπή την Βερόνα 2-1, σκοράροντας με Ντιμπαλά (18′) και Μπελότι (79′). Με απολογισμό 7-9-5 μέχρι στιγμής είναι μια ανάσα από τις θέσεις Ευρώπης και με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί μπορεί να παραμείνει κοντά και στο υπόλοιπο της σεζόν. Πάντως σήμερα έχει δύσκολο έργο στο Μιλάνο, απέναντι στην Ίντερ που «καίγεται» για βαθμούς. Τιμωρημένος ο στόπερ Αντζέλκοβιτς (19 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Βιτιέλο (5 συμ.) και ο μέσος Μαρέσκα (11 συμ.).

Εκτός: 1-5-4
Γκολ: 34-33
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν είναι να την εμπιστεύεσαι και πολύ την Ίντερ φέτος, αλλά έχει την φανέλα και το υλικό πλέον για να επιστρέψει στις νίκες. Προβάδισμα στον άσο και το 1,84 της Novibet.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις