Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ψάχνουν τη νίκη Ξάνθη και ΠΑΣ

15:00 ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2000): 1-7-5
Α’ γύρος: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΞΑΝΘΗ 2-2

ΞΑΝΘΗ: Δεν μπόρεσε να επαναλάβει την εμφάνιση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό (4-2), μένοντας αυτή τη φορά στο εντός έδρας 1-1 για τους «16» του κυπέλλου, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στη Λεωφόρο σε λίγες μέρες. Ο Λουσέρο της έδωσε προβάδισμα στο 43’, αλλά οι πράσινοι βρήκαν τη λύτρωση στο 88’. Σκληρή ανακοίνωση προς τον Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε πως κόντρα στον Παναθηναϊκό παίζει πολύ καλύτερα, όχι όπως κόντρα σε άλλους, με τους οποίους παίζει «φιλικά» (υπονοώντας τον Ολυμπιακό). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το δίκαιο 0-0 στην Κέρκυρα, όπου είχε οριακά καλύτερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-3-2), αλλά μείωσε τη διαφορά της από την πεντάδα στους 4 βαθμούς. Ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη. Μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα (4-2), έχει κάνει σαφή κοιλιά, κερδίζοντας στα 7 τελευταία επίσημα μόνο τη Ζάκυνθο για το κύπελλο. Πολύ κακή η προϊστορία με τους Γιαννιώτες στα Πηγάδια: δεν τους έχει κερδίσει ποτέ (0-3-3), ενώ ανεξαρτήτου έδρας το έχει καταφέρει μόλις μία φορά (1-7-5). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπαξεβανίδης (17 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Κυριακίδης (14 συμμ.), ο εξτρέμ Τριάδης και ο επιθετικός Ρανός (7 συμμ.).

Εντός: 6-3-1
Γκολ: 19-11
Τελευταία 5: 0-3-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Είχε εύκολο έργο στα Χανιά με την τοπική ομάδα και πήρε νίκη με 2-1 (Κρητικός 37’, Νοέ Ακόστα 68’/2-1 89’), που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον οδηγήσει στα προημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δεύτερο συνεχόμενο 2-2, που ήταν και η 4η συνεχόμενη ισοπαλία του, χάνοντας δύο φορές το προβάδισμα που πήρε από ισάριθμα γκολ του Μανιά (10’, 57’/1-1 49’, 2-2 84’). Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-4-1), μειώνοντας όμως τη διαφορά από την πεντάδα στους 4 βαθμούς. Ο επαναληπτικός με τα Χανιά την Τετάρτη. Μοναδική απουσία ο κεντρικός αμυντικός Γαρουφαλιάς (1 συμμ.).

Εκτός: 1-5-3
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά: Στα ίδια επίπεδα κινούνται οι δύο ομάδες βαθμολογικά, αλλά θεωρούμε καλύτερη την Ξάνθη, που θέλει περισσότερο την είσοδο στην πεντάδα. Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να σταματήσει την αρνητική παράδοση με τον ΠΑΣ. Άσος στο 2.08 (Stoiximan).


 

17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (2005): 3-1-4
Α’ γύρος: ΒΕΡΟΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ήθελε το κάτι παραπάνω στον αγώνα με τη Ξάνθη, αλλά τελικά δεν το είχε. Δεν το είχαν όμως ούτε οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν ελαφρώς πιο απειλητικοί, το 0-0 πάντως κρίνεται δίκαιο. Την Τετάρτη αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο κύπελλο εντός έδρας και ήρθε πάλι ισόπαλη (1-1). Ήταν καλύτερη από την Ένωση και έλεγχε τον ρυθμό σε όλο το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ με τον Βενέτη μετά από κόρνερ (58’). Δεν το κράτησε όμως για πολύ και επίσης από στημένη φάση ήρθε η ισοφάριση. Επιστροφή στο πρωτάθλημα σήμερα, εκεί όπου θέλει να μαζέψει τους απαραίτητους πόντους, ώστε να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα με την παραμονή. Απόσταση ασφαλείας για την ώρα από την επικίνδυνη ζώνη, με 6 βαθμούς να τη χωρίζουν από τον Πανιώνιο. Αήττητη τις τρεις φορές που φιλοξένησε τη Βέροια (2-1-0). Απέκτησε τον μεσοεπιθετικός Λεάλ (πρώην Εργοτέλης), πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μακρή (ΟΦΗ). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Γκόμες (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αριστερός μπακ Ντιόγκο (13 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Κρητικός (8 συμμ.).

Εντός: 5-2-3
Γκολ: 12-11
Τελευταία 5: 1-1-3

ΒΕΡΟΙΑ: Αναμενόμενο το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο, όπου δινόταν ανεξήγητα τόσο μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι. Η ήττα ήρθε με ανατροπή, με τον Κάμπορα να ανοίγει το σκορ στο 2’ και τους γηπεδούχους να το γυρίζουν με γκολ στο 62’ και 72’. Πιθανότατα ακόμα ένα ματς της Βέροιας που θα μπει σε φάκελο της ΟΥΕΦΑ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το καθαρό 4-1 επί του ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων εντός έδρας. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπεν (18’ πεν., 59’), που αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής, από ένα ο Παυλίδης και Καλτσάς. Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει ο δεύτερος, που έκλεισε στον ΠΑΟ για το καλοκαίρι, σκοράροντας για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2) και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από το μεγάλο στόχο που είναι η είσοδος στην πεντάδα. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Βέρτζος (15 συμμ.). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Καλί (11 συμμ.), Όστοϊτς (10 συμμ.), ο αριστερός μπακ Αμαραντίδης (15 συμμ.) και ο μέσος Βάσκεζ (11 συμμ.). Προς ΠΑΟΚ κινείται ο Μπεν (17 συμμ./6 γκ./5 ασίστ), που δεν υπολογίζεται, πιθανός αντικαταστάτης του ο Ναζλίδης (Πλατανιάς).

Εκτός: 1-4-4
Γκολ: 8-16
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Πολλά περίεργα βλέπουμε πάλι από τη Βέροια και δεν είναι σώφρων να την κυνηγάμε, αλλά καθαρά αγωνιστικά το ματς μοιάζει για γκολ-γκολ με απόδοση 1.95 στις εταιρίες στοιχήματος.


 

 

17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 4-2-7
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Εκεί που όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν καλά για τον Πανθρακικό, ήρθε η εντός έδρας συντριβή από τον αποδεκατισμένο ΟΦΗ με 0-4 στην Κομοτηνή για το κύπελλο για να χαλάσει το καλό κλίμα. Και αυτό γιατί στο πρωτάθλημα προέρχεται από αήττητο σερί 6 αγωνιστικών (1-5-0), με τελευταίο παιχνίδι του το 2-2 στους Ζωσιμάδες, όπου βρέθηκε να χάνει δύο φορές, αλλά με κυνικό τρόπο βρήκε ισάριθμες απαντήσεις (Χασομέρης 49’, Κάσες 84’). Μάζεψε 8 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές, έχοντας μαζέψει 10 στις προηγούμενες 13! Όλοι σχεδόν εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητος (3-6-0), μακριά από την Κομοτηνή έχει πάρει μόλις τρεις σε 10 εξόδους (0-3-7). Αν δεν ήταν τόσο κακός στα εκτός δε θα κινδύνευε. Για την ώρα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (15). Η ισοπαλία δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα από τα 6 εντός έδρας που έχει δώσει με τον Λεβαδειακό (3-0-3). Απέκτησε τον αμυντικό μέσος Ηλιάδη (πρώην ΠΑΟΚ) και τον επιθετικό Μπαλντά (). Εκτός ο αμυντικός μέσος και αρχηγός Λαδάκης (17 συμμ.).

Εντός: 3-6-0
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 1-4-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: «Λίρα εκατό» αποδεικνύεται ο Μιλιάζες, προσφέροντας ήδη αρκετά στα δύο πρώτα παιχνίδια του με τον Λεβαδειακό. Στο 3-1 επί του Αστέρα ήταν εκ των πρωταγωνιστών, μαζί με τον Μάντζιο (ασίστ στο δεύτερο από τα δύο γκολ του Μάντζιου), με το οποίο η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές (0-1-4), ενώ την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, ήταν αυτός που ισοφάρισε από την άσπρη βούλα (20’), με το 1-1 να δίνει προβάδισμα στον Λεβαδειακό ενόψει του επαναληπτικού (Τρίτη). Παρά το πρόσφατο αρνητικό σερί, ο Λεβαδειακός βγάζει πολύ καλή εικόνα και άξιζε περισσότερα και στις 4 ήττες, που ήρθαν από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Ασφαλής για την ώρα με 5 βαθμούς να τον χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Προς λύση της συνεργασίας οδεύει με τον μεσοεπιθετικό Κονέ (14 συμμ./4 γκ.), λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων του Ιβοριανού. Πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού Κατίδη (Βέροια). Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 3-1-5
Γκολ: 11-8
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Το θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες το παιχνίδι. Από την μία ο Πανθρακικός θέλει να αφήσει πίσω του το ματς με τον ΟΦΗ και να συνεχίσει το σερί που χτίζει στο πρωτάθλημα, από την άλλη ο Λεβαδειακός, που αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, βάση εικόνας. Θα ρισκάρουμε στο Χ (3.25 Bet8), περιμένοντας από τις δύο ομάδες να μη ρισκάρουν.


 

 

17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 2007): 10-1-7
Α’ γύρος: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με ολιγόλεπτη καθυστέρησε και στα δύο ημίχρονα, λόγω πανό των φιλάθλων του Ηρακλή, έγινε ο αγώνας στο Καυτατζόγλειο, με τον Αστέρα τελικά να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 1-1. Κλειστό το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί λανθασμένη έξοδο του Χουάντερσον και να ανοίξει το σκορ με τον Γκοϊάν στο 49’, αλλά οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στη συνέχεια και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 76’. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να προηγήθηκε με τον Μπαράλες στο 12’, αλλά ο Λεβαδειακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και απάντησε άμεσα (18’), ενώ βρήκε πολλά αμυντικά κενά και στην επανάληψη κατάφερε να κάνει την ανατροπή με γκολ στο 46’ και 80’. Κάνει κοιλιά μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ, έχοντας χάσει τη ζωντάνια του και πρέπει να αντιδράσει, μιας και οι διώκτες του είναι σε απόσταση αναπνοής. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (5-4-0). Έχει κερδίσει τον Πανιώνιο στις 7 από τις 8 φορές που τον φιλοξένησε (7-0-1). Εκτός ο κίπερ Κοσίτσκι (14 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κιτόκο (1 συμμ.) και ο πλάγιος επιθετικός Μάσα (18 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 5-4-0
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ύποπτο το ματς με τη Βέροια για το κύπελλο. Έχανε από το 2’, σε ένα ματς όπου ο άσος άνοιξε στο 1.45. Τελικά οι «προσδοκίες» επιβεβαιώθηκαν και κατάφερε να γυρίσει στην επανάληψη (Οικονόμου 62’, 72’). Ο επαναληπτικός την Τετάρτη στη Βέροια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τυχερό εντός έδρας 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Προηγήθηκε με γκολάρα του Μπουμάλ (πανηγύρισε με selfie αλά Τόττι), πιέστηκε στην επανάληψη και δέχτηκε την ισοφάριση στο 78’. Στο τέλος όμως θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη, αλλά το πέναλτι του Κολοβού στο 87’ αποκρούστηκε από τον Στιλ. Συμπλήρωσε έτσι 5 αγώνες χωρίς νίκη (0-2-3) και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, με δύο βαθμούς να τον χωρίζουν από τον Πανθρακικό, αλλά έχει αγώνα λιγότερο. Τραγική η συγκομιδή του εκτός έδρας, μόλις ένας βαθμός σε 9 εξόδους. Ενδιαφέρεται έντονα για τον επιθετικό του Αστέρα, Τάσο Μπακασέτα. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Τασουλής (16 συμμ.). Εκτός ο Ιμπαγάσα (17 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 0-1-8
Γκολ: 6-17
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά: Ο Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, για πολλούς λόγους. Ο άσος παίζεται στο 1.45 (Championsbet). Καλή εναλλακτική και το γκολ-γκολ, αφού ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δεν κλείνεται (2.15 Championsbet).


 

 

17:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία (από 2013): 2-0-1
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Αναστασίου γκρίνιαξε αδικαιολόγητα στον αγώνα του κυπέλλου με τη Ξάνθη, δηλώνοντας ότι η Ξάνθη δεν έπαιξε φιλικό και τα έδωσε όλα (αναφερόμενος στην αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό) και ακολούθησε έντονη αντίδραση από τον Πανόπουλο, χαρακτηρίζοντας γραφικό τον τεχνικό του ΠΑΟ. Ο επαναληπτικός στη Λεωφόρο την Πέμπτη δε θα γίνει σε καλό κλίμα όπως όλα δείχνουν, ενώ και το 1-1 έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Στο 43’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ο Καρέλης λύτρωσε την ομάδα του στο 88’. Από 1-1 προέρχεται και στο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος από τον Πανιώνιο, αλλά να δέχεται κόντρα στη ροή (33’). Ανώτερος και στην επανάληψη, όπου ισοφάρισε με τον Μπεργκ (78’). Ήρωας στο τέλος ο Στιλ που έπιασε πέναλτι στο 87’. Πέντε τα ματς που είναι αήττητος (3-2-0), συνεχίζοντας το κυνήγι των δύο πρώτων, απέχοντας πλέον 8 βαθμούς από την κορυφή. Ο Αναστασίου πάντως δήλωσε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τον τίτλο μέχρι τέλους. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κουτρουμπής (11 συμμ.), ο Νίνης (1 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Μπούι (11 συμμ.).

Εντός: 8-0-1
Γκολ: 20-4
Τελευταία 5: 3-2-0

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χορταστικό το θέαμα στο Ηράκλειο και στον αγώνα της Καλλονής με τον Εργοτέλη, ο οποίος έληξε με το εντυπωσιακό 3-3. Ο Βαγγέλης Βλάχος πάντως δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε περισσότερο τη νίκη και όχι άδικα, αφού προηγήθηκε με 0-2 (Λεοζίνιο 20’, Χουάνμα 39’). Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έμεινε με 10 (Γιορέντε) και ισοφαρίστηκε μέχρι το 73’. Ο Μίνγκας της έδωσε και πάλι προβάδισμα στο 85’, αλλά στο 93’ ήρθε εκ νέου ισοφάριση, με τον Κεϊτά να αφήνει την ομάδα του με 9 στο 96’. Πρώτο επίσημο με τον Βλάχο στον πάγκο, η πρώτη εικόνα είναι ότι θέλει την ομάδα πιο επιθετική. Δεν ανησυχεί βαθμολογικά, αφού έχει 8 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και μέχρι τώρα δεν έχε δείξει εικόνα ομάδα που μπορεί να κινδυνεύσει. Ειδικά εντός έδρας, από ομάδες του επιπέδου της. Δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, μιας και είχε αποκλειστεί από τον όμιλο. No goal και οι τρεις αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟ. Σημαντική ενίσχυση επιθετικά, αφού απέκτησε τον Πετρόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Γιορέντε (14 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Κεϊτά (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βαλλιός (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-6-3
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά: Ο Παναθηναϊκός θα έχει το μυαλό στον αγώνα κυπέλλου με τη Ξάνθη και δε σκοπεύει να πατήσει φουλ το γκάζι. Η Καλλονή με νέο τιμονιέρη θέλει να αποφύγει την ήττα και μετά από την πρώτη γεύση με τον Εργοτέλη, θα προσπαθήσει να αποφύγει τα πολλά λάθη στην άμυνα. Under στο 2.05 (Netbet).


 

 

19:30 ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 4-5-31
Α’ γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 3-0

ΟΦΗ: Τα προβλήματα μπορεί να είναι σε δυσθεώρατα επίπεδα για τον ΟΦΗ, αλλά κόντρα στον Πανθρακικό η ομάδα του Αναστόπουλου απέδειξε ότι ακόμα έχει να δώσει, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίρνοντας εντυπωσιακό διπλό στην Κομοτηνή με 4-0! Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών έγινε την Πέμπτη. Αρνητικό για το μικρό ρόστερ που διαθέτει ο Αναστόπουλος η μία μέρα λιγότερης ξεκούρασης. Η επιβίωση του στην κατηγορία είναι αμφίβολη, ο Μαχλάς κάνει ότι μπορεί για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εκτός έδρας 1-4 με τη Βέροια, που τον άφησε δύο θέσεις από το τέλος και 4 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Έχουν αποχωρήσει από την ομάδα 14 παίχτες (Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Σίσιτς, Φερούζ, Απόνιο, Μεϊτέ, Πετρόπουλος, Μιλιάζες, Αντελέγιε, Ραζάκ, Στάθης, Τριποτσέρης, Μακρής, Μπανούσης), Σκέφτονται να μείνουν Κουτσιανικούλης και Μερεμπασβίλι. Εκτός ο επιθετικός Περογαμβράκης (6 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 5-1-3
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 2-0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ίδρωσε για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκης, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, με τον Περέιρα να έχει κάνει το 2 στα 2 από την ημέρα που ανέλαβε. Ο Ντοσεβί, που έχει πάρει τα πάνω του, σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (69’), ενώ ο Μανιάτης με δυνατό σουτ στο 93’, μετά από ωραία ενέργεια του Ντουρμάζ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Τύρναβο την Τετάρτη, κλείδωσε την πρόκριση με 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Μπενίτες (3’, 26’), ενώ ένα πρόσθεσε και ο Μιλιβόγεβιτς, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του (84’). Σημαντική η επιστροφή και του Ολαϊτάν, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από 10 μήνες και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (45) και την καλύτερη άμυνα (13). Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαζαριάν (3 συμμ.), προς δανεισμό οι Ολαϊτάν, Ιμπραΐμ, Πελέ, Διαμαντάκος (8 συμμ./2 γκ.), προς Φενέρμπαχτσε ή Μπεσικτάς ο Ντουρμάζ (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), αν η προσφορά τους ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Απέκτησε τον εξτρέμ Χάρα από τη Μπενφίκα. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (10 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Φουστέρ (8 συμμ./2 γκ.). Στο Κόπα Άφρικα ο αμυντικός μέσος Εντινγκά (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 5-2-1
Γκολ: 21-6
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά: Θαύματα μια φορά γίνονται για τον ΟΦΗ. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τη σημερινή συντριβή είναι ο Αναστόπουλος και οι καλές του σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Αν πιστεύετε σε «φιλική» νίκη, το τρομερά υψηλό under (3.15 Goalbet), έχει λογική.

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Παίξε νόμιμα τώρα στην Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Novibet.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξει νόμιμα στην Betsson.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Betshop.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις