Προγνωστικά στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι στο Έμιρεϊτς

 

14:45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 67-49-67
Α’ γύρος: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ο Βενγκέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, δηλώνοντας ότι οι παίχτες είναι έτοιμοι να κερδίσουν το παιχνίδι, ώστε η Άρσεναλ να μπορέσει να διεκδικήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει να διεκδικήσει τον τίτλο, λέγοντας πώς ότι αν κάποιος μπορεί να το διεκδικήσει μαθηματικά, οφείλει να το κάνει. Λογικό με τη φόρα που έχει πάρει η ομάδα του, η οποία μετράει 9 νίκες στα 10 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, χάνοντας οριακά μόνο από την Τόττεναμ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, που την έχουν φέρει μόνη στην 3η θέση και στους 7 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Πριν τη διακοπή είχε πετύχει την 6η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας της Νιούκαστλ εκτός έδρας με 2-1, χάρη σε δυο γκολ του Ζιρού στο πρώτο ημίχρονο (24’, 28’) μετά από στημένες φάσεις. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 48’ και είχε κάποιες δύσκολες στιγμές στη συνέχεια, ενώ στο 61’ και στο 83’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, με τον Οσπίνα να αναδεικνύεται κορυφαίος παίχτης της, έχοντας τρεις μεγάλες αποκρούσεις σε προσπάθειες της Νιούκαστλ. Όπως και στο τελευταίο, έτσι και στις 4 από τις 6 νίκες της, πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή που πήρε τη νίκη, αφού σε όλα οι αντίπαλοι της μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα και από τύχη κράτησε τις νίκες. Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Βενγκέρ, με τους Αρτέτα, Ντιαμπί, Ντεμπουσί, Γουίλσιρ να επιστρέφουν. Μοναδικός σίγουρος απόντας ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Γουέλμπεκ (24 συμμ./4 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 10-3-1
Γκολ: 33-11
Τελευταία 5: 5-0-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με αρνητικό αποτέλεσμα και με ήττα που «πόνεσε» σταμάτησε πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Λίβερπουλ, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε την ανοδική της πορεία, φεύγοντας με τη νίκη από το Άνφιλντ. Στο 14’ από αντεπίθεση δέχτηκε πρώτη γκολ, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει πολλές φάσεις, εκτός από τη μοναδική ευκαιρία του Λαλάνα στο 35’, που αστόχησε από το ένα μέτρο. Ο Τζέραρντ εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή, αφού μπήκε στο ημίχρονο, αλλά πρόλαβε να παίξει μόλις 40 δευτερόλεπτα, αντικρίζοντας την κόκκινη επειδή πάτησε το πόδι του Ερέρα. Στο 59’ η Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο, αλλά ο Ρότζερς δεν το παράτησε, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στον αγώνα και τον Μπαλοτέλι, αν και ο Στάριτζ ήταν αυτός που πέτυχε τη μείωση στο 69’. Δεν μπόρεσε όμως να σώσει το βαθμό και θα μπορούσε να δεχτεί και τρίρο αν ο Μινιολέ δεν απέκρουε πέναλτι στο 94’. Προερχόταν από αήττητο σερί 13 αγωνιστικών (10-3-0), αλλά πλέον απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τον μεγάλο στόχο, που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πολύ θα πρέπει να φοβάται τις Σαουθάμπτον και Τόττεναμ που καραδοκούν και με στραβοπάτημά της μπορούν να τη ρίξουν από την 5η θέση. Μόνο σε ένα από τα 18 τελευταία κόντρα στην Άρσεναλ, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Σκρτελ (27 συμμ./1 γκ.) και ο αρχηγός Τζέραρντ (24 συμμ./6 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Χοσέ Ενρίκε (4 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Φλάναγκαν. Αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Λαλάνα (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Στάριτζ (11 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 8-1-5
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά: Δυνατό ντέρμπι σήμερα στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ κερδίζει σερί παιχνίδια, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα καλά της διαστήματα, ενώ από την άλλη η Λίβερπουλ, που πείθει περισσότερο θέλει να ψάξει την αντίδραση.


 BetShop.gr – Πληρώνει αμέσως εντός 4 ωρών – χωρίς κρυφές χρεώσεις.

17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 37-16-22
Α’ γύρος: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ 3-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Αντέδρασε καλά μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και πήρε το διπλό στο Λονδίνο κόντρα στην ΚΠΡ, κερδίζοντας με 2-1, απαραίτητο τρίποντο πριν μπλέξει και σε άλλες περιπέτειες βαθμολογικά, μιας και έφτασε πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Παρατάχθηκε με κάποιες αλλαγές, με τον Μαρτίνεθ να χρησιμοποιεί δύο επιθετικούς την ομάδα (Λουκάκου, Κονέ), οι οποίοι όμως δεν ήταν και τόσο αποδοτικοί και έγιναν αμφότεροι αλλαγή στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε με πανέμορφο σουτ ο Κόλμαν στο 18’, μέσα σε αναμπουμπούλα μετά από στημένη φάση μείωσε η ΚΠΡ στο 65’, αλλά πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Λένον στο 77’ με κοντινό πλασέ. Σε γενικές γραμμές η ΚΠΡ ήταν πάντως καλύτερη –και σε κατοχή και σε τελικές. Ασφαλής πλέον η διαφορά από τις τελευταίες θέσεις, στους 9 βαθμούς η απόσταση από τη Μπέρνλι. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χίμπερτ (4 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Οβιέδο (6 συμμ.).

Εντός: 4-7-3
Γκολ: 22-18
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Επαγγελματική νίκη κόντρα στη Μπέρνλι, με το οποίο παρέμεινε αήττητη για 3ο ματς (2-1-0), παραμένοντας σε ευρωπαϊκή τροχιά. Μόλις ένας ο βαθμός η διαφορά από την 5η θέση, σε ισοβαθμία με την Τόττεναμ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο του πρώτου γύρου και παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, άλλες φορές πάλι δεν έχει και την τύχη με το μέρος της. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21). Μετραει 8 σερί under στο πρωτάθλημα, 11 στα 12 τελευταία. Μεγάλη η απώλεια ο βασικός κίπερ Φόρστερ (30 συμμ.), που χάνει τη σεζόν. Σταθερά εκτός οι επιθετικοί Μαγιούκα (5 συμμ.), Ροντρίγκεζ, Γκάλαχερ.

Εκτός: 7-2-5
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Δυναμικές ομάδες, με την Έβερτον να προσπαθεί να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και τη Σαουθάμπτον να προέρχεται από μεγάλο σερί χαμηλών σκορ. Θα πάμε κόντρα σε αυτό το στατιστικό και επιλέγουμε τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση (2.20 Netbet).


 GoalBet.com – Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στο Διαδίκτυο.

17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 82-38-38
Α’ γύρος: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Νίκη-χρυσάφι και εξάποντο στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που την έφερε σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση για μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο βασικός στόχος για τον φαν Χάαλ φέτος, ενώ παράλληλα τη διατήρησε στο -2 από τη 2η θέση και τη μισητή συμπολίτισσα Σίτι. Πρωταγωνιστής στη νίκη ο Μάτα, που σημείωσε και τα δύο τέρματα, το πρώτο σε αντεπίθεση στο 14’ και το δεύτερο με πανέμορφο γυριστό στο 59’. Καθοριστικό ρόλο είχε και η αποβολή του Τζέραρντ με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος (46’), που πάτησε το πόδι του Ερέρα. Η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει στο 69’, αλλά μέχρι εκεί, με τον Ρούνεϊ να χάνει την ευκαιρία να κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη της ομάδας του, αστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε από τον Τσαν ο Μπλιντ στο 93’. Αήττητη από την Άστον Βίλλα στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους, σε όλες τις διοργανώσεις (8-3-0). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Έβανς (13 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Σο (13 συμμ.) και ο επιθετικός Γουίλσον (12 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 12-1-2
Γκολ: 33-10
Τελευταία 5: 4-0-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Οι «χωριάτες» μετά από ένα κακό ξεκίνημα με τον Τιμ Σέργουντ στον πάγκο και δύο σερί ήττες (Στόουκ, Νιούκαστλ), έδειξε καλύτερα στοιχεία και πέτυχε δύο κολλητές νίκες (Γουέστ Μπρομ, Σάντερλαντ), που τη βοήθησαν να ανοίξει τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και παράλληλα να πάρει και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας αν και στην τελευταία αγωνιστική έκανε μεγάλο πισωγύρισμα, αφού έχασε εντός έδρας με 0-1 από την αδιάφορη βαθμολογικά Σουόνσι. Κατώτερη σε όλο το ματς, δέχτηκε περισσότερη πίεση και παρότι άντεξε σχεδόν μέχρι το τέλος, δεν απέφυγε να δεχτεί το γκολ στο 87’. Παρέμεινε πάντως στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θέλει προσπάθεια για να πετύχει την παραμονή, αφού έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος (μεταξύ άλλων, Γιουνάιτεντ σήμερα, Τόττεναμ και Σίτι εκτός, Έβερτον εντός, Σαουθάμπτον εκτός, «τελικός» αν χρειαστεί με την Μπέρνλι στην αυλαία. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (19). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Φλάαρ (13 συμμ.), Μπέικερ (8 συμμ.), Σεντέρος (8 συμμ.), ο αριστερός μπακ Σισοκό (25 συμμ.), ο αριστερός μέσος Ρίτσαρντσον (17 συμμ./1 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Χερντ και ο επιθετικός Κοζάκ.

Εκτός: 4-2-9
Γκολ: 8-20
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Όλοι μιλούν για την ανάγκη της νίκης στη Μάντσεστερ, μέχρι και ο φαν Χάαλ δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί το πρωτάθλημα, ενώ και η Βίλλα δεν έχει δείξει τόσα πολλά ώστε να εμπνέει. Θα σκεφτούμε πονηρά πάντως -και μόνο ως fun bet- πάμε με την έκπληξη και το Χ2 (3.50 Goalbet), ελπίζοντας ότι όπου ακούς πολλά κεράσια…


Είστε φίλαθλος που αγαπά να τοποθετεί στοιχήματα; Ελάτε και παίξτε τώρα στο NetBet!

19:30 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία:
Α’ γύρος: ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ

ΤΣΕΛΣΙ: Σε ένα από τα πιο χορταστικά ημίωρα σε ματς της Πρέμιερ στη φετινή σεζόν, κατάφερε να προηγηθεί στο 2’ και 9’ με τους Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα, αλλά να ισοφαριστεί με γκολ στο 26’ και 28’, το δεύτερο από τραγικό λάθος του Κουρτουά, που αντί να κοντρολάρει μπροστά στην εστία, έσωσε σε αντίπαλο επιθετικό. Ο Βέλγος ωστόσο εξιλεώθηκε στην επανάληψη, με δύο καλές αποκρούσεις που απέτρεψαν το τρίτο, το οποίο τελικά πέτυχαν οι μπλε, με τον Ρεμί στο 77’, 1,5 λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Παράμεινε έτσι στην κορυφή με +6 βαθμούς διαφορά από τη Σίτι και με αγώνα λιγότερο, κόντρα στην ουραγό Λέστερ και συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις στα 11 τελευταία (6-5-0), 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (6-3-0). Παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα (11-3-0). Μετράει 8 σερί under στο Στάμφορντ Μπριτζ για το πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (61) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (25). Μοναδική απουσία ο Ντιέγκο Κόστα (23 συμμ./19 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 11-3-0
Γκολ: 28-6
Τελευταία 5: 3-2-0

ΣΤΟΟΥΚ: Γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας, με 1-2. Άνοιξε κατά τύχη το σκορ, όταν ο Ντιούφ άλλαξε την πορεία της μπάλας, μετά από κακή εκτέλεση φάουλ του Άνταμ. Σκληρό μαρκάρισμα του Μπέγκοβιτς έφερε πέναλτι και την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι λίγο πριν την επανάληψη. Περισσότερες οι φάσεις στην επανάληψη και από τις δύο πλευρές, η πλειοψηφία για την Πάλας, που είχε και δοκάρι στην αρχή. Συνεχίζει αδιάφορη βαθμολογικά, αφού απέχει 17 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά είναι σωσμένη. Δεν έχει δεχτεί καταφέρει να σκοράρει εις βάρος της Τσέλσι στις 7 από τις 8 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το ίδιο και στις 7 τελευταίες φορές που επισκέφτηκε το Στάμφορντ Μπριτζ. Εκτός ο εξτρέμ Μπόγιαν (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μόουζες (18 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Οντεμγουίγκι (2 συμμ.).

Εκτός: 5-4-6
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Εδώ δεν μας εμπνέει να κοντράρουμε το φαβορί. Μπορεί να μην έχει τον Ντιέγκο Κόστα η Τσέλσι, αλλά οι σκόρερ δεν της λείπουν. Κόντρα στην αδιάφορη Στόουκ, μπορεί να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ (1.85 Bet8).

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις